lauantai 10. marraskuuta 2018

EU-MIELINEN SIPILÄN HALLITUS KAVENTAA LISÄÄ KANSALAISOIKEUKSIA – NYT VUOROSSA KOKOONTUMISVAPAUS


Euroopan Unionin uskollisena juoksupoikana toimiva maamme porvarihallitus on harmonisoimassa kansalaisten perusoikeuksia liittovaltioprojektille sopivaksi. Ilmaisuvapauden tukahduttamista on jo parisen vuotta delegoitu EU:n toimesta kansainvälisille palveluntarjoajille kuten Facebookille ja YouTubelle. Virallisesti EU-maissa ei ole sensuuria, mutta käytännössä sitä on ja sitä tekevät sosiaalisen median algoritmit ja uusvasemmiston innokkaat ilmiantajat.

Mielenosoitusoikeuden karsiminen on jo vaikeampi pähkinä, koska sitä ei voi sälyttää likaisen työn tekevälle kolmannelle osapuolelle. Siksi hallituksen on itse liattava kätensä, mutta tällöinkin se käyttää ovelia verukkeita, jotka ovat muka kansalaisten parhaaksi. Tästä kertoo Ylen tuore uutinen Hallitus haluaa rajoittaa spontaaneja mielenosoituksia – Asiantuntijat pitävät esitystä huonosti valmisteltuna ja turhana

Hallituksen suunnitelmissa on toteuttaa pikaisesti suuria muutoksia kokoontumislakiin. Tällä hetkellä poliisille riittää vielä se, että mielenilmauksesta ilmoitetaan kuusi tuntia ennen sen alkamista. Uuden ehdotuksen mukaan ilmoitusaikaa tulisi pidentää kolmeen vuorokauteen.

Totalitarismilta haiskahtavaa hanketta vetää vänrikki Nappulana tunnettu kokoomuslainen oikeusministeri Antti Häkkänen. Puoluekannastaan huolimatta juristitaustainen Häkkänen on valtion määräysvallan lisäämistä kannattava sosialisti, joka ei luota omiin kansalaisiin. Lakimuutosta hän perustelee tekohurskaasti "mielenosoittajien turvallisuudella". koska kuuden tunnin ilmoitusaika on hänen mielesteään liian lyhyt:
– Tämän lain tarkoitus on turvata mielenosoitusoikeus, ettei syntyisi rähinöitä erimielisten porukoiden välillä, Häkkänen sanoo.
Ministerin todellisia aivoituksia on vaikea arvailla, mutta on todennäköistä, että lakimuutoksen taustalla on pyrkimys hankaloittaa mielenosoitusten pitämistä. Kun viranomaisille annetaan kolme päivää aikaa valmistautumiseen, he voivat silloin käyttää mm. lain porsaanreikiä mielenosoituksen estämiseen tai hankaloittamiseen kuten vaatimukselle siirtää mielenosoitus muualle "turvallisuuden vuoksi". 

On selvää, että lakimuutos on suunnattu pääasiassa aitoa oppositiota eli lakia noudattavia nationalisteja vastaan, koska anarkokommunistit ym. järjestelmän prostituoidut ovat tähänkin mennessä voineet järjestää (vasta)mielenosoituksia ilman lupia ja ilman rangaistusseuraamuksia.

Lakimuutos on sen verran häikäilemätön, että jopa punaisen yliopiston professorit kritisoivat sitä. Ylen uutisessa haastatellut Tampereen yliopiston julkisoikeuden apulaisprofessori Pauli Rautiainen ja Turun yliopiston julkisoikeuden professori Juha Lavapuro ovat sitä mieltä, että lakimuutos on rauhallisessa Suomessa tarpeeton ja se rajoittaa kokoontumisvapautta.                                                      **************************


Yle TV 2, lauantai 10.11.2018 klo 20:15,YleX Naurumaraton: Nenäpäivä Happy Hour 

Koe YleX:n Vikin ja Köpin ennätyspitkän radiolähetyksen erikoistunti, jonka aikana Helsingin keskustan Nenäkulmassa laitetaan kaikki peliin maailman lasten auttamiseksi. Musiikkivieraina ABREU ja Gasellit. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi
.

Ylessä vietettiin eilen jälleen BBC:ltä kopioitua Nenäpäivää, jonka tarkoituksena on heittää bensaa liekkeihin Afrikan ja Aasian ekologisesti kestämättömälle väestönkasvulle. Mitkään järkiargumentit eivät vaikuta, kun kansalaisillta halutaan lypsää siirappisten nyyhkytarinoiden avulla lisää rahaa ylitsepursuavien afrikkalaispopulaatioiden ylläpitämiselle. 

Kaikki tämä viheliäisyys tapahtuu hyväntekeväisyyden varjolla, jonka tarkoitus on "auttaa" kehitysmaiden köyhiä. Euroopan olemassaolon näkökulmasta rahan lahjoittaminen Afrikkaan on sama kuin ampuisi omaa jälkipolvea polveen. Yle Watch on kirjoittanut aiemmin aiheesta täällä, täällä ja täällä.

Aivan kuin eilinen omahyväisyydessä piehtarointi ei riittäisi, Yle lähettää vielä tänään tv:n puolella Radio YleX:n Naurumaratonin, joka ei taatusti synnytä muuta kuin väkinäistä irvistystä. Kun länsimaailman kulutusjuhlat ennemmin tai myöhemmin päättyvät, tätäkin 2000-luvun anekauppaa tullaan hämmästelemään epäuskon vallassa.

1 kommentti:

  1. Kyllähän turvallisinta ehdottomasti on olla olematta mitään mieltä mistään ikinä – sillä kun ei ole koskaan tapana kostautua diktatuureina tai invaasioina. Ja rahan syytäminen järjestöjen pyörittämiseen on tunnetusti osoittautunut sellaiseksi, että kukaan ei vedä välistä ja apu menee aina perille – ja ylipäätään parasta apua on sellainen jonka eteen ei tarvitse tehdä mitään, ja joku jopa päättää että mitä apua kukakin tarvitsee. Näistä periaatteista kun pitää kiinni, niin kaikki menee tosi kivasti. Ja siis turvallisuus ennen kaikkea, toki. Heti vaihdan yksityisyyteni ja sananvapauteni turvallisuuteen, koska semmoinen vaihtokauppa on tiettävästi aina toiminut tosi hyvin.

    VastaaPoista