tiistai 13. marraskuuta 2018

VASEMMISTOLIBERAALIN VALTAELIITIN LUOMAT HYÖDYLLISET VIHOLLISKUVAT

Poliittisista syistä tuomitulla Mikko Vehviläisellä oli luvat
ampuma-aseisiin.

Mitä tukalammaksi yleisesti vieroksutun vasemmistoliberaalin valtaeliitin tilanne käy, sitä törkeämmiksi tulevat sen valheet ja poliittiset sortotoimet. Vaikka länsimaissa usko demokratian Potemkinin kulisseihin on vielä joten kuten pystyssä, aletaan jo muulla kuten Etelä-Amerikassa epäillä demokraattisen julkisivun uskottavuutta (Yle: Latinalainen Amerikka epäilee demokratiaa – alle puolet kertoo kannattavansa kansanvaltaa). 

Valtaapitävät ovat jo pitkään huomanneet, että keinotekoisesti luoduilla uhkakuvilla ja niiden räväkällä torjumisella Järjestelmä voi näyttäytyä kansan puolustajana ja suojelijana. Avukseen se tarvitsee tässä tiedotusvälineitä, jotka ovat kiinteä osa hallitsevaa nomenklatuuraa. Tuore esimerkki tästä löytyy Saksasta. Kansainväliset uutistoimistot ja valtamediat kuten Bonnierin omistama Iltalehti kertovat, että "200 eliittisotilaan joukko aikoi tappaa poliitikkoja ja turvapaikanhakijoita - Salainen uusnatsiryhmä toimi Saksan armeijan erikoisjoukoissa"

Koska globalistinen liberaalieliitti toimii tällä hetkellä suoranaisen vainoharhan vallassa, sen medialle syöttämät tarinat "uusnatsilaisesta eliitiarmeijasta" on otettava lähinnä valheena ja yleisen hysterian lietsomisena. Sekä Iltalehden artikkelissä että kansainvälisen median uutisissa ei anneta mitään todellista näyttöä "200 natsisotilaan huippuyksiköstä", joka olisi vakavasti edes pohtinut vasemmistoliberaalin, anglosionistisen eliitin eliminoimista. Koko kohu-uutinen onkin rakennettu huhupuheiden ja muutaman olutsiepon baarijuttujen varaan. 

Jos joku yksittäinen pubirinki olisikin ollut olemassa, sen poliittisesta ideologista ei voi sanoa mitään varmaan. Se, että liberaalin eliitin kuvittelema tai sepittämä terrori-isku olisi kohdistunut heihin itseensä ei vielä todista mitään uusnatsismista, vaan ainoastaan sitä, että globalistit pitävät kaikkia heidän vastustajiaan "fasisteina" ja "rasisteina"

Näyttää siltä, että uutisissa mainittu "uusnatsiarmeija" ilmaantui poliitisesti turhan sopivasti tilanteessa, jossa EU kansallisine lakeijoineen on pohjustamassa uudenlaista ilmiantokulttuuria ja vaatimassa entistä kovempaa sensuuria globaaleilta palveluntuottajilta kuten Facebookilta ja YouTubelta.

Globalisteille palveluksia tekevät viranomaiset ja media pitävät mielellään natsit tapetilla, sen verran sopivasti räätälöidystä "sisäisestä vihollisesta" on kyse. Jatkuvalla holohöpötyksellä pehmitettyjen massojen mielikuvitusta ruokkii jo valmiiksi demoniset kuunatsit, joten myös maan kamaralla viihtyvät "uusnatsit" ovat mitä mainioin uhkakuva eliitin "demokraattiisia arvoja" vastaan. Viimeksi tänään Yle uutiset kertoi, että Suomalaismies tuomittiin Britanniassa 8 vuodeksi vankeuteen äärioikeistolaisesta radikalismista – toimi National Action -järjestössä

Suomalaistaustaisen miehen uustalinistinen näytösoikeudenkäyti oli mahdollista vain siksi, että juutalaisjärjestöjen ja sionististen parlamentaarikkojen painostuksesta Iso-Britanniaan luotiin pari vuotta sitten ankarat terrorismilait, jotka kohdistuvat käytännössä niihin kansalaisiin, jotka vastustavat monikultturismia ja juutalaista ylivaltaa. Ensimmäisenä kiellettiin National Action -niminen järjestö, jolla oli kontakteja myöhemmin Suomessa kiellettyyn (kuinkas sattuikaan!) Pohjoismaiseen Vastarintaliikkeeseen. 

