torstai 5. heinäkuuta 2018

YLEN ARKISTA KATSOJAMANIPULAATIOTA


Massojen mieliä liikuttavat globaalit mediat ja niitä seuraavat pienemmät tekijät kuten Yle pyrkivät uutisvalikoinnillaan naulitsemaan uutisten seuraajan mielenkiinnon luomalla asioista tv-sarjan kaltaisia ilmiöitä. Kouluesimerkki sinänsä merkityksettömän uutisen sarjoittamisesta on kolmentoista jalkapalloillevan nuoren juuttuminen veden täyttämään luolaan Thaimaassa. Yleisradio on muiden lännen suurten tiedotusvälineiden lailla seurannut tuota "uutisdraamaa" koko viikon, viimeksi sarjan käänteissä kerrotiin Ylen verkkosivujen uutisessa Yle seuraa pelastusoperaatiota Thaimaan turmaluolalla: Tuhansien ihmisten telttakylä odottaa, saadaanko pojat turvaan jo perjantaina.

Ihmisiä kuolee päivittäin tuhansia, osa traagisesti ja jopa joukottain, mutta vain harva näistä nousee otsikoihin. Jopa uutisoinnin arvoiset tapahtumat kuten Etelä-Afrikan valkoisiin kohdistuneet viimeisimmät hirmuteot jätetään kertomatta jos ne eivät sovi vallitsevaan poliittiseen agendaan. Toisaalta tapahtumat kuten Thaimaan luolaloukku halutaan nostaa näkyväksi uutiseksi, koska huomattava joukko naisia ja hömppäveikkoja 
haluaa seurata helppotajuista draamaa. Samalla luodaan keinotekoista tietoisuutta "yhteisestä maailmasta", joka sopii hyvin globalistien intresseihin.

Mitään yhteiskunnallista relevanssia kymmenkunnan koulupojan pelastusoperaatiolla jossain Vinku-Intiassa toisella puolella maailmaa ei ole. Silti kaikki läntiset tiedotusvälineet seuraavat intensiivisesti Thaimaan tapahtumia kuin yhteisestä sopimuksesta. Näin valtamedia luo "sopivasta" uutisesta eräänalaisen tosi-tv-sarjan, johon keskittymällä ja sen kohtaloihin samaistumalla kansalaisilta viedään huomio pois olennaisista asioista. Samalla pelastusoperaation human interest -luonteella vahvistetaan ihmiskeskeistä maailmankuvaa; muutaman vieraan ihmishengen pelastaminen nostetaan tapetille niin, että sen puolesta pitää koko "ihmiskunnan" pidättää hengitystään.


                                                         *******************************

Jatkuvasti muuttuvilla puolueiden kannatusgallupeilla yritetään pitää yllä kansalaisten mielenkiintoa politiikkaan, jotta riittävän suuri äänestysmäärä takaisi järjestelmän legitimiteetin. Järkevästi ajatteleva tietää, että gallupien seuraaminen on ajan tuhlausta, koska puolueiden ideologiset erot ovat näennäisiä, sillä ne kaikki ovat sitoutuneet liberaalidemokraattiseen järjestelemään, joka on viemässä Eurooppaa sen ennen aikaiseen hautaan. Viimeksi tänään Ylen kertoi "uutisena", että Kolmen suuren järjestys ennallaan, perussuomalaiset nousussa.

Ainoa syy miksi tämänkertainen gallup-uutisointi kiinnitti Yle Watchin huomion, löytyi Ylen läpinäkyvässä tavassa valita "satunnaiset kansalaiset" kommentoimaan perussuomalaisten kannatusluvun nousua. Tv-uutisissa h
aastateltu Pia Polsa sanoi vastavetona persuille, että "me tarvitaan lisää maahanmuuttajia tähän maahan!". Pienellä Google-haulla selvisi, että "satunnaisesti" valikoitu haastateltu oli kehitysmaaprofessori Pia Polsa, joka saa tulonsa maahanmuuttajista.

                                                         *******************************Yle Teema,  torstai 5.7.2018 klo 14:15, Pride-kulkue 2018


Kaikki mukaan Pride-huumaan! Ylen kautta aikojen ensimmäisessä Pride-lähetyksessä Rosa Kettumäen ja Sean Ricksin vieraina ovat mm. tubettajatähti Tuure Boelius, Jani Toivola, sukupuolensa korjannut Alexander Saloranta ja Jan Vapaavuori. Kulkuetunnelmaa lähetykseen välittävät Kioskin Essi Lamppu ja Emma Karasjoki. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Jo kolmatta kertaa näytettävä ohjelma viime lauantain Helsinki Pride -kulkueesta on vasemmistoliberaalin ja oikeiston aisankannattajien julistama sota kaikkea tervettä ja luonnollista vastaan. Yle on Setan kanssarikollisena sotkeutunut tähän hyökkäykseen niin voimallisesti, että se on ensimmäistä kertaa tehnyt katuorgioista valtakunnallisen tv-lähetyksen kuin jostain virallisesta valtiollisesta tapahtumasta.

Vielä pari vuotta sitten Seta markkinoi Ylen avulla Helsinki Pridessä homoseksuaalien avioliitto-oikeutta, koska sen sanottiin virallistavan homoparien välisen rakkauden. Jo nyt on hyväuskoisille paljastunut, ettei kyse ollut rakkaudesta, vaan lgbt-lobbyn tavoitteesta dekonstruoida, murtaa, normaali heteroseksuaalinen avioliittoinstituutio. Tämän vuotinen irvokas pervomarssi palautti jälleen mieleen sen, mitä tämän marginaaliporukan toitottaman siirappisen ihmisioikeuspuheen taustalla todellisuudessa on: vapaa vastuuton pervoseksi ja hookup-"kulttuuri", joiden tuomista vakavista ongelmista halutaan ymmärrettävästi vaieta täysin.

Oman äärivasemmistolaisen mausteensa tähän häpeälliseen "Prideen" toi Systeemin huorana toimiva punakaarti Antifa ja laittomasti maassa lymyilevät afgaanit ja irakilaiset. Näillä tahoilla ei ole mitään suoraa yhteyttä Pride-marssin teeman kansa, mutta niiden osallistuminen kertoo paljon kulttuurimarxilaisen mädätysrintaman yhteisistä tavoitteista ja vihan kohteista. Niin sanottu Antifa ei ole muuta kuin vasemmistopoliitikkojen suojeluksessa oleva rikollinen punakaarti ja homoiksi tekeytyneet laittomat "pakolaiset" taas syyllistyvät rikokseen jo pelkällä Suomen kamaralla olemisellaan. 


TV2, torstaia 5.7.2018 klo 11.00, Luolateoreetikot 

Pikkukylän asukkaat vastustavat ponnekkaasti evoluution tuomaa muutosta. Nykyaikaa parodioiva piirrossarja sijoittuu aikaan 40 000 vuotta eaa., ennen ajanlaskun alkua. HD 3 min

Uusintana tuleva kuvitteellinen piirrossarja heijastaa nykyliberaalien arvoja menneisyyteen. Koko sarjan tarkoitus on puolustella taloudellista integraatiota ja monikulttuuria. Linkki ohjelmiin.


Yle Teema, keskiviikko 4.7.2018 klo 18:30, Blondit!

2/4. Mona ja Ragna tapaavat sekä satuprinsessoja että ihan oikeita kuninkaallisia ja pohtivat, miksi niin moni prinsessa on vaaleahiuksinen. Ajatusta vaaleudesta ja viattomuudesta on käytetty niin vallan välineenä kuin ideologian levittämisessä. Norjalainen sarja blondien kulttuurihistoriasta. HD Äänitekstitys: ruotsi.

Skandinaavista etnomasokismia puhtaimmillaan. Euroopan ulkopuolella ei missään kyseenalaisteta ja solvata omaa fyysistä kauneutta.


TV1, keskiviikko 4.7.2018 klo 21:05,  A-studio 

Miksi työlupien saaminen sakkaa, vaikka hallitus haluaa lisätä työperäistä maahanmuuttoa? Studiossa sisäministeri Kai Mykkänen. Juontajana Jan Andersson. #yleastudio HD


TV1, k
eskiviikko 4.7.2018 klo 23:15, Vuosi The New York Timesin toimituksessa 

4/4. Kiusallinen totuus. The New York Times jatkaa Donald Trumpin toimien tutkimista, mutta joutuu samalla keskelle #metoo-kampanjaa. Lehti on liputtanut voimakkaasti kampanjan puolesta, mutta miten toimia, kun väärintekijä löytyy myös omasta työyhteisöstä? HD Äänitekstitys: suomi.


TV 1, tiistai 3.7.2018 klo 20.00, Tanja ja kuuro Eurooppa 

Tanjan matka jatkuu Englantiin, jossa hän osallistuu Bristolin kuumailmapallofestivaaleille sekä tapaa inspiroivan transaktivistin Lontoon Camden Townin markkinoilla. HD ohjelmatekstitys (suomi) 30 min


TV1, tiistai 3.7.2018, klo 23.30, Raja jota ei ylitetä 

1/6. Euroopan ulkoreunalla, Puolan ja Ukrainan rajalla toimii syrjäinen rajavalvontapiste. Sitä vastaan tehdään pommi-isku, josta selviytyy hengissä vain yksi mies. Kuka on teon takana? T: HBO, Puola. (U) HD 42 min


Yle Teema, 21.00 tiistai 
3.7.2018 klo 21.00, Historia: Marx, Nietzsche ja Freud 

2/3. Nämä miehet muuttivat maailmantaloutta, kyseenalaistivat yhteiskuntaa ja porautuivat ihmismieleen. Millaisessa maailmassa Marx, Nietzsche ja Freud elivät, keitä he olivat ja miten he vaikuttavat nykyajassa? T: BBC. HD 59 min

Yllättävän taspainoinen jakso filosofi Friedrich Nietzschestä, vaikka mukana olikin pakolliset kauhistelut ja moralisoinnit kansallissosialismista.


Teema tiistai 3.7.2018  
22.00, The Handmaid's Tale - Orjattaresi 

5/10. Uskollinen. Vaikka Frediläinen ei olekaan täyttänyt osaansa täydellisesti, emäntä tekee hänelle erikoisen ehdotuksen. Kuinka Frediläinen, tai se joka hän oli entisessä elämässään, kohtasi tulevan miehensä? HD 54 min

2 kommenttia:

  1. Tällaisesta ripulipaskasta sitä sitten saa maksaa...
    Sillävälin Etelä-afrikassa murhattavat tuhannet valkoiset maanviljelijät eivät sovi suvakkien narratiiviin.

    VastaaPoista
  2. Pride-pervoilu muodostuu ilmeisesti piakkoin Suomen suurimmaksi kansanjuhlaksi Ruotsin malliin.
    Länsimainen sivilisaatio on hitaasti mutta vääjäämättömästi tukehtumassa omaan ulosteeseensa.

    VastaaPoista