maanantai 24. kesäkuuta 2013

HOMOVIIKKO ALKAA - PINKKI-YLE VAHVASTI KOMPPAAMASSA MARGINAALIPORUKAN FRIIKKISIRKUSTAYLE TV 1, klo 21.30, Dokumenttiprojekti: AIDS-pioneerit


1980-luvulla AIDS merkitsi ruttoa, varmaa kuolemaa. Joukko amerikkalaisia potilaita nousi kapinaan, alkoi vailla koulutusta lääkitä itseään ja kumppaneitaan. He käynnistivät kansanliikkeen, joka muutti maailmaa


Pinkki-Ylen linkki ohjelmaan.

Ohjelmassa käännetään sodomiittien vastuuton irstailu päälaelleen ja heidät kuvataan pyyteettöminä Oikeudenmukaisuutta vaativina yhteiskunnallisina ritareina. Tänään läntisen maailman liberaalit hölmöt kumartavat ja palvovat näitä degeneraatteja joinain ylivertaisina olentoina ja pyhimyksinä.

Pää tulee tässäkin vetävän käteen, kun ah niin trendikkäille liberaaleille paljastuu oman kantapään kautta mihin geneettistä umpikujaa ajavan kuoleman kultin kannattaminen lopulta johtaa. Käteen ei jää muuta kun löystyneestä rektumista tullut kasa höyryävää paskaa.


Homma-foorumissa kirjoitetaan:


Mielenkiintoista on kuitenkin se, että taudin [Aidsin] olemassa olosta tiedettiin jo 70-luvun lopussa ja 80-luvun alussa ja homopiirejä tästä varoitettiin. Epidemia alkoi vasta 1982. Monien mielestä nämä varoittajat olivat moralisteja ja puuttuivat heidän oikeuteensä harrastaa anaaliseksiä ventovieraiden miesten kanssa huumepäissään.

Aihepiiristä googlailtua löysin mielenkiintoisen tapauksen kaverista, jota kutsutaan potilas nollaksi. Kanadalainen lentoemäntämies, joka oli taudin lähde n. 40/130 ekassa löydetyssä tapauksessa Yhdysvalloissa. Hän matkusti jatkuvasti Eurooppa-Kanada-USA välillä ja harrasti seksiä ventovieraiden miesten kanssa omien sanojen mukaan 250 partneria vuodessa, vuodesta 1971 lähtien aina kuolemaansa. Hän sai itse diagnoosin taudista vuonna 1980 ja lääkärin mainitessa, että on suuri todennäköisyys taudin leviävän seksin välityksellä, niin tämä herra sanoi hänellä olevan oikeus kehoonsa ja tehdä sillä mitä haluaa.

Näen tässä toiminnassa jotenkin yhteyksiä vasemmistovihreiden aatemaailman ja eteenkin vapaata liikkuvuutta kannattavien kanssa. Eli meillä on oikeuksia ja saamme tehdä miten itse haluamme. Jos käy huonosti, niin yhteiskunnan on satsattava meidän pelastamiseen paljon rahaa tai huudamme barrikaadeilla äänekkäästi. Meidän henkilökohtainen valintamme on myös teidän ongelmanne ja se teidän on vain hyväksyttävä
.
YLE TEEMA, 24.6.2013, klo 22.55, 70-luvun sekahaku


3/12: Kenen joukoissa seisot? Poliittinen vastakkainasettelu kärjistyi: oikeisto vastaan vasemmisto, taantumus vastaan edistys, kapitalismi vastaan marxismi-leninismi.. O: Markku Heikkinen. (U) Komukat, vasemmistolaiset kulttuuriradikaalit ja muut saman virtauksen länsimaiset hyödylliset idiootit olivat ja ovat edelleen rinnastettavissa maanpettureihin. Jossain asioissa taistolaiset osasivat käyttää kuitenkin maalasijärkeä, mutta sekin johtui vain siitä, että he noudattivat orjallisesti NKP:n linjauksia. Omin neuvoin he eivät osanneet ajatella mitään.

Neuvostoliitossa kun nimittäin pidettiin homouden sallimista ja edistämistä porvarillisen lännen rappiokulttuurina - mitä se todella onkin! Siksi on parin viime vuosikymmenen aikana ollut huvittavaa nähdä se liukas takinkääntö, jonka ex-taistolaiset ovat tehneet suhtautumisessaan sodomiaan.  Jopa väsynyt demarikolumnisti Aarne "Loka" Laitinen ymmärsi mistä tässä muutoksessa on kyse, kun hän kirjoitti nämä kuolemattomat sanat: "taistolaisilla marxismi-leninismi vaihtui homosexualismi-feminismiin." Tähän kultturimarxilaisuuden salattuun iskulauseeseen pitäisi lisätä vielä se kolmas aate jotta Uuden valistuksen triadi täyttyisi: monikultturismi. 

2 kommenttia:

 1. TV1:

  12:00 Romanikansan laulu
  Entinen punkrokkari Ralf Novak Rosengren ei aikaisemmin tehnyt numeroa romanijuuristaan. Nyt hän on omistanut elämänsä vanhojen mustalaislaulujen keräämiseen ja lauluperinteen elvyttämiseen. (U)

  18:30 Ruma Suomi
  5/8. Kirkonkylät on pilattu. Edes ortodoksisen Pohjois-Karjalan kirkonkylistä ei löydy vanhaa idylliä, vain tasakattomarketteja. (U)

  Teema:

  23:05 Natsijohtajien lapset
  Meine Familie, die Nazis und ich, Saksa/Israel 2012. Miten varttuu aikuiseksi lapsi, joka kantaa kansanmurhan väistämättä mieleen tuovaa nimeä? Dokumentissa puhuvat merkittävimpien natsijohtajien perilliset.

  VastaaPoista
 2. TV1:

  18:30 Ruma Suomi
  6/8. Ruotsinkieliset kaupungit ovat kauniimpia. Suomenkielistynyt Kokkola on rumempi kuin naapurinsa Pietarsaari, jonka valtakieli on ruotsi. (U)

  19:55 Juuret Suomessa
  1/7. Millainen on toisen ja kolmannen sukupolven ruotsinsuomalaisten identiteetti? Darya Pakarinen löysi isoisänsä kuoltua tämän suomalaiset levyaarteet. Hän levittää nyt orkestereineen suomalaisen tangon sanomaa.

  21:35 Elisabeth kohtaa: Almasa Salihovic
  Elisabeth Rehn ja Almasa Salihovic keskustelevat Srebrenican verilöylystä. Kansanmurhassa Bosnia-Hertsegovinassa vuonna 1995 tapettiin 8000 ihmistä. Yksi uhreista oli Salihovicin veli. Cityportal Ab, 2012.

  Fem:

  17:25 Käännekohdassa: Kilpajuoksu kameleilla
  Beduiinipoika Hmoud valmentaa kameliaan, sillä he osallistuvat aloittelijoiden kilpailuun. Kameliratsastus on vaikeampaa kuin miltä näyttää, ja ennen suurta päivää ehtii tapahtua paljon. Jordanialainen EBU-dokumentti. svenska.yle.fi/storabarn (U)

  17:40 Tulimme kaikkialta maailmasta
  Osa 1/5: Yhteenkuuluvuus. Kukaan ei ymmärrä 12-vuotiasta Maita niin hyvin kuin kirjeystävä Molly, jota hän ei ole tavannut. Mollykin on ottolapsi, kuten Mai. Pian tytöt tapaavat ensi kertaa. UR, Ruotsi. buu.yle.fi/storabarn (U)

  VastaaPoista