tiistai 12. marraskuuta 2019

AFRIKKALAINEN TARINANKERRONTA MENETTI HETKELLISESTI SUOSIONSA MYÖS YLESSÄ

 

Viime päivinä nettimaailmassa ja iltäpäivälehdissä on irvailtu Helsingin kaupunginvaltuutetun Abdirahim "Husu" Husseinin kiinnijäämisestä perättömästä rasismi-syyttelystä. Ja syystäkin. Jo yli viikko sitten jopa Helsingin Sanomat uutisoi Husun epäuskottavan tarinan uutisessaan 
Taksinkuljettaja ja valtuutettu Husu Hussein kertoi jättäneensä rasistisesti öykkäröineen matkustajan moottori­tien liittymään, Taksi Helsingin mukaan loki­tiedot eivät tue kertomuksen ajankohtaa. Sitä vastoin Yleisradio pysytteli tapauksesta hiljaa koko viime viikon, kunnes Husu tunnusti lopulta valehdelleensa, jolloin Ylen verkkosivujen oli pakko kertoa asiasta uutisjutussaan Kaupunginvaltuutettu Abdirahim "Husu" Hussein tunnusti valehdelleensa ja pyytää nyt anteeksi – SDP:n valtuustoryhmä keskustelee asiasta lähipäivinä.

Ensimmäisten epäilyjen tultua julkisuuteen Husu kiisti kaiken ja alkoi syyttää mediaa rasistisesta ajojahdista. Somalitaustaisen Husun taktiikkaan kuuluu, että hän muuttaa tarinaansa aina sen mukaan kun uutta raskauttavaa tietoa alkaa tihkua. Vaikkei hän olekaan taitava kielenkäyttäjä, osaa hän silti aggressiivisen retoriikan, jossa omat kuprut mitätöidään syyttämällä muita rasismista. Afrikkalainen tarinankerronta ja härski rasismikortilla pelaaminen ovat yleensä toimineet hyväuskoisia suomalaisia vastaan, mutta tällä kertaa kuppi kaatui nurin jopa etnomasokististisilta Rasmus-aktivisteilla. Ainoastaan ryhmän kovin suomalaisvihamielinen fanaatikko, Reija Härkönen, jaksaa uskoa satusetä-Husun afrikkalaistarinoihin, koska niissä on hänen mielestään ainakin hyvä tarkoitus eli suomalaisten syyllistäminen.

Rotumuukalaisia fetisseinä pitävät punavihreät halusivat kuitenkin aluksi uskoa kiihkeästi somalikaupunginvaltuutetun polittisesti hyödyllisiin tarinoihin. Ilman taksifirman perinpohjaisuutta ja aktiivisuutta kertomus rasistisesta suomalaishäiriköstä taksissa olisi jäänyt elämään myyttiisiin mittoihin nousseena tositarinana punavihreässä kuplassa. Varsinkin, kun maamme johtavat mielipidevaltiaat Yle ja Helsingin Sanomat eivät olisi tällaisen herkkupalan edessä tehneet mitään faktantarkistusta.

Juttu paisui viime päivinä niin suureksi, että SDP päätti eilen lopulta erottaa Abdirahim "Husu" Husseinin valtuustoryhmästään. Asiasta kertoi tänään myös Ylen verkkouutiset: SDP:n valtuustoryhmä erottaa Abdirahim "Husu" Husseinin – syinä valehtelu ja luottamuspula. Lyhyessä uutisessa todetaan niukkasanaisesti:
SDP:n valtuustoryhmä on päättänyt erottaa Helsingin kaupunginvaltuutetun Abdirahim "Husu" Husseinin (sd.) ensi vuoden kesäkuun loppuun saakka. Asiasta kertoi SDP:n valtuustoryhmän puheenjohtaja Eveliina Heinäluoma Twitterissä maanantai-iltana.
Tapaus paljastaa, kuinka suomalaisten vahvuutena pidettyä rehellisyyttä ja uskoa puhujan vilpittömyyteen on mahdollista käyttää häikäilemättömästi hyväksi. Vaikka tässä "yksittäistapauksessa" kävi lopulta hyvin, tuottaa monikulttuurisuus jatkuvasti mahdollisuuksia huijata suomalaisia. Valitettavasi kansamme "edistyksellisessä" etujoukoukossa ei ymmärretä sitä, että on kohtalokasta pitää erityisesti afrikkalaisia suomalaiseen sisäryhmään kuuluvina suomalaisina. Tämä johtuu siitä, että vasemmistoliberaalit olettavat herkästi jännien ulkomaalaisten olevan moraaliltaan ja älyltään samanlaisia kuin he itse. Petkutuksen mahdollisuus on aina läsnä, koska rotumuukalaisten nollasummapelissä pelataan eri maaliin.

