torstai 21. helmikuuta 2013

YLE FEM JAHTAA KUMMITUKSIAYLE FEM (SVT5), 21.2.2013, klo 21.30 Spotlight : Soluttautuja


Kymmenen vuoden ajan hän soluttautui sekä äärivasemmistoon että äärioikeistoon. Nyt Christian Høibø kertoo kokemuksistaan turvallisuuspoliisin agenttina

Ruotsinkielisen tv-kanavan toimittaja Marko Hietikko on kunnostautunut reportaaseillaan, joissa on "paljastettu" äärioikeiston viimeisimmät metkut. Monet muistavat hänet Finnish Defence League (FDL) -nimisestä internet-järjestöstä tekemistään jutuista viime vuonna. Islaminvastainen FDL on englantilaisen emojärjestö EDL:n Suomen haaraosasto, joka vaikuttaa johtajansa Mimosa Koirasen vetämänä lähinnä netissä. Puulaakia on vaikea pitää aitona kansalaisjärjestönä, vaan kyseessä onkin pitkälti siionistien rahoittama väärän lipun operaatio, jolla pyritään soluttautumaan kansallismieliseen kulttuuriin ja hajaannuttamaan kansallismielistä liikettä. Taustalla olevia siionisteja ei kiinnosta Euroopan vajoaminen kansojen mereen vaan ainoastaan islam, koska se sattuu olemaan uhka myös juutalaisille. "Liikkeessä" on mukana myös paljon ei-eurooppalaisia ja seksuaalisesti poikkeavia, joten kyse ei ole mistään perinteisestä terveitä kansallisia arvoja puolustavasta eurooppalaisesta järjestöstä.

Aiemmassa FDL/EDL-dokumenteissa
Hietikko haastatteli myötäkarvaan äärivasemmistolaista Dan Koivulaaksoa, joka esitettiin ohjelmassa puolueettomana asiantuntijana. Koivulaakso tunnetaan valehtelijana, joka ex-taistolaistoimittaja Juha Granathin haastattelussa väitti koko Suomen kansalle taustalla näkyvien räyhäävien mellakoitsijoiden olleen "äärioikeistolaisia":

Linkki, jossa Dan Koivulaakso väittää äärivasemmiston räyhä-räähkien olevan "äärioikeistolaisia mellakoitsijoita".


Hietikon tuore dokumentti Norjan turvallisuuspalvelun ulkomaalaistaustaisesta soluttautujasta on surkuhupaisaa katsottavaa. Haastateltu Norwegian Defence Leaguen soluttautuja Christian Höibö ei saanut työstään palkkioksi kuin 1500 kruunua ja viinipullon! Pieni hinta sen puolesta, että hänet höynäytettiin riskeeramaan koko elämänsä "vaarallisen" sionistisen internet-järjestön vuoksi. Jo tässä kohtaa katsojalle varmistui, että nyt ollaan ajattoman tv-farssin äärellä. Tavallisen tv-katsojan on vaikea päätelllä kumpi osapuoli on enemmän pihalla, Christian Höibö vai Norjan Turvallisuuspoliisi. Totisesti, molemmat ovat ansainneet toisensa. Hyvä Yle Fem!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti