keskiviikko 6. helmikuuta 2013

JYVÄSKAUSTI - VASTAUS MEDIAN RUKOUKSIIN
YLE TV 1, 5.2.2013, klo 21.05 A-studio

Ääriliikkeet, uhka vai liiottelua? Li Andersson vs. Juho Eerola. Demareiden kova kevät. Yritysten verovähennykset, hallituksen pannukakku?
 


Objektiiivisesti arvioituna Jyväskylässä viime viikolla sattunut pikku episodi on verrattavissa tavalliseen suomalaiseen  nakkikioskitappeluun viikonloppuna. Medialle ja varsinkin vasemmalle kallellaan olevalle Ylelle siitä on kuitenkin tulossa symbolisen vastajytkyn ehtymätön aarreaitta. Ensinnäkin se on jo toista viikkoa (!) antanut  maamme korruptoituneelle poliittiselle "eliitille" ihanan tekosyyn nostaa moraalista profiiliaan tuomitsemalla "ääriliikkeet", mikä  heidän kielessään tarkoittaa vain äärioikeistoa. Samaan syssyyn Yle on saanut marssittaa mikrofonin eteen jälleen lempilapsensa kommunistitaustaisen "asiantuntijan" Vesa Puurosen ja dilenttihistorioitsija  Jussi Jalosen, joiden yhteiskunnalliset analyysit ovat rajoittuneet lähinnä teeskenneltyyn närkästykseen ja erilaisiin tekopyhyyden harjoitelmiin.

Tätä Jyväskyvän herkkupalaa Yle ja muut median korppikotkat eivät niin pois heitäkään, vaan raadolle tullaan palaamaan aika ajoin kun on tarvetta mustata kaikkia nykymenon ja monikulttuurin kriitikkoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti