maanantai 2. lokakuuta 2017

LAS VEGAS 59 - CHARLOTTESVILLE 1On mielenkiintoista seurata, kuinka läntiset valtamediat rakentavat joukkosurmista ja terrori-iskuista 
narraatiota aina sen mukaan kuka on ollut tekijänä. Tämä käy erityisen hyvin selväksi viime yönä pelikaupunki Las Vegasissa tapahtuneesta arviolta 59 henkeä ja noin 500 loukkantunutta vaatineesta Amerikan historian suurimmasta joukkosurmasta. Suurelta yleisöltä pimitettyjen tietojen mukaan tekijä oli rodullisessa seka-avioliitossa ollut vasemmistolainen Trumpin vastustaja

Silloin kun valtamedia saa vihiä, että väkivaltaisen iskun takana saattaa olla vasemmistoliberaali, se muuttuu tekijän motiivien arvioinnissa mykäksi. Ainoa mistä jaksetaan muistuttaa loputtomiin ja etsiä syytä on se, että tekijänä oli valkoinen mies. Yle uutisten verkkosivujen jutussa Poliisi: Tekijä oli 64-vuotias mies Las Vegasista, ei yhteyksiä aseistettuihin ääriliikkeisiin yritetään vakuuttaa viranomaislähteisiin vetoamalla, että kyse on vain seonneesta valkoisesta miehestä:
Poliisin mukaan mies toimi yksin. Poliisi ei usko, että hänellä oli yhteyksiä ääriryhmiin. Toistaiseksi poliisi ei pidä tekoa terrorismina. Poliisilla ei ole tietoa, että miehellä olisi rikosreksisteriä. Hänen motiiveistaan ei ole tietoa tässä vaiheessa.
Tosiasiassa Stephen Paddock -nimisen eläkeläismiehen taustoista on jo nyt netti pullollaan varmistettua tietoa, mutta niiden paljastaminen ei näytä sopivan valtamedian agendaan. Kyseessä on aasialaisen naisen (Marilou Danley) kanssa suhteessa olleesta vasemmistoliberaalista Trumpin vihaajasta, jonka kamelin selkä taittui taloudellisten ongelmien, luultavasti kalliin avioeroprosessin vuoksi (sittemmin Paddockin varallisuudesta ja aviosuhteesta on saatu uutta tietoa / toim. päivitys). Tilanteessa, jossa Paddock katsoi ettei ole enää mitään syytä elää, hän päätti tehdä laajennetun itsemurhan kohdistamalla se valkoisiin kristittyihin. Jo pelkkien aihetodisteiden perusteella tekijää voidaan pitää vasemmistolaisena, sillä tämä hyökkäsi valkoisten suosimaan country-musiikkifestivaaliin. Country-musiikki symboloi valkoista kulttuuria ja identiteettiä ja juuri sellaista itseinhoiset perusvasemmistolaiset inhoavat. Amerikan etnomasokistisessa kilarivasemmistossa verilöylyä on jo ehditty juhlia, koska uhrit olivat olettavasti valkoisia Trumpia äänestäneitä republikaaneja. 

Jo nyt on käynyt selväksi, ettei Las Vegasin joukkosurma ollut hetkellisen mielenhäiriön tulos, koska Paddock oli hankkinut hotellihuoneeseensa 23 asetta ja tuhansittain patruunoita. Joukkomurhaaja oli asentanut huoneeseensa ja sen ulkopuolelle web-kamerat, joiden avulla hän kykeni tietokoneen näytön kautta seuraamaan tilannetta käytävillä. Siksi Paddock tiesi ampua oven läpi vartijaa, joka hiipi kuuntelemaan ammuskelua. Tuon kaltainen varustelu ja suunnittelu ei ole merkki yhtäkkisestä sekoamisesta, vaan se on osoitus kylmästä harkinnasta ja suunnitelmallisuudesta. Tästä taas seuraa loogisesti, että hän oli myös valinnut kohteensa tarkasti.

Kansalaisvaikuttaja Mika Virtanen tiivistää sosiaalisen median keskustelussa sen mitä Yle Watch on  tässä kirjoituksessa ja kertonut:
Las Vegasin massamurhaajasta Stephen Paddockista on kuvia osallistumassa anti-Trump mielenosoitukseen. Hän oli demokraattien kannattaja. Hänellä oli filippiiniläinen vaimo, joka on voinut käännyttää hänet Islamiin. ISIS sanoo tiedotteessaan Paddockin olleen muslimi, jolla oli islamilainen nimi, ja joka teki terrori-iskun ISISin puolesta.

Iskun kohteena oli country -musiikki konsertti, jonka kuuntelijat ovat useimmiten republikaaneja. Todennäköisesti liberaalin median jatkuva kiihottaminen republikaaneja ja Trumpia vastaan on tuottanut tuloksia jälleen kerran, joka on ehkä yhdistynyt islamilaisiin motiiveihin. Median vaikeneminen Paddockin taustoista voimistaa näitä epäilyjä.
Las Vegasin ruumiit olivat tuskin kylmenneet kun valtamedia Suomessakin aloitti "keskustelun" eli vaatimuksen Yhdysvaltain aselakien tiukennuksista. Vasemmistoliberaalit kaikkialla maailmassa rummuttavat hoplofobisten aselakien puolesta, jotta puolisosialistinen Deep state voisi poliittisen kuohunnan aikana riisua vielä toistaiseksi enemmistönä olevan valkoisen väestönosan aseista. Yhdysvalloissa yhteiskunnan rakenteisiin juurtuneella syvävaltiolla tarkoitetaan byrokratian sisällä toimivaa vasemmistoliberaalien verkostoa, johon kuuluu johtavia juristeja, toimittajia, tutkijoita, globalisteja, suurpankkiireja, islamisteja ja keskitien republikaaneja. Juuri tämä kansanvallan vastainen Deep state on syynä siihen, ettei Donald Trump ole voinut toteuttaa juuri mitään vaalien alla vaatimistaan uudistuksista.

Media haluaa takertua aselakikeskusteluun, koska se vie kätevästi keskustelun pois joukkosurmien syistä. Jokaiselle läntisen yhteiskunnan kehitystä hieman syvemmin seuranneelle on käynyt jo pitkään selväksi, että kulutuskeskeisessä laumaindividualistisessa elämänmuodossa on jotain pahasti vialla. Näkyvimmät  oireet ilmenevät Las Vegasin kaltaisina tapahtumina. Pohimmiltaan kyse on yhteiskunnan yhtenäisyyden romahtamisesta. 

Vallassa oleva liberaali hegemonia kytkettynä sosialistiseen Isosiskovaltioon on pelkästään kiihdyttänyt yhteiskunnan sisäistä hajanaisuutta ja eri ryhmien keskinäistä vihanpitoa. Amerikassa, jossa repivä kulttuurisota on pisimmällä, ollaan edetty siihen pisteeseen, jossa väkivalta astuu kuvaan. Demokraatit eli sosialistit syyttävät yhteiskunnallisesta väkivallasta Trumpia ja sen kannattajia, vaikka todellisuudessa kyse on etuoikeuksistaan huolestuneen vasemmiston väkivaltaisesta reaktiosta pitää kynsin hampain kiinni pakkodiversiteetistä, joka on eräs keskeinen syy yhteiskunnalliseen kaaokseen. Olipa kyse sitten Antifan väkivaltaisesta mellakonnista tai Paddockin kaltaisista elämäänsä pettyneistä yksittäisistä "sosialistisista kostajista", ne molemmat edustavat haastetuksi tulleen vasemmiston epätoivoa, kun kaikki ei menekään heidän utooppisten ja itsekkäiden toiveiden mukaan.

Tulevissa uutisissa media tekee kaikkensa, jotta Las Vegasin joukkosurmaajan "vääränlaiset" poliittiset taustat eivät pääse julkiseen keskusteluun. Huomionarvoista on myös eri verilöylyjen saama mediahuomio, joka riippuu niin ikään teon tekijöistä. Esimerkiksi Euroopassa muslimien pienet terrori-iskut ovat jo niin yleisiä, että ne kuitataan yleensä yhdellä pikku-uutisella, kuten Yle eilisessä tiedotteessaan Marseillessa puukkohyökkäys juna-asemalla, kolme kuoli.

Marseillen tunisialaismiehen iskun uhrit, 20-vuotiaat
Mauranne ja Laura.
Tätä Ylen niukkaa tiedottamislinjaa voi verrata vaikkapa Yhdysvaltojen Charlottesvillen tapahtumiin, jossa kuoli yksi henkilö auton paniikkipakituksessa. Nationalistien ja luvatonta vastamielenosoitusta pitäneiden anarkokommunistien välinen kahakointi synnytti ennen näkemättömän maailmanlaajuisen mediakohun, joka ei ollut missään suhteessa itse tapahtumiin. Vaikka valtamediat teeskentelivät kauhistusta yhden äärivasemmistolaisen kuolonuhrin vuoksi, ne olivat todellisuudessa riemuissaan siitä, että tapauksen avulla voitiin demonisoida nationalisteja ja vaatia sananvapauden epäämistä "äärioikeistolta". Tiedotusvälineiden harmiksi seuraavina päivinä tapahtuneet islamistien iskut Barcelonassa ja Turussa veivät huomion pois flow-tilassa leijuneen median Charlottesville-pöhinästä. Sittemmin on paljastunut, että Charlottesvillessä kuollut ylipainoinen feministi, Heather Heyer, saattoi kuolla sydänkohtaukseen. Ymmärrettävästi valtamedia ei ole ollut halukas käsittelemään tätä kysymystä.

Tietyistä terrori-iskuista Yle vaikenee yhdessä muiden hallitsevien tiedotusvälineiden kanssa kokonaan. Tällaisesta kansainvälisestä mediahiljaisuudesta on todisteena 25.9.2017 tapahtunut terroriteko, jossa sudanilainen "pakolainen" Emanuel Kidega Samson tunkeutui Tennesseen osavaltion Nashvillessä kirkkoon ja surmasi teloitustyyliin aseellaan seitsemän valkoista "kostoksi Charlottesvillen tapahtumista". Rasistinen joukkomurha pysyi suurelta yleisöltä salassa, koska samaan aikaan toissa viikolla media jankutti koko ajan "uutista", jossa amerikkalaisen jalkapallojoukkueen NFL:n mustat pelaajat polvistuivat eivätkä seisseet kansallislaulun aikana, koska he halusivat protestoida "rodullista epäoikeudenmukaisuutta ja poliisiväkivaltaa vastaan". Tämä siis maassa, jossa 6,5%:n väestönosa (mustat miehet) tekee yli 50% maan kaikista väkivaltarikoksista ja jossa mustat tekevät enemmän "viharikoksia" kuin valkoiset.

Emanuel Kidega Samson joukkomurhasi 7 valkoista.
Liberaali valtamedia vaikeni rasistisesta iskusta täysin.


                                                            *********************


Eilen ja tänään on ihmetelty poliisin kovia otteita sunnuntain kansanäänestyksessä, jossa kysyttiin katalonialaisten halua irtaantua Espanjasta. Vähemmälle huomiolle on jäänyt äänestyksen pätevyys, vaikka Ylen uutisessa 
Katalonian aluehallinnon johtaja: "Luonnollisesti kansanäänestys on pätevä" (jutun lopussa linkit muihin Katalonia-uutisiin) paikallisjohtaja pitääkin sitä laillisena. Espanjan perustuslaki on tässä kohtaa kuitenkin ehdoton, jonka vuoksi viranomaiset pitävät äänestystä laittomana. Sen sijaan kaikki ovat varmasti yhtä mieltä siitä, että poliisin väkivalta oli tarpeetonta, sillä järkevintä olisi ollut antaa äänestyksen sujua rauhassa ja julistaa se vasta sen jälkeen laittomaksi.

Sosiaalisessa mediassa kotimaan nationalistit ovat lähes yksimielisesti liputtaneet Katalonian itsenäistymisen puolesta luultavasti siksi, että he eivät ole tulleet ajatelleeksi asian kaikkia puolia loppuun, vaan ovat reagoineet lähinnä selkäytimellään. Vaikka monet nationalistit korostavat erohalun taustalla olevaan kulttuurista erilaisuutta, kyse on kuitenkin ennen kaikkea itsekkäästä talousajattelusta. Katalonian eroa voisi verrata siihen, että Uusimaa haluaisi irtaantua muusta Suomesta, koska sen asukkaat eivät tahdo "elättää" muuta maata varsinkaan sille "kulttuurisesti vieraita" Lappia, Kainuuta ja Ahvenanmaata.

Kansallinen itsemääräämisoikeus on kunnioitettava asia, mutta Espanjan kaltaisessa eri paikalliskulttuurien liittovaltiossa  ei välttämättä ole kysymys itsenäisistä kansakunnista vaan maakunnista. Nämä maakunnat yhdessä muodostavat Espanjan, joka syntyi vuonna 1469 kun Aragonian ja Kastilian kuningaskunnat virallisesti yhdistyivät kuningas Ferdinandin ja kuningatar Isabellan avioliiton myötä. Kataloniassa on toki omat vahvat traditionsa, mutta käytännössä se on historiallisen taustansa vuoksi Espanja. Kieli- ja kulttuuriargumentti on kyseenalainen jo pelkästään siksi, että Kataloniassa katalaani ei edes ole enemmistökieli:


Klikkaa kuvaa suuremmaksi.

Eräät suomalaiset nationalistit eivät taida ymmärtää, että Katalonian eroamisliike ainoastaan hajottaa Espanjan kansallisvaltiota, eikä itsenäisyystaistelu ole sitä paitsi lainkaan suunnattu alueen todellisia itsenäisyyden vihollisia kuten eurokraatteja ja Euroopan ulkopuolisia siirtolaisia vastaan. Päinvastoin, Espanjasta eroamisen jälkeen katalaanijohtajat haluavat maan liittyvän Euroopan Unioniin! 

Pahin asia, jota Katalonian puolesta soitelleen sotaan lähteneet kotimaan nationalistit eivät halua tiedostaa on se, että eroa ovat vaatimassa kiihkeimmin vasemmistolaiset, joista monet ovat kommunisteja ja anarkosyndikalisteja. Ei ole mikään yllätys, että juuri Barcelona sattuu olemaan Euroopan anarkistien halutuin toiviomatkakohde. Erästä tuttua lainatakseni: "
Bretagne, Wales, Katalonia, Baskimaa, Korsika ja muut vastaavat äänestävät vasemmistososialistit ja kommunistit valtaan alle aikayksikön, jos heidät päästää omilleen."

Mikäli Katalonia itsenäistyisi, merkitsisi se todennäköisesti jälleen yhden uuskommunistien johtaman "valtion" syntymistä Eurooppaan. Se, että Katalonia on tällä hetkellä muuta Espanjaa vauraampi haihtuisi vasemmistojohdon ansiosta hyvin nopeasti. Samalla sen väestö kokisi maahanmuuttovitsauksen ja LGBT-hulluuden moninkertaisena, kun sosialistijohto pääsisi ilman Espanjan keskushallintoa toteuttamaan politiikkansa. Tätäkö Euroopan nationalistit haluavat?

Kun maakunnat haluavat 
hetken hurmassa erota kansallisvaltiosta, ne muuttuvat EU:sta riippuvaisiksi mitättömiksi paikallisvaltioiksi. Ylikansallisten organisaatioiden on selvästikin helpompi hallita tällaisia mikrovaltiota kuin historiallisia isoja kansallisvaltioita. Siksi itsenäisyydestä haaveileviin maakuntiin pitää suhtautua skeptisesti, sillä ne saattavat synnyttää arvaamattoman hajoamisen ketjureaktion, joka lopulta hyödyttää vain superneuvostoliittoa ajavia globalisteja.


                                                            *********************


Yle Teema Fem, maanantai 2.10.2017 klo 18:30, Minä olen muslimi 

4/6. Islamin nimissä tehty terrorismi huolestuttaa Ruotsin muslimeja. Moosa yrittää estää nuorten radikalisoitumisen videoidensa avulla. Sarjassa tavataan ruotsalaisia muslimeja, jotka kertovat suhteesta uskontoonsa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: ruotsi.Yle TV1, maanantai 2.10.2017 klo 19:00, Historia: Göringin metsästyslinna  

Carinhall oli natsijohtaja Herman Göringin metsästysmaja lähellä Berliiniä. Vuosien varrella se toimi niin johtajien tapaamispaikkana kuin sodan johtokeskuksenakin. Nyt Carinhallen salat paljastuvat ensimmäistä kertaa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.

Ylessä tiivistetään jälleen kerran ihmiskunnan historia natsiaikaan ja yhteen sen ykstyiskohtaan.


Yle TV1, maanantai 2.10.2017 klo 19:45 Ruotsalaisia salaisuuksia 

Kun Öölantia kahtia kaivettiin. Vuonna 1940 Ruotsissakin varauduttiin Saksan hyökkäykseen. Maan toiseksi suurin saari aiottiin jakaa keskeltä kahteen osaan. Miten pitkälle hanke eteni? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.

2 kommenttia:

 1. "Tosiasiassa Stephen Paddock -nimisen eläkeläismiehen taustoista on jo nyt netti pullollaan varmistettua tietoa..."


  On se hauska lukea näitä halla-aholaisten salaliittoteorioita. Niin romahti kasaan tämänkin sivuston uskottavuus. Buah hah hah!

  VastaaPoista
 2. Ei ole olemassa mitään salaliittoteorioita, vaan täysin relevantteja faktoja ja epäilyjä, joista liberaalimedia ei halua puhua.

  -Las Vegasin massamurhaajasta Stephen Paddockista on kuvia osallistumassa anti-Trump mielenosoitukseen
  -Hän oli demokraattien kannattaja
  -Paddock ei ollut valkoinen roturealisti, koska hänellä oli filippiiniläinen vaimo. Tällä on puolestaan islamilainen tausta.
  -Iskun kohteena oli country -musiikki konsertti, jonka kuuntelijat ovat useimmiten republikaaneja.
  -Todennäköisesti liberaalin median jatkuva kiihottaminen republikaaneja ja Trumpia vastaan on tuottanut tuloksia.
  -Tuon kaltainen varustelu ja suunnittelu ei ole merkki yhtäkkisestä sekoamisesta, vaan se on osoitus kylmästä harkinnasta ja suunnitelmallisuudesta. Tästä taas seuraa loogisesti, että hän oli myös valinnut kohteensa tarkasti.


  VastaaPoista