maanantai 14. tammikuuta 2019

VAALIT LÄHESTYVÄT JA YLEN ROTUREALISMIA KAUHISTELEVA PROPAGANDA VAIN KIIHTYYYle Areenasta näkyy tästä päivästä lähtien suomalaista eugeniikkaa käsittelevä dokumenttisarja 
Hyvissä aikeissa ja Yle TV1:ssä keskiviikkoisin 16. - 31.1. klo 20.00. Ylen verkkosivuille ohjelmasta jutun  Kelvoton lisääntymään - Miksi minut olisi pakkosteriloitu?kirjoittanut Riikka Kaihovaara kertoo miten hänen perinnöllisillä taustoillaan olisi käynyt menneiden vuosikymmenten Suomessa. 

Kun eugeniikkaa arvioidaan subjektiivisen kertojaminän kautta, sen kiistämättömät edut saadaan näyttämään jonkinlaisen käsittämättömän pahuuden ilmentyminä. Tämä vaikutelema syntyy siksi, että lukija samaistuu yleensä tunteenomaisesti kertojan kuvitelmiin tai kokemiin "vääryyksiin". Tästä on kuuluisimpina esimerkkinä historiallisesti kyseenalainen Anne Frankin päiväkirja

Isojen kysymysten inhimillistäminen pelkäksi yksilönäkökulmaksi on tuttu strategia jälkimarxilaisten mediamanipulaattorien operoimissa tärkeissä yhteiskunnallisissa kysymyksissä. Sentimentalismia lietsoessaan tiedotusvälineet ja viihdeteollisuus eivät pyri enempää eikä vähempää kuin viemään oikeutuksen eurooppalaisten etniseltä itsepuolustukselta. Viime aikojen tunnetuin länsimaalaisten empatian kyyninen hyväksikäyttö lienee valokuva vuonna 2015 Välimerelle hukkuneesta punapaitaisesta muukalaislapsesta. Lehtikuvan nostattama tunnekuohu oli keskeinen syy monen eurooppalaisen antautumiseen aina näihin päiviin saakka tasaisen tappavaan tahtiin jatkuneelle vihamiehiselle massainvaasiolle.

Dokumenttisarjassa Kelvoton lisääntymään muodikas yksilön näkökulma jyrää yhteisön edun, joka esitetään pelkästään mielivaltaisena ja rajoittavana. Päällimmäisenä sarjasta paistaa läpi omahyväinen jälkiviisaus, jossa vanhat eugeeniset käytännöt tuomitaan yksiselitteisesti samalla kun ollaan varmoja oman aikamme edistyksellisyydestä. Hegemonisessa nykyajattelussa Ihmistä ei haluta nähdä enää laadullisesti eriarvoisina, jonka vuoksi jyvät akanoista erottava eugeniikka tuntuu monista sietämättömältä. Eugeniikan taistelu lajin rappiota vastaan tuomitaankin nykyään lähinnä moraalisin perustein, sillä sen populaation elinvoimaa ja terveyttä edistäviä vaikutuksia olisi vaikea kieltää.

Aikamme mielettömyydelle on tyypillistä, että muinoin testatut ja kestäväksi todetut tosiasiat kiistetään, oli kyse sitten sukupuolien määrästä (kromosomien mukaan niitä on kaksi) tai populaatioiden henkisestä suorituskyvystä, jota mm. eugeniikka pyrki vaalimaan. Eugeniikkaa ei ainoastaan tuomita nykyään vaan jopa suositaan täysin päivastaista ajattelua, dysgenetiikkaa, 
laijin tarkoituksellista huonontamista. Tämä tason lasku on nähty kaikilla henkisen suorituskyvyn rintamilla länsimaissa. Maahanmuutto kognitiivisesti haasteellisista kehitysmaista on vain yksi tekijä pitkässä sarjassa lännen itsetuhoisia päätöksiä. Jo kymmenen pisteen lasku populaation 100-pisteen äo-keskiarvosta romahduttaa modernin teknologisen yhteiskunnan:
When modal I.Q. drops below 90, one stops being an industrial society and loses high technology. There is a sharp increase in crime, violence, and cruelty, and it becomes less safe for almost everyone. One finally abandons restrictive human rights conventions, and those responsible for the previous softness on crime and other dysgenic policies are publicly executed. Society is kept together by strict rule, and corporal punishment and death penalty are used frequently as that is required to keep people from this I.Q. range under control. Modern medical care and formal education are only available to limited groups. The system of rule becomes more authoritarian, and shifts from democracy toward fascism; not out of ideology or desire to oppress, but out of necessity. There will be some kind of strong hierarchy, like racial segregation, a caste system, or feudality. The minority of good people left are allowed to carry heavy arms and summarily execute the ransacking, murdering, raping hordes of degenerates that scourge the land.
Ylimielinen välinpitämättömyys kansakunnan henkisestä terveydestä ja suorituskyvystä voi jo parissa sukupolvessa romahduttaa kokonaisen sivilisaation. Tosin näillä näkymin maanista tasa-arvouskoa harjoitetaan niin kauan kunnes  rajattoman lisääntymisoikeuden ja dysgeneettisen maahanmuuton seuraukset alkavat näkyä myös keskiluokkaisten vasemmistoliberaalien kuten toimittajien arjessa. Sitä ennen valistuksen suurta valhetta, kaikkien valheiden äitiä eli tasa-arvouskoa, tullaan edistämään länsimaissa kiihtyvällä tahdilla.

