lauantai 30. marraskuuta 2019

LONTOOSSA JA HAAGISSA TEHTIIN TAAS MONIKULTTUURIA


Jännittävän eksoottinen etninen säpinä se vain jatkuu Euroopan kaduilla. Mihinpä se katoaisi niin kauan kuin kansakuntien avainasemassa olevat petturit jatkavat kuolleena syntynyttä monikulttuurikokeiluaan, jota myös Kalergi-suunnitelmaksi kutsutaan.

Uutistoimistot maailmalla ovat kertoneet kahdesta matalan kynnyksen terroristi-iskusta Lontoossa ja Hollannin Haagissa, joissa tummapintaisten murhaajien myötä Black Friday -ostosorgiat muuttuivat kirjaimellisesti mustaksi perjantaiksi. Ensimmäisestä iskusta kertoo Yle uutisessaan Lontoon veitsihyökkääjän tausta puhuttaa Britanniassa – 28-vuotias mies oli päästetty koevapauteen terrorismituomion jälkeen

Hieman poikkeuksellisen tapauksesta tekee se, että ainakin kaksi valkoista vääräuskoista murhannut Lähi-idän veijari oli samana päivänä ollut kutsuvieraana yliopiston seminaarissa, joka sattumoisin koski tuomioita kärsivien terroristien sopeuttamista yhteiskuntaan. Paljon ylistetty integraatio ei tekijän kohdalla taaskaan onnistunut, mutta poliitikot eivät silti halua tehdä tästä oikeita johtopäätöksiä, vaan ovat valmiita jatkamaan monikulttuuria viimeiseen veitsen iskuun asti.

London Bridgen terroristi.

Hollannin Haagissa on tilanne vielä päällä, sillä ainakin kolmea sivullista vakavasti haavoittanut pohjoisafrikkalainen mies on edelleen vapaalla jalalla. Toistaiseksi Yle kertoo iskusta sangen hatarin tiedoin uutisessaan Useita alaikäisiä loukkaantunut puukotuksessa Haagissa Hollannissa – tekijää etsitään. Joka tapauksessa näyttää siltä, että Haagin pääostoskadulla puukkohippasille ryhtynyt jihadisti oli perinteisellä islamistisella joulutuulella nähdessään niin paljon vääräuskoisia kristittyjä lampaita. Monikulttuurin rautaisen kohtaamislain mukaan kanta-asukkaat menettävät matemaattisella todennäköisyydellä ennen pitkää henkensä uusille reviirin valtaajille. 

Tällä kertaa negatiivisessa lottoarvonnassa siipeensä saivat kirjaimellisesti todella pehmeät kohteet, alaikäiset lapset. Perusmuslimien sankareina pitämille islamistiterroristeille kaikki vääräuskoiset ovat yhtä arvottomia, joten heille avuttomien lasten surmaaminen ei tuota ongelmia. 

Ainoa ratkaisu poistaa islamin imperialistiseen logiikkaan kuuluva väkivalta Euroopasta, on karkoittaa muukalaiset, jotka tuota vihamielistä uskontoa harjoittavat. Oikeastaan tämäkään ei riitä, sillä arjen väkivaltaan kuten joukkoraiskauksiin syyllistyvät afrikkalaiset saattavat yhtä hyvin olla kristittyjä. Elleivät eurooppalaiset ole valmiita puolustamaan omaa elintilaansa kuten muut, on kohtalona maanosan uuskolonisaatio ja jääminen alistetuksi vähemmistöksi kotimaissaan. 

Punavihreät ja kosher-konservatiivit ovat rasistiksi leimautumisen pelossa valmiita uhraamaan kaiken, mutta jos hyvin käy, enemmistö kansasta voi jatkuvan muukalaisterrorin vuoksi nousta nopeasti voittamattomaan poliittiseen raivoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti