sunnuntai 29. joulukuuta 2019

PIMITTÄMINEN ON VALEHTELUA: YLE EI KERTONUT JUUTALAISVASTAISEN SURMAAJAN OLLEEN MUSTA

37-vuotias James Grafton hyökkäsi Machete-veitsellä
ortodoksijuutalaisia vastaan jouluna New Yorkin liepeillä.

Yhdysvaltain New Yorkissa on pitkin syksyä tehty lukuisia vakavia hyökkäyksiä juutalaisia vastaan. Globaalit valtamediat ovat pitkin hampain joutuneet tunnustamaan tekijöiden olleen afroamerikkalaisia mustan ylivallan kannattajia. Paitsi Suomessa. 


Esimerkiksi Yle ei ole edes raportoinut näistä iskuista kuin vasta nyt joulun pyhinä, jolloin viittä juutalaista puukotettiin hasidijuutalaisen rabbin kotona hanukkajuhlissa New Yorkin osavaltiossa. Ylen uutisessa New Yorkin esikaupunkialueella viittä ihmistä puukotettiin kesken hanukkajuhlan – juutalaisvihamielinen väkivalta lisääntynyt New Yorkissa kauhistellaan tuttuun tapaan "tyhjästä noussutta" antisemitismiä, mutta samalla ei kehdata mainita edes tekijöiden etnistä taustaa. 

Ylen puutteellinen tiedottaminen selittyy sillä, ettei tekijän afroamerikkalainen tausta sovi antisemitismin vastaiseen media-kertomukseen. Liberaalijuutalaisten  hallitsemalle Hollywood-viihteelle altistuneille valkoisille goyim-hölmöille kun on jo vuosikymmeniä iskostettu, että juutalaisvastaisuus on vain valkoisten kristittyjen geneettinen erityispiirre. Jättämällä tekijän tausta kertomatta, indoktrinoitu kansalainen olettaa automaattisesti tekijän olevan valkoinen kiihkoilija. Juuri tätä Yle lienee toivonutkin, sillä ainakin punavihreissä on oltu heti syyttämässä Donald Trumpia ja valkoisten alt-right-kulttuuria Amerikan viimeisimmästä antisemitismin aallosta:

Valtamedia ja sen asiantuntijoina käyttämät punaisen yliopiston tendenssitutkijat selittävät lähes poikkeuksetta etnisen kitkan länsimaissa johtuvan jollain tapaa aina valkoisista. Huomattava osa eri ryhmien väkivallasta on kuitenkin sellaista, jossa ei ole ole mukana valkoisia laisinkaan. Tällöin median taktiikkana on vaieta asiasta kokonaan. 


Silloinkin kun median on oman uskottavuutensa kannalta pakko kertoa värillisten välisistä konflikteista jotain, vieritetään syy harhauttavilla ajatusloikilla lopulta yhteisvastuullisesti kaikille valkoisille. Jopa mustien keskinäisiä heimosotia suurkaupungeissa on yritetty sälyttää sössölogisilla "argumenteilla" valkoisten syyksi. Uskonvarmuudessaan horjumattomat valtamedian asiantuntijat eivät ole tainneet ajatella retoriikkaansa aivan loppuun asti, sillä pitäessään mustia oikeustoimikelvottomina toimijoina, joilla ei ole  vastuuta omista teoistaan eikä siten vapaata tahtoa, on jo itsessään mitä rasistisin ajatus.

Syytä etniseen väkivaltaan on turha etsiä jostain tietystä ryhmästä, vaan monikulttuurista itsestään. Koska pakotettu diversiteetti tuottaa vääjäämättä yhteiskunnallisen epäonnistumisen, kansalaisten pitäisi tuomita monikulttuuri eikä jotain etnistä populaatiota. Monikulttuurin kannattajille tällainen puhe on tietenkin pyhäinhäväistystä, sillä heille etnisen vihan ylläpitäminen on monikulttuurin kovaa ydintä. Tarkemmin sanottuna kyse on vihan kohdistamisesta yhteen ryhmään: valkoisiin. Ainoastaan rotuviha valkoisia kohtaan saa eripuraiset värilliset vetämään edes hetken yhtä köyttä. Kun köysi löystyy, iskee monikulttuurinen arki päälle, jolloin eri etniset ryhmät ovat toistensa kurkuissa kuten viimeisimmät New Yorkin tapahtumat todistavat.
                                                         ************************


STOP PRESS! Ilmeisesti Yleisradiossa seurataan Yle Watch -blogia, sillä yhtiön uutissivulla julkaistiin tänään parikin juttua New Yorkin juutalaisvastaisista puukkoiskuista. Toisessa uutisessa, Yhdysvalloissa antisemitistisen väkivallan aalto, juutalaisyhteisö kauhuissaan – Mukana viharyhmä, jonka mielestä mustat ovat "Jumalan valittu kansa", kerrotaan jo suoraan mitkä tahot ovat väkivallan takana:
Tapausta tutkitaan terroritekona. Tutkijoiden mukaan on viitteitä siitä, että heillä oli yhteyksiä viharyhmäksi luokiteltuun Black Hebrew Israelites (siirryt toiseen palveluun) -ryhmittymään. Väljästi organisoitunut järjestö on ollut olemassa jo yli sadan vuoden ajan ja siihen kuuluu 144 paikallisjärjestöä, kertoo viharyhmiä tarkkaileva Southern Poverty Law Center (siirryt toiseen palveluun) -järjestö. 
Järjestön jäsenet uskovat, että Raamatun Vanhassa testametissa mainitut Israelin 12 heimoa koostuvat vain afrikkalaisamerikkalaisista ja Amerikan alkuperäisväestöstä, jotka ovat todellinen "Jumalan valittu kansa".

Oppiin kuuluu, että valkoiset ovat "Saatanan palvelijoita" ja juutalaiset "valehtelijoita", jotka yrittävät tekeytyä valituksi kansaksi. Maailmanlopun jälkeen valkoisista tulee mustien ikuisia palvelijoita paratiisissa, ryhmittymän jäsenet uskovat.
Paljastuksesta huolimatta, Yle oli päästänyt jo eilen tahallisen vahingon tapahtumaan. Kun väärä mielikuva teijoistä on luotu ensimmäisissä tapauksesta kertovissa uutisissa, sillä on tapana olla hallitseva vaikutus sen jälkeen tuleviin tietoihin. Vaikka mustan terroristin etninen tausta mainittaan myöhemmin, ihmisillä on taipumus muistaa pidemmällä aikavälillä väärin, että tekijä oli valkoinen.

William L. Pierce kirjoitti samasta asiasta Columbinen koulusurmien aikaan v. 1999. Media väitti aluksi, että tekijät olivat valkoista ylivaltaa kannattavia rasisteja, vaikka myöhemmin selvisi (ts. tiedettiin alusta asti), että toinen tekijöistä oli juutalainen ja uhreista vain yksi oli värillinen. Ensimmäinen mielikuva jäi yleisölle mieleen, vaikka uutinen korjattiin myöhemmin. Täysin tarkoituksellinen taktiikka, eikä mikään vahinko.

3 kommenttia:

 1. Huutista. Mustat tappavat valittuja mutta whitey se vaan on aina syypää.
  Montako vyosikymmentä tämä huuhaa-illuusio vielä pysyy pystyssä.

  VastaaPoista
 2. MTV 3:n uutisissa kerrottiin myös tapauksesta. Uutisjutun lopussa todettiin, että "äärioikeiston väkivalta on lisääntynyt". Kunnon (((sumutus))) ja demarieläkeläiset nielee kaiken tämän vedätyksen kotisohvillaan.

  VastaaPoista
 3. ",kun on jo vuosikymmeniä iskostettu, että juutalaisvastaisuus on vain valkoisten kristittyjen geneettinen erityispiirre."
  - Eikös ne arabit ole aina olleet napit vastakkain kyseisen ryhmän kanssa.
  Ja toisekseen, miten määritellään juutalaisuus; onko se lasten silpomista, vai sydämen ympärileikkaus Totuuden Hengessä. Raamatussa on mainittu kummatkin, mutta vain toinen on Jumalan kansaa, toinen saatanasta (Joh.ilm.2:9 ja 3:9).

  VastaaPoista