maanantai 9. lokakuuta 2017

YLE POLITIKOI TAAS HISTORIALLA JA SUKUPUOLILLA

Finnisches Freiwilligen-Bataillon der Waffen-SS

Huomen aamulla Yle Radio 1.n Ykkösaamussa keskustellaan jälleen kerran koko maamme olemassoloa koskevasta elintärkeästä aiheesta, suomalaisista SS-miehistä Saksan itärintamalla 1941-43. Näkökulma on tuttuun tapaan "yllättävä" kun punaisen yliopiston tendenssitutkija pääsee väittämään, että Mauno Jokipiin uraauurtavaa tutkimusta Panttipataljoona (1968) ohjasi poliittinen motiivi. Tällaiseen johtopäätökseen on päässyt Äbo Akademin dosentti –  vai pitäisikö sanoa päivystävä desantti 
 André Swanström tutkielmassaan Suomalaiset SS-miehet, politiikka ja uskonto.

Swanströmiä haastateltiin jo viime perjantain Ylen aamu-tv:ssä, josta kertoo yhtiön verkkosivujen juttu Tutkija: Lähes puolet suomalaisista SS-miehistä fasisteja – "Ampumataidoille olisi parempaakin käyttöä kuin juutalaisten teloittaminen". Raflaavan otsikon oli tietenkin tarkoitus houkutella lukijoita, mutta jutun sisällön perusteella kyse ei ole muusta kuin kömpelöstä projisoinnista, kuolleen hevosen potkimisesta ja halpamaisesta provokaatiosta:
Swanströmin mukaan Jokipiillä on ollut samat aineistot käytettävissään kuin hänellä. Hän arvelee, että Jokipiillä saattoi olla poliittinen motiivi tutkimusta tehdessään.
Swaströmin omia motiiveja ei sen sijaan tarvitse arvuutella. Arkkityyppistä 1960-luvun äärivasemmistolaista partaradikaalia ulkoiselta habitukseltaan muistuttava Swanström paljastuu höpinöidensä perusteella juuri sellaiseksi kuin ulkoasu antaa odottaakin. Hän syyttää Jokipiin tutkimusta poliittisesti motivoituneeksi, mutta ei ymmärrä itse, että tällaisella ulostulolla nimenomaan hänellä on poliittinen motiivi ja mahdollisuus sanoa "viimeinen sana". 

Äbo Akademin tutkijan planttu edustaa sitä samaa omahyväistä yliopistosukupolvea, jossa ollaan olevinaan niin sankaritutkijaa ja "vaiettujen myyttien" paljastajaa, vaikka todellisuudessa tehdään pelkkää ideologista tendenssitutkimusta ja historiapolitiikkaa hegemonisen monikultturismin ja femisosialismin puolesta. Tätä punakaartia edustavat näkyvimmin sellaiset tutkijapolitrukit kuin Helsingin yliopistossa työskentelevä Oula Silvennoinen, Koneen säätion palkitsema suomalaisuuden mitätöijä Miika Tervonen ja Turun yliopiston eduskuntatutkimuksen laitoksella hääräilevä Cuck-feministi Erkka Railo.

Tampereen yliopiston tiedotusopin laitoksella koulutuksensa saaneille Ylen "yhteiskuntakriittisille" toimittajille täytyy antaa täydet propagandapisteet, että he ovat osanneet kaivaa studioon sen kaikkein punaisimman tendenssitutkijan. Toimittaja Nicklas Wanke ei kyseenalaista mitenkään Swanströmin väitettä, että palvelussitoomuksiin vastaaminen olisi muka validimpi todiste SS-miesten ideologisesta taustasta kuin Jokipiin käyttämä SS Aseveljet ry:n kortisto:
– Jokipiin mukaan suomalaisista SS-miehistä noin 20 prosenttia kannatti ruskeaa aatetta eli fasismia. Tähän hän laskee mukaan IKL:n ja pienet natsijärjestöt Suomessa. Itse olen saanut luvuksi 45 prosenttia eli yli kaksi kertaa enemmän, sanoo Swanström. 
Jokipii on käyttänyt SS Aseveljet ry:n kortistoa lähteenä. Swanström sanoo itse käyttäneensä lähteenä SS-miesten palvelusitoutumuksia, joissa kysytään suoraan puoluekantaa. Hänen mukaansa kortistossa kysyttiin toimintaa aatteellisissa järjestöissä, mutta ei puoluekantaa
Swanström tekee pitkälle meneviä arvailua ja johtopäätöksiä yhden kirjelähteen perusteella, jolla hän haluaa leimata koko suomalaispataljoonan jonkinlaiseksi Einsatzgruppenin kaltaiseksi teloitusporukaksi. Sen sijaan hakijoiden puoluekantaa kysyttäessä hän ei arvioi vastausten motiiveja mitenkään. On päivän selvää, että moni SS:ään pyrkivä vapaaehtoinen valehteli poliittisen kantansa fasistiseksi, koska tällä oletettiin olevan myönteinen vaikutus valintaan. Kun näin ilmeinen tosiasia otetaan huomioon kokonaisarvioissa, on suoranainen ihme, että vain reilusti alle puolet hakijoista ilmoitti kannattavansa "ruskeaa väriä".

