keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

CHUTZPAH! KUKA LOPUTTOMASTA HOLOHÖPÖTYKSESTÄ HYÖTYY?YLE TV1, 12.6. 2013, klo19.00 Historiaa: Juutalaislasten pelastajat


Natsit surmasivat 1,5 miljoonaa juutalaislasta ja epätoivoiset vanhemmat koettivat kaikin keinoin piilottaa lapsiaan. Eva Kuper pääsi kolmevuotiaana piiloon nunnaluostariin ja tapaa nyt 62 vuoden päästä pelastajansa.
 


Tässä Ylen linkissä pääsee katsomaan ko. ohjelman loputonta höpötystä.
  
Pahoittelut lukijoille, että tämä Ylen levy on todella kulunut ja pätkii ikävästi, mutta tällaisenä se soi taas tämänkin keskiviikon historiadokumentti-sarjassa:

"Tätä tarinaa ei saa koskaan unohtaa.....Tätä tarinaa ei saa koskaan unohtaa ..........kräk....unohtaa....unohtaa....kräk...unohda muut...unohda muut....älä tätä..... kräk ....tätä ....tätä ...kräk ...holo ...holo .... holo...höpöhöpö"

Miksikö jo 70 vuotta rahissut savikiekko pyörii jälleen kerran Ylen propagandakeskuksessa? Kyllähän Helsingin yliopiston kulttuurimarxilaisessa korruptatiivisten pseudotieteiden tiedekunnan sosiaalipsykologian laitoksella se edistyksellinen™ syy tiedetään. Asiasta on kertonut mm. Yle Watchin vanha tuttu, sosiaalipsykologian mindfuckista väitellyt Inari Sakki:
Kokeellisessa tutkimuksessa suomalaisille esitetään esimerkiksi muistoja toisen maailmansodan aikaisista Karjalan nälkäleireistä ja ruotsalaisille Ruotsin natsiyhteyksistä ja pakkosterilisaatioista, Sakki kertoo. Muun muassa Saksassa tehtyjen tutkimusten perusteella voidaan olettaa, että tällainen manipulaatio herättää kollektiivisia häpeän ja syyllisyyden tunteita, joilla on Sakin mukaan yhteys myönteisempiin käsityksiin ulkoryhmiä – esimerkiksi maahanmuuttajia – kohtaan.


***********STOP PRESS! SEITSEMÄS KERTA TODEN SANOO***********YLE TV 2, 12.6.2013, klo 22.10 Theroux ja uusnatsit
 
***UUSINTA***

Louis Theroux matkaa Kaliforniaan tapaamaan Yhdysvaltain pahamaineisinta uusnatsia Tom Metzgeriä ja hänen kannattajiaan. Rasistiset laulut raikuvat ja nahkapäät tivaavat Louisinkin syntyperää. T: BBC.


Njaaaah! Suomalaisilla kanavilla tämä taitaa pyöriä jo seitsemättä tai kahdeksatta kertaa. Ettei vain jäisi kansalaisilta huomaamatta. Etteivät vain kauhistelisi ja täyttäisi päitään oikeasti huolestuttavilla asioilla.

3 kommenttia:

 1. Haluavat hämätä: ovat niin olevinaan antisemitistejä vastaan, mutta todellisuudessa samat naamat tukevat nykypäivän pahimpia antisemiittejä: muslimeita. Jotka eivät muuta niin paljon halua kuin saattaa päätökseen sen minkä Hitler pani hyvälle alulle.

  VastaaPoista
 2. Teemalla tänään:

  17:25 Historia: Seksi miehitysajan Ranskassa
  Kuoleman läheisyys sai intohimot leiskuamaan entistä palavammin natsien miehittämässä Ranskassa. Ranskalaisnaiset synnyttivät 200 000 lasta saksalaissotilaille, ja myös homoseksuaalit veljeilivät miehittäjien kanssa.

  Fem:

  13:30 Värikästä hääloistoa
  Monet Tanskaan muuttaneet siirtolaiset pitävät kiinni vanhoista hääperinteistään. Kun turkkilaisnuoret Tuba ja Mehmet avioituvat, ei kustannuksissa pihistellä. Komeita ovat nuoren parin saamat lahjatkin.

  VastaaPoista
 3. TV1:

  14:05 Historiaa: Kapina orjalaivalla
  Vuonna 1766 Madagaskarilta Etelä-Afrikkaan orjia kuljettavalla Meemin-aluksella puhkesi kapina ja laiva joutui orjien haltuun. Mutta vapaaksi ei yksikään orja päässyt, siitä piti juonikas hollantilaiskapteeni huolen.

  TV2:

  23:48 Theroux ja uusnatsit
  Louis Theroux matkaa Kaliforniaan tapaamaan Yhdysvaltain pahamaineisinta uusnatsia Tom Metzgeriä ja hänen kannattajiaan. Rasistiset laulut raikuvat ja nahkapäät tivaavat Louisinkin syntyperää. T: BBC.

  Fem:

  18:30 Värikästä hääloistoa
  Vanee ja Muralithas ovat Tanskassa syntyneitä tamileja. Suvun komeat hääperinteet saavat jatkoa, kun nuoripari vihitään. Häihin saapuu satoja vieraita komeine lahjoineen.

  VastaaPoista