torstai 9. marraskuuta 2017

YLEN TIEDEUUTISEN JOHTOPÄÄTÖS: VAIN VALKOISTEN ON HYVÄ LUOPUA KESKINÄISESTÄ SOLIDAARISUUDESTA

Yksi eettinen standardi meille, toinen muille.


Yle uutisten tiedetoimittajana esiintyvä Anniina Wallius on julkaissut uuden jutun Suu sanoo yhtä, aivokuvat toista – vaikeissa valinnoissa aivot suosivat sukulaista, jossa arvoliberaali suomalainen tutkijajoukko hämmästelee itsestäänselvää johtopäätöstä ihmisten nepotismista eli sukulaissuosinnasta: 
Aivojen magneettikuvien perusteella ihmiset suhtautuvat verisukulaisiinsa eri tavoin kuin muihin ihmisiin, vaikka nämä olisivat hyvinkin läheisiä, perheeseen adoptoituja tai parhaita ystäviä. Jotakin tällaista tutkijat olivat kyllä odottaneet, mutta tulos yllätti silti, kertoo professori Iiro Jääskeläinen.
On tietysti hyvä, että tämäkin asia on nyt varmistettu oikein tieteellisesti, vaikka se on ollut selvää kaikille aikuisille, jotka eivät ole eläneet eristyksissä muusta maailmasta. Ilmeisesti tutkijat odottivat, että länsimaissa vuosikymmeniä jatkunut liberalistinen yksilön atomistista luonnetta korostava indoktrinaatio olisi tehnyt meistä kaikista vain omasta ja abstraktista "yleisestä edusta" kiinnostuneita "rationaalisia" toimijoita. Hämmästys olikin suuri, kun tutkijoille kävi selväksi, että veri on vettä sakeampaa ja että ihmisillä on synnynäinen tapa suosia lähisukulaisia. Se taas voidaan palauttaa evoluutiobiologi Richard Dawkinsin teoriaan geenin itsekkyydestä

Syy, miksi Yle on kiinnostunut aiheesta, selviää vasta kirjoituksen lopussa:
Jääskeläinen haluaisi tutkia sukulaisuuden vaikutusten lisäksi myös sitä, miten ihmisryhmiin kohdistuvat biologispohjaiset ennakkoasenteet mahdollisesti näkyvät aivoissa. Aihe olisi hänestä sekä mielenkiintoinen että yhteiskunnallisesti merkityksellinen.  
– Jos jostakin elokuvan henkilöstä X sanotaan ensin, että hän on vaikka kristitty mies ja toisella kerralla muslimimies, se voi muokata hyvin radikaalisti sitä, miten henkilöä havainnoidaan ja missä valossa hänen käyttäytymisensä nähdään. 
Länsimaiden toimittajille, tutkijoille ja filosofeille etninen sukulaissuosinta muuttuu ongelmaksi ja tutkimuskysymykseksi vasta sitten, kun se koskee valkoisia eurooppalaisia. Korkean teknologian Itä-Aasian maissa sukulaissuosintaa ei pidetä eettisenä ongelmana, vaan päinvastoin oman kulttuurin voimavarana, jonka vuoksi aiheen problematisointi ja tutkiminen tuntuisi siellä absurdilta. Lännessä tämä tiedetään, jonka vuoksi täällä on tyydytty alistuneesti siihen, ettei Euroopan ja Yhdysvaltojen ulkopuolisten populaatioiden nepotismiin voida vaikuttaa. 

Ainoa ihmisryhmä johon voidaan vaikuttaa on valkoiset. Siksi kaikkein individualistisinta ja vähiten rasistista populaatiota vaaditaan "eettisyyteen" ja luopumaan lopustakin etnisestä solidaarisuudesta, koska se on muka itsekästä ja liian roturealistista. Ihmispopulaatioiden välisessä kilpailussa ja resurssien nollasummapelissä se porukka tuhoutuu lopulta myös geneettisesti, joka potkii pelissä omaan maaliin luullen että muutkin tekevät samoin. Itä-aasialaiset seuraavatkin huvittuneina vierestä, kuinka eurooppalaiset moraaliposeeraavan humanismin nimissä sallivat arfikkalaisten invaasion ja lopulta bastardoivat itsensä vähä-älyiseksi atomisoituneeksi kuluttajamassaksi.

Tämä itsetuhoinen prosessi ei ole saanut vielä onneksi lopullista voittoa, mutta on selvää, että niin kauan kuin yhteiskunnalliset auktoriteetit saavat ilman haastamista lietsoa panmixiaa, niin se populaatio, jonka jäsenet maalasivat Sikstuksen kappelin, poistivat isorokon, halkaisivat atomin ja kävivät kuussa, ei enää kauan kävele maan päällä. Tässä mielessä Aallto-yliopiston tutkimusryhmää johtavat professori Iiro Jääskeläinen syyllistyy suisidaaliseen kansanmurhan kiihotukseen, kun hän haluaa tieteen varjolla etsiä keinoja, joilla tuhota valkoisten geneettis-kulttuurinen immuunijärjestelmä:
Tutkijalla on se ajatus, että jos ihminen tiedostaa nämä mekanismit, niin hän on vähemmän altis esimerkiksi valeviestinnän vaikutuksille.
Geneettisen itsesuojelun oikeutuksen puolustaminen on siis "valeviestintää"? Jääskeläinen puhuu ihmisestä, mutta tarkoittaa todellisuudessa valkoisia, koska hän on tuskin huolissaan Itä-Aasian "valeuutisjulkaisuista". Sikäli professorin kommentti asettuu Ylen uutisviestinnässä tuttuun kontekstiin, koska samaan aikaan mediajätti julkaisi artikkelin Trollit ja valeuutiset hämmentävät: "Tulee vastaan aika hulppeita juttuja". Siinä valtakunnan pravda julistaa mm. demarieläkeläisten suulla, että kannattaa seurata vain etabloitunutta valtamediaa:
Eläkeläinen Lasse Lehtonen sanoo lukevansa lehtiä, katsovansa Ylen uutisia ja surffailevansa netissä silloin tällöin. Facebookia hän ei käytä. – Tietojen luotettavuudesta on viime aikoina puhuttu niin paljon, että sitä on syytä ruveta miettimään. Mutta on vaikea tietenkin sanoa, kuinka kieroja tietoja levitellään.


                                                      ******************************


Yle TV1, torstai 9.11.2017 klo 22:00, Ulkolinja: Pakolaisleireillä voittoa 

20 miljoonaa ihmistä elää pakolaisleireillä, joista on tullut kannattavaa liiketoimintaa mm. vartiointi-, elintarvike- ja biotunnisteyritykselle. Monet niistä takovat voittoa YK:n ja kansalaisjärjestöjen varoilla. HD Äänitekstitys: suomi.Yle TV2 , torstai 9.11.2017 klo 21:05, Noin viikon uutiset 

Jukka Lindström ja Noin viikon uutiset. 
Suomen vallattomin ajankohtaissatiiri. Aiheena ilmastonmuutos meillä ja muualla. Vieraana Jari Hanska. #nvuutiset HD

Virallisesti ei-muslimina esiintyvä karvanaama Jukka Lindström tuli vääntäneeksi tyhjäpää-liberaaleille rautalangasta, kuinka maailma olisi pelastunut jo nyt, jos Donald Trumpia ei olisi valittu presidentiksi, koska iki-ihana Hillary Clinton olisi varmuudella allekirjoittanut Pariisin ilmastosopimuksen. Ja tällä samaisella standup-toimittajalla on otsaa syyttää niitä muita maailman yksinkertaistamisesta! On tekopyhää ulkoistaa ilmastonmuutoksen jatkuminen Trumpille, koska Lindström punavihreine faneineen kannattaa sitä samaa talouskasvun apostoliaa kuin Yhdysvaltain presidenttikin.

Tyypillisen itsepetoksellisen vasemistoliberaalin tapaan ilmastoasiasiaa hehkuttanut Lindström jätti mainitsematta ilmastomuutoksen perussyyn eli väestönkasvun. Ai niin, mutta silloinhan olisi pitänyt sanoa jotain ikävää Afrikan neekereistä, joidenka väestö nelinkertaistuu vuosisadan loppuun mennessä. Loppumattoman Trumpille vinoilun lisäksi muu ohjelma-aika täyttyi perinteisellä persuille nälvimisestä (haukotus). Tähän kohtaan ei voi muuta kuin lainata Voltairea
: "Oppiaksesi kuka hallitsee sinua, selvitä ketä et saa arvostella".


Yle Teema Fem, torstai 9.11.2017 klo 21:00, Kino Klassikko: Lokakuu 

(Oktjabr, Neuvostoliitto 1927) Monumentaalinen kuvaus Pietarista Venäjän vallankumouksen aikana tsaarinvallan kukistumisesta aina bolsevikkien vallankaappaukseen. O: Sergei Eisenstein. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).


Yle TV2, torstai 9.11.2017 klo 10:40, Ahmed ja Team Physix 

1/6. Ahmedin elämä sai uuden suunnan, kun hän aloitti fyysisen harjoittelun. Team Physix harjoittaa rankkaa katutreeniä ja auttaa syrjäytymisvaarassa olevia nuoria. Nyt myös Ahmed haluaa auttaa muita. (U) HD Äänitekstitys: suomi.

Ahmed? Siis WTF??

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti