tiistai 10. lokakuuta 2017

YLEN MAINOSTAMA TENDENSSITUTKIMUS: HYVÄT NAISET, PAHAT ISÄNMAALLISET JA RUMAT MIEHET

Yle: "Hyväntahtoiset hengelliset"
Yle Watch: "Hyödylliset idiootit"

Yle uutiset kertoi viime perjantaina Kotimaa-konserniin kuuluvan Insight360 -yhtiön tutkimuksesta "Uusi Arvot 360", johon oli haastateltu nelisentuhatta 18-79-vuotiasta suomalaista. Tutkimuksessa selvitettiin suomalaisten asenteiden takana olevaa arvomaailmaa. Ylen verkkosivujen asenteellisesti kirjoitettu juttu Suomalaiset voi jakaa kuuteen ryhmään: Oletko hyväntahtoinen hengellinen vai turvallisuushakuinen patriootti? kuvaa hyvin sitä, miten punavihreän kuplan sisällä elävät toimittajat haluaisivat itsekin jakaa suomalaiset "hyviin" ja "pahoihin" kansalaisiin.

Tutkimuksen mukaan ensimmäiseen ryhmään kuuluvat "kokeilunhaluiset individualistit asuvat isoissa kaupungeissa, ovat avarakatseisia ja ajatusmaailmaltaan liberaaleja. Heitä löytyy kaikista ikäluokista." Yle ja tutkimus ei pidä tätä segmenttiä minäkeskeisenä kuten paria muuta ryhmää, vaikka juuri "kokeilunhaluiset individualistit" ovat ilmiselvästi kaikkein itsekkäimpiä. He ovat kulutuskeskeisimpiä ja muita useammin lapsettomia urbaaneja hedonisteja. Tutkimuksen tekijöistä ja toimittajista löytyy paljon tätä minäminä-sukupolven kokemuksenmetsästäjää, joten on selvää että heidät arvotetaan myönteisessä valossa.

Toinen ryhmä on nimetty "hyväntahtoisiksi hengellisiksi", jotka ovat enimmäkseen naisia. Koska nyky-yhteiskunnassa ei voi sanoa mitään negatiivista naisista ilman suhteetonta mediakohua, ovat myös tutkijat olleet halukkaita säilyttämään työpaikkansa, joten kajahtaneita mariamagdalenoja, New Age -hörhöjä ja moralistisia kirkkotätejä kutsutaan yhtä kaikki epiteetillä "hyväntahtoinen", koska 
He ovat hyvin aktiivisia järjestöissä ja huolehtivat muista. Elävät hyvän elämän periaatteidensa mukaan. Hyväntahtoisiin hengellisiin kuuluu Suomessa joka viides, miltei pelkästään naisia. Ryhmä on varsin selvästi määriteltävissä.
Tutkijoiden mielestä punamädätyksen edistäjinä SPR:ssä ym. hyysärijärjestöissä  toimivat "pyyteettömät apulaiset" ovat Hyvällä asialla™, vaikka syvempi tonkiminen voisi paljastaa heistä ties mitä pimeitä motiiveja ja arvelluttavia eläimellisiä vaistoja. He ovat toki hallitsevan ideologian palveluksessa toimivia konformisteja, mutta hyödyllisyydessään tuskin täysin itsetiedottomia idiootteja, vaan monesti moraalipisteitä kerääviä laskelmoijia:
Kaikki auttaminen ja aatteellisten järjestöjen tukeminen on koholla tässä ryhmässä. He arvostavat kirkkoa ja ovat eniten mukana luterilaisen kirkon toiminnassa. 
– Tämä ryhmä on niin innokasta, etten tiedä miten heillä tunnit riittävät kaikkeen, ihmettelee Mikko Hormio. He huolehtivat toisista ihmisistä, kuluttavat kestävästi ja välttävät kokeiluja. Hyväntahtoisuus on sekä toiminnallista että periaatteellista. Tiedetään miten periaatteessa pitää elää ja toimitaan sen puolesta.
Miesaktivisti Henry Laasanen kärjistää hauskasti verkkolehti Oikea Median kolumnissa YLE: Paskat miehet ja ihanat naiset, kuinka sukupuolinarsistinen retoriiikka on vallannut arvotutkimuksen: 
1.Naisista suuri osa on innokkaita ja ahkeria hyväntahtoisia hengellisiä, jotka kuluttavat kestävästi ja kuuluvat kirkkoon. He tietävät, miten pitää elää ja toimivat sen puolesta. "Tämä ryhmä on niin innokasta, että on vaikea tietää, miten heillä tunnit riittävät kaikkeen."  
2.Miehistä suuri osa on passiivisia ja minäkeskeisiä. He ovat yhteiskunnalle potentiaalinen uhka. Muutama prosentti heistä on militantisti rasistisia. He ovat minäkeskeisiä ja pääosin perussuomalaisia.. Heitä vaivaa myös tiedonhaluttomuus.
Tämä arvottava asenne kulkee jutussa myös miesten sisällä. "Hyviä ikämiehiä" luonnehditaan "turvallisuushakuisiksi patriooteiksi", vaikka käsite on sisäisesti ristiriitainen oksymoroni. Joko käsiteparia käytetään tahallaan väärin tai sitten turvallisuushakuiset miehet eivät ole patriootteja, koska patriotismin kuuluu valmius uhrata henkensä kansansa puolesta. Ylipäätään patriootit ovat sotaisia ja epäitsekkäitä riskinottajia, joten heillä ei ole juuri mitään tekemistä "turvallisuushakuisten ikämiesten" kanssa. Parhaiten tuota tutkimuksessa mainittua hissukkajoukkoa kuvaisi Yle Watchin lanseerama termi demariläkeläiset, sillä tutkimuksen mukaan "Hyvät ikämiehet" ovat auktoriteettiuskoisia Yle uutisten seuraajia:
He ovat sanomalehtien suurkuluttajia, avaavat aina television Ylen puoli yhdeksän uutisten aikaan. Turvallisuushakuiset patriootit kertovat itsestään isänmaallisina ja puhuvat Suomesta hyvää. 
Hyväntahtoinen patriotismi ei ole ensijaisesti poissulkevaa. – Perinteinen isänmaallisuus ei kuulu samaan laariin muukalaisvihamielisyyden kanssa, sanoo Mikko Hormio.
Kuvaavaa jutussa on, kuinka sekä tutkija että toimittaja pitävät kulutuselämäntapaa arvostettavana toisin kuin ikämiehen pidättäytymistä turhasta roinasta, jonka he katsovat olevan moitittavaa ("itsekästä") maalaismaista nuukuutta:
Kuluttajina turvallisuushakuiset patriootit ovat nuukia ja shoppailu ei kiinnosta. Ryhmässä on enemmän yli 55-vuotiaita miehiä. He asuvat usein maaseutukaupungeissa. 
Moraalipisteiden keruussa pahnan pohimmaiseksi jää tutkijoiden mielestä ryhmä "passiiviset minäkeskeiset". Tutkijoiden ja Ylen mukaan he elättelevät kapinahenkeä yhteiskuntaa vastaan ja vastustavat pakolaisia. He eivät seuraa mediaa (=YLE, HS ym. "virallinen totuus") ja asuvat pääasiassa pienillä paikkakunnilla. Ylen toimittajien sisäisissä keskusteluissa tämä porukka tunnetaan toiseuttavasta termistään rasistijuntit, mutta tämän sanomisessä ääneen heiltä puuttuu rohkeus, vaikka sana varmasti onkin koko ajan sormien päässä.

Tutkijat eivät määrittele mitenkään sitä, mitä "passiiivisten ryhmän" minäkeskeisyydellä tarkoitetaan. Rivien välistä saa kuitenkin käsityksen, että muukalaisinvaasion vastustaminen tarkoittaisi samaa kuin minäkeskeisyys, vaikka sillä ei käytännössä ole mitään tekemistä konkreettisen itsekkyyden kanssa. Itse asiassa "passiivisille minäkeskeisille" tulee yhteiskunnassa ja työelämässä vain harmia, mikäli he puolustavat suomalaisten oikeutta geneettiseen itsesäilytykseen. Tämän vuoksi heitä voisi pitää jopa epäitsekkäinä, koska he ovat mielipiteidensä vuoksi valmiita uhraamaan oman etunsa eivätkä kumartele opportunisesti vallitsevan hegemonian suomalaisvihamieliselle agendalle. 

Sitä vastoin ekologisesti kestämättömän afrikkalaisinvaasion näkyvällä edistämisellä ei ole mitään tekemistä epäitsekkyyden mutta sitäkin enemmän moraaliposeerauksen kanssa. Tämä käy selväksi jo siitä tosiasiasta, että he eivät itse kustanna muukalaisvyöryä vaan käyvät muiden verokukkarolla ja jättävät lopullisen laskun tuleville sukupolville. Tällaisesta lyhytnäköisestä halpamaisuudesta huolimatta he kehtaavat vielä syyttää muita "yhteisen vastuun" puutteesta! Lisäksi monet näistä hyväkkäistä ovat mukana pakolaisbisneksessä, joten he hyötyvät maahantulijoista, joiden kustannuksista vastaavat muut. 

Tässä meillä on joukko aktiivisia minäkeskeisiä, joita tutkijat eivät halunneet huomioida mitenkään. Tutkimuksen suomalaiskategoriat näyttävät olleen rakennettu tutkijoiden omien mieltymysten mukaan eikä niinkään todellisten tunnistettavien ryhmien perusteella. Esimerkiksi viimeisenä mainittu tosinajattelijoiden eli "tiedonhaluiset vetäytyjien" ryhmä näyttää heijastelevan tutkija Mikko Hormion omia positiivisia ennakkoluuloja. Jos uskoisimme tätä tutkimusta, tiedonhaluiset toisinajattelijat muodostuisivat lähinnä vain punavihreistä nössyköistä, vaikka Suomessa on jo huomattava lukeneiden nörttien verkkoalakulttuuri (Ylilauta, Muropaketti), joka imee sivistyksellistä voimaansa mm. Alt.right liikkeen viittaamista ajattelijoista:
– Ryhmässä on mukana vihreitä ja korkeasti koulutettuja, ilmeisen sivistynyttä ja valistunutta väkeäkin, jota ei voi luokitella syrjäytyneeksi, Mikko Hormio sanoo.
Tutkimuskohteiden kategorioinnin keinotekoisuudella yritetään selvästi vahvistaa tiettyjen ideologisten ajattelutapojen ylivertaisuutta. Ryhmien ad hoc -luonne vain korostuu kun niissä ei oteta lainkaan huomioon feministejä, joita ei voi juuri pitää hyväntahtoisina ja individualistisina. Edellä mainittu Henry Laasanen toteaakin kolumnissaan:
Mihin ryhmään kuuluvat sadattuhannet feministit? Feministit eivät todellakaan ole individualisteja tai avarakatseisia. Sen ymmärtää esim. lukemalla netin feministiryhmiä, joita tiukkapipoisempia saa hakea. Feministit eivät myöskään ole vetäytyjiä, kokoomuslaisia, ikämiehiä tai patriootteja. 
Suomi jakaantuu paskoihin miehiin ja ihaniin naisiin. Tiukkapipoisia feministejä ei ole olemassakaan. Pienissä kaupungeissa ja maaseudulla asuu satojatuhansia "Hyväntahtoisia hengellisiä naisia" , jotka ajattelevat muiden parasta 24/7, eikä heissä ole mitään vikaa. Missä he piilottelevat? Maalla minä olen tavannut pääasiassa pahansisuisia ja juoruavia akkoja. 
Paskimpia miehiä ovat syrjäytyneet perussuomalaiset. He eivät ole kiinnostuneita yhteisistä asioista, mutta siitä huolimatta he ovat maahanmuuttovastaisia. Kaiken muun pahan lisäksi perussuomalaiset miehet ovat passiivisen minäkeskeisiä.
Ei lisättävää! Insight360:n tutkimus ja Yle kertoivat meille totuuden millaiseen väkeen suomalaiset ovat jakaantuneet. Ellet usko, taidat kuulua passiivisiin minäkeskeisiin. Nyt äkkiä pois Yle Watchin ääreltä ja kuuntelemaan mitä Yle-Pravdan satusetä Matti Röngällä on kerrottavana!


Klikkaa kuvaa suuremmaksi.


                                                         ******************************


Feministeistä puheen ollen, Ylessä voivoteltiin tiistaina kuinka feminismin näkyvyydestä huolimatta aatetta kannattavat puolueet taapertavat edelleen alhaisissa suosioluvuissa. Uutisartikkelissa Feministiset puolueet ovat kaupunkilaisten heiniä – Radikaalit aloitteet, kuten "miesvero", karkottavat äänestäjiä toimittaja Kai Jaskari on kuitenkin toiveikas, mikäli on uskominen haastateltuihin kuten Feministisen puolueen johtaja Katju Aron lausuntoihin jutun lopussa. 

Tosin lukija ei taida olla yhtä vakuuttunut sukupuolinarsistisen feminismin tarpeellisuudesta kuin Katju Aro, sillä alussa puheenvuoron saa maailman  etuoikeutetuimpaan ryhmään eli nuoriin valkoisin naisiin kuuluva Petra Piiroinen, joka toteaa kaiken yhteiskunnalta ja Cuck-miehiltä saamansa paapomisen jälkeen, että
– Kyllä ainakin nuoresta naisesta välillä siltä tuntuu, että tarvitaan. Edelleenkään, vaikka ollaan hyvin pitkällä tasa-arvossa, niin ei olla vielä perillä.
Ei se ole hullu, joka pyytää, vaan se joka maksaa. Varsinkin nuorilla valkoisilla naisilla on niin paljon markkina-arvoa, että he voivat vaatia vaikutusvaltaisilta Cuck-miehiltä aivan mitä tahansa.

PS. Tänään 10.10. oli Aleksis Kiven ja suomalaisen kirjallisuuden päivä. Arvatkaapa muistiko Yle.


                                                         ******************************


Yle TV1, tiistai 10.10.2017 klo 21:00, A-studio  

Mitä tekee Katalonia? Transvanhemmuus - mies synnyttäjänä. Miten Myanmarin rohingyojen vaino voidaan lopettaa? Juontajana Marja Sannikka. #yleastudio HD


Prommillevähemmistöä edustavan Setan pääsihteeri Kerttu Tarjamo pääsi jälleen kerran parhaaseen katseluaikaan kertomaan 99,999%:lle suomalaisille, kuinka heidän pitäisi ajatella oikeaoppisesti sukupuolielimensä silponeista identiteettiongelmaisista. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti