keskiviikko 25. heinäkuuta 2018

ARKISEN ISLAMISTITERRORISMIN ETNISTÄ TAUSTAA PYRITÄÄN HÄIVYTTÄMÄÄN

Torontossa 2 valkoista naista tappanutta Faisal Hussainia
kuvattiin Yle Radio 1:ssä silminäkijöiden mukaan
"valkoihoiseksi mieheksi".

Näin keskikesällä myös tummapintaiset islamistiterroristit ryömivät koloistaan ja ryhtyvät levittämään uskon sanaa puukoin ja puntarein. Kotikutoisten kaunajihadistien tekosista on länsimaissa tullut niin arkipäiväisiä, että suuret mediat kuten Yle raportoivat niistä enää pikku-uutisilla. Ne eivät pääse ykkösuutiseksi ellei kuolonuhrien määrä nouse kymmeniin. 

Jos kuolonuhreja ei tule kuten viime perjantain (20.7.) veitsihyökkäyksessä Saksan Lyypekissä, Yle ei kerro asiasta lainkaan. Sen sijaan MTV3 uutisoi, että "tilanne sai alkunsa täynnä olevassa bussissa, kun eräs matkustaja oli täysin yllättäen tiputtanut savuavan repun käytävälle ja vetänyt esille veitsen. Henkilö oli tämän jälkeen hyökännyt muiden matkustajien kimppuun." Myöhempien tietojen mukaan haavoittuneita oli 14, mutta Yle ei katsonut aiheelliseksi kertoa asiasta edes verkkosivullaan.

Sen verran Yle uutiset islamistiterroristien Saksan edesottamuksista on kiinnostunut, että se kertoi Münchenin tavarataloammuskelusta 20.7.2018 ilmestyneessä uutisessaan 
Saksan poliisi: Kyseessä on mahdollisesti terrori-isku. Tosin siinä vakuutellaan Saksan miehityshallinnon tiedottajan suulla, että kolmen miehen tekemällä iskulla olisi mitään tekemistä musulmaanien kanssa: 
Poliisin tiedottaja huomauttaa, ettei se ole saanut viitteitä siitä, että kyse olisi islamilaisesta terrorismista. Silminnäkijät ovat poliisin mukaan havainneet kolme henkilöä, joilla on ollut kädessään "pitkäpiippuiset aseet". Poliisi ei toistaiseksi ole ottanut kiinni yhtään Olympia-ostoskeskuksessa ammuskellutta henkilöä, eikä teon motiivista ole mitään tietoa.
Koska terrori-iskujen tekijät ovat lähes poikkeuksetta kehitysmaista tullutta Nuorisoa, länsimediat yrittävät tarttua jokaiseen oljenkorteen, joka veisi katseen muualla, mieluiten valkoiseen heteromieheen. Tilaisuus koitti, kun Yle Radio 1:n uutiset kertoi viime maanantaina (kohdasta 03:38 eteenpäin) Kanadan Torontossa sattuneesta ampumavälikohtauksesta, jossa haavottui 13 ja kuoli kaksi nuorta valkoista naista sekä ampuja. Uutistenlukija kertoi, että "silminnäkijöiden mukaan ampuja oli yli 30-vuotias valkoihoinen mies". Näin kuulijalle saatiin istutettua vahva ensi vaikutelman muistijälki, jossa peräkammarin poika John se siellä ammuskeli.

Ylen Lähi-idän konfliktien yhtenä asiantuntija käytetty Iranin kurdi Alan Salehzadeh menee Twitterissä jopa niin pitkälle, että kirjoittaa: "Alusta tietojen mukaan Skinhedit ovat ammuskelun takana Useita ammuttu Torontossa." Toisaalla hän kirjoittaa yhtä huonolla suomella, että "Jotkut ulkomaalaisetkin palkkasoturina tekevät yhteistyötä skinhedien ja rasistien kanssa. ISISin Jotkut taistelijat ovat länsimaalaisia palkkasotureita." Tällaiset karkealta propagandalta kuulostavat lausahdukset ymmärtää, kun tietää että 
"geopoliittisiin konflikteihin erikoistunut tutkija" puolustaa Lähi-idän konfliktissa kiihkeästi aina Yhdysvaltojen ja Israelin etua. Ovathan ne kurdien puolella. On silti vaikea ymmärtää, kuka aidosti uskoo hänen selityksiinsä globaalin terrorismin takana olevasta rasisti-skinheadien salaliittosta, jolla on sormensa pelissä niin ISIS:in sotatoimissa kuin Toronton iskussa. Tosiasiassa ISIS:in taustalla häärii Israel ja Toronton iskun "valkoihoinen" tekijä oli Lähi-idästä tullut islaminuskoinen maahanmuuttaja.


KLIKKAA SUUREMMAKSI

Jopa Ylen oli verkkosivujensa uutisessa Poliisi tunnistanut Toronton ampujan kerrottava pitkin hampain, että tekijä oli 29-vuotias Faisal Hussain. Vaikka tekijän henkilöllisyys ja ilmeinen etninen tausta paljastettiin myöhemmin, moniin Yle Radio 1 uutisten seuraajien mieliin jäi edellä mainittu luonnehdinta, jonka mukaan tekijä oli "valkoihoinen mies" so. eurooppalaisperäinen sinisilmä. Juuri tähän valheeseen tarttui Naton Pride-armeijan fanittaja Alan Salehzadeh, vaikka poisti myöhemmin häveliäästi ko. viestin Twitteristä.

                                                          **********************


Yle TV1, k
eskiviikkona 25.7.2018 klo 22:25, Adolf Eichmannin oikeudenkäynti (K16) 

Adolf Eichmann saatiin oikeuteen vastaamaan sotarikoksistaan vuonna 1961. Tapauksen historiallinen tv-dokumentaatio toi natsien julmuudet koko maailman tietoisuuteen. Ketkä tekivät siitä mahdollista? N: Martin Freeman. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K16 (ahdistus)

Ylen jälkitaistolaiset natsimaanikot ne vain jaksavat painaa pitkää päivää historiapolitiikan parissa. Loputon holohöpötys ei vain ota loppuakseen ja tämäkin ohjelma tulee ties monennettako kertaa uusintana. Oy vey!

2 kommenttia:

  1. Pitäisi suomessakin uutisoida kaikista musulmaanien tekosista.

    VastaaPoista
  2. Siis mitä? ISIS:in taustalla häärii Israel? Uskomatonta puppua.

    VastaaPoista