torstai 22. marraskuuta 2018

NATO-KIIMAISET TARVITSEVAT VENÄJÄN UHAN MISTÄ SYYSTÄ TAHANSA


Suomen sotilaallisesta puolueettomuudesta ei puhu vakavissaan enää kuin presidentti Sauli Niinistö ja hänkin vain virkansa puolesta. Vanhaa äänestäjäkuntaa yritetään vielä miellyttää nostalgisella puolueettomuuspuheella, vaikka salakähmäisellä nykylinjalla ei ole mitään tekemistä Paasikiven ja Kekkosen -linjan kanssa. Koko 2000-luvun Suomea on Kokoomuksen johdolla vyörytetty kyökin kautta Natoon, mutta ilman että sillä olisi saavutettu aitoja turvatakuita. Tämä kaikki on tietenkin median valtaisan propagandakampanjan avittamaa, eikä kansalta ole taaskaan kysytty asiasta mitään. Tässä mielessä poliittisten kabinettien Natotus muistuttaa Suomen afrikkalaistamista, jota myös monikulttuuriksi kutsutaan.

Törkeimpänä natotuksena on tietenkin valtiopetokseen  rinnastettava isäntämaasopimus, jonka
pöytäkirjaa ei saatettu eduskunnan hyväksyttäväksi perustuslain mukaisesti. Sen allekirjoitti kaikessa hiljaisuudessa "Suomen puolesta" 4.9.2014 puolustusvoimien komentaja Jarmo Lindberg. Toinen maamme sotilaallisista puolueettomuutta vesittävä toimi oli liittyminen Iso-Britannian vetämään nopean toiminnan joukkoon, joka tunnetaan lyhenteellä JEF (Joint expenditionary force). Vaikka monet ns. asiantuntijat korostavat, että yhteistyösopimus on vain symbolinen, totesi puolustusministeri Jussi Niinistö kesäkuussa 2017, että kriisitilanteessa Britannian johtamat nopean toiminnan joukot tulisivat Suomen avuksi!

Mihin tällä kaikella ylimitoitetulla militaarisella pullistelulla sitten pyritään? Pyllistämään Venäjälle, sillä vain näin Suomi voi olla osa "länsimaista arvoyhteisöä", jossa ei suvaita trans- ja homofobista Venäjää, joka taantumuksen nimissä julkeaa puolustaa ydinperhettä ja kansallista kunniaa. Siksi 
valtamedia ja uusliberalistiset oikeistolaiset yrittävät viikosta toiseen todistaa mitä kaikkea pahaa Venäjä onkaan tekemässä maamme pään menoksi.

Jos joku kyseenalaistaa tämän katteettoman hysterian julkisuudessa, hänet leimataan melko nopeasti joko Putinin trolliksi tai Venäjän hyödylliseksi idiootiksi. Sitä vartenhan maahamme on perustettu Naton tuella hybridiuhkia tutkiva keskus, joka ei tietenkään torju lännen kuten USA:n ja EU-maiden propagandavaikuttamista maassamme. Kun 1970-luvulla maanpetoksellisen kultuurikerma puhui Neuvostoliiton ohjuksista "rauhan ohjuksista", niin samaa jargonia mutta eri ilmansuuntaan vääntää isänmaaton nyky-Kokoomus, jolle Naton toimet ovat aina "demokratian turvaamista" ja siten kaiken epäilyn ulkopuolella.


Turhaa Venäjän pelkoa lietsovat uhakuvat eivät ota virallisessa Suomessa loppuakseen, vaikka itse aiheita ei juuri löytyiskään. Kun asiaa ei ole, tehdään tikusta juttua kuten viime aikoina kohistusta Venäjän GPS-häirinnästä, jota olisi tapahtunut Naton viimeisimmän sotaharjoituksen yhteydessä Lapissa. Tässä median ja politiikkojen polkaisemassa kohussa iropisteitä on kerännyt mm. ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtaja Matti Vanhanen (kesk.), joka luottaa kritiikittä norjalaisten väitteisiin siitä, että Venäjä on ollut myös Suomeen asti ulottuneen GPS-signaalin häirinnän takana. Viimeisin ulostulo kuultiin tänään ulkoministeri Timo Soinilta (siniset), josta kertoo Ylen uutinen Soini GPS-häirinnästä: Viesti Venäjälle mennyt perille – emme hyväksy tällaista toimintaa

Konkreettisia todisteita häirinnästä ei ole Venäjän toistuvista vaatimuksista huolimatta esitetty ja vaikka sellaisia myöhemmin esitettäisiikin, niin mitä sitten, sillä samaa mahdollista GPS-häirintää harjoittaa Nato sekä lukuisat muut maailman maat. Emeritustoimittaja Jorma Aaltosen Facebook-sivulla lainattu Jarmo Saari kuvaa surkuhuipaisan tekopyhää tilannetta näin:
YLE:n ajankohtaistoimituksen olettaisi olevan perillä siitä, että ainakin Persianlahden sodasta lähtien Yhdysvallat on muuttanut hallitsemaansa GPS-paikannussignaalia aina omien ja NATO:n sotilaallisten operaatioiden tai suurten sotaharjoitusten aikana siten, että sotilaskäyttöön tarkoitettua salattua signaalia vahvistetaan, jolloin siviilikäytössä oleva paikannussignaali puolestaan heikkenee, ja siinä on voinut esiintyä häiriöitä. Norjan viranomaiset ilmoittivat asiasta asiallisesti ennen Trident Juncture 18 -sotaharjoituksen alkua, ja kertoivat myös signaalin palauttamisesta "normaaliksi" harjoituksen päättyessä viime perjantaina. Mitään haittaa lento- tai laivaliikenteen turvallisuudelle ei menettelystä ole koitunut, koska navigointi ei ole yksinomaan sanotun GPS-paikannusjärjestelmän varassa. 
Sen, että YLE ja muu päämediamme on usean päivän ajan julkisesti esittänyt "epäilyksiä" Venäjän tahallisesta GPS-järjestelmän häirinnästä, on vaikea uskoa siis johtuvan tietämättömyydestä. 


                                                          *************************


Suomalaisten ja muiden eurooppalaisten oman identiteetin halveksunnasta kertoo paljon se, että kuka tahansa Afrikan ja Lähi-Idän viemäristä maahamme ponnahtanutta vapaamatkustajaa pidetään automaattisesti suomalaisena, vaikka tällä ei ole mitään geneettistä ja kulttuurista yhteyttä suomalaisiin. Monet tällaisen puheenparren ylläpitäjät ovat useimmiten kuolleina syntyneiden muotiaatteiden opportunistisia seuraajia, mutta mediassa sama diskurssi on osoitus pahantahtoisesta universaalikommunismista.

Tästä on hyvän esimerkkinä tuore Yle-uutinen Lupaavan suomalaisurheilijan elämä oli lapsena kuolemaa ja väkivaltaa – mielen rauhoitti vapaaottelu, ja nykyisin hän yrittää ymmärtää myös pilkkaavia ihmisiä, jossa mustasta afrikkalaisesta leivotaan muitta mutkitta suomalaista. Totta kai viidakkokuumetta potevan toimittaja Anne Laineen nyykytarinaan on ripoteltu aimoa annos suomalaisvihamielistä rasismia, jossa suomalaiset leimataan sydämettömiksi rotuvihaajiksi. Afrikkalaisethan eivät sitä tunnetusti itse ole ja jos ovatkin, sen ääneen sanominen on rasismia an sich –
 jos nimittäin asiaa kysytään punaliberaalilta toimittajalta.

Pienenä ajatuskokeena voi esittää, miten uskottavana edes Suomessa pidettäisiin uutista, jossa Norsunluurannikolta Japaniin muuttanutta vapaaottelija 
Edward Wallsia pidettäisiin itsestäänselvästi japanilaisena: Lupaavan japanilaisurheilijan elämä oli lapsena kuolemaa ja väkivaltaa – mielen rauhoitti vapaaottelu, ja nykyisin hän yrittää ymmärtää myös pilkkaavia ihmisiä.


                                                          *************************

2 kommenttia:

  1. Ensimmäisen Persianlahden sodan aikana 1990-91 GPS näytti siellä mitä sattuu eikä siihen voitu tietenkään luottaa. Kaikenlainen häirintä kuuluu sodankäyntiin ja sitä on hyvä myös harjoitella, ettei tule sitten yllätyksenä tositilanteessa.

    VastaaPoista
  2. Liuuleeko blogisti todellakin , että Suomi tarjoaa Venäjälle todisteet ja samalla ne keinot käyvät ilmi, jolla häirintä paljastetaan? Kuinka tyhmänä sinä ihmisiä pidät? Myös isäntämasopimuskessa on selvästi mainittu ihan pykälällä kohta, jossa "kansalliseen lainsäädäntöön ja päätäntävaltaan ei puututa sopimuskessa.

    VastaaPoista