lauantai 30. syyskuuta 2017

HYSTEERISTÄ LOISKIEHUNTAA YHDEN GÖTEBORGIN NATSIMARSSIN YMPÄRILLÄ

Media näytti kuvaa vain PVL:n ja poliisin kahnauksesta.
Myös äärivasemmisto otti yhteen poliisin kanssa, mutta
niitä kuvia ei valtamediassa näytetty.

Valtio-omisteisessa Ylessä elää edelleen vahvana demarihenki, sillä uutisjätti seuraa suhteettoman paljon sitä, mitä läntisessä kansankodissa tapahtuu. Suurista medioista vain Helsingin Sanomissa on havaittavissa yhtä vahvaa svekofiliaa kuin Yleisradiossa. Tämä on näkynyt viime päivinä molemmissa tiedotusvälineissä, kun ne ovat retostelleet ennen ja jälkeen Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen (PVL) lauantain mielenosoitusta Göteborgissa. Marssin teemana oli ”Kapina rikollisia vallanpitäjiä vastaan!", joten ei ihme, ettei sitä mainittu yhdessäkään valtamedian jutussa. Osui ja upposi.

Viime keskiviikkona ilmestyneessä Ylen  uutisjutussa Göteborgin poliisi valmistautuu uusnatsien mielenosoitukseen vahvoilla turvatoimilla – käytössä vartalokamerat ja tukena turvallisuuspoliisi 
toimittaja Riikka Uosukainen antaa äänen punaporvarillisille kirjamessuvieraille, pallopelibisneksestään huolestuneille jallopalloseurojen johtajille ja juutalaisille, koska he haluavat että kansallissosialistien marssia ei pidettäisi ydinkeskustassa.

Göteborgin marssi antoi syyn laajentaa keskustelua muualle, josta kertoo tuore Yle-artikkeli 
Tutkija: Äärioikeisto-käsitettä käytetään lepsusti – Saksan AfD ja Suomen perussuomalaiset ovat jotakin muuta. Tällä kertaa uutisartikkelin sisältö on Ylen mittareilla lähes asiallinen ja äärioikeisto-tutkija (miksi yliopistossa ei muuten ole äärivasemmisto-tutkijoita?) Tommi Kotonen moittii syystäkin median löperöä äärioikeisto-termin käyttöä. Tosin hänkin tulee jutun alussa epäsuorasti ilmaisseeksi, että äärioikeisto on paha, koska se vastustaa hyviksi julistettuja asioita, joita taas kannattavat vasemmistolaiset ja aina niin ihmisystävälliset bolshevikit:
– Äärioikeistolaiset ovat aina vastustaneet enemmän tai vähemmän kansainvälistä vasemmistoa tai bolševismia, sanoo äärioikeistoa tutkinut tutkijatohtori Tommi Kotonen Jyväskylän yliopistosta.
Lukijan kannalta mielenkiintoisinta jutussa on havainto, että Suomessa äärioikeisto-käsitettä ovat viljelleet ensimäisinä keskustalaiset kuten suomettuneisuuden arkkitehtinä tunnettu presidentti Urho Kekkonen. Vielä tänään Kepusta löytyy liuta talikkokommunisteja kuten pahamaineinen poliittinen broileri Antti Kaikkonen, joka on valmis kirkumaan äärioikeistoa ja rasismia aina kun joku on valmis tekemään isänmaallisia tekoja maamme puolesta.

Tänään päivitetty Ylen uutinen Tuhat poliisia valvoo tänään natsien marssia Göteborgissa – "Viha lisääntyy jos mielenosoitus kielletään" on edellisen jutun tapaan jossain määrin yllättävä, sillä siinä haastatellut ruotsalaiset eivät kaikki ole demareita tai vihreitä, vaan eräät ilmaisivat jopa ymmärrystä Ruotsidemokraateille. Tämä kertoo aika hyvin siitä, että maltillinen kansallismielisyys ja maahanmuuttokriiitisyys eivät ole kadunmiehen ja -naisen keskuudessa marginaalista Ruotsissakaan. Samalla puheenvuoroissa tuli ilmi, että länsinaapurissa ainakin kansalaiset arvostavat kokoontumisvapautta, vaikka se onkin vastenmielistä hallitsevalle poliittiselle nomenklatuuralle:
 – Meillä on demokratia ja oikeus osoittaa mieltä. Jos niin ei voi tehdä, se ei ole mikään demokratia, Muita ei tietysti saa vahingoittaa, Imberg sanoo.
Imberg ja Wesleyn mielestä ruotsidemokraatit ja natsiliike eivät ole yksi ja sama asia. – Ruotsidemokraatit puhuvat siitä muutoksesta, joka globalisaatiosta on seurannut ja kulttuurista. Natsit provosoivat rotukysymyksillä ja sellaisella, Wesley sanoo.
Tutumpaa yleläistä tilannekuvausta edustavat uutiset itse mielenosoituksista. Verkkosivujen uutisessa Uusnatsien mielenosoitus hajaantumassa Göteborgissa kerrotaan, että Vastarintaliikkeen marssijoita oli 500, vaikka yhtä lailla alakanttiin laskeva MTV3 puhuu sentään 700:sta osallistujasta. MTV3:n jutun oma valhe on puolestaan siinä, että toisin kuin Yle, se ei kerro ollenkaan miksi poliisin ja mielenosoittajien välille tuli pienoinen konflikti. Ylen verkkosivut:
Aiemmin iltapäivällä vasemmistolaiset vastamielenosoittajat pyrkivät poliisin saarron läpi uusnatsien mielenosoitusreitille ja heittivät ilotulitteita. Samaan aikaan poliisi pysäytti uusnatsien kulkueen yhteenoton välttämiseksi. 
Jokainen voi tarkastaa tämän väritetyn narraation paikkaansapitävyyden Nord Front TV:n lähes neljätuntisesta striimistä. Erityisen mielenkiintoista kuvakulmaa löytyy kohdasta 3:09:00 eteenpäin. 

Sen sijaan pelkästään television varassa oleville demarileäkeläisillle kerrotaan aivan toisenlaista tarinaa. Ylen kuuden tv-uutisissa toimittaja Riikka Uosukainen antaa  ymmärtää, että Vastarintaliikkeen mielenosoittajat olisivat aloittaneet kahakoinnin, koska poliisi on pidättänyt järjestön johtajan Simon Lindbergin

Nord TV:n lähetyksestä käy selväksi tapahtumien todellinen kulku. Poliisit motittivat marssijat puiston kupeessa, joka oli täynnä äärivasemmistolaisia räyhääjiä, joista enemmistö näytti olevan omaa etnistä etuaan ajavia värillisiä muukalaissiipeilijöitä. Eri vahvistettujen lähteiden mukaan poliisi oli päästänyt tahallaan rabulistisen roskaväen niin lähelle marssijoita, että se kykeni heittämään heitä kohti paukkupommeja, kiviä ja puukkoja. Kun Vastarintaliike sitten täysin oikeutetusti reagoi tähän hyökkäykseen, poliisi alkoikin pamputtaa heitä. Tämän seurauksen poliisit pahoinpitelivät teleskooppipampulla yhtä suomalaisosallistujaa siinä määrin, että tämä joutui paikattavaksi.

Samaan aikaan kun poliisi terrorisoi PVL:n luvallisia marssijoita, afrikkalaisin apuvoimin varustettu Antifa ampui ritsoillaan kiviä mielenosoituksia katsomaan tulleiden kaupunkilaisten niskaan. Suvaitsevaisille göteborgilaisille Systeemin subventoimien komunaattorien öyhötys oli liikaa, ja he antoivatkin huppupäisille kukkakepeille remmiapelia, joka käy selväksi tästä videosta.


Valtameidian valhe- ja vihauutiskilpailun voitti tämän tapauksen osalta selvästi Helsingin Sanomat, jonka toimittajan Elina Kervisen hengästyttävän asenteellisesta ainekirjoituksesta ”Nämä ovat kammottavia voimia, jotka ovat liikkeellä” – Uusnatsit tiivistävät rivejään Ruotsissa, ja tänään he marssivat juutalaisten juhlapäivänä olisivat NKVD-propagandaupseeritkin olleet ylpeitä. Samalla kirjoitus on näyttö loistavasta teeskentelemisen taidosta, jossa ollaan uppiniskaisesti sanomatta ääneen, että modernin juutalaisvastaisuuden taustalla ei ole "järjettömyys" tai "vainoharhaisuus", vaan kylmät tosiasiat, jotka osoittava juutalaisten suhteettoman suuren aseman mediassa ja politiikassa. Riippumatta siitä mitä annefrankkinsa lukeneet kympin tytöt kuten toimittaja Elina Kervinen sanovat, tämä etnonarsistinen valta ei todellakaan aja eurooppalaisten vaan juutalaisten omaa intressiä.

Sekä Helsingin Sanomat että juutalaiseet tietävät tasan tarkkaan, että heprealaisilla on tiiviin yhteistyönsä ansiosta lukumääräänsä nähden kohtuuttomasti valtaa, joten rehellisessä maailmassa heidän kritisointinsa olisi täysin oikeutettua aivan samoin kuin me voimme moittia sitä, että seksuaaliseen häirintään syyllistyvät enimmäkseen miehet. 

Sitä paitsi Kervinen nosti ainekirjoituksessaan juutalaiset täysin turhaan keskeiseen rooliin, koska tämäkään marssi ei ollut suunnattu juutalaisia vastaan ja Jom Kippur -ajankohta oli pelkkää sattumaa, vaikka sekin selitetään jutussa pahantahtoiseksi provokaatioksi. Itse asiassa antamalla yksipuolisen puheenvuoron juutalaisille, toimittaja tulee vain lisänneeksi juutalaisvastaisuutta.  

On vaikea uskoa juutalaisiin suvaitsevaisina ihmiskunnan hyväntekijöinä siinä vaiheessa kun jutussa haastateltu Ruotsiin tullut muukalainen, unkarinjuutalainen Michael Ben-Menachem, vaati eräiden kantaruotsalaisten eliminoimista:

Heidät pitäisi yksinkertaisesti kieltää. On kiihotusta kansanryhmää kohtaan, että he ylipäätään ovat olemassa.
Vähä-älyisimmät kommentit kuultiin luonnollisesti kommenttiososaston uskollisilta Hesarin lukijoilta, näiltä hyväuskoisilta hölmöiltä, hyödyllisiltä idiooteilta ja kristityiltä (!) sionisteilta. Mielipiteiden herttainen yksimielisyys panee ajattelemaan, että moderoija ei ole halunnut julkaista kirjoitusta aidosti kritisoivia puheenvuoroja. 

Monissa lukijakommenteissa ylistetään maamme koulujen suhteettoman suurta virallista natsihistorian™ opetusta ja lisäävät perään, että uusnatsit eivät ole olleet hereillä näillä oppitunneilla. Päinvastoin, on todennäköisempää, että pikkunasut ovat olleet niissä liiankin hereillä, jonka vuoksi he ovat ottaneet jopa vapaa-ajallaan asioista selvää. Sen sijaan virallisen natsinarraation täydellisesti nielevät hölmöt ovat pelkästään peruskoulun, punaisen yliopiston ja Hesarin varassa. Kas kun eivät ylistäneet kommenteissaan Yle tv 1:n natsidokumentteja, niistä kun saa niin paljon tietoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti