torstai 22. helmikuuta 2018

AMNESTY – GLOBALISTIEN TYÖKALU JA KANSALLISEN SUVEREENITEETIN VIHOLLINEN

Amnesty on laajentanut toimialaansa. Tänään se on
vihamielisen poliittisen eliitin hyödyntämä lobbausjärjestö,
joka edistää massainvaasiota länsimaihin.

Amnesty International on yksi monista globalistien käsikassaroista, joiden avulla edistetään laillistettua kansainvaellusta ja etnisen yhtenäisyyden hajoittamista. Alun perin kidutuksen ja kuolemantuomion vastainen painostusjärjestö on viimeistään 2000-luvulla muuttunut vapaan maahanmuuton puolestajapuhujaksi, mikä sopii hyvin liberaalin poliittisen eliitin tavoitteisiin. Amnestyn hyödyllisyys perustuu sen "moraaliseen aukoriteettiin", jolloin se voi "ihmisoikeuksiin" vedoten vaatia varsinkin länsimaita avaamaan rajansa ja tuhomaan näin sekä kultuurinsa että lopulta etnisen erityislaatunsa. 

Koska valtamedia on globalistien kanssa samassa juonessa, se antaa mielellään Amnestylle moraalisen tuomarin roolin kun puheeksi nousee massainvaasioksi muuttunut "pakolaisuus". Ylen tuoreessa uutisessa "Suomi on mukana yleiseurooppalaisessa virrassa, jossa mennään huonompaan suuntaan" – Amnestyn raportti listaa maailman ihmisoikeustilanteesta synkkiä tietoja globalistiorganisaatio saa Suomen aluejohtajan suulla levittää sentimentalistista propagandansa ilman poikkipuolista sanaa ja lähdekritiikkiä. Se mitä maailma kaipaisi eniten juuri nyt, olisi suvereenien kansojen yhteistyöelin, joka valvoisi ja raportoisi säännöllisesti Amnestystä ja sen tuhoisasta ihmiskeskeisestä ideologiasta. 

Toimittaja Kirsti Karttusen Amnesty-artikkelissa esitetyt väitteet ovat pelkkiä poliittiisia vaatimuksia, jotka on vain naamioitu kaiken arvostelun yläpuolelle julistetun ihmisoikeusetiikan taakse. Suomen  Amnestyn pahamaineinen johtaja Frank Johansson todistaa jälleen kerran olevansa aito jälkimarxilainen mädättäjä, kun hän vaatii tiettyjen seksuaalisesti ja lääketieteellisesti poikkevien erityisoikeuksien tunnustamista vain siksi, että näin voitaisiin palvoa ihmisoikeuksien alttarilla kaiken mitätöivää tasa-arvoa:
Translakia Amnesty vaatii muutettavaksi niin, että juridinen sukupuolen vahvistaminen erotettaisiin lääketieteellisestä prosessista. Kiitosta ihmisoikeusjärjestöltä saa viime vuoden alussa hyväksytty tasa-arvoinen avioliittolaki. 
– Ja näyttää siltä, että uusi äitiyslaki menee läpi. Sekin on valtavan iso edistysaskel, Johansson sanoo.
Pahimmillaan nämä sivilisaation tuhatvuotisia perustuksia tuhoavat Amnestyn "edistykselliset" ovat silloin, kun he pakolaisuutta tekosyynä käyttäen vaativat korkean sivistyksen maita muuttamaan demografista koostumustaan peruuttamattomasti. Eurooppa on päästänyt jo nyt sisuksiinsa miljoonittain kehitysmaalaisia, joista huomattavalla osalla ei ole mitään juridista oikeutta oleskella täällä. Kiittämättömälle Johanssonille tämäkään ei riitä, vaan hän haluaa heruttaa mantereelle kaikki kynnelle kykenvät yrittäjät, jotka vain julistavat olevansa pakolaisia. 
Amnestyn Johanssonin mielestä on selvää, etteivät nämä EU-tason sopimukset ole ihmisoikeuksien näkökulmasta kestäviä.  
– Eivät lainkaan. EU on ostanut itselleen rahalla järjestelmän, jossa ihmisiä ei – ihmisoikeussopimuksien vastaisesti – päästetä hakemaan turvaa Euroopasta. Vuosiraportista esiin nouseva viesti ei ole uusi: Amnesty syytti jo joulukuisessa raportissaan Euroopan maita kymmenientuhansien ihmisten Libyassa kokemasta epäinhimillisestä kohtelusta.
Amnesty tosiaan vihaa valkoisia eurooppalaisia kun se syyttää röyhkeästi heitä siitä, että Libyan arabit kohtelevat Saharan eteläpuolisen Afrikan hyvinvointisaalistajia rasistisesti. Järjestön raportista jää sellainen mielikuva, että Euroopalla ja Yhdysvalloilla olisi joku selittämätön velvollisuus toimia kolmannen maailman ekologisesti kestämättömän ylijäämäväestön elättäjänä ja huoltajana. 