Surullisinta Husun rasismihuijauksessa on median ja somen herkkyys tarttua hänen rasismisyöttiinsä, vaikka hän on jäänyt valheesta kiinni jo aiemmin. Luottamus Husun väittämään rasismikokemukseen pysyi vankkana huolimatta siitä, että hänellä oli kontollaan jo lukuisia kiinnijäämisiä valheista ja epäilyttäviä tapauksia kuten:

1) tämän vuoden elokuinen uhkauskirjeväite. Helsingin kaupunginvaltuutettu väitti saaneensa "karmaisevaa vihapostia", jonka rusentuneessa kirjekuoressa oli hirttoköysi ja viesti ”Ku Klux Klan tulee näyttää sinulle kaapin paikan". Jo viestin sisällön ja kirjoitusvirheiden (mm. KKK kirjoitettu väärin) perusteella epäiltiin, että Husu olisi itse tai jonkun muun avustamana väsännyt kirjeen saadakseen somaleille sympatiaa ja leimatakseen kansallismielisiä suomalaisia. Otaksumaa tukee se, että vakuutteluistaan huolimatta hän ei ole tehnyt hirttoköysiuhkauksesta rikosilmoitusta. Luultavasti siksi, että koko kirje voisi tarkemmassa tutkinnassa paljastua Husun tekemäksi.

2) joulukuussa 2017 paljastui, että Husu Husseinin monet Facebook-päivitykset eivät ole hänen kirjoittamiaan, varsinkaan ne, joista puuttuvat kirjoitusvirheet ja jotka ovat sisällöltään koherenttia viestintää.  Yle Watchin päivitys Poliittiset huijarit ylhäällä ja alhaalla  – aina sama suomalaisvastainen agenda paljastaa somalilaisten liiton viestintäpäällikkönä vuosina 2015 ja 2016 toimineen 
Ariela (Erja) Säkkisen kirjoittaneen monet Husun sujavasanaiset fb-seinäkirjoitukset.

3) elokuussa 2017 Husu Hussein myönsi levittäneensä väärää tietoa niin sanotusta Vantaan muslimipuukotuksesta.


4) kaksi vuotta aikaisemmin, syyskuussa 2015, Husu väitti joutuneensa rasistisen väkivallan kohteeksiVärikkäässä tarinassaan Husu kertoi heränneensä sairaalassa, koska häntä oli lyöty väärän ihonvärin vuoksi pesäpallomailalla. Luonnollisesti somaliaktivistilla ei ole esittää mitään todisteita lääkärireissustaan ja sen taustoista.

5) Iltalehti kertoo, että Varsinais-Suomen käräjäoikeuden antoi Husulle vuosina 2001, 2002 ja 2006 sakkotuomiot petosrikoksista. Vuonna 2001 annetun tuomion mukaan Hussein hankki itselleen oikeudetonta taloudellista hyötyä ilmoittamalla Kelalle 15 kertaa olevansa työtön, vaikka hän teki tuolloin töitä. Vuonna 2002 annetun tuomion mukaan Hussein hankki itselleen oikeudetonta taloudellista hyötyä 20 483,02 markkaa (3 445 euroa) jättämällä ilmoittamatta toimeentulotukea maksavalle Turun kaupungin sosiaalilautakunnalle työssäolostaan. Vuonna 2006 annetun tuomion mukaan Hussein hankki itselleen oikeudetonta taloudellista hyötyä erehdyttämällä Turun kaupungin sosiaalikeskusta maksamaan perusteetonta toimeentulotukea yhteensä 4 129 euroa vuonna 2001.

6) ”Husu” Hussein sai 1990-luvulla kaksi rikostuomiota oikeudesta. Tuomiot tulivat varkaudesta ja lievästä pahoinpitelystä

Suomessa loikoilevilla somalipoliitikoilla näyttävät afrikkalaistarinat olevan muutenkin verissä, väittihän Vasemmistoliiton ehdokas Suldaan Said Ahmed viime eduskuntavaaleissa 2019 suomalaisrasistin hyökänneen hänen päälleen metroasemalla Helsingissä (Yle: Kansanedustajaehdokkaan kimppuun käytiin metrosemalla Helsingissä – rasistisia solvauksia ja tönimistä). Yle Watch kommentoi uutisointia heti tuoreeltaan täällä ja täällä:
Epäily Said Ahmedin kertomuksen todenperäisyydestä herää, koska hän on aiemminkin valehdellut ja käyttäytynyt provosoivan aggressiivisesti. Hänellä on toki oikeus väittää mitä tahansa, mutta toivottavasti poliisi tulee selvittämään asian todellisen laidan mahdollisimman pikaisesti. Mikäli vanhat merkit pitävät paikkaansa ja tutkinta ei tue Said Ahmedin tarinaa, valtamedia ei tule kertomaan uudesta käänteestä kovin näyttävästi. (Stop Press: Jo nyt Said Ahmedin tarina on muuttunut pariin otteeseen.)
Aivan samoin kuin Husu Husseinin esittämien rasistikertomusten kohdalla myös Said Ahmedin väite rasistisesta metrohyökkääjästä on lakaistu sittemmin julkisuudessa maton alle, koska mitään näyttöä syytöksille ei ole löytynyt. Tässä kohtaa voisi toistaa kysymyksen: "Miten eduskuntavaaliehdokas Suldaan Said Ahmedin väittämän hyökkäyksen tutkinta on edennyt? Miksi Yle ja poliisi eivät kerro tutkinnan edistymisestä ja mystisen polkupyörämiehen etsinnästä?". Emme pidättele hengitystä tämän vastauksen suhteen.                                                       ****************************


Ylessä toimittajien henkilökohtaiset mielipiteet ovat alkaneet jo jonkin aikaa merkitä samaa kuin tapahtumien raportointi. Kyseessä on mielipidejournalismi, joka ilmenee peittelemättömällä tavalla Ylen tuoreehkossa jutussa Kommentti: Kanadassa kuohuttavat jääkiekkokommentaattori Don Cherryn sanat tv-lähetyksessä – NHL hoiti fiaskon häpeällisen huonosti, vaikka rasismi voitaisiin kitkeä. Siinä amerikkalaisen vasemmistoliberalismilla hapatettu urheilutoimittaja Tommi Seppälä näyttää millaisia vallitsevaa liturgiaa saarnaavia Cuck-ukkoja Yle on pullollaan.

Toimittajan loputtoman pitkässä jankkaavassa vuodatuksessa tungetaan mukaan kirjoittajan omia ideologisia arvostuksia ikään kuin yleisinä totuuksina. Näin ruokottoman asenteellista tekstiä ei julkaistu edes 1970-luvulla Tiedonantajassa. Jo tiettyjen ideologisten iskulauseiden käyttö ja vinoilevien adjektiivien viljely kertoo journalismin nykyrappiosta:

