tiistai 19. kesäkuuta 2018

VALTAMEDIAN TARKOITUSHAKUISET TARINAT LÄNSIMAIHIN PYRKIVISTÄ "SIIRTOLAISISTA" SATUA

Valkoisia naisia vaatimassa oman etnisen ryhmänsä
syrjäyttämistä värillisillä meksikolaisilla.

Hallitsevat liberaalit uutismediat ovat lännessä verkostoituneita ja siksi ne kertovat kaikille länsimaalaisille samaa tarinaa asioista, joista ne haluavat meidän ajattelevan tietyllä tavalla. Globaalien tiedotusvälineiden yksipuolisuus tulee esiin räikeimmin kolmessa uutisryhmässä, joita ovat länteen kohdistuva muukalaisinvaasio, sukupuoli- ja seksuaalisuus ja Lähi-idän kriisi.

Yleisradio ei poikkea juuri mitenkään länsimaisesta mediavaltavirrasta, jonka vuoksi se selittää maahanmuuttoinvaasion olevan kuin väistämätön luonnonilmiö, josta "meidän pitää kantaa vastuu". Kaikki tätä tarinaa kyseenalaistavat totuudet retusoidaan uutisista pois ja jätetään yksi narraatio voimaan, josta tulee virallinen totuus (Pravda). Tuon narraation kyseenalaistaminen leimataan monesti "Venäjän trollitehtaiden" ja "sen rahoittamien valemedioiden" levittäminä valeuutisina länsimaista monikulttuuriharmoniaa vastaan. 


Jotta yleinen maahanmuuttonarraatio säilyttäisi voimansa sohvaperunat eivät saa koskaan kuulla Ylen puoli yhdeksän uutisissa, että avustusjärjestö SOS Mediterranée ei viime viikolla tosiasiassa "pelastanut 629 siirtolaista keskeltä Välimerta", vaan kyse oli jostain aivan muusta. Ensinnäkään kyse ei ollut meripelastuksesta, vaan teatteriesityksestä, jossa muukalaismielinen avustusjärjestö otti sovitusti vastaan Mayday-kutsun sen jälkeen kun maahantulijat oli jätetetty pari merimailia Libyan merirajan ulkopuolelle. Sitten avustusjärjestön Aquarius-laiva ja Italian merivartiosto paikansivat "hädässä olleet alukset”, joita oli Libyan edustalla useita. Toisin kun Yle uutisessaan kertoi, "pelastetuissa" oli kyse laittomista maahantulijoista turvallisiksi luokitelluista mustan Afrikan maista. Jos nämä faktat olisi kerrottu, kansalainen olisi päätellyt helposti, että "maahanmuuttokriisi" on vain eri intressiosapuolien järjestämä ongelma. Tämän vuoksi tavallisten eurooppalaisten ei tarvitse hyväksyä organisoitua laitonta massamaahanmuuttoa eikä varsinkaan ottaa siitä vastuuta elättämällä miljooniin kasvavaa vapaamatkustajaporukkaa maailman tappiin asti.

Samanalaista puolivillaista satusetien tarinointia saamme kuulla muista maista, joissa valkoinen kutistuva enemmistö kykenee vielä luomaan innovaatiota, varallisuutta ja yhteiskunrauhaa. Siksi emme kuule koskaan siirtolaisiongelmasta, jossa valkoiset amerikkalaiset pyrkisivät Meksikoon tai norjalaiset Afganistaniin. Maahanpyrkijät tulevat aina niiden maiden populaatiosta, jotka eivät ole omissa maissaan kyenneet luomaan vakaata varallisuutta luovaa yhteiskuntaa.

Tätä porukkaa on viimeisten vuosikymmenien aikana valunut Yhdysvaltain etelärajan läpi kymmeniä miljoonia, sekä laittomasti että laillisesti. Tällä hetkellä Yhdysvalloissa oleskelee pelkästään laittomia meksikolaisia arviolta 11-12 miljoonaa. Kun presidentti Donald Trump on sitten äänestäjiensä tuella pyrkinyt joten kuten tukkimaan tätä laitonta maahantulijoiden virtaa, se on nostattanut vasemmistoliberaaleissa demokraateissa, Syvässä valtiossa ja valtamediassa raivoisan vastakampanjan. 


Viimeisimpänä siirtona tässä likaisessa Meksiko-pelissä on kerjätä sääliä etnisesti altruistiseen empatiaan taipuvilta valkoisilta jalkapalloäideiltä (Soccer moms). Yle on juonessa mukana ja kierrättää sellaisenaan amerikkalaisen liberaalimedian kertomusta "sydämettömästä Trumpista" uutisessaan "Isä, isä!", itkee siirtolaislapsi ääninauhalla – Yhdysvaltain rajalla erotetaan perheitä, kun vanhemmat pidätetään ja lapset otetaan huostaan. Eipä ihme, että tämänaamuisessa Yle Radio 1:n Ykkössaamussa  haastateltu punamummo Tarja Halonen ei kyennyt tutun arvoista höperehtimisen ohella muuhun kuin tuomitsemaan pelkän videonauhan perusteella koko Yhdysvaltain siirtolaispolitiikan.

Kukaan ei kysy ääneen, miksi läntiset valtamediat Yle mukaan lukien nostivat otsikoihinsa "tutkivaan journalismiin erikoistuneen" yhdysvaltalaisjärjestö Pro Publican verkkosivuilla julkaistun videon itkevistä lapsista. Vastaus on yhtä helppo kun Strabucks-kaustin kohdalla: videonauha tukee virallista narraatiota, jonka tarkoitus on ajaa loppumattoman maahanmuuton agendaa vain valkoisiin maihin.

Itkeviä lapsia kuvaava video on härskiä manipulaatiota, koska laiskanpulleat länsimaalaiset eivät jaksa ottaa selkoa missä kontektissa video pitäisi katsoa. Lapsien erottamiselle vanhemmista on perustelu syy, sillä kuten Yle itsekin toteaa,
huhtikuun alussa Yhdysvaltain oikeusministeriö linjasi, että jokainen laitonta maahantuloa yrittävä saa syytteen. Kun vanhempi saa syytteen, hänet pidätetään ja mukana mahdollisesti olevat lapset otetaan huostaan. Tähän saakka perheiden on, erottamisen sijaan, useimmiten annettu odottaa oikeudenkäyntiä yhdessä.
Toimittajat ja muut uuden papistion moralistit syyttävät tietysti Trumpin hallintoa ihmisoikeuksien loukkauksesta, jossa ainoa lunastus olisi päästää joka ikinen meksikolainen Yhdysvaltoihin. Monessa maassa laiton rajanylitys on kuitenkin ankarasti tuomittu rikos, joten Yhdysvallat ei toimi tässä mitenkään poikkeavasti. Se, että lapset joutuvat kärsimään jonkin aikaa ei ole Trumpin vaan vanhempien syy. Ylittäessään laittomasti rajan meksikolaisvanhempien pitäisi ymmärtää seuraukset. Siksi videolla näkyvistä itkevistä lapsista pitää syyttää heidän rikokseen syyllistyneitä vanhempiaan.

Epävirallisten videoiden käyttäminen uutiskohujen nostamiseksi ei ole sinänsä moraalitonta, mutta sen sijaan se on, että sitä tehdään systemaattisen valikoivasti. Kun Pariisissa "nuoriso" riehuu tai Flash Mob jengit terrorisoivat Yhdysvaltojen suurkaupunkeja, media ei esitä koskaan niistä kuvattuja amatöörifilmejä, koska ne paljastaisivat ikävällä tavalla monikulttuurisuuden toimimattomuuden ja mustien rasismin. Valtamedia ottaa tunteita kuohuttavia videoita uutistarjontansa mausteeksi vain silloin, jos ne tukevat sen esittämää narraatiota, jossa maahanpyrkijät ovat aina uhreja, seksuaalivähemmistöt moraalisesti ylivertaisia ja valkoiset aina rasisteja.



                                                           **********************



Yle Teema, tiistai 19.6.2018 klo 22:00, The Handmaid's Tale - Orjattaresi (K16) 

3/10. Myöhässä vai ei? Janinen vastasyntyneen näkeminen tuo Frediläisen mieleen ajan ennen kuin Gileadista tuli ainoa sallittu todellisuus. Sitten syttyi vallankumous, joka muutti kaiken. Gleniläinen joutuu tekemään vaikean valinnan. HD Äänitekstitys: suomi. K16 (ahdistus).


TV2 , tiistai 19.6.2018 klo 01:05,  Helvetin homo

Sarja alkaa, 1/5. Gisleä alkaa aina jännittää, kun hänen rakkaansa tarttuu häntä kädestä. Syy on se, että he ovat molemmat miehiä. Miksi Norjassa on edelleen niin vaikeaa olla homo? HD Äänitekstitys: suomi.

Jaahans, se onkin Helsinki Pride ensi viikolla. Tämä on vasta alkua....


TV1, m
aanantaina 18.6.2018 klo 19:00, Historia: Viininviljelijät sodassa 

Natsit ryöstivät miehittämästään Ranskasta yli 10 miljoonaa viinipulloa II maailmansodan aikana. Viinitilalliset Bordeaux'sta Champagneen liittyivät vastarintaliikkeeseen pelastaakseen tuotantonsa. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.

Natsit kesällä, natsit ongella, natsit paskalla ja natsit totta kai Ranskan viinitarhoissa! Tästä emme olekaan vielä kuulleet, paitsi että olemme, koska ohjelma tulee uusintana. Sano natsi, kun haluat katsoa Ylen historiasarjaa!



TV1, maanantai 18.6.2018 klo 20:00, Suomi on suomalainen 

2/10 Mikä Suomi? Tässä jaksossa juontaja Juhani Seppänen selvittää, onko luonto meillä todella niin verissä kuin kuvittelemme. Haastateltavina mm. järvitutkija Kari-Matti Vuori sekä tanssija Tero Saarinen. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.


TV 1, maanantaina 18.6.2018 klo 21:00 TV1 A-studio 


Mikä uhkaa länsimaista demokratiaa? Tasavallan presidentti Sauli Niinistön haastattelu Kultarannasta. #yleastudio HD

Linkki Yle Areenaan.

Naapurin poikana esiintyvä toimittaja Jan Andersson oli taas elementissään, kun hän esitti omia mielipiteitä yleisinä näkemyksinä. Hän puhui jatkuvasti populisteista toisina, niinä, jotka uhkaavat "meidän" demokratiaa. Anderssonille ja Niinistölle ei ole käynyt vieläkään selväksi, että kansalaiset kyllä tietävät, että kansan etua vastaan olevat poliitikot ja toimittajat ovat se todellinen uhka demokratialle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti