keskiviikko 24. syyskuuta 2014

HOLOKAUSTI-USKONNON TÄMÄN ILTAINEN EPÄJUMALANPALVELUS.


TV 1, 24.9.2014, klo 19.00, Historia: Miehemme Berliinissä 
Salaisten dokumenttien mukaan USA sai jo vuonna 1941 tietoa Saksan myrkkykaasutuotannosta ja Zyklon B:n käytöstä juutalaisten surmaamiseen. Kuinka saksalaisesta Erwin Respondekista tuli amerikkalaisten vakooja? HD 
Ylen ohjelmaesittely ja linkki Yle Areenaan.  
Länsimaiden yhteiskuntien eliitin ja sitä hännystelevän punaporvarillisen kulttuuriväen uus-uskonnoksi muodostunut holokausti-kultti saa myös Suomessa virallisia palvontamuotaja mm. Ylen historiadokumenttien kautta. Osasyynä tähän palvontaan on se, että kultin avulla kaikki maahanmuuttokriittisyys voidaan kalteva pinta -virheargumentin avulla selittää niin, että sen harjoittaminen johtaa lopulta "holokaustiin" - olivathan natsitkin ulkomaalaisvastaisia! Verkkolehti Sarastuksen artikkelissa holokausti-kortin käyttöä selitetään näin: 
Niin sanotun holokausti-tiedotuksen viitekehyksessä eurooppalaisten kansakuntien täysin legitiimi halu säilyttää oma etninen identiteettinsä ja kulttuurinsa tulkitaankin kansanmurhaavana toiveena ”toisia” vastaan, jotka eivät ole viedä edes päässeet maan rajojen sisälle. Syyllistämisen tarkoitus ei siis ole vain indoktrinoida kansalaiset hyväksymään jo maahan päästettyjä etnisiä kilpailijoita, vaan tämän lisäksi suomalaisten pitäisi sisäistää ajatus, että pelkkä halu vastustaa tänne vielä saapumattomia miljoonamassoja merkitsee symbolista askelta kohti uutta holokaustia. Kun monikultturismin kannattajat pyrkivät rinnastamaan maahanmuuton kriitikot natseihin, tarkoittaa se heidän logiikallaan sitä, että kansainvaelluksen vastustaminen on sukua kansallissosialistien poissulkevalle ajattelulle, jonka kannattamisesta ”ei ole pitkä matka holokaustiin”. 
Havaitut tosiasiat puhuvat kuitenkin sen puolesta, että vain maahanmuuttovastaisuus voi estää uuden ”holokaustin”, koska näin estetään isäntämaan kustannuksella omaa intressiä ajavien vieraiden populaatioiden syntymistä Eurooppaan.************************************************************************************************************


Yle Watchin omat facebook sivut nyt täältä.


Yle Watchin juttuja, jotka liittyyvät Ylen ohjelmiin ja uutisiin, voi myös postata eri Yleisradion Facebook-sivuille. Kun postaat, niin älähän trollaa, vaan toimi asiallisesti. Ohessa suorat linkit, klikkaa nimeä:

Yleisradio
Yle Uutiset
Yle Areena
Yle Teema
Yle Radio 1

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti