sunnuntai 17. helmikuuta 2013

YLEN JUNTTAA MONIKULTTURISMIA HISTORIAPOLITIIKAN AVULLAYLE TV 1, 17.2.2013, klo 14.30 Historiaa: Unohdetut merisankarit


Vuonna 1805 Britannia löi Trafalgarin meritaistelussa ranskalais-espanjalaisen laivaston ja Englannissa oli syytä juhlia. Voittajien riveissä taisteli kuitenkin 1400 miestä, jotka eivät olleet alkuunkaan brittejä. T:BBC.

Linkki ohjelmaan Yle Areenassa.

Ohjelman esittely Ylen sanoin (parhain päin).

Viattomalta näyttävä BBC:n historiadokumentti paljastuu melko nopeasti jälkisosialistisen ideologian propagandaksi.

Ohjelmassa haastateltu Warwickin yliopiston musta professori David Dabbydene julistaa monikulttuurisuuden ilosanomaa, koska se on ollut hyödyllistä juuri mustille ja vastaavasti jatkuvaa luovuttamista ja alamäkeä valkoisille.

On naurettavaa väittää, että mahtavan kulttuurin luoneet britit olisivat jossain historiallisessa kohtalonyhteydessä negroidien kanssa vain sen vuoksi että heitä sattui olemaan parisataa kymmenien tuhansien miehistössä, joka osallistui Trafalgarin meritaisteluun vuonna 1805. Silti Dabbydenella on röyhkeyttä tehdä propagandistista historiapolitiikkaa väittämällä ohjelman lopussa, että
Se muistuttaa siitä, että historiamme on monikulttuurista
Eikä ole, mikäli tuolla halutaan sanoa, että eurooppalaisen kulttuurin suuruus perustuu siihen, että muutamia satoja kongoideja palveli hetken brittiläisissä sota-aluksissa pari sataa vuotta sitten.

BBC:n samoin kuin Ylen propagandistinen tarkoitus on esittää menneisyys lempi-ideologiansa monikultturismin linssien läpi. Samalla voidaan "perustella" monikulttuurisuus eli kymmenien miljoonien vierasrotuisten ilman kansalaisten suostumusta päästämistä Eurooppaan, koska maanosamme on muka "aina ollut monikulttuurinen (lue: täynnä neekereitä)". Median manipulaattoreilla on taas kierous huipussaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti