keskiviikko 23. tammikuuta 2019

YLEN TIEDEDOKUMENTIT TUKEVAT MONIKULTTURISMIA, EIVÄT TIETEELLISIÄ TOSIASIOITA

Kuva BBC:n uudesta "tiededokumentista" Vauvojen
maailma
. Ylen Prisma-tuotantoa.

Vasemmistoliberaalit pöyhkeilevät tunnetusti tieteellisellä, rationaalisella maailmankuvallaan. Tällaiseen ylimielisyyteen heillä ei ole kuitenkaan ollut pitkiin aikoihin varaa, koska lukuisat viime vuosikymmenten tieteelliset tutkimukset ovat olleet tiedostavan väen tasa-arvodogmia vastaan. Valitettavasti monet näistä tuloksista eivät päädy suuren yleisön tietoon, koska portinvartijana toimiva valtamedia päästää harvoin julkisuuteen tutkimuksia, joissa todistetaan esimerkikisi älykkyyden epätasainen jakautuminen eri populaatioiden välillä. Päinvastoin, media tuo entistä kiihkeämmin esille ns.
lunatic fringen suosimaa marginaalitiedettä, jonka tulokset ovat sovittamattomassa ristiriidassa vallitsevan tiedekäsityksen kanssa, mutta jotka sopivat silti loistavasti median ajamaan tasa-arvoagendaan. Tämä on erityisen silminpistävää rotueroja ja sukupuolta koskevissa "tieteellisissä" artikkeleissa.

Toinen esimerkki tiedotusvälineiden edistämästä tasa-arvoideologiasta löytyy tendenssimäisestä historiantutkimuksesta, jolle annetaan valtavasti huomiota. Samalla media tekee sillä historiapolitiikkaa, jossa voidaan mm. Ylen tapaan väittää,  että Skandinavia on aina ollut "monikulttuurinen". Kun yleisessä puheessa monikultuurisuudesta tulee mieleen yhteiskunta, jossa asustaa huomattava määrä afrikkalaisia, saa Euroopan muinaiskansojen kutsuminen monikulttuurisiksi harhauttavasti samanlaisen merkityksen.

Vastaavasti suuria korkeakulttuureja on pyritty tulkitsemaan niin, että niidenkin jalostuneimmissa pyrinnöissä näkyisi Saharan eteläpuolisten kongoidien ja nuubialaisten kädenjälki. Tätä myyttiä on pyritty ylläpitämään erityisesti muinaisen Egyptin kohdalla, jossa media on hellinyt tarinaa mustista afrikkalaisista, jotka loivat ainutlaatuisen sivilisaation. Se, että Egypti sijaitsee maantieteellisesti Afrikassa ei tietenkään tarkoita sitä, että sen muinaisesta suuruudesta olisivat vastanneet mustat afrikkalaiset.

Jo faaraoiden muumioista on voitu päätellä ulkoisesti, että Egyptin perustajat olivat Välimeren rannoilta ja Keski-Euroopasta tulleita valkoisia europidejä. Nyt tälle on annettu myös geneettinen vahvistus, josta kertoo tuore Tieteen Kuvalehden artikkeli Muumion dna paljasti egyptiläisten alkuperän. Ymmärrettävästi Ylen tiedetoimittajat kuten Anniina Wallius ei ole halunnut tarttua uutiseen, jossa kerrotaan muun muassa että

Muumioista on onnistuttu ensimmäistä kertaa eristämään dna:ta, joka valottaa muinaisten egyptiläisten taustaa. Geneettiset jäljet osoittavat, että egyptiläiset olivat lähempiä sukulaisia kivikaudella Euroopassa asuneille ihmisille kuin afrikkalaisille. Vaikka muinaiset egyptiläiset rakensivat pyramideja Afrikan mantereelle, heissä ei ollut paljonkaan afrikkalaista perimää. 
Tulokset eivät paljastaneet ainoastaan sitä, että muinaisilla egyptiläisillä oli enemmän yhteistä muun muassa Italian ja Itävallan rajaseudun kivikautisten asukkaiden kuin muiden afrikkalaisten kanssa. Näytteistä selvisi myös se, että Niilin varren kansa ei juuri sekoittunut aluetta valloittaneisiin kansoihin, kuten persialaisiin, kreikkalaisiin ja roomalaisiin.
Syyssä, jonka vuoksi Egypti lopulta menetti mahtinsa, on jotain sellaista, jota poliittisesti korrekti Yle ei haluaisi kertoa suurelle yleisölle eli sinulle:
Vasta noin 800 vuotta sitten egyptiläiset alkoivat sekoittua muihin kansoihin, koska silloin eteläisemmän Afrikan kansojen geenejä on siirtynyt egyptiläisten perimään. Syynä on todennäköisesti ollut lisääntynyt kaupankäynti ja orjien tuonti.
Kuulostaako tutulta? Euroopaan nykyisin kohdistuva afrikkalainen invaasio ja sen myötä syntyneet halpatyömarkkinat ovat merkkejä siitä, että meitä on odottamassa sama kohtalo kuin Egyptin valkoisia perustajia – ellemme sitten sulje portteja ja potkaise ulos jo tänne päässeitä kuokkavieraita.


TV1, keskiviikko 23.1.2019 klo 20.00, Hyvissä aikeissa

2/3 Kallonmittaajat. Hautojen kaivelu sekä alastomien ihmisten mittaus ja kuvaaminen olivat sata vuotta sitten tieteen valtavirtaa. Rotututkimuksella perusteltiin ihmisten eriarvoisuutta. Miten tiedeusko sokaisi tutkijat? HD ohjelmatekstitys (suomi) 29 min.


Toisin kuin valtamedia uskottelee kraniometria eli kallonmittaus on edelleen pätevä tieteellinen metodi tarkastella ihmisen etnisyyttä, sukupuolta ja ikää. Etenkin biologisessa antropologiassa kallonmittaus on jatkuvassa käytössä olevan tutkimusmetodi. Kraniometriaa käytetään rutiininomaisesti apuna myös rikostutkinnassa etenkin Yhdysvalloissa. Kallon mittasuhteita tutkimalla rikostutkijat voivat selvittää mm. uhrin rodun.


TV1, keskiviikko 23.1.2019 klo 19, Prisma: Vauvojen maailma. 

Nykytiedon valossa ihmisen tärkein kehitysvaihe on kaksi ensimmäistä elinvuotta. Tutkijat seuraavat vauvojen reaktioita erilaisiin ärsykkeisiin selvittääkseen, miten vauvan aivot kehittyvät ja mikä prosessia ohjaa. Jakso 2/3 Yle Areenassa.

Yle on propagoinut vuosikausia systemaattisesti rotudenialismin ja monikultturismin puolesta. Jopa vauvat on valjastettu tälle pakkomielteelle.

Harvoin näkee niin tökeröä valkoisten demonisointia kuin BBC:n uudessa "tiededokumentissa" Vauvojen maailma. Sarjan  ensimmäistä jaksoa arvioiva kansalaisaktivisti paljastaa sosiaalisessa mediassa millaisesta manipulaatiosta ja asetelmallisuudesta ohjelmassa on kyse:

Samaa agendaa ajaa eilen, maanantaina ykköseltä tullut Prisma: Vauvojen maailma. Ohjelma oli ensi alkuun mielenkiintoinen joten jäin seuraamaan sitä ja "tieteellisiä tutkimuksia", joita siinä esiteltiin. Vauvojen oppimiskykyä ym. seurattiin ja verrattiin toisiinsa kahta eri taaperoryhmää, joista toinen oli saanut käyttää älylaitteita, toinen ryhmä ei. "Tutkimus" todisti sen minkä me kaikki tiedämme, että älylaitteita käyttäneet vauvat pystyivät piirtämään suorempia viivoja ja rakentamaan palikoista korkeampia torneja kuin vauvat ilman älylaitteita.

Yksi tutkimuksen osio olikin sitten niin selkeän tarkoitushakuista ja tekotieteellistä roskaa. Otettiin valkoisia vauvoja ja kaksi naista, toinen valkoihoinen ja toinen tummempi-ihoinen. Tummempi kohteli lasta reilusti, mutta valkoinen epäreilusti. Sitten vauvan käskettiin mennä sen naisen luo, jonka kanssa vauva haluaisi leikkiä. Naiset istuivat jonkin matkan päässä vauvasta ja toisistaan ja leikkivät palikoilla. Kaikki valkoiset lapset menivät valkoisen naisen luo.
 Muunrotuisa lapsia ei tokikaan käytetty. 
Hauska "tutkimus" kun mietin omia lapsiani sen ikäisenä (1,5v). Kukaan heistä ei olisi mennyt jonkun tuntemattoman luo leikkimään käskystä, noin vain, vaikka kuinka olisi houkuteltu. Nämä lapset menivät tai sitten naiset eivät enää olleetkaan niin tuntemattomia. Hyvin "tieteellistä ja todistuskelpoista tutkimusta" ja tutkimustulos saikin minut sitten nauramaan kovaan ääneen.
Toinen "tutkijoista" alkoi suu vaahdossa sitten selostaa kuinka väärin on, että valkoinen vauva on jo ehtinyt ns "leimaantua" valkoiseen ihmiseen ja suhtautuu selvästi rasistisesti (tätä ei sanottu ääneen mutta annettiin ymmärtää että näin on) tummempi-ihoiseen, vaikka tummempi-ihoinen oli reilumpi vauvaa kohtaan kuin vaaleaihoinen. "Tutkija" selitti posket hehkuen, kuinka tärkeää on, että vauvat jo alusta asti kohtaavat erilaisuuksia, eri värisiä ja eri kulttuureista kotoisin olevia ihmisiä kasvaakseen henkisesti terveiksi ja rikkaiksi ihmisiksi.

