tiistai 11. kesäkuuta 2013

KUN YLE MUISTELUTTAA SOHVAPERUNOITA VAIN YHDELLÄ HISTORIAN DETALJILLA, MUUT JÄÄVÄT VARJOON. TÄMÄ LIENEE TARKOITUSKIN.YLE TV 1, 11.6.2013, klo 21.00 Luvattu maa   

Uusi sarja (The Promise) 1/4. Nuori brittinainen lähtee ystävänsä seuraksi Israeliin, mukanaan isoisänsä päiväkirja. 60 vuoden takaiset tapahtumat johtavat Erinin matkalle jaetun maan ja isoisän menneisyyteen.


Sarjan tarkempi esittely tässä.
Isoisän tavaroista löytyy vanha päiväkirja, jonka Erin ottaa mukaan matkalukemiseksi. Päiväkirjan kautta hänelle avautuu isoisästä aivan tuntematon puoli.
Toisen maailmansodan jälkeen nuori brittisotilas Len Matthews (Christian Cooke) oli vapauttamassa juutalaisia Bergen-Belsenin keskitysleiriltä. Seuraava komennus vei hänet Lähi-itään, jonne oli juuri perustettu uusi juutalaisvaltio.
Juutalaisten pitkä hajaannus oli ohi, ja maahan virtasi tuhansittain ihmisiä, jotka toivoivat pääsevänsä aloittamaan alusta rauhan maassa, joka luvattiin heille Raamatussa.

Iso-Britannian media ja pääpuolueet ovat sionistien miehittämiä, mikä näkyy hyvin maan suhteessa Israeliin ja toisaalta sen toteuttamassa suvaitsemattomassa multikulturaalisessa politiikassa.


 

YLE TEEMA, 11.6.2013, klo 21.00 Historia: Seksi miehitysajan Ranskassa

Kuoleman läheisyys sai intohimot leiskuamaan entistä palavammin natsien miehittämässä Ranskassa. Ranskalaisnaiset synnyttivät 200 000 lasta saksalaissotilaille, ja myös homoseksuaalit veljeilivät miehittäjien kanssa.


Linkki Yle Areenaan.

Yle pitää natseja jatkuvasti tapetilla mitä erilaisin tekosyin, jotka se selittää itselleen ja katsojilleen uusien näkökulmien tarpeellisuudella tärkeästä asiasta. Ilmeisesti ennen ja jälkeen natsien ei pantu eikä ollut prostituútiota. Seuraavaksi nähdään varmaan dokumentti "Hitler söi kakkaa".


1 kommentti:

 1. TV1:

  19:00 Historiaa: Juutalaislasten pelastajat
  Natsit surmasivat 1,5 miljoonaa juutalaislasta ja epätoivoiset vanhemmat koettivat kaikin keinoin piilottaa lapsiaan. Eva Kuper pääsi kolmevuotiaana piiloon nunnaluostariin ja tapaa nyt 62 vuoden päästä pelastajansa.

  Teema:

  20:00 Intiaanikansat
  Dokumenttisarja Pohjois- ja Keski-Amerikan intiaanikansoista. 8/8: Ympyrä sulkeutuu. Lännen kansoista apachet taistelivat pisimpään vapaudestaan. Tuhosta huolimatta: henkitanssin perinne elää. (U)

  VastaaPoista