En usko, että moderni televisiohistoria tuntee [millä kumman perusteella?] urheilusta toista yhtä vastenmielistä ruutukasvoa kuin Don Cherry Kanadassa; Eikä tätä nykyä 85 vuoden ikään yltänyt Cherry ole järkiinsä [so. monikultturismin kannattajaksi] tullut vieläkään; Cherry kuuluu myös siihen sarjaan ihmisiä, jotka eivät usko ilmastonmuutokseen [ei uutista ilman ilmastonmuuntosevankeliumia]Vastenmielinen [ainakin toimittajalle] hyökkäys [Cherry kertoi tosiasian] maahanmuuttajia kohtaan sai koko kansakunnan [aivanko koko kansakunnan?] raivon valtaan; Kanada jos mikään maa maailmassa, on tunnettu monikulttuurisuudestaan ja suvaitsevaisuudestaan [toimittajan sokeroitu uskontunnustus]; monet vaikutusvaltaiset tahot [eli vasemmistoliberaali eliitti] ovat tuominneet vanhakantaisen ja itsepäisen vanhuksen typerät kommentit halpamaisena hyökkäyksenä maahanmuuttajia kohtaan; Yleisradioyhtiö CBC:n sunnuntain iltauutisten pääaihe oli Cherryn jääkiekkoon palauttama rasismi [rotusyrjinnälle on näköjään luotu mediassa uudet mimosan herkät kriteerit]; miten jälkipyykki fiaskon [vain tosiuskovaisen multikulti-hurskastelija kutsuu totuudenpuhujan laimeita heittoja "fiaskoksi"] ympärillä pestään?; MacLean [tarinaan valittu Cuck-Hyvis] tekikin heti alkuun sen mitä piti; Sympaattinen kiekkokasvo pyysi aidon vilpittömästi anteeksi kaksikon raskasta epäonnistumista lauantain lähetyksessä; Kun huomioon otetaan aiheen tärkeys [toimittaja on huumorimiehiä tietämättään] ja kohun saamat mittasuhteet [liberaalimedian itse luoma myrsky vesilasissa], NHL:n reagointia voi pitää täytenä vitsinä [fanaattisille monikultturisteille minkäänlainen alistuminen ei ole riittävä], Ei riitä. [juu, huomattiin jo]; Ei varsinkaan koska Don Cherry on luikkinut raukkamaisesti pitkin seiniä vastenmielisten [jo kolmas maininta!] kommenttiensa jälkeen; Huonokäytöksinen Cherry on vuosien saatossa useaan kertaan osoittanut olevansa kaikkia nykypäivän arvoja [rappioliberaalien epäarvot alkavat kuulua jo menneisyyteen] vastaan; minkäänlaiselle rasismille ei ole sijaa jääkiekossa [varsinkin jos sillä kyetään rasistisesti syyllistämään valkoisia]; Ja siksi ainoa oikea ratkaisu on ohjata Don Cherry ulos televisiostudiosta [näin siis vaatii suomalainen pikkusosialistimme Kanadassa].                                                       ****************************


Yle tv 1, maanantai 11.11.2019 klo 19.00, Historia: Franco - unohdettu diktaattori

1/4. Valtaannousu. Espanjan verinen sisällissota päättyi Francon ja fasismin voittoon. Demokratia vaihtui yhden miehen hirmuvaltaan, jota tukivat Italia ja Saksa. Jopa puoli miljoonaa ihmistä kuoli taisteluissa ja niitä seuranneissa puhdistuksissa. Espanja ei ollut enää entisensä. HD ohjelmatekstitys (suomi) 55 min

Artikkeli ja linkki ohjelmaan.

Kun kansanvallan fasadina esiintyvä liberaalidemokratia tuhoaa maailmaa ja on luhistumassa omien valheidensa alle, tämän kaiken korruption taustalla häärävän finanssikapitalismin  (eli globalismin) lakeijat ja hyväuskoiset idiootit mediassa mustamaalaavat epätoivoisesti kaiken mikä on noussut ja nousee vastustamaan tätä viheliäistä tuhopolitiikkaa. Hölmöille suunnatun v
aledemokratian likaista kilpeä pyritään kiillottamaan esittämällä demonisoivaa, valheellista propagandaa niistä, joille ei anneta mahdollisuutta puolustautua. Toisaalta mitä muuta näiltä pelkureilta voi odottaakaan.

Kun Hitler ja jopa Mussolini alkavat olla loppuun kaluttua tavaraa demokratuurin vasallien aivopesussa, yritetään pussin periltä kaivaa vielä jotain. Löydetään Franco, josta esitetään peräti neliosainen moralistisen propagandan moderni työnäyte. Jaksavatko edes kaikkeen Yleltä tulevaan uskovat demarieläkeläiset katsoa näin läpinäkyvää indoktrinaatiota?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti