lauantai 21. lokakuuta 2017

TAMPEREEN EPÄONNISTUNUT PUNAKAPINA MALLIA 2017


Korruptoituneelle järjestelmälle uskolliset tiedotusvälineet ovat mainostaneet Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen (PVL) lauantaista mielenosoitusta Tampereella näkyvästi jo vikkojen ajan. Kaiken tohinan keskellä ne kaikki ovat vaienneet mielenosoituksen syystä ja teemasta. Mielenosoituspäivänäkään suuret mediat kuten Yle eivät kertoneet, että PVL:n mielenilmauksen teemana oli "Sananvapauden puolesta" ja että se oli suunnattu käynnissä olevaa poliittiista oikeudenkäyntiprosessia vastaan, jossa syyttäjä vaatii rekisteröimättömän yhdistyksen kieltämistä. 

Valtamedialta on jäänyt sanomatta sekin, että tilaisuus oli avoin kaikille, jotka puolustavat sananvapautta. Paikalla olikin näkyvästi muiden kansallismielisten ryhmien edustajia, erityisesti Soldiers of Odin -järjestö oli vahvasti esillä noin sadalla edustajallaan. Muiden kansallismielisten solidaarisuus on ymmärretävää, sillä mikäli PVL kielletään, tähtäimeen joutuisivat seuraavaksi myös vähemmän radikaalit järjestöt.

Uutisraportissa Hetki hetkeltä – Yle seuraa Tampereen mielenosoituksia: keskusta osin tyhjentynyt mielenosoittajista jätetään moni oleellinen asia kertomatta, kuten se, mitä mielenosoittajat huusivat ja mitä puheissa sanottiin. Toimittajat varmaan katsoivat, että mielenosoittajien yhteishuudot kuten "Juha Sipilä – kansanpetturi!" ja "sananvapaus – kansan oikeus", ovat niin lähellä totuutta, että moni suomalainen olisi voinut niihin helposti yhtyä. Marssin poliittinen viesti jätettiin mediassa kertomatta, koska mielenilmaus haluttiin kuvata vain pelkkänä "fasistisena pullisteluna" ilman syytä.

Oma tuttu lukunsa median tiedottamisessa on mielenosoittajien ja heitä vastaan rähinöivien äärivasemmistolaisten määrä. Ylen uutisia lukiessa tulee mieleen, että Dan Koivulaaksoko siellä on taustatoimittajana kun nationalistien määrää vähäteltiin ja anarkommunistien lukumäärää vastaavasti liioilteltiin. Kun katsoo vaikka mielenosoituksista tehtyjä suoria striimauksia, niistä voi helposti laskea viisriviin järjestäytyneen marssijoukon olleen vähintään 350 henkilöä ellei peräti 400. Sen sijaan poliisi ja Yle puhuu vain kahdestasadasta. Vastaavasti samaisessa verkkosivujen suorassa uutisraportissa vastamielenosoittajia kerrotaan olleen 300-400, kun taas pelkästään tv:stä riippuvaisille demarieläkeläisille kerrottiin kello kuuden uutisissa heitä olleen 800! Ilmeisesti tällaisen liioittelun tarkoituksena on kertoa, että oikeassa oleminen olisi jotenkin riippuvainen siitä mitä suurempi on osallistujamäärä.

Mielenosoitus oli suunnattu petoksellista eliittiä vastaan, mutta heitä siellä ei luonnollisestikaan näkynyt. Sen sijaan heidän bulvaaninaan toimivat äärivasemmistolaiset olivat saapuneet vastustamaan sananvapautta ja puolustamaan poliittisen poliisin sekaantumista oikeusjärjestelmään. Nämä Systeemin huorina toimivat hyödylliset idiootit olivat jälleen kerran se rikollisjoukko, joka yritti väkivaltaisella häiriköinnillään puuttua perustuslailliseen mielenosoitusoikeuteen. Onneksi paikalla oli poliisi, sillä avoin yhteenotto nationalisteja vastaan olisi tehnyt rumaa jälkeä fyysisesti selvästi heikomman näköisistä uuskommunisteista. Striimistä päätellen kansallismieliset näyttivät hyvin rauhallisilta ja päättäväisiltä, koska eivät provosoituneet hysteeriseen kimitykseen. He ymmärsivät, etteivät nuo valtion subventoimat moraaliposeeraajat ole heidän oikeita vihollisiaan eivätkä siten edes vihollisen arvoisia. 

Ylen sympattiinen asenne räyhäävää äärivasemmistoa kohtaan on tunnettua. Sen agendalle ei ole kuitenkaan edullista, että kansallissosialistien ja nationalistien vastustajat paljastetaan paljasjalkaisiksi äärivasemmistolaisiksi, jonka vuoksi mediajätti puhuu heistä vain "vastamielenosoittajina". Tämän on tarkoitus antaa mielikuva, että kansallismielisiä vastustavat perin tavalliset epäpoliittiset ihmiset, jotka ovat vain "huolissaan fasismista". Ylen harmiksi se ei saanut tällä kertaa napauttua valokuvaa lastenvaunua työntävästä pariskunnasta, jolla olisi voitu osoittaa että "kunnon tavallinen väki on liikkeellä natseja vastaan" (siellä tosiaan jotkut työntelivät lastenvaunuja, mutta Pif-sivuston mukaan niissä kuljetettiin astaloita väkivaltatarkoituksessa).

Se narraatio, jonka Yle esitti Sananvapauden puolesta -mielenosoituksesta ei poikennut juurikaan aikaisemmista vastaavista tapahtumista. Yleisradion ongelmaksi muodostuu kuitenkin se, että verkon uusmediat vuotavat kansalaisten silmille niin paljon tietoa, että Ylen uutistulkinnat asettuvat epäilyttävään valoon. Kuten vanha sanalasku tietää, kaikkia ihmisiä voi huijata jonkin aikaa, joitakin ihmisiä voi huijata kaiken aikaa, mutta kaikkia ihmisiä ei voi huijata kaiken aikaa.
    
                                                          **************************


Ylen kulttuurikommunistit ne jaksavat pyörittää kuluneita natsilevyjään:


Yle Teema Fem, lauantai 21.10.2017 klo 21:00 Hitlerin Hollywood 

(Hitlers Hollywood: Das deutsche Kino im Zeitalter der Propaganda 1933 - 1945, Saksa 2017) Rüdiger Suchslandin uusi dokumenttielokuva kertoo natsi-Saksan elokuvateollisuudesta, unelmatehtaasta kuoleman voimien käytössä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).


Yle Teema Fem, lauantai 21.10.2017 klo 22:40 Muuttolintu 

(Opfergang, Saksa 1944) Sodan aikana natsi-Saksassa valmistuneen Agfacolorissa kuvatun melodraaman teema on kuoleman kaipuu ja rakkauden tähden tehdyt uhraukset. N: Kristina Söderbaum, Carl Raddatz. O: Veit Harlan. HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

6 kommenttia:

 1. Todellinen sananvapaus puhuttelee kaikkien tabuja.

  VastaaPoista
 2. Videostriimeillä oli kuultavissa vanha tuttu joiku: kytät, siat, natsien kätyrit (tarkoitettiin varmaankin poliiseja?). Sitähän on aiemminkin kuultu ei-nationalistien megafooneista (mm. somaliaktivistinaisen huutamana vasten poliisin kasvoja SE-liikkeen mielenilmausstriimeissä).
  Kannattaisi kaikkien perehtyä Tie Tampereelle historiaan (esim. sen niminen kirja), jospa jotain ideoita toiminnan muotojen hiomiseksi antifa- ja kommunistiaktivisteille löytyisi. Muuten saattaa käydä kuten 100 v. sitten, ja siinähän ei ole järjen hiventä.

  VastaaPoista
 3. Tamperelaisten työväenrivien näkemyksiä rauhanrakentamiseksi.

  Lainauksia Vastustakaa natsimarssia Tampereella ja järjestäytykää pitkälliseen taisteluun fasismia vastaan! -kutsustaan: ¨

  "Kootkaa rivit, tuhotkaa fasistit", "järjestäytykää pitkälliseen taisteluun", ”Koko Tampere vihaa natseja”, "Hylätkää illuusiot ja valmistautukaa taisteluun", "tukahdutetaan heidän toimintansa, savustetaan heidät ulos koloistaan, ja rangaistaan heitä säälimättä.", "Emme suvaitse natsien sananvapautta, koska emme suvaitse natseille mitään vapautta", "Tule rakentamaan työväenluokan ja sorrettujen joukkojen etujen ympärille yhdistyvää taistelevaa antifasismia!", "kuolema fasismille".

  https://kuolemafasismille.wordpress.com/2017/10/05/kutsu/
  https://kuolemafasismille.wordpress.com/in-english/

  VastaaPoista
 4. Niin punakoira älähti kun totuuden kalikka kalahti! YW:n facebook-sivua ylläpitävä Helen Läntinen sai taas bänniä ilman mitään todellista syytä. Paitsi tietenkin sen että punaiset Stasi-ilmiantajat eivät kestä kuulla totuutta. DDR-faneille tuli varmaan ikävien totuuksien tukahduttamisesta hyvä mieli, mutta tällä ei ole kuitenkaan mitään vaikutusta blogin näkyvyyteen edes Facessa.

  Katsokaa nyt tätä bännin perustetta! Eihän tuo riko mitään fb-sääntöjä, ei edes punaräähkän ylisensitiivisen ahdasmielistä poliittisesti korrektia maailmankuvaa:

  "Vaikuttaa siltä, että nämä julkaisut rikkovat yhteisönormejamme.

  "Valtamedialta on jäänyt sanomatta sekin, että tilaisuus oli avoin kaikille, jotka puolustavat sananvapautta. Paikalla olikin näkyvästi muiden kansallismielisten ryhmien edustajia, erityisesti Soldiers of Odin -järjestö oli vahvasti esillä noin sadalla edustajallaan. Muiden kansallismielisten solidaarisuus on ymmärretävää, sillä mikäli PVL kielletään, tähtäimeen joutuisivat seuraavaksi myös vähemmän radikaalit järjestöt."

  VastaaPoista
 5. Yle on täynnä yksisilmäisiä toimittajia. Veronmaksajilta pakolla otettujen rahojen väärinkäyttö on siellä "Ylen tapa" Samaa leffaa näytetään jopa kahdesti vrk.:ssa tai jo seuraavana päivänä ja pitkin viikkoa. Kytkykauppa eliitin kanssa on tätä, kuin samaa puuroa joka päivä, kun on vain välillä poissa näkyvistä.

  VastaaPoista
 6. Kansa rupiaa heräämähän, sanoosi pohjalaanen!

  VastaaPoista