maanantai 19. marraskuuta 2018

PUNAVIHREILLE TYÖVOIMAPULA ON TEKOSYY TÄYTTÄÄ SUOMI KEHITYSMAALAISILLA


Aikamme omituisuuksiin kuuluu se, että myös kaupunkien punavihreät kulttuurityöntekijät ovat alkaneet saarnata loputtoman talouskasvun puolesta kuin kauppakamarinulikat. Viimeisin esimerkki tästä on Helsingin Sanomien entisen toimituspäällikkö Reetta Rädyn Yle Uutisten verkkosivuilla julkaistu kolumni Reetta Rädyn kolumni: Suomi murehtii työvoimapulaa ja pakkopalauttaa samaan aikaan työikäisiä – mitä järkeä?. Kirjoitus paljastaa, kuinka punavihreää kivaa kuten vegaaniravintoa ja julkista liikennettä kannattavalle Rädylle ekologia on yhdentekevää, kun sen rinnalle asetetaan maahanmuutto "taloudellisin perustein". 

Kolumnisti ei uhraa ajatustakaan suomalaisten olemassaolon itseisarvolle, vaan hän on valmis vaihtamaan vaikka kaikki pellavapäiset pottunokat "maahanmuuttajiin" (lue: afrikkalaisiin), koska näin voidaan muka ylläpitää talouden rattaiden alati kiihtyvää vauhtia:
Työvoimapulan murehtimisessa jää usein varjoon ilmeinen ratkaisu: maahanmuutto. On absurdia, että sama maa, joka on olevinaan huolissaan työvoimapulasta, kiristää maahanmuuttopolitiikkaa ja pakkopalauttaa isolla rahalla ihmisiä, joilla on kielitaito, työhaluja ja pieniä lapsia. 
Suomen suhde maahanmuuttoon ei ole lainkaan synkassa väestöennusteiden synnyttämän huolen kanssa. Maassa on tälläkin hetkellä tuhansia työkykyisiä ja -haluisia ihmisiä, jotka odottavat, milloin on heidän vuoronsa saada se viimeinen negatiivinen päätös, jolla heidät potkitaan joko ulos maasta tai osaksi paperittomien kasvavaa joukkoa. Miksi heihin ei suhtauduta potentiaalisina työntekijöinä, joita he ovat?
Reetta Rädyn näkemykset eivät poikkea mitenkään globaalikapitalisteista, jotka haluavat luoda juurettoman kuluttajamassan, jonka yksilöatomeita voidaan siirrellä maasta toiseen suurpääoman taloudellisten tarpeiden mukaan. Voi olla, että Reetta Räty haluaa jossain määrin suojella etnistä diversiteettiä, jolloin hän ei esittäisi samanlaista toimintamallia esimerkiksi Tiibetille, jonne olisi tälläkin hetkellä tulossa miljoonia työkykyisiä ja -haluisia kiinalaisia. Suomalaisista ja muista eurooppalaisista punavihreä Räty ei ajattele samoin, koska "valkoista rotua ei ole olemassa" ja meidät korvaavat afrikkalaiset ovat henkisiltä kyvyiltään aivan samanlaisia, elleivät jopa parempia:
Kansalaiset, me emme selviä tulevaisuudesta ilman muualta tulleita. Suomessa puhutaan innostuneesti ”työperäisestä maahanmuutosta”. Sitä taitavat kannattaa lähes kaikki. Työperäisen ja muun maahanmuuton erottelu kuitenkin johtaa harhaiseen ajatukseen siitä, että muu kuin ”työperäiseksi” tunnistettu maahanmuutto ei perustuisi haaveeseen työstä ja arjesta uudessa kotimaassa. 
Suomessa työperäisestä maahanmuutosta ei puhu innostuneesti muut kuin halpatyövoimaa kinuava suurteollisuus sekä punavihreät, joille työvoimapula on pelkkä veruke toteuttaa todellista kutsumusta, Suomen täyttämistä afrikkalaisilla. Kun Reetta Räty puhuu maahanmuutosta hän tarkoittaa sillä tietenkin sitä ainoaa oikeaa eli etelän kehitysmaista tulevaa joutoväkeä. Toisaalta maahanmuuttaja saa oman piilomerkityksensä silloin, kun Räty puhuu teknisistä innovaatiosta ja menestyksekkäästä kantaväestöä työllistävästä yrittämisestä:
Iso osa Helsingin uusista yrityksistä on maahanmuuttajien perustamia. Maahanmuuttajan ei tarvitse olla ”työperäinen”, vaan yhteiskunnan täytyy tarjota väyliä työllistymiseen.
Väite, että "iso osa Helsingin uusista yrityksistä on maahanmuuttajien perustamia" on silkkaa sumutusta, sikäli kun Räty haluaa uskotella maahanmuuttajilla tarkoitettavan eksoottisia kehitysmaalaisia. Todellisuudessa Helsingin uudet yritykset ovat enimmäkseen EU-maiden kansalaisten perustamia eivätkä Afrikan kultamunien synnyttämiä.

Sitä paitsi Suomen verotus ja huippualojen palkkojen alhaisuus kansainvälisessä vertailussa takaavat sen, että maahan ei saavu aitoja huippuosaajia EU-maista, Yhdysvalloista ja Kauko-Idästä, vaan ainoastaan ilmaista hyvinvointia saalistavaa eteläisen pallon puoliskon tummaa väkeä. 
Osa turvapaikanhakijoina tulleista on töissä ja hakee niin sanottua työperäistä oleskelulupaa. Moni puhuu jo suomea, lapset ovat kouluissa, elämä alkaa rullata, eikä tukia tarvita. Tämä ei viranomaisille riitä. Et täytä kriteereitä, tuo ammatti ei käy, negatiivinen päätös, näkemiin. Epäinhimillistä – ja järjetöntä!
Jos rationaliteettina on kehitysmaalaisten elättäminen ja lopulta suomalaisten korvaaminen ei-eurooppalaisilla, niin silloin tällainen puhe on johdonmukaista, joskaan ei rehellistä. Esimerkiksi "turvapaikanhakijoina" tulleiden somalien elämä on rullannut mukavasti Suomessa, mutta toisin kuin Räty väittää, tukia on tähän vaadittu valtavasti ja vaaditaan edelleen. 

Ja vaikka suomalaisten palkkoja polkeva potentiaalinen "turvapaikanhakija" saisikin tarveharkinnan poistamisen ansiosta työpaikan, palkka olisi lopulta niin pieni, että hänelle pitäisi maksaa valtion kassasta tukia "kohtuullisen hyvinvoinnin turvaamiseksi". Näin työperäisestä turvapaikanhakijasta (sic!) tulee lähes aina lopulta pelkkä verorasite suomalaisille. 

Niin kauan kuin maasta löytyy lähes 300 000 suomalaista työtöntä työnhakijaa, on vaatimus  työperäisen maahanmuuton lisäämisestä silkkaa suomalaisuuden halveksuntaa. Jo se lähitulevaisuuden näkymä, että automaatio tulee korvaamaan suuren osan työvoimasta, tekee osaamattoman afrikkalaisväestön haalimisesta suorastaan viheliäistä tuhotyötä.
Täytyy toivoa, että suomalaiset saavat jatkossa suunnilleen sen verran lapsia kuin toivovat. Mutta ikärakenne ei sillä muutu. Sen ratkaisemiseksi tarvitsemme osallistavaa, inhimillistä, nopeaan työllistymiseen tähtäävää maahanmuuttoa.
Missään ei ole kiveen hakattu, että suomalaisia täytyy olla koko ajan yli 5,5 miljoonaa. Vanhusväestö häviää aikanaan luonnollisen poistuman kautta, jonka jälkeen populaatio palautuu terveeseen ikärakenteeseen, mutta jonkin verran pienempänä kuin nyt. Ekologisestikin katsottuna pienempi mutta laadullisesti aito suomalaispopulaatio on kestävämpi ratkaisu kuin runsas mutta kognitiivisesti haasteellinen sekapopulaatio.                 
                                                   **********************************


TV1, maanantai 19.11.2018 klo 21:00, 
A-studio 

Suomi vanhenee ja syntyvyys laskee, mitä lääkkeeksi? Keskustelemassa Li Andersson (vas) ja Antti Häkkänen (kok) sekä Nordean yksityistalouden ekonomisti Olli Kärkkäinen. Juontajana Sakari Sirkkanen. HD


A-studio jatkaa Reetta Rädyn linjoilla. Suomalaisten vähenemiseen etsitään "ratkaisuksi" ulkomaalaisia. Siitä jännä ratkaisu, että kun tarpeeksi suomalaisia korvataan, ei ole enää suomalaisia eikä siten Suomeakaan. Tämä ei kuitenkaan tunnu haittaavan 
Li Anderssonia (vas), Antti Häkkästä (kok) ja Nordean yksityistalouden ekonomisti Olli Kärkkäistä. Ohjelman perusteella Kokoomuksen ja Vasemmistoliiton globalismi eivät poikkea mitenkään toisistaan.

2 kommenttia:

  1. Ootteko tsekannu tätä: https://www.helsinki.fi/fi/unitube/video/0ed8e6ae-6a6f-41ff-84f7-42c56faade08. Junekselle tulis kaikki maailman taudit muutamasta minuutista.

    VastaaPoista
  2. Täytyy kertoa nyt Yle Watch, että tämä mainio blogi on (Magneettimedian lisäksi) Suomen tasokkainta ja herkullisinta luettavaa. Aivan huikea blogi tällaiselle Suomalaiselle vaimolle ja äidille niinkuin minä, joka kauhun sekaisin tuntein katselee huolestuneena nykyistä sairasta umpikieroa mokutusta, oman rotunsa kansanmurhaamiseen ja mahd nopeaan sukupuuttoon kuolemiseen tähtäävien ihmisten hulluutta ja myös sitä, että minkälaiseen konkurssikypsään etnohelvettiin joudumme jälkikasvumme aikanaan jättämään.

    Naisena ja pienten lasten äitinä pidän juuri naisten suurta määrää suvakkileirissä kummallisena, sillä minkälainen äiti toivoo oman lapsensa jäämistä vähemmistöksi omassa maassaan? Minkälaiset vanhemmat ja isovanhemmat voi millään logiikalla hyväksyä tätä nykymenoa? Tämä on jumalauta meidän ja meidän lastemme maa ja ne, jotka tämän totaalisen tuhon ja mädätyksen ovat tänne saaneet aikaan, joutuvat vielä teostaan tilille. Toivottavasti pian.

    VastaaPoista