keskiviikko 13. marraskuuta 2019

VÄESTÖNVAIHTO ON JO KÄYNNISSÄ, MUTTA YLE EI HALUA TUNNUSTAA ILMIÖTÄ



Kun kehitysmaalaisia päästetään maahan ilman määrällistä takarajaa alkaa 
vastaanottajamaa ennen pitkää muistuttaa niitä maita, joista tulijat saapuvat. Kehitysmaalaistumisen kielteiset puolet ovat moninaiset, vaikka raa'an rikollisuuden kasvu lieneekin niistä näkyvin. Tästä ilmiöstä kertoo Ylen tuore uutinen Harva uskoo Malmössä rikollisryhmien väkivallan kierteen loppumiseen – Tanska puolestaan katsoo, että rajatarkastukset patoavat rikollisuutta

Valtamedialle tyypilliseen tapaan uutisessa ei yhdistetä rikollisryhmien ilmaantumista taustalla vaikuttavaan maahanmuuttoon. Ennen niin rauhallisten Pohjoismaiden muuttumista etnisten rikollisjengien taistelutantereeksi pidetään mediassa kuin tyhjästä syntyneenä selittämättömänä ilmiönä. Vaikka Ylen toimittajat kirjoittavat rikollisongelmasta avoimesti, sen todellisena voimanlähteenä vaikuttavaa rajatonta maahanmuuttoa ei haluta tunnustaa aivan kuten tanskalaissadussa, jossa hännystelijät eivät halunneet nähdä keisarin alastomuutta.

Maahantulijoiden mukanaan tuoma rikollisuus on vain sivujuonne paljon suuremmassa kysymyksessä. Pohjoismainen, suomalainen elämänmuoto, voi säilyä vain niin kauan kuin täällä asuu etnisiä suomalaisia. Kun väestö vaihtuu, vaihtuu myös kulttuuri. Tosin väestövaihdosta puhumista pidetään valtamediassa yksiselitteisesti äärioikeistolaisena salaliittoteoriana, vaikka kovaa dataa demografisesta muutoksesta löytyy avoimista viranomaislähteistä pilvin pimein. Esimerkiksi vuonna 1992 maassamme asusteli noin 60 000 ulkomaalaistaustaista henkilöä, mutta tuon ajankohdan jälkeen ulkomaalaispopulaatio on ehtinyt kaksinkertaistua jo moneen kertaan. Kesäkuussa jopa Yle uutiset uskalsi kertoa rajusta ulkomaalaisten määrän kasvusta uutisessaan Suomessa asuu nyt yli 400 000 ulkomaalaistaustaista ihmistä – kaksi kertaa niin paljon kuin 10 vuotta sitten

Jo peruskoulussa opetetun tilastomatematiikan alkeiden perusteella pitäisi jokaiselle olla selvää, mihin tälläinen "kehitys" johtaa mikäli invaasiota ei katkaista välittömästi ja jo täällä olevia etnisesti sopeutumattomia ulkoeurooppalaisia palauteta kotimaihinsa. Tällaisia pelastustoimia ei kuitenkaan ole näköpiirissä, vaan globalistiset poliitikot ja talousvaikuttajat vaativat maahanmuuton kasvattamista entisestään. Vaikka he ovat päättäjiämme, he ovat silti viimeisiä henkilöitä, jotka kertovat äänestäjille mikä määrä maahanmuuttajia on riittävästi Suomelle. Koska tällä menolla suomalaiset (ja valkoiset maailmalla ylipäätään) jäävät omissa maissaan vähemmistöksi, poliitikkojen pitäisi jotenkin perustella miksi tällainen tulevaisuus on suotavaa. Sitä he eivät tietenkään tee, koska väestönvaihdon avoin tunnustaminen romahduttaisi heidän suosionsa ja vallitsevan politiikan.

Todellisten aikeiden ääneen sanominen olisi poliitikkojen ja valtamedian uskottavuudelle poliittinen itsemurha. Siksi kansalaisia pyritään rauhoittelemaan vähättelemällä demografista muutosta. Tästä antaa hyvän esimerki viime viikolla julkaistu Ylen verkkosivujen uutinen Turvapaikanhakijoita saapuu Suomeen nyt vähän, työperäisten oleskelulupahakemusten määrä kasvussa. Uutisessa annetaan ymmärtää, että maahantulijoiden määrä olisi jotenkin tasapainottumassa tai "normalisoitumassa", koska eräs monista ulkomaalaisinvaasion väylistä, (elintaso)pakolaisuus, on hetkellisesti vähentynyt. Kansakunnan kuolemanvaara eli invaasio kuitenkin jatkuu, ainoastaan sen määrässä on viime vuoden aikana ollut pientä vaihtelua aikaisempaan. 

Toisin kuin kaksijakoinen uutinen antaa ymmärtää, mitään vähenevää maahanmuuton trendiä ei ole näkyvissä, semminkin kun porvaripuolueet Kokoomus, Keskusta, RKP ja Kristillisdemokraatit kannattavat työperäisen maahanmuuton tarveharkinnan poistamista. Niille ei siis riitä EU-maista tulevat ulkomaalaiset "työnhakijat", vaan ulkomaalaisten määrää pitää kasvattaa keinolla millä hyvänsä Euroopan ulkopuolelta.

Sen sijaan, että maamme poliitikot ja talouseliitti olisivat kansan puolella ja panisivat stopin organisoidulle kansainvaellukselle, he toimivat tietoisesti sen tahtoa vastaan. Valtiovalta on erityisen vihamielinen niitä radikaaleja muutosvoimia vastaan, jotka haluavat pelastaa Suomesta sen mikä vielä on pelastettavissa. Tästä kertovat viimeisimmät hysteerisen ylimitoitetut toimet piskuista PVL:ää ja uutta Kohti vapautta -liikettä vastaan (Yle: Poliisi epäilee: Uusnatsien lauantainen mielenosoitus oli kielletyn Pohjoismaisen vastarintaliikkeen toimintaa). 

Samaan aikaan kun poliisi on kädetön vuosia jatkuneita ulkomaalaisten raiskausliigoja vastaan, valtioneuvoston nyrkkinä toimiva poliisihallitus on valmis panostamaan valtavia resursseja pienen toisinajattelijaryhmän toiminnan tukahduttamiseen. Jo tämä on riittävä esimerkki siitä, että poliittinen johtomme haluaa edistää kansanvaihtoprojektia ilman häiriötekijöitä. 

1 kommentti:

  1. BBC:n uutismediot ihmettelevät Ruotsin pommituksia. Syytä pommitteluun ei ole vielä löytynyt, mutta meksikolaistyyppistä jengijyskyttelyä pidetään verrattavissa olevana. Siispä Meksiko syypää, koska antanut kopikäteille hyvin toimivan esimerkin. Vai? https://www.bbc.com/news/world-europe-50339977

    Toisaalta, Ruotsissa todettu 25%:lla Ali-nimisistä olevan rikosrekisteri https://voiceofeurope.com/2019/11/sweden-25-percent-of-people-named-ali-have-a-criminal-record/

    VastaaPoista