torstai 28. kesäkuuta 2018

VIRKAVALTA KÄY "VIHAPUHEEN" VARJOLLA SOTAA OMIA KANSALAISIAAN VASTAANAlkuviikosta Yle uutiset kertoi, että Poliisit halutaan lailla turvaan törkykampanjoilta. Uutisen mukaan poliisien ammattiliitto tahtoo kriminalisoida poliisin yksityistietojen ja kuvien käytön törkykampanjointiin. Poliisin paniikkireaktion ilmeisenä syynä on se tosiasia, että se toimeenpanevana valtana huolehtii siitä, että lainsäädäntövallan suomalaisvihamielisiä lakeja noudatetaan. Kansalaisten raivon syynä on myös se, että poliisi on politisoitunut, koska se on pyrkinyt estämään kansalaisvapauksien kuten kokoontumis- ja yhdistymisvapauden toteutumista. Tässä jäävuoren huippuna voidaan pitää 
Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen tapausta, jossa poliisi on itse alkanut ajaa järjestön kieltämistä.
Suomen poliisijärjestöjen liiton mukaan poliisiin kohdistuva viha- ja häirintäkampanjointi uhkaa vaarantaa viranomaistoiminnan Suomessa. Liiton mukaan valtiolla on velvollisuus suojella poliisitehtävissä toimivia henkilöitä vihakampanjoinnilta.
Lännen medialta lainatussa uutisessaan Yle kertoo lisäksi, että Poliisihallitus laajentaisi kriminalisoinnin muihinkin viranhaltijaryhmiin, kuten syyttäjiin ja tuomareihin. Jo pelkästään se, että tällaista on ehdotettu ääneen on huolestuttavaa sananvapauden ja oikeusvaltioperiaatteen kannalta. Onko Suomen valtion suhde alamaisiin jo niin kriittisessä pisteessä, että valtionvallan väkivaltakoneisto ja tuomiovalta pitää omia kansalaisia vihollisinaan? 

Tällaiset lakisuunnitelmat paljastavat ikävästi sen, että järjestelmä on tehnyt kansan intressien vastaisia päätöksiä, jonka vuoksi niitä puolustava poliisi on joutunut kansalaisten raivon kohteeksi. Silti suurin osa poliisia vastaan suunnatuista "viha- ja häiriköintikampanjoista" on täysin laillista sananavapauteen perustuvaa yhteiskuntakriittikkiä. Se, että poliisi ja oikeuslaitos eivät ole kyenneet vastaamaan perusteltuun kansalaiskritiikkiin ei saa olla tekosyy sille, että Suomen poliisijärjestöjen liitto pyrkii kriminalisoimaan ilmaisuvapauden epämääräisellä "vihapuheen" verukkeella.

Lisää vettä sananvapauskeskustelun myllyyn toi tänään ilmestynyt Yle-uutinen LM: Viharikoslain toimivuus arvioidaan uudelleen – Ministerit pitävät vihapuhetta yhteiskunnallisena ongelmana, jonka lopussa kerrotaan myös edellä mainitusta Suomen poliisijärjestöjen liiton vaatimuksesta. Poliittisesti mielenkiintoiseksi uutisjutun tekee se, että siinä vahvistetaan Kokoomuksen asema maamme suomalaisvihamielisimpänä puolueena. Vielä neljännesvuosisata sitten isänmaallisena puolueena tunnettu Kokoomus on tätä nykyä pelkkä Kansaton Kokoomus, joka on valmis myymään vaikka isoäitinsä, kunhan sillä voidaan vain miellyttää globlalistista suurpääomaa ja Brysselin herroja. Siksi nyky-Kokoomukselle on niin helppo säätää orwellilaisia sortolakeja kansallisen edun puolustajia vastaan.

Tällä kertaa kokoomuslaista kansanpetturuutta edustivat puolueen punavihreä sisäministeri Kai Mykkänen ja vänrikki nappulana tunnettu oikeusministeri Kai Häkkänen:
Asiaa Lännen Medialle kommentoinut sisäministeri Kai Mykkänen (kok.) on jo ryhtynyt selvittämään poliisia koskevan lainsäädännön täsmentämisen tarpeita. Hänen mukaansa vihapuhetoiminta on ilmiönä selvästi laaja yhteiskunnallinen ongelma, joka koskee poliisin lisäksi muita viranomaisia ja myös muita toimijoita.  
– Vihapuhetta koskevien laajempien lainsäädännöllisten muutostarpeiden kanssa aion olla yhteydessä oikeusministeri Antti Häkkäseen (kok.), Mykkänen sanoo.
Niin sanotussa viha- eli totuuspuheessa kyse ei ole missään tapauksessa "laajasta yhteiskunnallisesta ongelmasta", vaan se koskee ainoastaan petoksellista poliittista eliittiä, joka on säätänyt niin runsaasti suomalaisvastaisia lakeja, että se on herättänyt väistämättä yleistä protestimieliaa. Tätä oikeutettua protestia halutaan nyt tukkia lakiteitse kaventamalla entisestään sanavapautta. Mikäli valtiovallan ja kansalaisten suhde olisi vielä yhteisten etujen mukainen, sanavapautta tällä hetkellä tukahduttavista pykälistä kuten uskonrauhan rikkomisesta (koskee vain muslimeja ja juutalaisia) ja kansanryhmän vastaisesta kiihotuksesta (koskee vain ei-suomalaisia) luovuttaisiin turhina. Nyt kehitys on menossa pahempaan suuntaan, koska jo ennestään mielivaltaisia lakeja aiotaan kiristää.

Perustelut uusien ajatusrikoslakien säätämiselle synnyttävät myötähäpeää, sillä ne kertovat kuinka herkkähipiäisiä viranomaiset ovat oikeutetulle ja täysin normaalille kritiikille. Ministeri Häkkäsen itku jossain facebookissa tapahtuvasta sanailusta on osoitus siitä, millaiseen ylireagointiin vallanpitäjät ovat valmiita:
– Vihapuhe ja vainoaminen ovat vakavia tekoja, joihin syyllistyvät on saatava tehokkaasti vastuuseen. Sosiaalisessa mediassa tapahtuvat vihakampanjat ovat erittäin ongelmallinen ilmiö, oikeusministeri sanoo Lännen Medialle.
Farssimaisen lakiehdotuksen kruunaa kansallismielisten poliittista vainoa vaativa valtakunnansyyttäjä Raija Toiviainen, joka kertoo jutun lopussa, että "vihapuhetoimintaan on puututtava ennen kuin ilmiö ehtii nakertaa julkisen hallinnon ja viranomaisen toimintaa". Toivaisen takaperoisessa logiikassa ei haluta tunnustaa, että julkisen hallinnon ja viranomaisen toimintaa ei nakerra eliitin toitottoma "vihapuhe", vaan sen oma pyrkimys riistää kansalaisilta sananvapaus, joka on yhteiskuntamme yksi tärkeimmistä perusoikeuksista.


                                                         
                                                          ***********************TV 1, torstai 28.6.2018  klo 22:05, Vuosi The New York Timesin toimituksessa 

4/4. Kiusallinen totuus. The New York Times jatkaa Donald Trumpin toimien tutkimista, mutta joutuu samalla keskelle #metoo-kampanjaa. Lehti on liputtanut voimakkaasti kampanjan puolesta, mutta miten toimia, kun väärintekijä löytyy myös omasta työyhteisöstä? HD Äänitekstitys: suomi.


Yle Teema, torstai 28.6. 2018 klo 18:44, ZombieLars 

2/13. Muukalaisvihaa. Lars haluaa muuttaa pois Bekkebakkenista ja suunnittelee lähtevänsä Detroitiin muiden elävien kuolleiden luokse. Sitten hän tapaa arvoituksellisen Annan. Lars, Anna ja Robert huomaavat, että oudot voimat haluavat puhdistaa Bekkebakkenin kaikesta erilaisuudesta. svenska.yle.fi/hajbo HD Äänitekstitys: ruotsi. K12 (väkivalta, ahdistus).


TV1, keskiviikko 27.6.2018 klo 21:35, Tannbach, vartioitu kylä (K16) 

Kausi 2, 1/3. Kylmän sodan varjo. Joulukuussa 1960 sattuu onnettomuus, joka kärjistää tilanteen kylässä. Friedrich kuulee uutisen, joka voi viedä pohjan kaikelta. Idässä on pulaa elintarvikkeista ja siellä levitetään propagandaa, lännessä viritellään vakoiluverkkoja. Ja kaikkialla vainoharhaisuus syvenee. HD Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).


Yle Teema, k
eskiviikko 27.6.2018 klo 18:30  Blondit! 

1/4. Miksi niin monet vaalentavat hiuksiaan, vaikka blondien sanotaan olevan tyhmiä? Mona ja Ragna lähtevät Hollywoodiin etsimään nykyajan blondimyyttien alkujuurta. He tapaavat vastustamattomia platinablondeja ja alkavat nähdä oman blondiutensa uudessa valossa. Norjalainen sarja blondien kulttuurihistoriasta. HD Äänitekstitys: ruotsi.

Linkki ohjelmaan. Viime sotien jälkeen vahvasti juutalainen Hollywood halusi kostaa omalla tavalla saksalaisille kuvaamalla vaalean arjalaistyypin tyhmänä, vaikka yleiset älyykkyystestit todistavat päinvastaista. Vastaavasti yleisälyykkyyttä testaavissa testeissä heikosti menestyneet mustat on esitetty Hollywoodissa tietokoneneroina ja huumorin varjolla "pähkähulluina professoreina". Radikaalisti muuttuneen katukuvan perusteella nämä valheelliset myytit ovat uponneet valitettavan hyvin hyväuskoisiin valkoisiin.


Yle Teema,  k
eskiviikko 27.6.2018 klo 23:00, 50 Shades of Gay

Homoseksuaalisuus laillistettiin Iso-Britanniassa 50 vuotta sitten. Brittinäyttelijä Rupert Everett pohtii dokumentissaan mitä on saavutettu ja mitä menetetty, kun homoseksuaalit ovat tulleet kaapista ulos. Everettin mielestä homoudesta on hävinnyt kapina ja tilalle on astunut mukautuminen osaksi valtavirtaa. HD Äänitekstitys: suom

Huomaa taas, että Helsinki Pride on tällä viikolla. Ylen vanhat kulttuurihomotkin ovat innostuneet pervoviikon kunniaksi esittämään Teemalla homo-ohjelmia.

1 kommentti:

  1. Tuo NY Timesistä kertova sarja oli jotenkin yllättävän lapsellinen. Sen katsottuaan tosin ymmärtää paremmin kulunutta vuotta kun on tutustunut Trumpin mollaamiseen vihkiytyneiden ajatuksenjuoksuun.

    Mielenkiintoista, että jotenkin Weinsteinin toimintakin selittyi Trumpin viaksi. Samalla siitä, että Times oli jo vuosia aikaisemmin kieltäytynyt julkaisemasta Weinsteinia koskevia paljastuksia tai siitä, että Weinstein oli vuosikymmenet tukenut suurilla summilla demokraattien kampanjoita mukaan lukien Hillaryn, ei ohjelmassa ollut halaistua sanaa.

    VastaaPoista