perjantai 7. kesäkuuta 2013

YLE DEGENERAATTIEN ASIALLA


YLE TV 1, 7.6.2013, klo 20.30


Linkki. [kohdasta 08.35 eteenpäin]


Ylen TV 1 pääuutislähetys uutisoi otsikolla Lähetystyöjärjestöjen tuet puhuttavat Ulkoministerion antamaa rahallista tukea perinteisille lähetystyöjärjestöille. Häpeämättömän pervoliberaalissa degeneraatteja puoltavassa jutussa syytettiin Suomen ulkoministeriötä siitä, että se tukee niitäkin lähetystyöjärjestöjä rahallisesti, jotka eivät noudata kulttuurimarxilaisten vasta hetki sitten muodikkaaksi nostattaman ja siten "itsensäänselvänä ikuisena totuutena" pitämän sodomiittien homorynkytysen eettisyyttä. Ilmeisesti Ylessä haisee spemuinen paskan käry muuallakin kuin intiimitiloissa.

Pari vuotta sitten tälläista ei olisi Ulkoministeriössä edes pohdittu puhumattakaan että pinkki-Yle siitä uutisoisi, mutta homomafian solutuksen vuoksi friikkisirkuksesta on tehty poliitiisen valtavirran agendaan kuuluva "tärkeä eettinen kysymys", joka liittyy "syrjinnän vastaisuuteen". 


Vielä 5-10 vuotta sitten ulkoministeriö ei olisi tukenut nimenomaan niitä lähetystyöjärjestöjä, jotka dekadenssipoliittisin syin olisivat pyrkineet edistämään sodomiittien asiaa, mutta nyt kysymys on kääntynyt täysin päälaelleen. Ulkoministeriön ja Ylen mielestä poliittista sortoa ei ole se, että  lähetystyöjärjestöiltä jotka noudattavat vuosituhantista Raamatun sanaa evätään tuet, vaan se, että joillekin niistä annetaan edelleen muutama lantti, vaikka ne eivät ole alistuneet Isosiskon homokorrektille kulttuurimarxismille. Ylen ja Ulkoministeriön mielestä lähetystyötukivaroja pitää ohjata vain ja ainoastaan niille järjestöille, jotka tukevat homokulttuurimperialismia ja paikallisten tervejärkisten arvojen halveksuntaa.

Ennen 2000-luvun alkua geneettisenä ja kulttuurisena umpikujana yleisesti pidetyn sodomian sallimista ei nähty eettisenä "ihmisoikeuskysymyksenä". Vasta meidän aivan upean eettisen nerokkuuden ja moraalisen arvokkuuden (katso ympärillesi) aikakaudella on löydetty Totuus, jota yhteiskuntafilosofisesti tyhmempi aiempi aikakausi ei ole jostain kumman syystä löytänyt. Ajatella, juuri me onnekkaat satumme elämme juuri löydettyjen suurten eettisten totuuksien aikaa, kiitos nerokkaiden ja moraalisten arvojohtajemme ja itsenäisesti ajattelevien hipsterien!


4 kommenttia:

 1. Teema:

  17:40 Historia: Elämää miehitysajan Ranskassa
  Kesäkuussa 1940 Saksan joukot marssivat Pariisiin, ja Ranska miehitettiin. Elämä jatkui kuitenkin säännöstelystä ja ulkonaliikkumiskiellosta huolimatta. Millaisena ranskalaiset ja saksalaiset ajan muistavat?

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Teema:

  17:00 Historia: Britti-imperiumin perintö
  2/5. Toinen koti. Siirtomaihin asettuessaan britit toivat mukanaan elämänasenteensa ja toimintatapansa. Millainen oli alkuperäisasukkaiden kohtalo? T: BBC. (U)

  VastaaPoista
 4. 20:00 Intiaanikansat
  Dokumenttisarja Pohjois- ja Keski-Amerikan intiaanikansoista ja niiden menneisyydestä. 6/8: Mailtaan revityt. Shawnee-päällikkö Tecumseh yrittää koota intiaanit yhtenäiseen vastarintaan. (U)

  VastaaPoista