lauantai 28. lokakuuta 2017

VOIKO TASA-ARVOA SYÖDÄ KUN TULEE "YLIMÄÄRÄINEN UUTISLÄHETYS"?

1) Rasisti oletetaan rasistisesti valkoiseksi, jolloin ei
tarvitse erikseen sanoa sanaa valkoinen.
2) Nollatoleranssi raiskaamiselle, paitsi jos
raiskaaja ei ole valkoinen eli rasisti.

Yle Watch -blogi on aina valmis osoittamaan keisarin uudet vaatteet, vaikka sillä ei juuri suosiota kerätäkään. On toki ymmärrettävää että ikävien viestien tuojat halutaan surmata, koska tosisasioita vastaan ei voida hyökätä. Eräs tällaisista kysymyksistä on seksuaalisuus ja sukupuolierot, koska ne koskevat jokaista yksilöä, jonka vuoksi niihin puuttuminen koetaan henkilökohtaisena loukkauksena. Tässä pitäisi silti muistaa ihmislajin yleiset tilastolliset erot, joita ei voida redusoida suoraan yksittäiseen ihmiseen. Tämän kun painaa mieleensä lukeminen sujuu vähemmittä nikotteluitta.

Mitä tasa-arvomaanisemmaksi yhteiskunta rappeutuu, sitä hysteerisemmin äänessä olevat lumihiutaleet reagoivat arkielämään kuuluviin mitättömiin "ihmisoikeuksien loukkauksiin". Tasa-arvofundamentalistien viimeisin noitavaino miesdemoneja vastaan syntyi, kun upporikkaat Hollywood-näyttelijättäret avasivat suunsa juutalaisen elokuvamoguli Harvey Weinsteinin seksuaalisesta lähentelystä. Kauniiden kuuluisten naisten haluttavuudesta sivutuotteena syntynyt seksuaalinen häirintä yleistettiin sosiaalisen #MeToo -kampanjan avulla läntisen maailman suurimmaksi ongelmaksi. Poliittisesti korrekti valtamedia yhtyi näkyvästi kampanjaan, koska se tietää, että ainoa ryhmä, jota saa luvan kanssa syyttää kaikista maailman ongelmista on valkoinen heteromies.

Hedelmällisessä iässä oleviin naisiin kohdistuva seksuaalinen kiinnostus, jota kutsutaan tietyissä tapauksissa häirinnäksi, on tunnettu tosiasia koko ihmislajin historian. Nykyään sitä ilmenee paikoissa, joissa sukupuolet kohtaavat kuten esimerkisksi työpaikoilla, josta kertoo Yle uutisessaan Työoikeuden professori: Seksuaalinen häirintä työpaikoilla on yllättävän yleistä – huorittelua, tuijottelua ja jopa raiskaus. Poliittisesti korrekti työoikeuden professori Seppo Koskinen tosin tunnustaa, että myös nuoriin miehiin kohdistuu seksuaalista häirintää, vaikka jättää mainitsematta, että näissä tapauksissa lähentelyiden takana ovat monesti homomiehet. 

Professori arvelee seksuaalisen häirinnän yleisesti lisääntyneen, mutta ei anna tälle mitään selitystä. Yhtenä mainitsemattomana syynä lienee se, että kaiken karvaiset nipistelytieteen professorit ovat laskeneet seksuaalisen häirinnän kriteerejä siinä määrin, että kolme sekuntia pidempi tuijotus vastakkaiseen sukupuoleen rekisteröidään myös ahdistavaksi "lähentelyksi". Varsinkin siinä tapauksessa, jos sen tekee naiselle staukseltaan alemman tason keski-ikäinen mies eikä varakas puoleensa vetävä nuorukainen. 

Toisena syynä on kapitalistinen ahneus, jonka varjolla naisistä tehtiin työvoimaa, jotta yleistä palkkatasoa saatiin laskettua ja kuluttajien määrää lisättyä. Nyt kun naisia on saatu ängetettyä perhe-elämän kustannuksella työelämään, he joutuvat kohtaamaan päivittäin vieraita miehiä useammin kuin koskaan ennen. Tämä puolestaan lisää naisten tilastollista mahdollisuutta saada eroottisia ehdotuksia. Työmarkkinoiden ehdoilla keinotekoisesti kasvatettu sukupuolten välinen kanssakäyminen ja siitä seuraava mahdollinen häirintä vähenisi huomattavasti, jos perhe ja lapsiluvun kasvattaminen tehtäisin naiselle houkuttelevaksi. Vastaavasti miehen sitoutumista lisäisi huomattavasti se, että ammattimiesten palkat nostettaisiin niin suuriksi, että mies yksin kykenisi elättämään perheen kuten aiemmin. Tähän kaikkeen ei kuitenkaan näytä löytyvän naisissa halukkuutta, sillä "uran" luomisen lisäksi heitä houkuttaa työelämässä mahdollsuus tavata tasokkaita miehiä, joita eivät muuten tapaisi. Potentiaalisten partnerien sivuhaittana ovat kuitenkin lukuisat alemman tason miehet, joilta naiset eivät halua ehdotuksia. Siksi monet naiset kutsuvat näiden vastenmielisten miesten lähestymisiä seksuaaliseksi häirinnäksi. 

Kolmas syy seksuaalinen härinnän kasvuun erityisesti julkisissa tiloissa löytyy ulkomaalaisista miehistä, joita vyöryi Suomeen ja muualle Eurooppaan runsain määrin syksyllä 2015. Asiasta kertoo poikkeuksellisen rohkeasti perussuomalainen Jessica Vahtera kolumnissaan Me too - valkoinen huora
Ulkomaalaisten tekijöiden kohdalla voimme kuitenkin ennaltaehkäistä rikosten syntyä. Me voimme samantien hylätä hakemukset rikokseen syyllistyneiden osalta - tai mikä vielä parempaa, voimme ennaltaehkäistä rikosten syntyä rajoittamalla maahan vaeltavien turvapaikanhakijoiden määrää sekä sijoittaa valvottuihin olosuhteisiin päätöstä odottavat ja hylätyn päätöksen saaneet.
Vakavat seksuaalirikokset ovat liberaalissa yhteiskunnassa todellinen kasvava ongelma, mutta jostain syystä Me Too -kampanjassa tekijöiden etnisistä taustoista vaietaan täysin. Syyyttävä sormi nousee vain valkoista heteromiestä vastaan, vaikka esimerkiksi Ruotsissa 95,6 prosenttia pahoinpitelyraiskauksiin syyllistyneistä on ulkomaalaista syntyperää. Ruotsalaisessa Absurdanistanissa asia on käännetty täysin päälaelleen ja siellä Me Too -kampanja on valjastettu kilttejä kantaruotsalaisia miehiä vastaan. PT-median jutussa Ruotsin #me too-kamppanja kohdistuu ruotsalaisiin valkoihoisiin miehiin kuvataan kuinka häikäilemättömästi entnomasokistinen raivotautifeminismi ohjaa maan yhteiskunnallista keskustelua:
Ruotsin kamppanjassa tuhannet ruotsalaiset naiset kertovat miten kantaruotsalaiset miehet ahdistelevat heitä. Myös uusruotsalaiset naiset kertovat miten kantaruotsalaiset miehet ahdistelevat heitä. Muutamat somalitaustaiset naiset ovat kertoneet kuinka heidän takapuoliaan kopeloidaan metrossa kuten myös muut hunnutetut naiset todistavat väkevästi valkoisen ruotsalaismiehen ahdistelua.
Valkoisten miesten mustiin naisiin kohdistama eroottinen kiinnostus on olematonta, koska heitä pidetään yleisesti epäviehättävinä, joten edellä mainitut väitteet tuntuvat kaukaa haetuilta. Jopa Amerikan feministit tunnustavat asian ja syyttävät Harvey Weinsteiniä rasismista, koska tätä viehättää ainoastaan vaaleat arjattaret. Ruotsalaisen yhteskuntakeskustelun teennäisyydestä kertoo paljon se, että mustat naiset on väen vängällä tekaistava uhreiksi, vaikka valkoisilla miehillä ei ole heitä kohtaan mitään kiinnostusta. Mediahypen nostamana kampaja näyttääkin olevan vain seksuaalisen markkina-arvonsa menettäneiden kulttuuritätien kaunainen kosto samanikäisiä valkoisia miehiä kohtaan. Mediavaltansa turvin kitkerän katkerat vanhat naiset ovat saaneet värvättyä sukupuolten välistä sotaa lietsovaan lynkkausporukkaansa myös nuoret naiset ja profeministiset mekkoeinarit, jotka seuraavat mitä tahansa, kunhan vain julkisuus on nostanut asian muodikkaaksi. 

Tällaisten ensimmäisen maailman ongelmien saama huomio näyttää sietämättömältä aikana jolloin länttä uhkaa todellinen demografinen romahdus sisältä ja ulkoa päin. Euroopassa ja maailmalla on muitakin kestämättömiä kysymyksiä lähtien Afrikan väestöräjähdyksestä, mutta niin vain Yle katsoo tarpeelliseksi antaa suunvuoron sukupuolentutkimuksen professori Johanna Kantolalle uutisjutussaan Professori: Tasa-arvokehitys on seisahtanut Suomessa. Pakkomielteinen tasapäinen tasa-arvo lähtökohdiltaan erilaisten sukupuolten välillä on Kantolalle niin elintärkeä kysymys, että hän vaati epätasa-arvoisia toimia tasa-arvon saavuttamiseksi. Hänelle ei tule mieleen, että talous- ja valtaerot vapaan kilpailun meritokraattisessa Suomessa ovat ilmausta sisäsyntyisistä sukupuolieroista, jotka hän yrittää valheellisesti kiistää. 

Kun sitten joku nainen tai mies kuten huippukokki Kari Aihinen sanoo Ylessä ilmeisen tosiasian sukupuolieroista, synnyttää se sosiaalisen median päivystävissä profeministimiehissä ja feministisissä sukupuolinarsisteissa silmittömän raivon. Ikävä kyllä Aihinen on julkisen asemansa vuoksi sen verran feministien puristuksessa, että hänen oli pyydettävä anteeksi sitä, että totuus loukkasi harhaisia tasa-arvofundamentalisteja. Tällaisia paskamyrskyjä seuratessa sitä tosiaan toivoo ydinsotaa tasapuolisesti koko ihmiskunnalle.


                                                         ************************


Yle Teema Fem, lauantai 28.10.2017 klo 23:50, Uusi Kino: Lain kahleissa 

Dokumenttielokuva Saksassa elämänsä asuneista kosovolaisperheen veljeksistä, jotka ovat pakotettuja palaamaan Kosovoon. Veljekset eivät menetä toivoaan, vaan uskovat löytävänsä keinon palata Saksaan. O: Sami Mustafa. HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.


Yle Teema Fem, lauantai 28.10.2017 klo 20:00, Paluu 90-luvulle 

4/4: Hiphop. 90-luvulla hiphop ja rap tekivät maailmanlaajuisen läpimurron. Teemoina mm. USA:n länsirannikon gangstat ja itärannikon räppärit,, R&B ja soul. HD Äänitekstitys: suomi.


Yle Teema Fem, lauantai 28.10.2017 klo 11:00, Ootsä joku maahanmuuttaja?  

3/8. Ramiesa pakeni Somaliasta sotaa ja tuli Suomeen 1990-luvun alussa. Nyt hän asuu Pohjanmaalla tyttärensä kanssa. Tytär kasvaa kahden kulttuurin välissä. Redneck Productions, 2017. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.

    
Yle TV1, perjantai 27.10.2017 klo 20:00, Pressiklubi 

Harhauttiko pääministeri vai harhautettiinko häntä? Vieraana Perussuomalaisten kahtiajaosta kirjan kirjoittanut toimittaja Lauri Nurmi. #pressiklubi HD


Yle Teema Fem, perjantai 27.10.2017 klo 19:00, Ootsä joku maahanmuuttaja? 

3/8. Ramiesa pakeni Somaliasta sotaa ja tuli Suomeen 1990-luvun alussa. Nyt hän asuu Pohjanmaalla tyttärensä kanssa. Tytär kasvaa kahden kulttuurin välissä. Redneck Productions, 2017. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.


Yle Teema Fem, perjantai 27.10.2017 klo 14:10, Göringin sauva  

Dokumentti nuoren TK-kuvaajan Felix Forsmanin mieleenpainuvimmasta kuvauskeikasta, Mannerheimin Saksan-matkasta 1942. Uutiskatsaus päätyi heti esityskieltoon. Nyt on aika katsoa sitä uudelleen. O: Pia Andell, 2010. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.


Yle TV1, torstai 26.10.2017 klo 22:00, Ulkolinja: Euroopan ulkoraja Nigeriin?  

Terrorismin ja pakolaisten pelko on kasvattanut Euroopan rajojen valvontaan käytetyt varat miljardeilla euroilla. Nyt Turkin lisäksi sopimuksia pakolaisten maassa pitämisestä on tehty mm. Nigerin ja Sudanin kanssa. HD Äänitekstitys: suomi.


Yle TV2, torstai 26.10.2017 klo 21:00, Noin viikon uutiset 

Jukka Lindström ja Noin viikon uutiset. Suomen vallattomin ajankohtaissatiiri. Satavuotias Suomi ja Tuntematon sotilas! Vieraana Anu Koivunen. #nvuutiset HD

Punafeministi Anu Koivunen on Ylessä joka paikassa! Onko kyseessä todella niin kovan tason asiantuntija, että hänet pitää raahata joka ikiseen tv- ja radio-ohjelmaan?


Yle TV1, torstai 26.10.2017 klo 19:00, Help! Nenäpäivä goes Beatles  

Suora Nenäpäivän hyväntekeväisyyskonsertti Espoon kulttuurikeskuksesta tarjoilee Marzi Nymanin johtaman Tapiola Sinfoniettan sovituksia Beatlesin hiteistä upeiden suomalaisartistien tulkintoina. HD

Isonenäisten esilämmittelyt. Varsinainen Nenäpäivä-show't 2017 esittään Yle TV2:ssa ja Yle Areenassa perjantaina 10.11.2017.        

3 kommenttia:

 1. Faktojen nimissä, tiedoksesi että artikkelin kuva on editoitu (eikä siis sovi artikkeleihin). Alkuperäinen:http://theindependent.ca/wp-content/uploads/2015/12/RefugeesWelcomeElbonita_13-682x1024.jpg

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellisuus näyttää olevan se, että:
   Refugees = https://beta.oikeamedia.com/o1-45157

   Joten...

   Poista
  2. @Sturm22: Et nyt ymmärrä. Tuo valokuva on editoitu, ja sen käyttäminen vie artikkelista painoarvoa koska kirjoituksessa on käytetty väärää tietoa vaikka se onkin "vain kuva". Kirjoittaja silti esittää sen faktana.
   Tämä ei ole poliittinen kommentti, yritä käsittää se.

   Poista