tiistai 18. kesäkuuta 2013

YLE KIIHOTTAA ROTURUTSAANYLE TEEMA, 18.6.2013, klo 21.00 Historia: Loving Story
*UUSINTA*

Dokumentti rakkaudesta ja rohkeudesta yli roturajojen. Vuonna 1958 Mildred ja Richard Loving pidätettiin, koska Virginiassa eri rotua edustavat henkilöt eivät saaneet mennä naimisiin. (The Loving Story, HBO 2012)


Linkki

Loputtomien natsi"dokumenttien" vastapainoksi Yle lähettää kannattamiaan epäarvoja tukevaa propagandaa. Kun fasismi on kirosana ja kun ikuisia, sivilisaation säilymistä suojelevia arvoja lyhytnäköisesti pilkataan, kannattaa Yle silloin käänteisiä "arvoja"; itsekkyyttä, onttoa materialismia, vastuutona hedonismia ja rappiota. Koska natsit kannattivat viisaiden hindujen tapaan mitä nerokkainta ajatusta ihmisestä, täytyy Ylen suosia sille vastakkaista ideaa eli roturutsaa.

Pohjimmainen syy miksi neekerimiehet ovat aina vastustaneet rodut erillään pitävää segreaatiota on se, että se on estänyt heitä pääsemästä käsiksi valkoiseen lihaan. Luonnollisesti heitä viehättää ylivertainen valkoinen kauneus, mutta fenotyypin lisäksi heitä ohjaa alitajuinen halu rosvota parempia geenejä valkoiselta genotyypiltä. Big Mama Welfare Queenin tapaisista neekerinaisista ei välitä juuri kukaan, ja siksi illan dokumentissa esiintyvän Richard Lovingin parinvalintaa voidaankin pitää käsittämättömänä mielenhäiriönä.

Paljastavaa dokumentissa on haastateltavat juutalaiset juristit
Bernard S. Cohen ja Philip Hirschkop, jotka puolustivat vuoden 1965  vetoomus-oikeudenkäynnissä ohjelmassa esiintyvää erirotuista pariskuntaa. Vielä vuosikymmenien jälkeen näiden tekopyhien tasa-arvoa (edistävät käytännössä juutalaista ylivaltaa) kannattavien juristien kasvoille nousee saatanallinen ilon irvistys, kun he kieroilla lakimiestaidoillaan saivat voittoisasti vietyä jutun korkeimpaan oikeuteen v. 1967 ja pystyivät näin heikentämään vielä tuolloin vallalla olleen WASP-väestön etnistä integriteettiä. Tänään näillä juristeilla on varaa entistä leveämpään virnistykseen, sillä heidän etninen ryhmänsä on kaapannut eri manöövereillä todellisen vallan itselleen Yhdysvalloissa.

Roturutsadokumentin tuottanut, täällä Suomessakin punaliberaalien pikkunilkkien ylistämä HBO-kanava, on juutalaisten omistama propagandatehdas, jonka kädestä itseään muka fiksuina pitävät hyödylliset idiootit syövät:

The chairman of the board and CEO, Gerald Levin, is a Jew. Time Warner’s subsidiary HBO is the country’s largest pay-TV cable network. Warner Music is by far the world’s largest record company, with 50 labels, the biggest of which is Warner Brothers Records, headed by Danny Goldberg. Stuart Hersch is president of Warnervision, Warner Music’s video production unit. Goldberg and Hersch are Jews.

Tänään avioliiton kuuma peruna sekä Yhdysvalloissa että Euroopassa on homoliitot. Ei ole mikään yllätys, että sitäkin edistää voimallisimmin samaa heimoa edustavat kulttuurimarxilaiset mädättäjät kuin Cohen ja Hirschkop. Linkki The Washington Postin artikkeliin.

4 kommenttia:

 1. TV1:

  18:30 Ruma Suomi
  1/8. Viipuri on kauniimpi kuin Turku. Historia elää venäläisen Viipurin kaduilla - toisin kuin Turussa. Miksi Suomi sairastui Turun tautiin? (U)

  VastaaPoista
 2. TV1 uusinta:

  09:30 Ruma Suomi
  1/8. Viipuri on kauniimpi kuin Turku. Historia elää venäläisen Viipurin kaduilla - toisin kuin Turussa. Miksi Suomi sairastui Turun tautiin? (U)


  11:45 Lähdin Turkkiin
  3/5. Ayla Albayrakin mukana Kappadokiassa lennetään kuumailmapallolla, ihastellaan haltioiden savupiippuja ja käydään luolissa. Ayla tapaa myös kolme kiinnostavaa herraa. Ruokalistalla ruukussa valmistettu testikebab.(U)

  18:30 Ruma Suomi
  2/8. Kuopion tori. Idylliset puutalot on korvattu betonisilla elementtihirviöillä. Nyt kaupunginisät purkavat torilta jugend-tyylin kalahallia. (U)

  VastaaPoista
 3. TV1:

  11:10 Lähdin Turkkiin
  3/5. Ayla Albayrakin mukana Kappadokiassa lennetään kuumailmapallolla, ihastellaan haltioiden savupiippuja ja käydään luolissa. Ayla tapaa myös kolme kiinnostavaa herraa. Ruokalistalla ruukussa valmistettu testikebab.(U)

  Fem:

  13:40 Värikästä hääloistoa
  Vanee ja Muralithas ovat Tanskassa syntyneitä tamileja. Suvun komeat hääperinteet saavat jatkoa, kun nuoripari vihitään. Häihin saapuu satoja vieraita komeine lahjoineen.

  15:40 Elisabeth kohtaa: Almasa Salihovic
  Elisabeth Rehn ja Almasa Salihovic keskustelevat Srebrenican verilöylystä. Kansanmurhassa Bosnia-Hertsegovinassa vuonna 1995 tapettiin 8000 ihmistä. Yksi uhreista oli Salihovicin veli. Cityportal Ab, 2012.

  VastaaPoista
 4. Teema:

  17:00 Historia: Britti-imperiumin perintö
  4/5. Vaurauden alkuperä. Siirtomaiden valloituksella ei tavoiteltu vain valtakunnan laajentamista, vaan taloudellista hyötyä. Valtiolle haalivat omaisuuksia kaapparikapteenit sekä oopiumi- ja orjakauppiaat. T: BBC. (U)

  VastaaPoista