Olisin niin mielelläni tämän pseudotieteellisen hölynpölyn jälkeen halunnut nähdä myös tummaihoisen vauvan valitsemassa oman värisensä oudon ihmisen ja valkoihoisen oudon ihmisen väliltä leikkikaveria ja kuulla innosta hehkuvan "tutkijan" ylistävän samaa monikulttuurista ja-rotuista ihanneyhteiskuntaansa kuin valkoisten vauvojen kohdalla. Järjetöntä roskaa koko ohjelma, aivopesua ja pelletutkijoita pelletutkimuksineen mutta niin YLEN arvojen mukaista. Katsokaa ihmeessä Areenasta tms niin saatte ainakin nauraa.
 
Sinänsä hyvin tehty ohjelma. Ensin hertätettiin katsoja kiinnostus mielenkiintoisilla mutta itsestään selvillä "tutkimuksilla". Sitten alkaa aivopesun osuus. Hyvin yksisilmäinen, yksipuolinen ja niin tarkoitushakuinen "tutkimus", oikeaa pseudotiedettä parhaimmillaan mutta moni meni varmasti lankaan. Loppukaneettina järjetön monikulttuurisuuden ylistys ja pelletutkimuksen tuloksien esitys totuutena ja faktana. Minulla jäi lähinnä koko jutusta mieleen se että "tutkijoiden" suorittaman "tutkimuksen" ansiosta on toteen näytetty, että rasismi on myötäsyntyista valkoisessa rodussa. Rotuominaisuus siis. Tekisi mieli tehdä ilmoitus vihapuheesta, vihatutkimuksesta, vihatulkinnasta, vihaohjelmasta. Tällaisia tutkimuksia ja tutkimustuloksia nykyään.

2 kommenttia:

 1. Hieno kirjoitus, ja todella mielenkiintoinen historiaosuus tuolta egyptistä :D
  Joo olen samaa mieltä että kyllä tuossa yritetään aivopestä ihmisiä.
  Lapset eivät näe rotuja eivätkä katso ihon värejä eivätkä vierasta niitä.

  Asuin Portugalissa monta vuotta 12, ja synnytin siellä pojan, siitä on 36 vuotta aikaa. Jos sitä kulttuuria tuntee siellä niin varmasti tietää että siellä on kuin onkin ihmisiä joka puolelta mailmaa, siellä on kiinasta ja afrikasta paljon mm, moni afrikan maa ovat Portugalin siirtomaita jossa puhutaan portugalia.
  Ihmisiä on siellä kaiken värisiä, ja en koskaan siis en ikinä nähnyt että poikani olisi jotenkin erotellut ihmisiä värien perusteella ei vauvana ei lapsena eikä myöhemmin, meillä oli ystäviä paljon ja työssäni myös poika niitä tapasi, ihmisiä oli kaikenlaisia joka paikassa, kaupoissä lääkärissä, sairaalassa ja ihan missä vaan.
  Tuo ohjelma on niin paska puhetta kuin olla ja voi. Että kehtaavatkin. Mielestäni se ohjelma on rasistinen.

  Minä en hyväksy kaikkea mitä suomessa on tapahtunut mutta rasistinen en ole koskaan ollut. Itse olen 50 luvun lapsi, ja kun olin pikkutyttö lempinukkeni oli värillinen siis edusti kaiketi afrikan lasta. Se oli ihana nukke, tosi suloinen ja melkein itseni kokoinen. Suurin aarteeni lapsena.
  Eli en minäkään silloin erottanut mitään ihmisten ihon värejä. Mitä äiti muistaa niin en koskaan edes kummastellu sitä nuken väriä enkä kysellyt enkä kyseenalaistanut sitä. Rakastin sitä koko sydämestäni.

  En ole koskaan itse kummastunut mistään ihmisten ihon väreistä, kait kaikki koulussakin jotain oppii muista maista, ainakin minä kun kävin ruotsissa kouluni. Se kuuluu yleissivistykseen.

  VastaaPoista
 2. Youtubesta löytyy aiheeseen liittyvä dokkari: Insight - White Girls Black Dolls: Destroying White Bias https://www.youtube.com/watch?v=4UoZisxgxgE&bpctr=1548312719

  VastaaPoista