perjantai 28. kesäkuuta 2013

PINKKI-YLE KATSOI TÄRKEÄKSI UUTISOIDA MARGINAALISTEN FRIIKKIEN SISÄISET KINKERITYLE:n Radio Suomen uutislähetys sekä YLEN verkkosivut kertoivat 27.6.2013:

Leena Luuri on ensimmäinen Miss Gay Finland Ensimmäiseksi seksuaalivähemmistöjen missiksi on valittu kotkalainen Leena Luuri. Toisen sijan eli Melkein Miss Gay Finlandin tittelin vei helsinkiläinen Jennimari Jokiperä ja kolmannen sijan, siis Lähes Miss Gay Finlandin niinikään Helsingissä asuva Sanna Reinikainen.


Linkki Ylen nettisivun "uutiseen".


Provinsiaaliset Miss Helsinki ja Miss Turku kauneuskilpailuit koskevat ja kiinnostavat suurempaa määrää ihmisiä kuin parin prosentin sodomiittijengin keskinäiset karkelot. Silti homomafian ja homoemojen miehittämän Ylen oli homojen yksipuolisen positiivisen julkisuuskuvan kiillottamiseksi uutisoitava lesbojen missikisoista ikään kuin se olisi arvoltaan yhdenvertainen normaaleihin kauneuskilpailuhin nähden. Ei se ole.

3 kommenttia:

 1. TV1:

  Ylen aamu-tv 8.14 Vieraina Miss ja Mr Gay Finland

  18:30 Ruma Suomi
  8/8. Joulupukin maa. Saksalaiset polttivat Rovaniemen, mutta suomalaiset ovat rakentaneet sen uudelleen jo monta kertaa. Lapin rumuus on suomalaisten oma vika. (U)

  TV2:

  19:30 Sohvasurffaajat: Libanon 2 Pakolaisleiri
  Surffaajat seuraavat kyltymätöntä bilekansaa naapurikaupunki Batrouniin luksushuvilalle. Seuraava yö Shatilan palestiinalaispakolaisleirissä paljastaa Beirutin toisenlaisen todellisuuden.

  Fem:

  18:51 Kuvakirjeitä maailmalta
  Rio de Janeiron kahdet kasvot. Rio de Janeiro tunnetaan upeista hiekkarannnoistaan, karnevaaleistaan ja elämäniloa pursuviata ihmisistään, mutta kaupungissa on myös valtava elintasokuilu köyhien ja rikkaiden välillä.

  VastaaPoista
 2. Fem:

  20:00 Tigriksen linnut
  Parikymmentä Irakista Ruotsiin muuttanutta naista on perustanut kuoron, jossa he laulavat irakilaisia lauluja. Naiset haluavat painottaa, että heidän kotimaassaan on paljon muutakin kuin sotaa ja terroria.

  VastaaPoista
 3. TV1:

  11:05 Pisara
  Lähetystyöntekijä Kirsti Kirjavainen asui sisällissodan keskellä Nepalissa. Usko toivoon ja tulevaisuuteen nousi tästä raamatunkohdasta. (Jer. 29:11)

  11:10 Lähdin Turkkiin
  4/5. Melis Arin seurassa matkataan Koillis-Turkkiin teen korjuuseen ja maisteluun. Ramadanin ajan ruokakulttuuriin tutustutaan Ayderin ylängöllä ja Istanbulissa, jossa tavataan myös Mor ve Ötesi -yhtye. (U)

  TV2:

  13:30 Näin Norjassa
  Tuhkasta noussut Steinkjer. Toisen maailmansodan aikana saksalaisten pommit tuhosivat täysin Steinkjerin kaupungin. Kun uutta kaupunkia suunniteltiin, puhalsivat arkkitehtien piirustuspöydällä uudet tuulet.

  VastaaPoista