Tällaisten kohuiksi nostatettujen nollatutkimusten tarkoitus on ainoastaan demonisoida Suomen kansallista historiaa, jotta tuntisimme häpeää menneisyydestämme. Samalla se antaa viestiä, että Suomi oli erooppalaisessa veljessodassa "moraalisesti" väärällä puolella, kun se taisteli aasialaista juutalaisbolshevistista "vapauden valtakuntaa" vastaan. Yhtä kaikki, tämä ns. suomalaisuuden epädramatisointi palvelee kansasta vieraantuneen hegemonisen nomenklatuuran   johon kuuluu ideologisesti korruptoitunut yliopistokin  utooppisia hourekuvia kuten monikultturismia, jossa suomalaisrahvas pyritään nitistämään surkeaksi vähemmistöksi.

Maamme historintutkimuksen laitosten professorit ovat julkisuudessa korostaneet, että historiaa ei saisi käyttää politiikan välineenä kuten Venäjällä tänään. Silti rikkaa ei tunnisteta omassa silmässä, sillä muiden länsimaiden tapaan natseilla tehdään myös Suomessa mitä härskeintä historiapolitiikkaa, jonka avulla on tarkoitus ohjata nykyeliitin epädemokraattisia päämääriä.                                                        *****************************


Äärimmäisen pienen mutta sen vastakohtana valtavan vaikutusvaltaisen Seta-mafian valta on tosiasia. Sen propagoima LGBT-jne.-agenda on yhteiskunnassa jo niin vallitseva, että valtion omistama Yle on hyväksynyt uutisissaan sen käyttämän epätieteellisen diskurssin.

Tästä kertoo paljastavasti "uutinen" Lännen media: Mies on ensimmäistä kertaa raskaana Suomessa
Jo jutun leipätekstin ensimmäinen lause "Suomessa on tiettävästi ensimmäistä kertaa tilanne, jossa mies on raskaana" on tieteellisesti valheellinen. Se, että nainen on "korjannut" eli mutiloinut sukupuolensa "mieheksi", ei tee hänestä biologisesti miestä:
Tuleva isä on määritetty syntyessään naiseksi, mutta hän on käynyt läpi sukupuolen korjausprosessin ja saanut toissa vuonna miehen henkilöllisyystunnuksen.
Juridisten pykälien luetteleminen on viime kädessä retorista roskaa, jolla on hyvin vähän tekemistä objektiivisten tosiasioiden kanssa. Pahinta tässä on se, että julkista keskustelua käydään pelkästään identiteettihäiriöisten aikuisten ehdoilla ottamatta lainkaan huomioon lapsen etua. Markus Hirsilä kommentoi napakasti asiaa sosiaalisessa mediassa:
Luonnontieteellisen taustani vuoksi kommentoin hieman tätä teemaa. Kohdun puutteesta johtuen transnainen ei voi lisääntyä. Siittiöiden tuotannon puutteesta johtuen transmies ei voi siittää lapsia. Biologisesti on sitä sukupuolta, johon on syntynyt eli millainen sukupuolikromosomisto on yksilönkehityksessä ilmentynyt.  
Paino sanalla ilmentynyt: kromosomisto voi olla XY, mutta jos Y ei ole yksilönkehityksen aikana kytkeytynyt toimimaan, on tuloksena naaras uroksen sijasta. Vastaavasti X0 (äx-nolla) on nainen, vaikka toinen X-kromosomi puuttuukin. Niin ikään XXY on uros, koska mukana on Y-kromosomi kahdesta X-kromosomista huolimatta.  
Uros syntyy siis vain silloin jos a) Y-kromosomi on läsnä ja b) se ilmentyy eli kytkeytyy toimimaan. Toisin sanoen naisella voi olla harvinaisissa poikkeustapauksissa Y-kromosomi, mutta miehillä se on varmasti. Yllä oleva pätee ainoastaan nisäkkäisiin... jollainen toki ihminenkin on.
Itsestään selvistä tosiasoista huolimatta eräät media-alustat kuten Uusi Suomi ja Facebook ovat antaneet bännejä ja poistaneet tekstejä, joissa on sanottu, että biologinen mies ei voi synnyttää! Asiasta kertoo mm. verkkolehti Oikea Median juttu Uusi Suomi sensuroi jälleen: Meidän "isä" synnyttää.

