torstai 21. joulukuuta 2017

POLIITISET HUIJARIT YLHÄÄLLÄ JA ALHAALLA – AINA SAMA SUOMALAISVASTAINEN AGENDA


George Sorosin hyödylliset idiootit. Rautatieseman seutua
hallitsevat tummapintaiset EU:n miehitysjoukot.

Euroopan Unioniin liittymisen jälkeen Suomen valtio on hylännyt perustehtävänsä, johon se luotiin: suomalaisten etujen ajamisen. Pari viimeaikaista pikku-uutista kertovat koruttomasti, kuinka valtionhoidosta vastaava hallitus ei enää edes teeskentele ajavansa kaikkien suomalaisten asiaa, vaan se heittää silmää räpäyttämättä märän rätin vähäväkisten sisarten ja veljien kasvoille. Tätä kuvaa hyvin Ylen uutinen 
Joutuiko ruoka-apu poliittiseksi pelinappulaksi? Perussuomalaisten jakautumiseen loppui myös rahantulo, jossa leikkauspäätöksestä puiminen sivuutetaan lähes kokonaan ja annetaan sen sijaan palstatilaa yhden hallituspuolueen sisäiselle nokittelulle. 

Todellisuudessa kelkasta tiputettujen suomalaisten kyykyttämispolitiikan takana on Kokoomus, vaikka julkisuudessa pääministeripuolue Keskusta ja loikkaripuolue Siniset saavat siitä suurimmat moitteet. Kieltämättä ovelaa julkisuuden hallintaa epäkansalliselta Kokoomukselta. Itsekin valtion kukkarolla (mm. kilpailua vääristävät yritystuet) ahkeraan käyvät Kokoomuksen kauppakamarinulikat eivät kuitenkaan ymmärrä mitään taloudesta kun se koskee vyönkiristämispolitiikan pitkän tähtäimen vaikutuksista. 

Ruokajonoille annettavan valtionavun poistaminen on täysin harkitsematonta, varsinkin kun kyse on erittäin kustannustehokkaasta avustusmuodosta, jossa suurin osa ruuista saadaan kaupan viimeisen myyntipäivän lahjoitustuotteista. Rahaa tarvitaan pääasiassa vain kuljetuksiin, kylmälaitteisiin, tiloihin, yms. Henkilökunta on enimmäkseen vapaaehtoistyöntekijöitä tai työharjoittelijoita, jonka vuoksi valtion antama miljoonan euron apu tuottaa "sijotukseensa" nähden monikertaisesti. Jos ruuan jako lopetetaan, koska ei ole varaa ylläpitää siinä tarvittavaa infrastruktruuria, niin kauppojen ylijäämäruoat menisivät roskiin. Kenties ainoa hyvä puoli ruoka-avun vähentymisessä on sen vähävaraisissa synnyttämä raivo, joka toivottavasti jonain päivänä kohdistuu oikeaan osoitteeseen.

Avain kuin maamme heikoimman kansanosan kurittaminen ei riittäisi, valtio nöyryytti sitä joulun alla toistamiseen kun eduskunta hyväksyi ilmaiset sosiaalipalvelut laittomasti maassa oleville. Jostain syystä Yle ei kertonut mitään tästä keskisormikannaotosta vähäväkisiä suomalaisia kohtaan. Käänteisenä Midaan kosketuksena eduskunta päätti hallituksen johdolla antaa ensi vuonna kunnille yli viisi miljoonaa euroa laittomasti maassa olevien sosiaalipalveluihin. Siis viisinkertainen lahjoitus vieraille vapaamatkustajille verratuna siihen summaan, jota ollaan nyt ottamassa pois kaikkein köyhimmiltä suomalaisilta. Tätä toistakin valtion joululahjaa muistetaan varmaan lämmöllä erinäisissä liekkimajoissa tänä jouluna.
                                                      *******************************


Valtion velkaisesta kassassa riittää rahaa jaettavaksi myös muukalaisten ns. yhdistystoimintaan. Somaleilla on lukuisia postilokeroyhdistyksiä, joista yksin Suomen somalialaisten liitto saa vuosittaisena avustuksena "toimintansa"  pyörittämiseen 250 000 euroa. Yhdistys on jo sinänsä mielenkiintoinen, sillä Sotavetraaniliiton kohun keskellä ollut tiedottaja Ariela (Erja) Säkkinen toimi somalilaisten liiton viestintäpäällikkönä v. 2015-16. 

Tieto on merkityksellinen, koska tänään paljastui, että Säkkinen on toiminut Ylen somalialaisen toimittajan Abdirahim "Husu" Husseinin haamukirjoittajana ainakin Facebookissa, mutta todennäköisesti myös virallisemmissa yhteyksissä. Hussein tunnetaan parhaiten suomalaisia pilkkaavasta Yle Puheen Ali & Husu -ohjelmasta, jonka valtioon kytköksissä oleva kulttuurimarxilainen Etnisten suhteiden neuvottelukunta palkitsi "Vuoden asenteellisimpana mediatekona 2014".


"Published by Ariela Säkkinen". Klikkaa kuvaa
isommaksi.

Kunnia Säkkisen ja Husseinin salaisen yhteistyön paljastamisesta pitää antaa verkossa ahkeraan toimivalle kansalaisvaikuttaja Tiina Wiikille. Hän kirjoitti tänään avoimella Facebook-sivullaan:
Näköjään vihervasemmistoa voi parodioida vahingossakin. En edes tiennyt Husun tehneen kyselyä siitä, miten Hakkaraisen suhteen pitäisi toimia, kun läpällä laitoin omani Twitteriin samassa hengessä. Husun julkaisussa on muuten jotain huomionarvoista yläreunassa, joka voi antaa vihiä siihen, kuka Husun hyvällä suomella kirjoitettuja julkaisuja muutenkin tekee: "Published by Ariela Säkkinen". Eli se sama nainen, joka tultuaan palkatuksi veteraaniliiton tiedottajaksi teki sen Twitter-tilistä kanavan mokutukseen ja Perussuomalaisten haukkumiseen.
Paljastus kertoo paljon myös hyvässä asemassa olevien somalien osaamistasosta. Hussein on asunut vuosikymmeniä Suomessa, mutta hänen suomen taitoaan ei voi verrata mitenkään toisiin julkisuudessa oleviin ulkomaalaisiin (niihin vääriin) kuten englantilaiseen Neil Hardwickiin ja saksalaiseen Roman Schatziin. Sivistynyt arvaus on, että Ylen ksenofiilit päättivät aikoinaan nostaa esille jonkun somalin, joka voisi esiintyä fiksuna monikulttuurin mannekiinina. Wiikin paljastus panee epäilemään, että huonon suomen taitonsa lisäksi myös Husseinin tekstien sisältöjä on paikkailtu tasokkaammiksi. Onhan haamukirjoittaja Ariela (Erja) Säkkinen ihanteellinen multikulturaalisen sateenkaariaatteen politrukki, sillä hän kertoo itse, että
"Todellinen tasa-arvo ei ole keneltäkään pois", kirjoittaa homoseksuaalisuutta tutkinut Erja Säkkinen. Maahanmuuttoasioista hän on hankkinut erikoisosaamista mm. Pakolaisneuvonnalla ja Suomen Punaisen Ristin pakolaistiimissä. Omaa monen vuoden kokemuksen kansalaisjärjestökentästä: Amnestyltä, UN Womeniltä ja Punaiselta Ristiltä.
Miten näin puhdaoppinen kulttuurimarxilainen on sitten voinut toimia kansallisiin arvoihin sitoutuneessa Sotaveteraaniliitossa? Asiaa on jo selvitelty ansiokkaasti verkkojulkaisu Vastarinnan artikkelissa Sotaveteraaniliitto kaapattiin monikulttuurisuuspropagandaan. Riippumaton Yle Watch päätti omalta osaltaa syventää tutkimusta, koska tapaus kertoo ikävällä tavalla siitä, kuinka laajalle äärivasemmiston mädätystyö on edennyt yhteiskuntaan, jopa epäpoliittiisin ja isänmaallisiiin kansalaisjärjestöihin. 

Säkkisen tapauksen ruotimisen tarkoitus on antaa esimerkin kautta pieni yleiskuva kulttuurimarxilaisesta solutuksesta ja siitä millaisia ihmisiä, Leninin sanoin "aatteen hyödyllisiä idiootteja", siinä toimii. Tässä ei siis hyökätä yksittäistä henkilöä vastaan, vaan sitä uusvasemmistolaisten käyttämää toimintatapaa, jolla eri insituutioita pyritään ottamaan haltuun. Se, että nyt paljastunut henkilö sattui olemaan Ariela Erja Säkkinen on tämän jutun kannalta yhdentekevää. Tämä ei kuitenkaan estä luomasta hänestä henkilökuvaa, koska se sopii niin moneen muuhun saman aatteen toimijaan.Jo etunimen valinta kertoo paljon Ariela (Erja) Säkkisen toiseudenpalvonnasta, joka näyttää olevan melko yleistä nuorten akateemisten naisten keskuudessa. Toisin kuin muut seksuaalista poikkeavuutta palvovat vasemmistolaiset, Säkkinen fanittaa palestiinalaisten sijaan kuitenkin juutalaisia. Tämä selittää myös hänen juutalaisen nimenvalintansa.

Säkkinen on muutenkin melko tyypillinen nuori "edistyksellinen" nainen. Hän pitää Hyvistä asioista kuten (valikoivasta) suvaitsevaisuudesta, monikulttuurista ja luontoarvoista, mutta tykkää itsellisten nuorten naisten lailla bilettää ja matkustella lentokoneella maan ääriin. WSOY:n kirjasivulla hänestä kerrotaan näin:
Freelancekirjoittajana ja -kuvaajana työskentelevä, palkitun Andalusian auringossa -blogin takaakin löytyvä Erja on elämästä kaksin käsin nautiskeleva häpeilemätön hedonisti ja intohimoinen kulinaristiretkeilijä, jonka sunnuntailounailla on aina tilaa vielä yhdelle.
Arvomaailmaa ei olla opittu pelkästään punaisesta yliopistosta, sillä on todennäköistä, että Ariela Säkkisen kannattama 2000-luvun kommunismi eli monikultturismi tulee hänen unkarilaistaustaiselta äitipuoleltaan Anita Vizner-Säkkiseltä. Äitipuolen aatteen palo näkyy mm. siinä, että hän toimii maahanmuuttajien suomen kielen opettajan Rovaniemellä.

Tällaisella cv:llä Ariela Säkkisen olisi luullut olla mahdotonta päästä konservatiivisena tunnetun Sotaveteraaniliiton tiedottajaksi ja yhdistyksen Facebook & Twitter -tilien päämoderaattoriksi. Avainsanoja tässä ovat verkostoituminen ja nepotismi. Vaikka asiasta ei olekaan suoraa näyttöä, on luultavaa, että Sotaveteraaniliiton Lapin piirin toiminnanjohtaja Yrjö Säkkisellä on jotain yhteyttä siihen, että Ariela Säkkinen palkattiin yhdistyksen tiedottajaksi. Yrjö Säkkinen on nimittäin Arielan isä.

Järjestelyn kuviota voidaan vain arvailla. Luultavasti ikääntyvä yhdistys on kaivannut nettiosaajaa ja siihen tehtävään Lapin piirin toiminnanjohtaja ehdotti tomeraa tytärtään, joka "hallitsee nämä nykymaailman netit ja tämän tvitterin tai mikä sen nyt olikaan". 

Saatuaan yhdistyksen nettisivut ja somen haltuun, maailmankansalainen Ariela alkoi lähes välittömästi mollata perussuomalaista puoluetta (mutta ei muita puolueita) ja spämmättä kulttuurimarxilaista propagandaa. Itsenäisyyspäivän alla Sotaveteraaniyhdistys kampanjoi mm. "anti-fasismin" puolesta, joka nykyisessä poliittisessa tilanteessa ymmärretään äärivasemmiston käyttämänä keppihevosean omalle aloitteelliselle väkivallalle. Marraskuun lopulla yhdistys twiittasi, että
30.11.1939 Suomi joutuu sotaan, jossa turvaa maansa itsenäisyyden. Sodassa taistelevat ja kaatuvat kaikki suomalaiset juutalaisia ja muslimeja myöten. 30.11.2017 Suomi lakkauttaa em. ryhmiä vihaavan ja valkoista ylivaltaa ajavaan pohjoismaiseen valtioon pyrkivän #PVL'n.
Avoimuutta korostava yhdistys oli kuitenkin täysin hiljaa, kun kansalaiset vastasivat tähän kliseiseen vasemmistoprogandaan kysymällä, miksi nykyinen Sotaveteraaniyhdistys ei ymmärrä arvostaa Suomen itsenäisyyden puolesta taistelleita fasisteja ja kansallissosialisteja, joita oli sentään moninkertaisesti verrattuna tataarimuslimeihin ja juutalaisiin.

Välittömästi sen jälkeen kun eri kansalaisvaikuttajat olivat paljastaneet Sotavetaaniyhdistyksen uunituoreen tiedottajan ideologiset taustat, Säkkisen taustajoukot aloittivat valtamediaa hyväksikäyttäen oman propagandahyökkäyksensä. Näin jälkikäteen ironisinta tapauksessa on se, että tänään kädettömäksi nettikirjoittajaksi paljastunut Abdirahim "Husu" Hussein kirjoitti (luultavasti Ariela Säkkisen sanelemana) Uudessa Suomessa 13.12.2017, että Vastarintaliikkeen väitteille ei ole perusteita, vaikka ne ovat olleet kaikille yhdistyksen sivuja seuranneille nähtävillä. Kumma kyllä Sotaveteraaniliiton twiittaukset ovat kohun jälkeen muuttaneet tyyliään jyrkästi, luultavasti siksi, ettei sisällöstä vastaa enää Ariela Säkkinen.

Aivan kuten alpakka-gatessa, vasemmistomonikultturistit kiistävät syyllisyytensä, vaikka jäävät kiinni housut kintuissa. Näin tekee myös Abdirahim "Husu" Hussein. joka väittää tuoreessa Facebook-päivityksessään käyttäneensä Säkkistä "vain oikolukijana".Alpakka-gate, Soteveteraaniyhdistys-gate ja Husu-gate todistavat yhdessä, millaiseen solutukseen ja vehkeilyyn uusvasemmisto on valmis "hyvän asian puolesta". Suomen säilymisen kannalta paljastumiset ovat hyvä uutinen, sillä nyt kansalaiset näkevät omin silmin millaista on viidennen kolonnan ruohojuuritason suomalaisvastainen toiminta. Päämäärät ovat samat kuin maamme petoksellisella pseudoeliitillä, vaikka toiminta onkin pienimuotoisempaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti