perjantai 6. marraskuuta 2015

YLEN NENÄKÄSTÄ NENÄPÄIVÄÄ

"Me hyödytään tästä, hihi...."


Yle TV 2, 6.11.2015 klo 19:00, 
Nenäpäivä-show 2015

Suomen suurin ja hauskin hyväntekeväisyysshow. Ennätyspottia kasvattamassa Cheek, Antti Tuisku, JVG, Valtteri Torikka, Anna Abreu, Diandra, Juha Tapio, Johanna Kurkela, Roope Salminen ja monet muut. www.nenäpäivä.fi HD


Englannissa vuonna 1988 koomikoiden neekeriapuna syntynyt hyväntekeväisyyskampajana ja -show sai oman suomalaisen versionsa v. 2007. Tapahtuma järjestetään myös tänä vuonna ja keräyksen pääkonsertti näytetään tänään suorana Yle tv 2:sta.

Valtavasta hypestä ja jatkuvasta mainostamisesta huolimatta keräyksellä saadut roposet ovat pelkkiä taskurahoja ihmiskunnan riippakiveksi jääneen Afrikan korruptoituneiden, epäonnistuneiden valtioiden pohjattomaan kassaan. Viihdemaailman moraaliposeeraajat toimivat tyypillisesti ryhmäpaineen alaisina kuin sopulit, sillä se joka epäilee "hyvätekeväisyyden" mielekkyyttä loogisilla ja seurauseettisellä perusteilla, kammettaisiin välittömästi pois Hyvien ihmisten (oma ilmoitus) ruodusta. Samalla se merkitsisi töiden loppumista ainakin Ylessä.  

Järkevän analyyttisesti ajatteleva ihminen ymmärtää, että jo nyt Afrikka natisee väestöräjähdyksen vuoksi liitoksistaan. Mustan mantereen väkimäärä on nelinkertaistunut sitten 1960-luvun ja nelinkertaistuu edelleen tämän vuosisadan loppuun menessä. Niin sanottu Euroopan "pakolaiskriisikin" juontuu nyt ja etenkin lähitulevaisuudesta juuri tästä ongelmasta eikä mistään sodista. Siksi elämänsuojelijan on järjetöntä antaa senttiäkään kampanjoille, joilla viime kädessä lisätään neekerien syntyvyyttä ja aiheutetaan siten korvaamatonta tuhoa sekä Äiti maalle että Euroopalle.

Joten älkää ihmeessä katsoko tämän illan huonoa nenäpäivä-viihdettä. Ja älkää varsinkaan antako senttiäkään tälle keräykselle, mikäli haluatte olla luonnon ja eurooppalaisen ihmisen puolella. Sen sijaan että katsoisitte Nenäpäivä-shown hampaat irvessä väännetyjä puujalkavitsejä, voitte sivistää itseänne vilkaisemmalla vaikka YouTubesta videon Pentti Linkolasta, joka kertoo mitä mieltä hän on maahanmuutosta ja kehitysavusta. 


1 kommentti:

  1. http://magneettimedia.com/tohtori-juha-ahvion-esitelma-pakolaiskriisista-ja-terrorismista/

    VastaaPoista