Tähän kuvioon kuuluu olennaisesti se, että Johannsonin mielestä Suomen pitäisi ehdottomasti lopettaa kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneiden afganistanilaisten palauttaminen  kotimaahan, koska ihmisiä sattuu kuolemaan siellä aivan kuten täälläkin. 

Johansson ei esitä tietenkään mitään kriteerejä turvapaikanhakijoille, mutta sitäkin enemmän kantaväestölle, joka yrittää puolustaa itseään ulkopuolisia vapaamatkustajia vastaan. Hän kauhistelee ennalta arvattavasti "vihapuhetta" ja on luultavasti tyytyväinen kaikkiin toimiin, joissa kantaväestön poliittisia toimintavapauksia tukahdutetaan:
Trendi on selvä: Turvapaikkapolitiikkaan liittyvät kysymykset nousevat Amnestyn vuosiraportissa esiin usean maan kohdalla.

– Toisten ihmisten demonisointi ja muukalaisiin kohdistuva vihapuhe on tuttua eri puolella maailmaa. Kun ihmisoikeuksia murennetaan, mennään monessa maassa taaksepäin jo saavutetusta kehityksestä. Euroopan sisällä tästä räikeimmät esimerkit ovat Puola ja Unkari.
Johansson tulee tässä väittäneeksi, että Puola ja Unkari eivät saisi olla suvereeneja valtioita ja päättää omista rajoistaan. Samaa aihetta käsitelleessä Ylen tv-uutisten jutussa kerrottiin, että myös Trumpin johtama Yhdysvaltain hallinto "rikkoo ihmisoikeuksia", kun se ei päästä kaikkien arabimaiden kansalaisia maahansa, ikään kuin toiseen maahan matkustaminen olisi joku subjektiivinen oikeus! Ei se ole, vaan jokainen suvereeni maa voi halutessaan päättää keitä ulkomaalaisia maahan päästetään ja keitä ei. Tämähän ei taas käy ihmisoikeuskommunismia ajavalle Amnestylle, jonka mielestä miljardit kehitysmaalaiset saavat automaattisesti tulla länteen kantväestön elätettäväksi. 

Yle Watch suosittelee, että lukijat eivät lahjoita Amnestylle rahaa, koska kyseessä on globalistien bulvaanina toimiva moralistinen kiristysjärjestö, jonka toiminta on tuhoisaa Suomelle ja koko eurooppalaiselle sivilisaatiolle.

                                                      ***************************

TV1, torstaina 22.2.2018 klo 21:55, Ulkolinja: Ihmissalakuljettajat 

Satojatuhansia ihmisiä pyrkii laittomasti Eurooppaan. Turvaa hakevista on tullut kukoistavaa liiketoimintaa, jota pyörittää maailman suurin "matkatoimisto". Nyt ihmissalakuljettajat paljastavat miten he toimivat. HD Äänitekstitys: suomi.


1 kommentti:

  1. Olisi muuten tutkivalle jopurnalistille työsarkaa selvittää, mistä nämä amnestyt ja muut vastaavat kuopankaivajat rahoituksensa saavat. Joidenkin vaalirahoitusten ympärillä pyöriminen on näden kyseenalaisten järjestöjen rahoituksen selvittämiseen verrattuna hyttysten kuurnimista ja pennosten laskeskelua.

    VastaaPoista