keskiviikko 31. lokakuuta 2012

YLELTÄ JA VÄHÄN MUILTAKIN NORMI INDOKTRINAATIOPÄIVÄYLE TV 1, 31.10.2012 klo 19.00 Historiaa: Fredrik II Suuri


Valistunut itsevaltias ja soturikuningas Fredrik II Suuri (1712-1786) nosti Preussin yhdeksi Euroopan suurvalloista. Hän oli legenda jo elinaikanaan ja myös natsit ottivat hänet omaksi idolikseen. T:BBC. 

Linkki ohjelman Historiaa: Fredrik II Suuri (Frederik The Great & the Enigma of Prussia, BBC) esittelyyn tässä.
 

Vielä 1980-luvulla Fredik II Suuresta tehdyssä dokumentissa olisi käsitelly tiukasti asiassa pysyen sankarikuningasta eikä siitä olisi tullut jälleen kerran yhtä monista tekosyistä päästä jankuttamaan natseista ja Hitleristä. Mitä  surkeammassa etnis-kulttuurisessa  tilassa Englanti on, mitä nopeammin sen petturillinen valtiojohto on tekemässä kansalta lupaa kysymättä briteistä vähemmistöä omassa maassaan, sitä vimmaisemmin ja sitä useammin BBC vaahtoaa natseista missä tahansa mahdollisessa yhteydessä. Tämä ohjelma on surullinen esimerkki "historiadokumentista", jolla tehdään nykypäivän politiikkaa. Yle puolestaan on täysin kritiikittömästi levittämässä tätä kostonhimoista brittikaunaa myös suomalaisille.YLE TV 1, 31.10.2012, klo 20.55. Urheiluruutu 


Median itsensä rakentamaa lumetodellisuutta on hupaisa seurata, kun se alkaa puhua jostain "uutisesta" kohuna ikään kuin se olisi jossain objektiivisessa todellisuudessa tapahtuva merkittävä asia. Tosiasiassa media tuottaa kansalta salatun poliittisen agendan mukaisesti itse sensaatio-otsikoita ja kutsuu niitä sen jälkeen kohuiksi kuin olisi muka tapahtunut oikeasti jotain mieltä kuohuttavaa.

Tympein esimerkki näistä median tarkoin räätälöimistä "kohuista" on rasismikohu. Urheiluruutu seurasi kansainvälisten mediaisoveljien uutisointia ja kertoi kuinka potkupalloseura Chelsea on tehnyt valituksen erotuomari Martin Clattenburgin väitetyistä rasistisista kommenteista kahdelle joukkueen pelaajalle. Lisäksi Urheiluruudun toimittaja informoi, että "Englannissa rasismikohu paisuu" ja että "poliisi (sic!) tutkii asiaa".

Tarkkaavaisen katsojan korvaan otti uutistenlukijan tapa kertoa rasismista, sillä hän ei maininnut ollenkaan minkä rotuinen mahdollinen rotusyrjintään syyllistynyt pahantekijä oli ja vastaavasti minkä rotuisia olivat ne viattomat karitsat, jotka olivat tämän paholaismaisen rikoksen uhreja. Syy on yksinkertainen, sillä lähes kaikki valkoiset kaikkialla maailmassa on ehdollistettu rasismi-sanalle siten, että kuullessaan sen he automaattisesti olettavat, että rasisti on lähtökohtaisesti aina valkoinen ja uhri aina joku muu kuin valkoinen - yleensä musta tai juutalainen. Virallinen uutistiedotus noudattaa uutisoinnissaan täsmälleen tätä taustaoletusta, eikä se siksi puhu koskaan mustien valkoisiin kohdistamista rikoksista - silloin kuin se sattuu niistä ylipäätään uutisoimaan - rasismina. Uutismaailman "kuvaama" reaalitodellisuus on tietenkin toisenlainen, jos sattuu
esimerkiksi uskaltautumaan valkoisena  "maahanmuuttajien" miehittämälle vyöhykkeelle. 

On paljastavaa nähdä, että myös Ylessä seurataan tarkasti suuren maailman mediataloja aina urheilutoimituksia myöten, koska Urheiluruudun toimittajat ovat alkaneet ottaa puheessaan huomioon kansainväliseltä medialta tutun  kielimanipulaation.YLE TV 2, 31.10.2012, klo 22.10 Silminnäkijä: "Apina ei saa sivistyä"

Miksi mustaihoinen mies ei saanut valmistua lääkäriksi? Oliko hän niin huono, vai onko sivistyneen pintakuoren alla yliopistotason rasismia ja kovaa valtapeliä? Toimittaja Juha Granath.  


Taistolaistaustaisen  toimittaja Juha Granathin (tunnetaan 1970-luvulla Tiedonantajan vapputervehdyksistä) tutkivan journalismin Silminnäkijä-ohjelma on hirtehistä katsottavaa. Vaikka paljastusohjelman tarkoitus on lähinnä syyttää Tampereen yliopistoa ja sen lääketieteellistä tiedekuntaa - hui! - rasismista, niin kellekään tervejärkiselle katsojalle ei jää epäselväksi, että lääketieteen kandi Emmanuel Enehiltä ei evätty lääkärin papereita rasismin vuoksi, vaan siksi, että 1) miehen opintosuoritukset olivat yli 20 vuodessa (!) vanhentuneet ja 2) hän ei ole suorittanut kahta ratkaisevaa tenttiä, joista ensimmäistä hän yritti kolmekymmentäneljä (34) kertaa ja toista seitsemäntoista (17) kertaa. Jussi Halla-aho kirjoitti Enehin rasismikohusta viime vuoden joulukuussa täällä.

Jokainen voi arvioida Halla-ahon väitteiden todenperäisyyden katsomalla Juha Granthin puna-Yle dokumentin täältä.


Osataan sitä kaupallisellakin puolella natsitteleva indoktrinaatio:
 


MTV 3, 31.10.2012. 20.05 45 minuuttia

Nukkuvien äänestäjien jäljillä. Eduskunta-avustajat kampanjaorjina. Karhu mehiläistarhan riesana. Painovärien terveysriskit. Rovion uusi peli Bad Piggies. Ajankohtainen Kolmas valtakunta.


Kun vanhoilla kulttuuritädeillä ja monikultturismin hapattamilla esikoiskirjailijoilla ei ole mitään räväkkää ja omaperäistä kirjan/leffan aihetta, niin silloin on parasta turvautua kikka Kolmas valtakuntaan! Idean loppuunkuluneisuudesta huolimatta se on medianäkyvyyden ja siten talouden kannalta suorastaan nerokas, sillä viihdeteollisuudessa on kaksi ylitse muiden menevää aihetta, jotka myyvät aina, nimittäin natsit ja seksi. Ja ne kun vielä yhdistää kuten Katja Kettu romaanissaan Kätilö, niin suosion mittarina toimivat naistenlehdet ja iltapäivälehden ovat myytyjä. Halpahintaisen viihteen puliveivaamisen keskittyvä MTV 3 ei myöskään voinut olla tarttumatta syöttiin, kun on kyse natseista ja natseista kirjoittavista suomalaiskirjailijoista.

Linkki ohjelman esittelyyn ja itse ohjelmaan tässä.

45 Minuuttia -ohjelman toimittaja
Ripsa Koskinen-Papunen (kyllä, luitte oikein) ei petä tälläkään kertaa, kun hän pääsee toteuttamaan itseään eli ilmaisemaan moralistisen maailmantuskansa sille, että koska Hitler ja koska pahuus jne. Tutun natsiteeman vuoksi silmin nähden vakavoitunut toimittaja otti kasvoilleen huolestuneen kotiäiti-ilmeen ja totesi: "Toivotan että synkän historian uudet tulkinnat toimivat varoituksena sille, ettei vastaavanlaisia hirmutekoja tarvitsi enää koskaan todistaa." Ilman Ripsan harrasta mutta ankaraa toivetta huonosti informoidut katsojat saattaisivat tuuletella oikean käden kainaloitaan koko loppuillan ja siitähän on vain lyhyt matka - ties minne. 

Toisin kuin Ylellä, jossa kyyniset ja paatuneet multikultismin asianajajat ottavat todennäköisesti harjoitellun huolestuneisuuden ilmeen kasvoilleen puhuessaan Kolmannesta valtakunnasta, tulee MTV 3:n Ripsan "luin juuri Anne Frankin päiväkirjat" -ilme suoraan sydämmestä.


1 kommentti:

  1. 14:30 Hyviä uutisia Afrikasta
    Afrikan uutisissa kerrotaan yleensä sodista, nälänhädästä ja luonnonkatastrofeista. Mutta monen Afrikan maan talous kasvaa ja tulevaisuus näyttää valoisalta.

    21:00 Kimmo
    Osa 9/16: Homohäät. Rami luulee Kimmoa homoksi eikä siksi pidä tätä vakavana uhkana Ullan suhteen. Rönni menee yllättäen naimisiin, ja Rami uskoo pääsevänsä homohäihin. T: Yellow Film & TV.

    VastaaPoista