tiistai 31. joulukuuta 2019

JÄRJESTELMÄN MASINOIMA SILAKAT-LIIKE LÄSSÄHTI HETI ALKUUNSA


Yhteiskunnallista korruptiota ilmentävät hyväveliverkostot valtamedian suuntaan takaavat sen, että moraalisen hyvän kaapuun puettu suomalaisvihamielinen agendapolitikointi saa varmasti riittävästi ilmaista julkisuutta. Viimeisin esimerkki tästä on Feministisen puolueen (sic) aktiivin ja eduskuntavaaliehdokkaan Johannes Kosken nimissä somessa polkaistu Silakat-liike. Se sai lentävän lähdön, kun Yle kirjoitti siitä mielistelevän jutun Suomeen al-Holista tuotujen orpojen Youtube-jahti synnytti vastailmiön: Tuhannet suomalaiset alkaneet seurata Silakat-liikettä.


Kaupunkiliberaalia partahipsteria muistuttava ylioppilas Johannes Koski tuskin masinoi nettiliikettä omin neuvoin, vaan punavedätyksen takana on liuta muita samanmielisiä tunettuja vasemmistoliberaaleja, jotka haluavat kieltää poliittisilta vastustajiltaan oikeusvaltion suomat toimintaedelletykset. "Liikkeen" tyyli ja tapa tuo väistämättä mieleen Aleksi Pahkalan järjestämät Meillä on unelma -konsertin 2015, Peli poikki! -mielenosoituksen 2016 ja lasten "alpakkatapahtuman" 2017. Näihin kaikkiin projekteihin osallistui lukuisia Syvän valtion organisaatioita, valtiorahoitteisia "kansalaisjärjestöjä" ja ammattiliittoja.

Tällä kertaa malli on otettu nimeä myöten Italiasta, jossa punaliberaalien verkostojen avulla masinoitiin sardiiniliike viime syksynä. Jokin aika sitten Ylen toimittaja Petri Burzov kirjoitti toivorikkaana italialaisesta "kansalaisliikkeestä" myötämielisen jutun Mikä on Italian nopeasti kasvava sardiiniliike ja miksi se vetoaa erityisesti nuoriin?, jossa uskotellaan uuden vasemmistoprojektin olevan "tavallisten nuorten" spontaanisti synnyttämä protesti oikeistopopulisti Matteo Salvinin suosittua La Lega -puoluetta vastaan. Tosiasiassa liikettä tukee täysin palkein Italian valtamedia ja kaikki La Legan kilpailevat puolueet.

Puoluepoliittisesti sitoutumattomana esiintyvän Silakat-liikkeen julistuksesta "Olemme poliittisesti sitoutumaton liike ja taistelemme Perussuomalaisten äärioikeistolaista politiikkaa vastaan" on jo heti ristiriita, joka on jäänyt huomaamatta ainoastaan liikkeen nokkelilta perustajilta. Maamme establishmentin poliittisesta epätoivosta kertoo paljon se, että persukaunaiset punavihreät toimittajat ja kaikki valtapuolueet näyttävät vihreää valoa jopa näin hullunkuriselle yritelmälle. Kyseessä on selvästi valtajärjestelmän hyväksymä painostusjärjestö, joka on selkäydinreaktio kansallismielisyyden nousulle.

Luultavasti toiveena on synnyttää keskiluokkainen versio Lumpen prole -huligaanien Antifa-järjestöstä. Aivan kuten sardiiniliike Italiassa, suomalaisen version tarkoituksena on häiritä kaikkia kansallismielisten laillisia tilaisuuksia äärivasemmiston omavaltaisella ja siten rikollisella No platform -taktiikalla. Perussuomalaisten Jussi Halla-aho sanookin some-päivityksessään, että tällainen ryhmittymä ""puolustaa" demokratiaa häiritsemällä demokraattista osallistumista esim. maalittamalla somekeskustelijoita ja ilmiantamalla näitä työnantajille, masinoimalla boikottikampanjoita, askartelemalla hyvin väsyneitä persumeemejä ja rähinoimällä laillisissa poliittisissa tilaisuuksissa".

Mediabuustista huolimatta Kosken ja kumppanien projekti on kaatumassa jo alkumetreillä puna-khmereiltä tuttuun ehdottomuuteen. Aidosti liberaaleja kannattajia on potkittu ennätysajassa pois liikkeen somesivulta, koska he eivät ole ylläpitäjien mielestä allekirjoittaneet 100-prosenttisesti esikunnan määräämää doktriinia. Silakat-liikkeestä on vajaan viikon aikana tullutkin yksi somen suurimmista vitseistä, sillä kaikki sen ulostulot ja sisäiset sensuuritoimet ovat synnyttäneet valtavan määrän tahatonta komiikkaa. Jatkakaa vain samaan malliin!


Klikkaa kuvaa suuremmaksi.2 kommenttia:

  1. Apurahoista ei kuitenkaan ainakaan aluksi ole puutetta? Ehkä kuitenkin siinä vaiheessa jos ja kun juttu kuivahtaa siinä määrin, etteivät edes YLE ja HS kehtaa tai pikemminkin uskottavuutensa rippeitä pelastaen uskalla puhua täyttä sontaa.

    VastaaPoista
  2. Miksi poliittisesti sitoutumaton aina merkitsee punaviherislamistinen? Ja maailman väkivaltaisin kaikenraiskaajakultti on rauhan uskonto...

    Heh heh... ja Suomi on maailman onnellisin hyvinvointi ja oikeusvaltio....

    VastaaPoista