keskiviikko 29. tammikuuta 2020

YLE RIEMUISSAAN AFRIKKALAISTEN LASTEN LISÄÄNTYMISESTÄ SUOMESSA


Kuvassa Tilastokeskuksen mukaan suomalainen vauva
vuonna 2020.

Yle Radio Suomen klo 12.00 uutislähetyksessä (kohdasta 01:42 eteenpäin) uutistenlukija kertoi iloisella äänellä, kuinka suomalaisten synnytysluvut ovat parantuneet afrikkalaisperäisellä väestönvaihdolla:
Maahanmuuttajat helpottavat jo merkittävästi Suomen vauvapulaa. Tilastokeskuksen mukaan joka seitsemäs Suomessa syntynyt lapsi on ulkomailta tulleen äidin synnyttämä. Uudellamaalla ja Ahvenanmaalla joka neljännen lapsen äiti on taustaltaan ulkomaalainen. Vuodesta 2001 ulkomaalaisten äitien osuus kaikista äideistä on kolminkertaistunut. 
Samaa kansallismasokistista "ilouutista" toistellaan myös Ylen verkkosivujen jutussa Uusi tilasto: Joka seitsemäs suomalaislapsi syntyy maahanmuuttajaäidille. Uutisen mukaan "ilman ulkomailta saapunutta väestöä, Suomen synnytysluvut olisivat selvästi nykyistä pienemmät". 

Tilastokeskuksen tuoreet luvut paljastavat vain ulkomaalaistaustaisten äitien ja lasten määrän, sillä näiden tilastojen yhteydessä ei kerrota mitään suomalaisista naisista, joiden kohdut on vallattu muukalaisten siemenellä. Kehitysmaiden miesten laukaisualustoina toimivien suomalaisnaisten saamat lapset ovat lukumääräisesti vähintään samaa luokkaa kuin vierasrotuisten naisten synnyttämät vauvat. Kun nämä lapsimäärät yhdistetään, saadaan suomalaista geenipoolia ratkaisevasti liudentava peruuttamaton muutos.

Ylen verkkosivujen uutinen kertoo korutonta kieltä kuinka suurin harppauksin pienen ja uniikin suomalaisväestön pääosin itseaiheutettu matalan intensiteetin kansanmurha etenee. Toimittajat ja asiantuntijat eivät näe tässä mitään hälyttävää, vaan päin vastoin he ovat riemastuneita siitä, että "suomalaisten" määrää voidaan paikata kehitysmaiden vapaamatkustajilla. 

Kaikkien irvokkainta koko uutisoinnissa onkin se, että siinä muukalaisten lapsia pidetään kyseenalaistamattomasti suomalaisina ikään kuin kuka tahansa täällä syntymään sattunut olisi samassa mielessä suomalainen kuin etninen valkoinen suomalainen. Ei ihme, että eurooppalaiset joutuvat käymään jo yhden sukupolven aikana taistelua olemassaolostaan, kun meitä harhaanjohtavat toimittajat ja tutkijat pitävät väestönvaihtoa suorastaan toivottavana asiana:
Ulkomaalaistaustaisten äitien suurta osuutta syntyvistä lapsista selittää osan se, että heitä on maahanmuuton seurauksena Suomessa enemmän kuin aiemmin. Synnytysikäisiä eli 15–49-vuotiaita ulkomailta tulleita naisia vuonna 2001 oli 37 000. Vuonna 2018 heitä oli yli 115 000 eli yli kolme kertaa enemmän kuin vuosisadan alussa. 
Synnytysikäisistä Suomessa asuvista naisista maahanmuuttajia vuonna 2018 oli 10,2 prosenttia. He kuitenkin saivat 14,4 prosenttia kaikista tuona vuonna syntyneistä lapsista.
Toimittaja Antti Ruonaniemen hymistelevässä jutussa kerrotaan ihailevaan sävyyn afrikkalaisten väitetystä lapsirakkaudesta ja vieraanvaraisuudesta ikään kuin ilman näitä kutsumattomia kestovieraita suomalaiset jäisivät näistä tavoista paitsi. Kokonaan keskustelun ulkopuolelle jää se, mitä vaikutuksia kasvava afrikkalainen populaatio tuo Suomen tuotannolle, joka on perustunut korkeaan koulutustasoon. Yleisälykkyyttä mittaavat tulokset varsinkin Saharan eteläpuolelta kertovat populaatioista, joiden olisi vaikea menestyä ja tuoda lisäarvoa kognitiivisesti haasteellisessa teknoyhteiskunnassa. Voi vain ihmetellä, miksi Suomen teknologiateollisuuskin haluaa työmarkkinoille vierasta väkeä, jotka entistään laskevat Pisa-tuloksia.

1 kommentti: