torstai 11. syyskuuta 2014

KOMMUNISTI-FEMINISTI ROSENBERGIN HALLUSINAATIOT YLE-UUTISISSA.Ylen uutiset sekä verkossa että televisiossa (kohdasta 19.00" eteen päin) ovat antaneet militantin sukupuolinarsismin keskeiselle tiedotusupseerille, Taideyliopiston rehtori Tiina Rosenbergille (os. Pursiainen), ilmaista media-aikaa mainostaa uutta suomalaisvihamielistä kirjaansa Arvot mekin ansaitsemme (Tammi, 2014) sekä samalla saarnata harhaisiin valheisiin perustuvaa femikommunistista kaunaa koko kansalle. Puoli yhdeksän tv:n iltauutisissa Rosenbergin poliittisia hallusinaatioita peesasi nöyrä vasemmistolainen mekkoeinari, populismia tutkiva yhteiskuntatieteilija Juha Herkman, jonka mukaan kirjan tuomat näkemykset ovat raikas kannanotto suomalaiseen keskusteluun. 
Yle Watch on kirjoittanut sukunimensä juutalaiselta kommunisti-aviomieheltä kaapanneen Rosenbergin taustoista aikaisemmin 28. toukokuuta 2013 (Ylelle ahdistavan Husbyn jälkeen kanava palasi takaisin päiväjärjestykseen) ja 16. lokakuuta 2013 (Sinä, Tiina Rosenberg olet mieskaunainen mädättäjä). 

Maamme poliittisessa kulttuurissa ideologiansa salaliittoihin perustavia propagandisteja ei yleensä noteerata julkisessa keskustelussa, mutta tästä periaatteesta ollaan luopumassa kun esikuvaksi on otettu auringonlaskun maa Ruotsi. Siellä poliittiset ja kulttuuriset hörhöt on päästetty julkisuuteen jo aikoja sitten ja heitä on jopa kutsuttu keskusteluohjelmien asiantuntijoiksi, mutta vain sillä edellytyksellä, että foliohatut edustavat ns. progressiivista tietoisuutta eli valtiovallan suojeluksessa olevaa äärivasemmistoa ja feminismiä. 


Suomi on seuraamassa tätä linjaa kun se antaa ilman kritiikkiä puheenvuoron totalitaarista feminististä bolshevismia kannattavalle Tiina Rosenbergille, siitäkin huolimatta, että Yle on lähettänyt vuonna 2005 Silminnäkijä-dokumentin länsinaapurin feministeistä, joiden salaliittoteorian mukaan Ruotsin valtakoneistoa pyörittää miesten satanisti-pedofiili-verkko. Vaikka Rosenberg ei ole itse julkisesti puhunutkaan satanisti-pedofiilien salaliitosta, kuuluu hänen ansiolistaan mm. Feministinen aloite (F! - Feministiskt initiativ) -puolueen perustaminen Ruotsissa vuonna 2005, josta hän tosin erosi myöhemmin, koska muut pitivät hänen näkemyksiään liian radikaaleina

Tästä voisi vetää sellaisen johtopäätöksen, että Feministinen aloite olisi jotenkin maltillinen linjassaan, koska se on savustanut puolueesta ulos näkyviä radikaaleja. Tällaiselle toiveajattelulle ei kuitenkaan ole sijaa, sillä puoluetta nykyään johtava, äärivasemmistopuolueen ex-puheenjohtaja Gudrun Schyman, on poliittisten ulostulojen perusteella jättänyt kokonaan alkoholin ja siirtynyt suoraan LSD:n, minkä puolesta puhuu Feministisen aloitteen hallusinatorinen kulttuuribolshevismi, jota jopa Punaisten khmerien Pol Pot olisi voinut seurata ihaillen. Voi vain kuvitella mitä on Rosenbergin radikaali linja, kun ilman häntäkin puolueohjelmassa vaaditaan tällaisia vallankumouksellisia muutoksia: 