                                                    ********************************


Yle Teema Fem, maanantai 9.10.2017 klo 18:30 . Minä olen muslimi 

5/6. Muslimeihin kohdistuu paljon ennakkoluuloja, jotka puolestaan voivat johtaa väkivaltaan. Sara opettaa muslimitytöille itsepuolustusta. Sarjassa tavataan ruotsalaisia muslimeja, jotka kertovat suhteesta uskontoonsa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.

Ruotsalaiset ne sitten osaavat kääntää mustan valkoiseksi. Tässäkin jaksossa maahan livahtaneet muslimit saavat vapaasti ruikuttaa rasismista ja huonosta kohtelusta, mutta sanaakaan ei kuulla heidän omasta moninkertaisesti vihamielisemmästä ja väkivaltaisemmasta käytöksestä, joka herättää kantaväestöstä kenties vieroksuvia katseita. 

Nuori musliminainen valitteli sitä, että hän tuntee olonsa vieraaksi maassa, jossa häntä ei hyväksytä varauksettomasti sellaisena muukalaisena kuin hän on. Tässä kohtaa ruotsalaiselle naishaastattelijalle ei tullut mieleen, että myös kantaruotsalaiset tuntevat itsensä ulkopuolisiksi, kun kotimaa täytetään heiltä lupaa kysymättä kehitysmaalaisilla autojen polttelijoilla ja elintasosiipelijöillä.Yle TV1, maanantai 9.10.2017 klo 19:00. Historia: Winston Churchill ja voiton hinta 

Kansallissankariksi 2. maailmansodan aikana noussut ja Britannian voittoon johtanut Churchill kärsi yllättävän ja murskaavan vaalitappion vuoden 1945 vaaleissa. Miten tämä oli mahdollista? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.

Britannian perverssistä omakuvasta kertoo jotain se, että sen kansalaiset on indoktrinoitu pitämään Winston Churchilliä maan historian merkittävimpänä henkilönä. Siis voitto yhdessä Stalinin ja Rooseveltin kanssa Saksasta oli niin tärkeä, että sen vuoksi brittien kannatti romahduttaa imperiuminsa ja vaihtaa maan populaatio pakistanilaisiin ja afrikkalaisperäisiin. Well done! Not.2 kommenttia:

 1. Olisiko tuota Swanströmin kirjelähdettä jossain esitettynä, jotta itse voisi saada jonkun käsityksen asiasta suoraan ilman viestin mahdollista muuntumista matkalla? Kenen kirjeestä kenelle ja milloin ylipäänsä on kysymys? SS-miehissäkin oli luopionsa ja heillä oli sotansa porukan "natsien" kanssa.

  VastaaPoista
 2. Nythän Andre Swanström on julkaissut kokonaisen kirjan Suomalaisista SS- vapaaehtoisista. Sain tuon kirjan käsiini paripäivää sitten, mutta en usko että pystyn alkua pidemmälle ko propagandateosta lukemaan. Mauno Jokipiin Panttipataljoonan mustamaalaamisella aloitetaan ja juurikin laskeskellaan, että kuinka monta prosenttia vapaaehtoisista kuului fasisteihin, IKL:n sekä muihin kansallissosialistisiin järjestöihin.

  Aivan kuin sos.demokraatit (kommunistit) olisivat omanneet minkäänlaista maanpuolustushalua ja varsinkaan SS-vapaaehtoisissa!

  Aivan sama kuin nykyään tutkittaisiin PVL:n rivejä, että kuinkas monta kansallissosialistia versus komukkaa ko liikkeestä löytyy. Kyllä se on kansallismielinen aines, joka kansasta tuntee maanpuolustushalua ja oman kulttuurin ja perimänsä suojelun tarvetta.
  Juuri kommunismi oli tuolloin maailman herruuteen pyrkivä juutalainenaate, jolta kansallismieliset Saksan johdolla pyrkivät pelastamaan koko Euroopan.

  Swanström on pesunkestävä holohoaxeri ja suurhuijari, joka edistää kieroutunutta monikulttuurista agendaansa valehtelemalla kv juutalaisuuden pussiin ja dissaamalla urheita SS-vapaaehtoisiamme.
  2. Maailmansodan Historiallisesta totuudesta tietoiselle ihmiselle Hakaristin Ritarit on mahdotonta luettavaa, enkä suosittele sitä kenellekään.

  VastaaPoista