sunnuntai 24. marraskuuta 2019

VALTAKUNNANSYYTTÄJÄ RAIJA TOIVIAINEN ON SAATAVA TUOMITTAVAKSI KORKEIMPAAN OIKEUTEEN!

Hai sie, mitä Balzarin Veijolle kuuluu? Joko istuu Sörkas?

Suomen kansan edustajaa näyttelevän vihreiden Pirkka-Pekka Peteliuksen viikolla nostama anteeksipyyntökohu nousi viikonlopun aikana uusille kierroksille. Yle uutisten verkkosivut julkaisi perjantaina uutisen Helsingin poliisille tehty useita tutkintapyyntöjä vanhoista tv-sarjoista – pyydetään tutkimaan kiihottamista kansanryhmää vastaan, jossa kerrotaan poliisin käynnistäneen esitutkintalain mukaisen esiselvityksen.

Uutisen julkaiseminen jälkeen Yle toi esiin oman mielipiteensä vähemmistöjen erityisasemasta uutisjutussaan  Kolme kokemusta siitä, miten Pirkka-Pekka Peteliuksen sketsit vaikeuttivat elämää: Pilkkalauluja päin naamaa, selittelyä, varovaisuutta baarissa. Siinä hyväosaiset city-saamelaiset ja romanit uhriutuvat paisuttelemalla "syrjintäkokemuksiaan", jotka johtuvat enimmäkseen heidän pikkusieluisesta huumorintajuttomuudestaan. 


Agendauutisen taustalla on nykyliberaalien vallalla oleva ajatus, että vain vallassaolijoista saisi tehdä pilaa, koska heikommassa asemassa (usein omasta syystään) olevat eivät muka osaisi puolustautua eikä heillä olisi vahvoja tukijoita. Todellisuudessa juuri "heikommassa" asemassa olevat "vähemmistöt" (globaalisti värilliset ovat murskaava enemmistö) ovat kantaväestövihamielisen globalistieliitin erityisessä suojeluksessa. Kun "vähemmistöjen" suoja-asemaa lisätään entisestään, heistä tulee eräänlainen uusi koskematon "eliitti", jonka arvostelu ja pilkkaaminen kriminalisoidaan jopa taannehtivasti kuten Neuvostoliitossa. Juuri näin on käymässä, mikäli vanhoista tv-sarjoista tehdyt tutkintapyynnöt johtavat syytteisiin.

Tutkintapyyntöjen tekijöistä ei ole tietoa, mutta on todennäköistä, että kantelupukit ovat ns. tiedostavaa väkeä tai muutoin vähemmistöjen kanssa puuhailevia närkästyneitä suomalaisia. He ovat sitä väkeä, jonka mielestä esimerkiksi romaneista levitetään vääränlaisia stereotypioita vain siksi, että 95% heistä on pilannut koko porukan maineen kuten viimeisin yksittäistapaus, Yle uutinen Kulttuurivaikuttaja Veijo Baltzar vangittu epäiltynä törkeästä ihmiskaupasta, kertoo. Tosin sekin mahdollisuus on olemassa, että tutkintapyyntöjen takana on joukko vääräleukia, jotka haluavat katsoa millaiseen totalitaristiseen ilveilyyn maamme nykyinen oikeuslaitos on valmis vääntymään.

Jos tämä totalitaristinen tendenssi pitää johonkin henkilöidä, syyllinen löytyy valtakunnansyyttäjänvirastosta. Sen nykyinen johtaja, valtakunnansyyttäjä Raija Toiviainen, avasi Stalinismin portit kumoamalla hiljattain Helsingin poliisin päätöksen jättää syyttämättä erityistä sananvapaudensuojaa nauttivan kansanedustaja Päivi Räsäsen (kd.) vuonna 2004 julkaistusta homokriittisestä kirjoituksesta. Toiviaisen käsittämätön päätös rikkoo jo heti ensilmäyksellä länsimaista oikeuskäytäntöä turvautumalla neuvostohenkiseen eli rikolliseen käytäntöön tuomita ihminen takautuvasti teosta, joka ei ollut rikos tekohetkenä. Toisen huomion esittää Mikko Ellilä, joka kirjoittaa sosiaalisessa mediassa Räsäsen tapauksestä näin:

Kaikki eivät ole tajunneet, että Päivi Räsänen on joutumassa ajatusrikossyytteeseen kahdesta eri asiasta: a) Raamatun siteeraamisesta ja b) erillisestä pamfletista, jossa hän sanoo, että homoseksuaalisuus ei ole hänen omasta mielestään normaali seksuaalisuuden muoto.  
Stalinistit haluavat rangaista Räsästä näistä molemmista. Monet ilmeisesti eivät ole huomanneet jälkimmäistä tapausta. Tämä stalinistinen linja johtaa siihen, että kaikki, joiden mielestä homoseksuaalisuus ei ole yhtä normaalia kuin heteroseksuaalisuus, joutuvat syytetyiksi ajatusrikoksesta. Tämä mielipidevaino ei siis mitenkään kohdistu pelkästään kristittyihin, jotka perustelevat mielipiteitään Raamatulla, vaan yhtä hyvin vaikka ateisteihin, jos nämä eivät ole valtakunnansyyttäjän eli pääinkvisiittorin mielestä suhtautuneet homoseksuaalisuuteen riittävän positiivisesti.
Esimerkiksi feministi Tiina Tuppurainen on sanonut pitävänsä evoluutiopsykologi Markus J. Rantalan tutkimuksia homoseksuaalisuudesta rasismiin verrattavana vihapuheena. 
Erityisen huomionarvoista nyt käydyssä julkisessa keskustelussa Räsäsestä ja Peteliuksesta on se, että siinä sivuutetaan kokonaan valtakunnansyyttäjän vastuullisuus. On ylipäätään absurdia, että vuosikymmenten takaisista kirjoituksista ja tv-sarjoista on edes teknisesti mahdollista tehdä rikostutkinta. Räsäsen tapauksen kohdalla tutkintaa johtanut Helsingin poliisin rikoskomisario Markku Silén päätyikin ainoaan oikeaan ratkaisuun jo lopetti tutkinnan. Näin tässä ajatusrikospelleilyssä lyötiin heti peli poikki, mutta valitettavasti valtakunnansyyttäjän päätös avata tutkinta uudelleen on avannut kiusantekomahdollisuuden tärkeileville puolestaloukkaantujille. Tutkintapyyntöjä on tulossa varmasti lisää ja niitä tulee saamaan myös Pirkka-Petelius ja Pedro Hietanen mm. tästä ikivanhasta huumoripalasta.

Ainoa mahdollisuus estää maatamme luisumasta vasemmisto"liberaaliin" totalitarismiin ja jatkuvasti ohenevaan sananvapauteen on nostaa syyte valtakunnansyyttäjä Raija Toiviaista vastaan! Yle Watch vetoaakin kaikkiin lukijoihimme, jotta sana mahdollisuudesta saattaa Raija Toiviainen pois viralta ja nostaa häntä vastaan syyte korkeimmassa oikeudessa perustuslaillisten oikeuksien rikkomisesta leviäisi mahdollisimman laajalle.                                                        ***************************

Samaan aikaan kuin punavihreän kuplan Stasi-ilmiantajat masinoivat takautuvia syytteitä ajatusrikoksista, Yle levittää kansalaismielipiteestä piittaamatta mitä härskeintä suomalaisvihamielistä roturutsapropagandaa 12-vuotiaille lapsille. Käykääpä katsomassa Ylen aikuisille suunnatun lastenohjelmien sivua Kehoni on minun (varsinkin jakso "Lapsi ei koskaan ole syyllinen"), jossa mm. musta maahamuuttajapoika esitetään 19-vuotiaan 
suomalaistyttö Maisan luvattoman sekuaalisen halun kohteena. Artikkelissa vanhempia kehoitetaan yksiselitteisesti näyttämään lapsilleen rodunsekoitusta normalisoivaa indoktrinaatiota:
Animaatiosarja on toteutettu laajassa moniammatillisessa asiantuntijayhteistyössä ja on yleistunnelmaltaan lämminhenkinen. Kehoni on minun –animaatiosarja ja aiheen käsittely on otettu Norjassa osaksi kansallista opetusta päiväkodeissa ja alakouluissa. Sarja on saanut kiitosta lapsilta, huoltajilta ja opettajilta siitä, että se välittää vakavaa aihetta lasten suojelemiseksi selkeällä ja ei-pelottavalla tavalla. Norjan poliisin tietoon on tullut lapsia, jotka ovat kertoneet kokemastaan seksuaaliväkivallasta katsottuaan animaatiot ja lapset ovat saaneet apua. Sarja voitti Cannesin Emmy-kilpailun vuonna 2018.
Jo se, että suomalaislapsille suunnatussa seksuaalikasvatusohjelmasarjassa mustat pojat nostetaan seksuaalisuden keskeisiksi toimijoiksi ikään kuin uutena normaalina, on mitä pahantahtoisin hyökkäys suomalaisuutta vastaan. Kyse ei ole enää edes piilovaikuttamisesta vaan avoimesta propagandahyökkäyksestä, joka kohdistetaan täsmäiskuina puolustukyvyttömiin lapsiin. Suomalaisuutta tuhoavaa roturutsaa edistetään mielikuvalla, jossa suomalaistytöt eivät muka pysyisi housuissaan kohdatessaan (alaikäisen!) värillisen. Asetelma on tietenkin täydellinen projektio todellisuudesta, jossa nimenomaan mustat pojat ja miehet saalistavat valkoista lihaa iästä riippumatta.