* Pakollinen sukupuolivalistus päiväkodissa.  
* Työttömyyskorvaus oltava maksimi tasolla ilman aikarajaa (eli kansalaispalkka).  
* Koulut ja esikoulut, joilla ei ole HLBT-näkökulmaa, on kielletty.  
* Läksyt ja arvioinnit ennen lukiota olisi poistettava.  
* Yliopisto-opintojen on oltava HLBT-näkökulmaisia.  
* Alaikäisten on voitava vaihtaa sukupuolta.  
* Tiedonantovelvollisuus HIV:stä olisi poistettava.  
* Positiivista erityiskohtelua olisi sovellettava oikeusjärjestelmässä.  
* Mahdollisuus poistaa vankeusrangaistukset tutkittava.  
* Kaikille Ruotsissa oleskeleville äänioikeus.  
* Vapaa maahanmuutto.
* Toimeentulotuki kaikille laittomille siirtolaisille.
* Naisten pitäisi saada helpommin pankkilainoja huonoille liikeideoille (s. 12)  
* Kaikissa kouluissa ja päiväkodeissa on oltava liha-vapaa maanantai (s. 16, 17)  
* Kaikissa peruskouluissa tulisi opettaa feminististä itsepuolustusta (s. 17)  
* Ruotsissa pitäisi olla naisten ammattiliiga jääkiekossa (s. 46)  
* Kaikki aseet (mukaanlukien pistoolit) lakkautetaan globaalisti (s. 67)  
* puolustusvoimat olisi lakkautettava (s. 67)  
* Miehet pitäisi uudelleenkouluttaa muuttamaan kulutustottumuksiaan (s. 79)

Olisin mielenkiintoista tietää, milloin ideologisista syistä lesboksi ryhtynyt Rosenberg sanoutuu julkisesti irti perustamastaan puolueesta ja tuomitsee sen sukupuolinarsistisen maolaisen ohjelman. Kun kerran Persut joutuvat kollektiivisesti pyytämään anteeksi jokaisen kunnanvaltuutetun töppäilyjä ja kantamaan niistä ikuisesti ristiä, niin miksei sitten yhtä hyvin rehtorin virassa oleva professori oman viiteryhmänsä sanomisista ja tekemisistä.

Yle tekee hirveän virheen esittämällä akateemisesta plagioinnista tuomitun Rosenbergin kunnioitettavana yhteiskunnallisena keskustelijana. Kyse on suurin piirtein samasta asiasta, jos Pekka Siitointa olisi pidetty uskottavana mielipidevaikuttajana - tosin sillä erotuksella, että Siitoinilla oli kaiken shown keskellä myös ihan järkeviä ja toteuttamiskelpoisia ajatuksia. Sen sijaan poliittisin perustein Ruotsissa professoriksi ja Suomessa rehtoriksi nimitetyllä copypaste-Rosenbergillä ei ole niitä yhtään. Ne voivat mennä läpi ainoastaan joillekin Punavuoressa asuville, huonolla itsetunnolla varustetuille kosmopoliiteille ja punaporvareille, jotka saavat omille harhoilleen vahvistusta Ruotsin korruptoituneessa akateemisessa maailmassa vaikuttaneelta auktoriteetilta, joka "paljastaa" sankarillisesti Suomen rasistis-fasistisen junttiuden.

Jo lyhyessä Ylen 
haastattelussa Rosenberg osoittautuu täynnä suomalaisvihaa roihuavaksi harpyijaksi, jonka näkemykset on mankeloitu suoraan ahtaan kulttuurimarxilaisen sapluunan läpi. Heti alkajaisiksi kulttuuribolsehvikkimme syyttää suomalaisiavihamielistä hyysärimediaa "fasistien pönkittäjiksi". Sikäli tuossa tölväisyssä ei ole mitään uutta, sillä on tunnettua, että äärivasemmistolle kaikki mikä ei satu miellyttämään sitä, on lähtökohtaisesti pidettävä fasismina. Seuraavaksi hän ulkoistaa henkilökohtaisen ahdistuksensa maan julkiseen keskusteluun, joka ei noudata hänen prinsessan toiveitaan, toisin sanoen keskusteluilmapiiri ei ole täällä tarpeeksi kommunistinen kansainvälinen:
- Ensimmäinen vuosi oli todella rankka. Suomalaisesta mediasta ja julkisesta keskustelusta puuttuivat maailmanlaajuiset keskustelunaiheet. Myös ylikorostunut kansallinen identiteetti oli häkellyttävä kohdata.
Tavallaan tuon kulttuurishokin ymmärtää, kun Rosenbergin kaltaiset punaiset feministi-khmerit ovat saaneet olla vuosikausia kukkona tunkiolla Ruotsin mediassa,  luoda 1984-mallisen itsesensuuria ruokkivan Isosisko-valtiokoneiston, jossa säädetään mitä kryptisempia lakeja, joilla vainotaan tavallisia ruotsalaisia veronmaksajia ja jossa bolshevismin tapaan kansallismielisyys on käytännössä kriminalisoitu. Suomessa paratiisi ei ole vielä näin lähellä ja siksi se on varmaan ollut rankka kokemus sulateltavaksi.

Sitten päästäänkin klassisen projektion makuun, kun itse itsensä hyvikseksi korottanut sukupuolivihan ja masokistisen rotuvihan lietsoja alkaa puhua "fasisteista":

- Fasistit ovat muuttaneet taktiikkaa. Sitä mitä he ennen kutsuivat vihaksi, kutsutaan nyt rakkaudeksi. Siksi isänmaanrakkaus on tänä päivänä hirveän vaarallinen sana. Siihen on naamioitu se, että vihataan niitä, joita ei haluta osaksi tätä isänmaata.
Var så gud och kaataa vaan itselleen. Juuri punamädättäjät ovat olleet se porukka, joka on muuttanut mustan valkoiseksi aina kun poliittiset suhdanteet ovat vaihtuneet. Ainoa mikä on säilynyt pohjalla on kateus, kauna ja viha kaikkea kunnollista, puhdasta ja normaalia kohtaan. Mitä tulee isänmaahan, on selvää, ettei isänmaa voi olla kaikkien, sillä muutoin se ei olisi enää isänmaa, vaan jokaisen halukkaan parasiitin talloma sikolätti. Suomi ei vain kerta kaikkiaan voi olla 7 miljardin potentiaalisen maahantunkeutujan isänmaa. 

Ja se paljon parjattu viha. Se on täysin rationaalinen ja legitiimi reaktio silloin, kun vihamieliset muukalaispopulaatiot yrittävät anastaa sen mikä kuuluu meille. Tätä taas Rosenberg ei halua hyväksyä ja katsoo, että Suomeen muuttaminen ja suomalaiseksi julistautuminen olisivat subjektiivisia oikeuksia:
- Toivon keskustelua siitä, että kuka on suomalainen. Silloin kun kansalla tarkoitetaan pelkästään suomenkielistä, valkoihoista, heteroseksuaalista naista tai miestä, silloin lähestymme fasismia, Rosenberg sanoo.
Professorille tiedoksi, että suomalaisuuden määrittää vielä toistaiseksi etnisten suomalaisten enemmistö eikä femikomu-Rosenberg ja hänen siipiensä suojissa lymyilevä yliopiston gender-blender friikkisirkus. Toisaalta Rosenberg on lausunnollaan paras fascismin myönteisten piirteiden edistäjä, sillä ylivoimainen suomalaisenemmistö, joka ei ole vielä täysin kulttuurimarixlaisen viruksen saastuttama, näkee Suomen kansan ja suomalaisuuden muodostuvan edelleen valkoisesta rodusta (erotuksena rodun retorisesti muka-mitätöivästä ihonväristä) ja heteroseksuaaleista eli normaaleista (n. 98% väestöstä).

Jotta asia tulisi professori Rosenbergillekin ymmärrettäväksi, kysymystä voidaan pyörittää toisin päin: mitäpä jos Zimbabwessa olisi pieni omaan "hyvyyteensä" pakahtunut narsistinen yliopistoporukka ja virkamiesklikki, jolla olisi keinot päästää maahan joukoittain Suomesta tulevia kouluttamattomia alaluokan elämäntapapummeja. Valtio elättäisi ja paapoisi heitä omien kansalaisten kustannuksella, mutta kiitokseksi tästä suomalaiset penat ja ritut ryöstelisivät jengeissä paikallisia ja syyllistyisivät säännöllisesti joukkoraiskauksiin. Kun heitä kritisoitaisiin, suomalaiset alkaisivat vinkua rasismista ja ihmisoikeuksista. Pitäisikö Rosenberg tätä 
Mutatis mutandis oikeudenmukaisena toimintana? Entä pitäisikö tiibetiläisten omaksua Rosenbergin monikulttuurinen ideologia ja päästää kiinalaiset miljoonamassat tuhoamaan heidän uniikki etnisyytensä ja kulttuurinsa? Jos ei, niin miksi samanlainen matalan intensiteetin kansanmurha on suomalaisten kohdalla kannatettava asia?