Syy miksi natseja epäsuorasti sivuavaa dokumenttisarjaa Kelvoton lisääntymään esitetään juuri nyt, ei tarvitse erikseen pohtia. Kevään eduskuntavaalit lähestyvät ja tämänkaltaiset ohjelmat tulevat vain lisääntymään.                                                      *****************************
TV1, m
aanantai 14.1.2019 klo 19:00. Historia: Simone Veil (K12)  

Simone Veilin uskomaton matka keskitysleiriltä Euroopan parlamenttiin hakee vertaistaan. Dokumentti kertoo hänen elämästään ja matkastaan vapauden, rohkeuden ja naisten oikeuksien symboliksi. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi. K12 (Ahdistus)

Illan historiaokumentti on oikeastaan dokumentti siitä, miten rotumuukalaisia Euroopassa palvotaan tällä hetkellä. Mitä viheliäisempi Euroopan intressin vihollinen, sitä enemmän (((media))) tätä ylistää. Se, mitä Veil julkesi vaatia ranskalaisilta, ei ole sama mitä hän vaati Israelilta. Kuka hullu sitä nyt omassa maassaan.  


TV1, maanantai 14.1.2019 klo 20:00, MOT: Pakolla steriloidut 

Suomi on tehnyt tuhansia kansalaisiaan lisääntymiskyvyttömiksi vastoin heidän omaa tahtoaan. Osa heistä on yhä elossa ja toivoo valtiovallalta korvauksia tai edes anteeksipyyntöä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi. 


Kansakunnan ja rodun terveyttä kauhisteleva illan MOT otti varaslähdön Ylen rotuhygieniateemaan. Ohjelmassa tehdään mm. roomaanin suulla selväksi, että takavuosikymmenten kansankunnan itsesuojelua vaaditaan jälkikäteen kriminalisoitavaksi. Anteeksipyytöjä vaaditaan ja korvauksia jo kärtetään.


TV2, m
aanantaina 14.01. klo 20:00 Mullan alta: Paleface ja Milla Rumi 

Palefacena paremmin tunnettu Karri Miettinen ja herkän omintakeista musiikkia työstävä Milla Rumi vaikuttuvat syvästi Helvi Juvosen synkän kauniista elämäntarinasta ja runoista. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi


Mikä kumma siinä on, että huuliveikko Palefacea näkyy jatkuvasti televisiossa? No, uuskommunistien hyvävelikerho pitää vain toisistaan huolta.

1 kommentti:

  1. "Rotuhygienia" ja "Eugeniikka" yms kiinnostavat "Vasemmistoa" siksi että se KIINNOSTAA heitä OIKEASTI sisällään, kuten Natsit ja Fasistitkin, joita he ihan ITSE ovat. Mutta koska nuo kaikki on nyt "kompromettoitu" ja saatettu huonoon valoon, ja hyvä niin suurimmaksi osaksi, eritoten Kollektiivi Liikkeiden osalta, täytyy vasurien nyt näytellä ärtynyttä ja loukkaantuneen tuohtunutta jne, vaikka oikeasti ovat niistä kiinnostuneita kuin Viktoriaanisen Englannin "yläluokan" naiset paljaista kulleista.

    VastaaPoista