National Action ja sen jäsenet eivät ole koskaan syyllistyneet terroritekoihin, mutta uusi orwellilainen mielivalta tulkitsee sellaiseksi rotutietoisten tarrojen liimailun ja poliittisesti epäkorrektit keskustelut suljetuilla foorumeilla Internetissä. Nyt kahdeksaksi vuodeksi (!) vankilaan tuomitun suomalais-brittiläisen Mikko Vehviläisen, 34, "rikokset" ovatkin vakavuudeltaan samanlaisia kuin Neuvostoliiton toisinajattelijoilla aikoinaan. 

Pahimpina rikoksina olivat syyttäjän mukaan kiellettyyn järjestöön kuuluminen, Breivikin manifestin omistaminen sekä kyynelkaasun ja teräaseiden hallussapito. Tällä arsenaalilla ei vielä rotusotaa sytytetä, mutta syyttäjä halusi tehdä Vehviläisestä ja hänen tovereistaan varoittavan esimerkin. Tuomiolla halutaan julistaa, että valkoisen alkuperäisväestön intressin puolustaminen on rikos ja kaikki jotka sitä yrittävät, tullaan rankaisemaan ankarasti. Yle Watch kommentoi jo viime vuoden syksynä Vehviläisen farssimaisesti alkanutta "oikeudenkäyntiä":
National Actionin tapauksessa media leipoo epäillystä suomalaistaustaisesta Mikko Vehviläisestä surutta terroristia pelkkien mielipiteiden ja kavereilleen lähettämien nettiviestien perusteella. Lähinnä yhteiskunnallisesti aktiiviseen kansalaistottelemattomuuteen syyllistyneen Vehviläinen oikeudenkäynti näyttää kauhistelevista otsikoista huolimatta olevan merkitykseltään mitätön tapaus. Suomessa syyteprosessia pidetään kuitenkin ahkerasti tapetilla, koska halutaan luoda mielikuva "suomalaisesta äärioikeistolaisterrorismista" vastapainona maahan tuotetulle oikealle islamistiterrorismille.

                                                           ************************Yle Radio Suomi, tiistaina 13.11.2018 klo 10.33, Radio Suomen: Päivä Eero Paloheimon "Kiinalainen juttu" on uskomaton tarina ekokaupunkihankkeesta

Eero Paloheimon yhdestoista teos ”Kiinalainen juttu” on miltei jännityskertomuksen tavoin etenevä dokumentti toistakymmentä vuotta kestäneestä ekokaupunkihankkeesta. Paloheimo kuvaa siinä kiinalaista yhteiskuntaa ja mentaliteettia, jotka poikkeavat odottamattoman paljon siitä, mihin lännessä on totuttu. Ekokaupunkiprojektin tilinteon ohella kirja sisältää paljon mielenkiintoista ja absurdiakin kuvausta niin suomalaisesta kuin kiinalaisesta byrokratiasta, liike-elämästä, arjesta, politiikasta, kaupunki- ja maaseutuelämästä. Paloheimo kertoo, miten arvovaltakiistat helposti pilaavat jalotkin tarkoitusperät. Jari Mäkäräinen tapasi Paloheimon, joka edelleen uskoo maailman tarvitsevan tämän kaltaisia hankkeita.

Linkki Yle Areenaan.

On yllättävää, että Yle ylipäätään huomioi, vieläpä positiivisesti, syväekologi Eero Paloheimon uusimman kirjan. Varsinkin, kun kirjan on kustantanut Helsingin kirjamessuilta poliittisista syistä pois potkittu Kiuas Kustannus. Toimittaja Jari Mäkäräisen haastattelu kertoo, että koko kulttuurikenttä ei vielä täysin punavihreä kuplan alla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti