keskiviikko 8. marraskuuta 2017

JOHTAVAT VASEMMISTOFEMINISTIT – SUOMALAISEN TYÖVÄENLUOKAN VIHOLLISET

YW:lle vanha tuttu sumuttaja, Taideyliopisto entinen
rehtori Tiina Rosenberg (os. Pursiainen). 

Syyskuun alussa kansanedustajat Anna Kontula (vas.), Veronica Rehn-Kivi (r.), Emma Kari (vihr.), Tytti Tuppurainen (sd.) ja 
Juhana Vartiainen (kok.) jättivät lakialoitteen, jossa ehdotetaan työvoiman saatavuusharkinnasta luopumista. Poliittisesti korrektissa kielenkäytössä saatavuusharkinta selitetään käytäntönä, jossa "selvitetään ennen oleskeluluvan myöntämistä EU:n ulkopuolelta tulevalle työntekijälle, onko työmarkkinoilla jo saatavilla sopivaa työvoimaa". Selkokielellä sanottuna saatavuusharkkinnasta luopuminen tarkoittaa EU:n ulkopuolisen halpatyövoiman maahan päästämistä.

Ensimmäisessä yhteisessä tiedotteessaan Anna Kontula väittää, ettei ole olemassa näyttöä siitä, että saatavuusharkinta suojaisi kantaväestön tai maassa jo olevien työllistymismahdollisuuksia. Uutta lakialoitetta onkin markkinoitu sillä verukkeella, että saatavuusharkinta muka "hidastaa työmarkkinoiden normaalia toimintaa”. Kokoomuksen talousmaanikko Vartiaista lukuunottamatta lakihankkeen esittäjien päämäärät ovat todellisuudessa jossain aivan muualla kuin tiedotteessa esitetyissä väitteissä.

Yle uutisoi lakialoitteesta viimeksi lähes kuukausi sitten (13.10) jutussaan Rakennusliiton pomo hiiltyi vasemmistolle työlupa-aloitteesta: "Ikinä en enää äänestä vasemmistoliittoa". Uutisen mukaan rakennusliiton 2. puheenjohtaja Kyösti Suokas tyrmäsi aloitteen useissa blogikirjoituksissa, joissa hän kyseenalaisti Anna Kontulan ymmärryksen saatavuusharkinnan poiston seurauksista. Suokas taitaa olla hieman naivi, sillä Kontula tietää tasan tarkkaan mitä hän hakee uuden "työvoimareservin" maahan saamisella. Kontulaa ei oikeasti kiinnosta pätkän vertaa, tulevatko Arfikan "huippuosaajat" paikkaamaan vuosikymmenien ajan nurkan takana odottanutta HUUTAVAA työvoimapulaa vai palveleeko se vain globalistien talutushihnassa olevien kokoomuslaisten tarvetta luoda Suomeen uudet halpatyömarkkinat veronmaksajien kustannuksella (pienipalkkaiset ja työttömät "koneinsinöörit" joutuvat varmuudella turvautumaan maamme sosiaalihuoltoon). 

Punaisena pervopapittarena tunnetun Kontulan ainoa todellinen motiivi luoda Suomeen maailmanlaajuiset halpatyömarkkinat löytyy 2000-luvun kommunismina tunnetusta monikultturismista. Anna Kontula, Veronica Rehn-Kivi, Emma Kari ja Tytti Tuppurainen ovat tunnetuja kulttuurimarxilaisia feministinaisia ja monikultturisteja, jotka haluavat korvata Suomen ja koko läntisen maailman alkuperäisasukkaat vähälahjaisilla afrikkalaisilla joutomiehillä. Tästä taas tulee väkisinkin mieleen sellainen kerettäiläinen ajatus, että oliko tunteikkaasti munasarjoillaan ajattelevien naisasianaisten päästäminen poltiikkaan ja lopulta päättämään kokonaisten kansakuntien kohtaloista sittenkään kovin järkevä päätös. MOT. 

Toki Suokas on punapittaren suhteen oikeilla jäljillä, kun hän toteaa SAK:lle lähetetyssä muistiossa, että "Kontulan lakiehdotuksen tavoitteena on edesauttaa paperittomien työnsaantia, jotta heidän ei tarvitsisi lähteä maasta".  Ylen haastattelussa Suokaksen tervejärkiset pohdinnat paljastavat kulttuurimarxilaisten mädättäjäfeministien tarkoitusperät:
Suokkaan mukaan ovi Suomeen olisi auki koko maailman 7,5 miljardille asukkaalle. Suomeen olisi vyörymässä rakentajia Intiasta, Bangladeshistä, Filippiineiltä ja Vietnamista, missä on valtavat työläisarmeijat odottamassa pääsyä paremmille päiville. Tähän liittyisi Suokkaan mukaan rikollisuutta ja palkkojen polkumyyntiä.  
– Me emme tarvitse kehitysmaista kuin 20 000–30 000 työntekijää, niin sen jälkeen suomalaiset eivät työskentele enää rakennustyömailla, Suokas väittää.
Rakennusliiton 2. puheenjohtajan ulostulot kertovat yleisemmin siitä, kuinka vasemmistopuolueet ovat pettäneet työväenluokan ja sen kovan ytimen, suomalaiset duunarimiehet. Ei ihme, että kansakunnan fyysisesti raskainta ja tärkeintä taakkaa harteillaan kantavat duunarimiehet ovat jo pitkään olleet jättämässä vasemmistopuolueita, koska ne ovat erilaisten elämäntapaloisten, lgbt-feministien ja Preka-Eetujen ym. yliopistovetelehtijöiden valloittamia terapiakerhoja, joilla ei ole enää mitään yhteyttä aitoon proletariaattiin:
Suokas on murehtinut blogeissaan, ettei duunaritaustaiselle ikääntyneelle ay-miehelle näytä enää olevan puoluetta jota äänestää. Suokas väittää, että vasemmistoliiton kannattajia ei lakialoitteen vuoksi enää ole rakentajien joukossa.  – Ikinä en enää äänestä vasemmistoliittoa. Se on elitistinen porukka.
Punafeministimafian lakialoitetta käsiteltiin tänään eduskunnassa, mutta Yle ei uutisoinut asiasta mitenkään. Sen sijaan Iltalehden tuoreessa uutisessa Eduskunta saa tänään käsiteltäväkseen harvinaisen lakialoitteen kerrotaan, että yli puolet kansanedustajista (yhteensä 103) on allekirjoittanut ehdotuksen. Allekirjoittajia on kaikista eduskuntapuolueista paitsi perussuomalaisten ja sinisten ryhmistä. 

Lakialoite paljastaa millaiseen epäpyhään liittoon vasemmisto ja oikeisto ovat valmiit, kun kyse on suomalaisvastaisen globalismin tukemisesta. Käytännössä maassamme vallitsee demokraratuuri, näennäisdemokraattinen yksipuoluejärjestelmä, jossa suurin piirtein kaikki puolueet kannattavat ratkaisevissa kysymyksissä samaa EU:n suojeluksessa olevaa globaalikapitalistista politiikkaa vasemmistoliberaaleilla multikulti-pervoarvoilla. Yle Watchissa ajoittain lainattu kansalaisvaikuttaja Mika Virtanen kuvaa asiaa hieman teoreettisemmin mutta silti ymmärrettävän konkreettisesti:
Kun tämä on se tulevaisuus johon tähdätään (ihmiset muuttuvat lisääntyvässä määrin tarpeettomiksi), se luo liberaalille eliitille insentiivin kohdella ihmisiä huonosti, lähes merkityksettöminä ja keskenään vaihdettavina hyödykkeinä, joista otetaan kaikki irti mikä lähtee ennenkuin heidät syöstään katuojaan. Tämä selittää osaltaan järjetöntä maahanmuuttopolitiikkaa; vertauskuvallisesti ihmisresurssit tuhlataan samalla tavalla kuin kasinossa pelaava uhkapeluri polttaa sellaiset rahansa peleihin nopeasti tänään, jotka muuttuvat huomenna arvottomiksi.
Vastaavasti poliittinen bloggaaja Iiro Nordling selittää uudessa päivityksessään kuinka maatamme ollaan muokkaamassa amerikkalaisen talousmallin mukaiseksi, jossa on unohdettu täysin demokratian ytimessä oleva kansa:
Eläkeyhtiöiden johtajat ja kaikenlaiset Vanhaset ja Vapaavuoret elävät omassa kuplassaan. Suomeen syntyy USA:n kaltainen markkinatalous kyllä jos tänne annetaan tulla yrittämään ulkopuolelta. Ei eurooppalaiset tai amerikkalaiset tänne tule. Aasiasta tulevat ottavat Suomen liike-elämän haltuun tulevaisuudessa. Markkinatalouden ihanne siis edellyttää samaa kuin Amerikassa. Alkuperäiset ihmiset ajetaan reservatteihin ja siirtolaiset rakentavat uuden uljaan maan.
Turbokapitalismin palveluksessa oleva läntinen valtamedia ja galuppien manipuloima demokratiailveily salaisine kabinetteineen alkaa tulla tiensä päähän. Jos oikeudenmukaisuus vielä toteutuu, kansansa pettäneet politiikot ja globalistipankkiirit menettävät siinä päänsä. 

                              
                                                        ************************


Ylen ulkomaan uutisia: Saksan oikeuden päätös: "Kolmas sukupuoli" hyväksyttävä jo syntymätodistuksiin. Päätös kertoo, kuinka  0,05 prosentin (YK:n arvio, todennäköisempi luku 0.0005%) kriitiikiiä sietämätön narsistinen porukka voi pompottaa kokonaista kansakuntaa ja määrätä biologian kieltävät lait omien identiteettiharhojensa mukaisiksi. 

Ongelma on puhtaasti länsimaalainen, jota valitettavasti itäeurooppalainen Suomikin haluaa epätoivoisesti edustaa. Lgbt-lobby, jota johtaa Suomessa Seta ry., on osannut taitavasti nostaa puvavihreiden avullla marginaalikysymyksen kaikkien kansalaisten huulille. Normaalin sukupuolijaon kiistävän kysymyksen esille nostamisen todellinen tarkoitus ei ole identiteettihäriöisten lumihiutaleiden auttaminen, vaan kampanja on suunnattu 99.999%:in enemmistöä vastaan, jotta sen biologiaan perustava identiteetti kyseenalaistuisi ja suhteellistuisi mitättömäksi samalle viivalle pienen friikkijengin kanssa.

Viime perjantaina Yle tv 1:stä tulleen Perjantai-ohjelman jaksossa käsiteltiin transsukupuolisuutta äärimmäisen myönteisessä valossa, mutta onneksi yksi haastatelluista, sukupuolipelleilyn jättänyt Viivi, kykeni osoittamaan keskustelussa ilmenevät keisarin uudet vaatteet. Verkkolehti Oikea Median jutussa "Transprosessin" hylännyt Viivi Ylen Trans-Perjantaissa: "Jonkun pitää huutaa, että ei sukupuolta voi vaihtaa!" annetaan herkullisia vasta-argumentteja gender-blender punamädätykselle:
"Tää nykytilanne surettaa mua suuresti, tää transhype, transaktivismi ja transideologia on julkinen puheenaihe ja lähtenyt aivan lapasesta ja saanut käsittämättömiä mittasuhteita."  
Viivin mukaan kyseessä on "hyvin pieni vähemmistö sairaita ihmisiä". Hän korosti, etteivät he ole mikään sorrettu ryhmä, joka "pitäisi vapauttaa jonkun pahan patriarkaatin puristuksista". 
Viivin mielestä kyse on yksilöistä, joiden sairaus olisi hoidettava "samalla hienotunteisella tehokkuudella miten yhteiskunta muutkin krooniset tai psyykkiset sairaudet hoitaa, oli kyseessä sitten suolistosairaudet tai vaikkapa anoreksia". 
"Perjantai-dokkari: Btw, mä en oo tyttö" näytöksen jälkeen Viivi totesi painokkaasti, että maailmasta on tullut satu: "Ei mitään voimaannuttavaa prinsessasatua, vaan keisarin uudet vaatteet!  
Jonkun pitää huutaa että tää touhu ei oo totta, ihan aikuisten oikeesti ei sukupuolta voi vaihtaa!" Viivin mielestä ihminen pystyy vaihtamaan sukupuolta "sosiaalisella representaatiolla", mutta biologinen pohja on aina "alkuperäinen ja synnynnäinen". 
Viivi korosti, ettei Suomessa ole mitään pakkosterilointia vaan hedelmättömyys on suora seuraus transsukupuolisille annettavasta hormonihoidosta.  
"Ensinnäkin noi hormonihoidot steriloi ihmisen ihan luonnostaan ettei ole mitään tämmöistä pakkosterilointia jos sä syöt sitä mieshormonia niin sun kuukautiset lakkaa sä et oo enää hedelmällinen ja viimeistään sitten nää leikkaushoidot tekee susta hedelmättömän että kyseessä ei oo mikään rikos ja pakkosterilointi, vaan se kuuluu tähän prosessiin."
Palataksemme vielä Saksaan, maan uusi sukupuolilaki on osa hienovaraista pitkän tähtäimen Morgenthau-suunnitelmaa, jossa germaanikansa rikkirevitään juuriltaan,  hajotetaan ja lopulta tuhotaan lopullisesti täyttämällä maa savimajojen afrikkalaisilla. Vuoden 2015 muukalaisinvaasio ja sitä ennen kymmeniä vuosia jatkunut Saksan turkkilaistaminen on osa tätä vainoharhaista heprealaista kostoa. Kun Saksan perustuslakituomioistuin päätti nyt hyväksyä antikansallissosialistisesti "kolmannen sukupuolen" (0,0005 %:in luonnon oikut kansasta) yhdenvertaiseksi miehen ja naisen rinnalle, niin New Yorkista Tel Aviiviin kuului suurella varmuudella innokkas karvaisten käsien taputus.

Lopuksi hyvä uutinen valeuutisten maailmasta: STT:n ruotsinkielinen uutistoiminta loppuu: "Kova kolaus".

2 kommenttia:

 1. Tämä Vartiainen on aika huvittava tyypi kaikessa karmeudessaan. Ruotsissa ollessaan hän oli Demari muniaan myöten ja muuttaessaan Suomeen äijän aatokset olivat ruotsalaisen demariuen kyllästämiä. Täällä hän vissiin pikkuhiljaa hiffasi että pääsee paremmille apajille korruptoituneen Kokoomuksen siipien suojassa ja siltä se tosiaan alkaa vaikuttamaan.
  Taivas siunakkoon, minkälaisia ääliöitä on asioistamme päättämässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kertoo myös siitä kuinka sosialistinen nyky-Kokoomus on. Ainakin arvomaailmaltaan Sekoomus on täysin kulttuurimarxilainen ja siten vasemmiston aisankannattaja. Taloudessakin se on monesti valtion kukkarolla kuten mitkäkin sosialistit.

   Poista