tiistai 12. helmikuuta 2013

SYYLLISYYTTÄ SYYLLISYYDEN PÄÄLLE - YLEN HOLO-KULTTI ELÄÄ JA VOI HYVINYLE TEEMA, 12.2.2013, klo 20.00 Natsijohtajien lapset


(Meine Familie, die Nazis und ich, Saksa/Israel 2012) Miten varttuu aikuiseksi lapsi, joka kantaa kansanmurhan väistämättä mieleen tuovaa nimeä? Dokumentissa puhuvat merkittävimpien natsijohtajien perilliset. 


Linkki ohjelmaan tässä.

"Juutalainen toimittaja, Eldad Beck, kolmannen polven holokaustista selvinnyt." WTF?? Kolmannen polven holokaustista selvinnyt 2000-luvulla?? Nyt ollaan jo turboahdetun orwellilaisen uuskielen äärellä...


3 kommenttia:

  1. Minusta on vähän yliammuttua kirjoittaa Ylen holo-kultista tämän ohjelman kohdalla. Ohjelma oli ihan asiallinen enkä minä ainakaan tunnistanut siinä mitään vasemmistolaista aivopesua. Voi Yleä kritisoida mielestäni asiastakin.

    VastaaPoista
  2. Puna-Ylen kouristuksenomainen, jatkuva rituaalinen rummutus päivästä ja vuodesta toiseen holohöpöstä, jos mikä on kultin jatkuvaa uusintamista. Nämä holo-aiheet alkavat jo mennä absurditeetin puolella, kun pitää keksiä jatkuvasti uusia teemoja, jotta saadaan jälleen tekosyy märehtiä Natsi-Saksasta tämän päivän poliittisia tarpeita (eurooppalaisten syyllistäminen) silmällä pitäen..."kolmannen polven holokausti-selviytyjä"???

    VastaaPoista
  3. Hyvännäköinen tuo Katrin Himmler.

    VastaaPoista