Yleisimmin fasisti-sana kuullaan sylkäisten äärivasemmistolaisen tai venäläisen fasistin suusta. Rosenberg viljelee lyhyessä haastattelussa sanaa ahkeraan, mutta teeskentelee tolkullista sanomalla etteivät sentään ihan kaikki persut ole fasisteja. Maahanmuuton vastustaminen on kuitenkin hänelle nykyään se pääkriteeri, joka määrittää fasistin. Sen perusteella kaikki tiibetiläiset ja suuri osa suomalaisista olisivat fasisteja. Koska hän pitää itsekkäiden vieraiden populaatioiden invaasion vastustamista pahana fasismina, edustaa "maahanmuutto" hänelle suorastaan taivaallista hyvyyttä, järkevyyttä ja oikeudenmukaisuutta:

- Meitä on täällä aika vähän. Tänne mahtuisi paljon enemmän ihmisiä. Esimerkiksi Ruotsista tuli mielenkiintoinen maa siinä vaiheessa, kun sinne tuli 1,5 miljoonaa maahanmuuttajaa, hän sanoo.
Viidennen kolonnan petturien Ruotsiin päästämä miljoonamassa ei todellakaan ole ollut maalle mikään siunaus, vaan taakka, joka romahduttaa liitoksistaan repeävän maan lopullisesti lähitulevaisuudessa ja joka johtaa todennäköisesti veriseen sisällisotaan. Siis todella mielenkiintoinen maa!

Rosenberg haluaa saman itsetuhon tien myös meille. Onhan täällä toki tilaa, mutta miten Afrikan kameliajurit aikovat elättää itsensä korkean teknologian maassa? Ai niin, suomalaisethan heidät elättävät jo nyt ja luultavasti jatkossakin, paitsi sitten kun taikaseinästä loppuu raha ja televisiosta tulee pöydän putsaava ylimääräinen uutislähetys...

Sitä paitsi Rosenbergin haaveilema monikulttuurinen kommunismi on ekologisesti ja kulttuurisesti täysin kestämätön. Ekologisesti, koska köyhemmistä maista tulevat kuluttavat täällä enemmän kuin lähtömaissaan; kulttuurisesti, koska monikulttuuri paradoksaalisesti yhdenmuikaistaa kaikki kulttuurit samaksi juurettomaksi mössöksi, jonka ainoa yhteinen nimittäjä on konsumerismi ja vähämielinen globaali viihdekulttuuri. Diversiteetti toteutuu vain erillisissä kulttuureissa, ei silloin kun eri kulttuurit pannaan samaan mehulinkoon.

Täydellisellä mutulinjalla Rosenberg on silloin kun hän tekee omasta mieltymyksestään yleisen johtopäätöksen :

- Mitä enemmän maahanmuuttajia, sen parempi. Ehkä Suomestakin tulisi siten vähän mukavampi paikka asua.
Valmiiseen pöytään istuville lähes lukutaidottomille maahanmuuttajille maahanmuutto on varmasti kannatettava asia. Myös Rosenbergin kaltaisille varakkaiden asuinalueilla asuville punaporvareille maahanmuutto on hyvä asia, sillä siellä he eivät kohtaa sitä samaa rosoista arkea kuin köyhillä rikastetuilla alueilla asuvat suomalaiset. Näille hyväkkäille maahanmuutto merkitsee vain kivaa lisäväriä katukuvassa, kun he käyvät viikonloppuna keskustassa ostoksilla. Lisäksi maahanmuuton kannattamisella voi tehdä elitistisen hajuraon kansan enemmistöön ja tuntea olevansa moraalisesti parempi ihminen. Maahanmuutto näet takaa sen, että Suomi on mukavampi paikka asua afrikkalaiselle maahantunkeutujalle ja suomalaisvihamieliselle samppanjasosialistille. Koko lystin maksavalle suomalaiselle ennemmistölle se on sitä vastoin yhtä helvettiä.

Haastattelun loppupuolella Rosenberg lyö pöytään Ruotsiin muuttaneiden suomalaisten kortin, jonka argumentatiivinen voima on murskattu maahanmuuttokeskusteluissa tuhat ja sata kertaa:


- Meillä ei puhuta siitä, että Suomesta lähti sotien jälkeen paljon porukkaa Ruotsiin köyhyyden takia ja siksi, että kaikkia ei voitu elättää. Nyt sitten esitetään tällaista uhoa siitä, että tänne olisi hakeutumassa paljon ihmisiä. Oikeasti suurin piirtein kaikki, jotka haluavat Pohjoismaihin, haluavat nimenomaan Ruotsiin.
Kansojen säilymisen kannalta ei ole olemassa mitään velvoittavaa vastavuoroisuuden lakia tai kosmista oikeudenmukaisuutta. Kun ruotsalaiset päättivät sodan aikana auttaa ja vastaanottaa suomalaisia sotalapsia, se oli puhtaasti heidän asiansa, eikä siitä seuraa suomalaisille mutkan takaa mitään velvoitetta ottaa nyt Afrikasta joutoväkeä tai Syyriasta sotaorpoja.

Vastaavasti suomalaiset siirtolaiset menivät ruotsalaisten kutsumina sinne töihin ja vain harvoista tuli
 valtion elättejä toisin kuin nykyään maahan vyöryvistä kolmannen maailman ammattitaidottomista kansainvaeltajista.

Haastattelun lopuksi Rosenberg heiluttaa reilusti saateenkaarella ommeltua punalippua:
- Nähdään vallankumouksen aamuna!, hän huikkaa ja polkee pois haastattelupaikalta.
Riippuu minkä vallankumouksen. Mikäli kyse on enemmistönä olevasta kusetetusta kansasta, kansanviholliset roikkuvat lyhtypylväissä jo ennen aamun koittoa.


*****  *****  ******  *****  ******  *****  ******


TV 2, 11.9.2014, klo 20.00, Silminnäkijä: Näkymättömät pakolaiset

Yhä useampi pakolainen hakeutuu leirien toivottomuudesta suurkaupunkeihin. Heitä uhkaa näkymättömyys ja ikuinen pakolaisuus. Toimittaja Jonna Nupponen. - Mikäli lentopallo-ottelu venyy, ohjelma alkaa heti sen päätyttyä. HD

Yle yrittää taas säälin kautta istuttaa kansalaisiin huonoa omaatuntoa. Luonnollisesti sokeasta humanismista johtuva kolmannen maailman väestönkasvun ongelma voidaan ratkaista vain sillä, että miljardimassat päästetään valumaan Eurooppaan elätettäviksi....***********************************************************************************************************

Yle Watchin omat facebook sivut nyt täältä.

Yle Watchin juttuja, jotka liittyyvät Ylen ohjelmiin ja uutisiin, voi myös postata eri Yleisradion Facebook-sivuille. Kun postaat, niin älähän trollaa, vaan toimi asiallisesti. Ohessa suorat linkit, klikkaa nimeä:

Yleisradio
Yle Uutiset
Yle Areena
Yle Teema
Yle Radio 16 kommenttia:

 1. Hyvin kirjoitettu. Tuo ämmä on täys hullu. Ihmettelen vaan mitä se tekee ykkösen uutisissa. Kolmonen on jo Bonnierin kontrollissa, mutta nyt yrittää valtiollinen pistää paremmaksi. No siitä vaan, TV.n katsominen alkaa jo nykyisellään olla aika vähäistä.

  VastaaPoista
 2. Juutalaiset komentavat puolueita ja puolueet ovat YLE.

  VastaaPoista
 3. Nyt taitaa myös Ruupertilla olla foliohattu syvällä päässä. Maito happani jääkaapissani, syynä luonnollisesti juutalaiset...

  VastaaPoista
 4. Vapaamuurarit ovat keinotekoisia juutalaisia. Vapaamuurarit pyörittävät åuolueita.

  VastaaPoista
 5. Ja siis juutalaiset komentavat vapaamuurarieta.

  VastaaPoista
 6. Itse asiassa Pariisin rauhansopimus kieltää muut kuin juutalaispuolueet Suomesta. EU on juutalaisten Neuvostoliitto. Kaikki poliitikot ovat pettureita. Juurihan he säätivät lain, jonka nojalla sananvapaus lakkasi ja mistä tahansa sanoista joutuu vastuuseen. Ihmisillä on nyt velvollisuus esityksissään ja teoissaan ainoastaan palvella juutalaisia. Muu on rikos. Tällaiseen on ainakin kaikki mahdollisuudet. Saksassa melko pitkälle jo alkaa toteutua tällainen kuvio.

  Mitä muuta tämä on kuin juutalaisuutta:

  http://www.magneettimedia.com/oikeudenkaynti-syyttajan-todisteita/

  http://www.magneettimedia.com/oikeudenkaynti-karajaoikeuden-tuomion-perustelut/

  VastaaPoista