Pöyristyttävien videoiden lopussa näkyy, ketkä ovat tehneet ja tuottaneet kyseisen sarjan. Se osaltaan selittää värillisten istuttamisen ja astuttamisen pellavapäiden keskelle. Sarjan tuottamisesta kun vastaa Norjassa vaikuttava juutalaispariskunta Trond Jacobsen ja Ilze Burkovska-Jacobsen, jotka johtavat Bivrost Filmiä. 
Kehoni on minun- animaatiosarja on alun perin tuotettu Norjassa laajassa asiantuntijayhteistyössä Pelastakaa Lapset Norjan, Bivrost Filmin, Norjan valtion Lapsi- nuoriso- ja perheosaston (Bufdir) ja NRK Super -lastenkanavan yhteistyönä 
Animaatiosarja ei korvaa lapsille annettavaa kehotunnetaito- tai seksuaalikasvatusta, vaan on tehty lasten suojelemiseksi. Neljä animaatiota sisältävät tietoa kehosta, oikeudesta fyysiseen koskemattomuuteen ja seksuaaliväkivallasta. Suosittelemme, että lapsi katsoo sarjan kaikki neljä jaksoa. Lapsella tulee olla mahdollisuus pohtia näkemäänsä aikuisen kanssa. 
Pelastakaa Lapset on tuottanut Kehoni on minun -oppaan käytettäväksi Kehoni on minun -animaatioiden rinnalla. Opas auttaa aikuista valmistautumaan lapsen kohtaamiseen ja sisältää esimerkkejä keskustelunavauksista ja kysymyksistä, joita lapsella saattaa olla animaatioita katsottuaan sekä vinkkejä siitä, kuinka vastata näihin kysymyksiin.

4 kommenttia:

 1. Nyt sitten odotamme, nostetaanko noihin vuonna keppi ja kivi esitettyihin tv-sarjoihin liittyviä takautuvaan oikeudenkäyttöön liittyviä syytteitä ja saadaanko aikaan ennakkotapauksesta käyvä tuomio. Tämä näet mahdollistaa sen, että jos tulevaisiidessa joku hyvinkin vähäistä osaa noiden sarjojen luomisessa tai levittämisessä näytellyt henkilö tekee jotain, josta Systeemi ei tykkää, mutta joka ei ole ( vielä) helposti rangaistavaa, niin käytössä on tehokas elementti, jolla voidaan antaa ns. opetus.

  VastaaPoista
 2. Taitavatpa Pahkasika ja Myrkkykin vielä saada osansa tästä stalinismista...

  VastaaPoista
 3. Aivan pöyristyttävää rasismia edusti myös tamperelaistuotos, josta tässä inhottava näyte taivasteltavaksi. https://youtu.be/TVHUMH9liA4

  VastaaPoista
 4. Tästä saattaa tulla vielä hauskaa. PPP teki uuden tulemisen, jota ei vielä ole täysin huumoriksi ymmärretty. Ehkä sitä ei itsessään tarvitse edes hyvänä huumorina pitää, mutta se tulee varmastikin tuottamaan uutta huumoria kasapäin. Keijokin varmasti riemuissaan?
  https://twitter.com/keijomedia?lang=en

  VastaaPoista