keskiviikko 6. kesäkuuta 2018

PORI JAZZIN HOMOKAUSTI – KULTTUURIBISNES POLIITTISEN KORREKTIUDEN TALUTUSNUORASSA

Pori Jazzin homokaustia käsiteltiin tänään tuoreeltaan
illan A-studiossa.

Suuret yhtiöt ja organisaatiot näyttävät olevan täysin pienen piirin poliittisten muotiaatteiden vietävissä. Juuri tänään Pori Jazz ry:n vasta valittu toimitusjohtaja Aki Ruotsala sai potkut, koska ei vuonna 2011 (!) julkaistussa Satakunnan Kansassa mielipidekirjoituksessaan noudattanut Setan sertifioimaa linjaa homoseksuaalien eheytymisdiskurssista. Tapaus on ennennäkemättömän yliherkässä reagoinissaan poikkeuksellinen, vaikka viime vuosien poliittisen oikeaoppineisuuden vaatimisessa on nähty samankaltaisia ylilyöntejä. 

Ylen uutinen Pori Jazzin hallitus: Vastavalittua toimitusjohtajaa Aki Ruotsalaa ei sittenkään palkata – Ruotsala: "Tärkeintä on Pori Jazzin menestys" kertoo pöyristyttävällä tavalla kuinka alas Pori Jazzin hallituksen puheenjohtaja Hannu Jaakkola oli valmis menemään mielistelläkseen pientä vallanahnetta homomafiaa. Toki mukana oli myös aimo annos opportunistista hyveliputusta, jolla punaliberaalien aisankannattaja haluaa osoittaa, että hänen organisaationsa kannattaa oikeanlaisia arvoja "suvaitsemattomuutta" vastaan. Omassa kulttuurikuplassaan lilluva Cuck-mies Jaakkola tietenkin luulee, että median suosimien äänekkäiden punavihreiden kannattamat arvot seksuaalisuudesta olisivat koko kansan allekirjoittamia.
Hallituksen puheenjohtaja Hannu Jaakkola pitää tilannetta valitettavana sekä Pori Jazzin että erityisesti seksuaalisten vähemmistöjen kannalta.  
– Pori Jazz irtisanoutuu täysin ja ehdottomasti kaikesta syrjinnästä. Olemme yhdenvertainen ja syrjimätön festivaali. Nämä arvot ovat yhteiset Pori Jazzin hallitukselle ja koko henkilökunnalle. Pyydämme anteeksi kaikilta, joita asia on koskettanut ja loukannut.
Tämä median nostama tapaus tuo karmivalla tavalla esiin, kuinka alati kiihtyvä totalitaristinen nollatoleranssi totuuspuhetta kohtaan on vallannut isosisko-valtion lisäksi alaa jo yritys- ja kulttuuritoiminnassa. Niissä seurataan herkeämättä Millenial-sukupolven herkästi loukkaantuvia lumihiutaleita ymmärtämättä että samalla pyllistetään muille, sille veroa maksavalle kansanosalle. Hysteerisellä puhdasoppineisuuden vaatimisella vain lisätään yhteiskunnallista vastakkainasettelua, vaikka julkisessa keskustelussa väitetään päinvastaista ja syytetään niitä, jotka eivät alistu pehmeän diktatuurin valheellisiin ajattelumalleihin.

Valtavirtamedian tapa käsitellä kohua on kieltämättä taitavaa manipulaatiota. Lähes yksimielisesti se pitää tapauksen ytimenä sitä, että työnantaja ei tarkastanut Ruotsalan taustoja tarpeeksi hyvin, vaikka tärkeintä olisi kiinnittää huomio potkujen antamisen mielivaltaisuuteen, koska siinä rikotaan yhtä tärkeintä perusarvoa, sananvapautta. Ei voi olla niin, että paikallislehden seitsemän vuotta sitten kärttämään kysymykseen vastannut Ruotsala erotetaan vain siksi, koska hänen tosiasiaväitteensä ei satu miellyttämään joitain netissä mölyäviä Setaveteraaneja. Ruotsalan kannattaisi vakavasti harkita oikeusjutun tekemistä laittomasta irtisanomisesta ja sanavapauden loukkaamisesta.

Lähes täysjärkisessä maailmassa (n. 10-15 vuotta sitten) olisi ollut naurettavaa, että juuri valitulle Pori Jazzin vetäjälle olisi annettu potkut vain siksi, että tämä kirjoitti homoseksuaalisuudesta eheytymisen olevan yhtä lailla mahdollista kuin huumeista eroon pääsemisen. Argumentilla on puolensa, mutta se ei sopinut orwellilaisen suvaitsevaisuuden tuulia haistelevalle Hannu Jaakkolalle, joka pitää esitettyä mielipidettä syrjintänä sen kummemmin asiaa perustelematta – ehkä siksi ettei sille löydy perusteita! 

Mitä tulee Jaakkolan peräänkuuluttamiin Pori Jazzin "arvoihin", niitä ei ole tuotu missään yhteydessä aiemmin esille. Hallituksen puheenjohtaja näyttää pelkästään ylimieliseltä ja ennakkoluuloiselta kuvitellessaan että kaikki festivaalikävijät kannattaisivat Setan pervoideologisia arvoja. 

Jaakkola nielee karvoineen päivineen Setan linjan, jonka mukaan jo puhe homojen eheytymisestä on "mielettömyyttä" ja "mahdotonta". Silti Seta iloitsee käänteisestä ilmiöstä, jossa lapsiperheen vanhempi kääntyy myöhemmällä iällä harhaviettiseksi. Tällaista "itsensä löytämistä" pidetään myös eräänalaisena "eheytymisenä", mutta julkisessa keskustelussa vain harva rohkenee moittia sen ilmeistä mielettömyyttä. Päinvastoin, poliittisen korrektiuden hallitsemassa keskustelukulttuurissa sodomiittisille käytökselle alistumista pidetään suorastaan ylistettävänä asiana.

On selvää, että sivilisaation henkinen perusta ei voi pysyä pitkään koossa, kun geneettistä umpikujaa edistävää elämäntapaa aletaan palvoa normaalina ja kaikki elämää ja kultuuria ylläpitävät piirteet nähdään puolestaan suvaitsemattomuutena, josta pitää rankaista armottomasti.


                                                 ****************************TV2, torstai 7.6.2018 klo 00:50, Kaapista ulos 

3/7. Therese on armeijan palveluksessa, mutta ei ole kertonut homoseksuaalisuudestaan siellä eikä kotona. Nyt hän on päättänyt mennä Stjørdaliin isänsä luokse käymään vaikean keskustelun. HD Äänitekstitys: suomi.TV1, k
eskiviikko 6.6.2018 klo 21:35 Tannbach, vartioitu kylä (K16) 

Uusi sarja Kausi 1, 1/3. Sodan päätyttyä. Kun sota on hävitty, mitä tapahtuu häviäjille? Draama seuraa pienen saksalaiskylän vaiheita toisen maailmansodan jälkeen sen asukkaiden silmin. Tarina alkaa vuodesta 1945, jolloin amerikkalaiset valloittajat tulevat. HD Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).

1 kommentti:

  1. Juu ilmeisesti jossain vaiheessa Suomenmaasta poistui toi uskonnonvapaus kohta kokonaan, koska ton kaltaset kristillisdemokraatin hieman vanhahtavat mielipiteet homoudesta ei tunnu enää olevankaan sallittuja? Tai siis sekin koskee toki vain ja ainoastaan kristittyjä, koska YLEn Islam illassa kyllä imaami sai sanoa ihan ilman sanktioita että homoudesta oikea rangaistus on kuolema, mut jostain syystä tässä tapauksessa sateenkaariporukalla ei sitten mennytkään se herne sinne minne aurinko ei paista!?

    VastaaPoista