maanantai 26. helmikuuta 2018

SUOMI ELÄTTÄÄ ETELÄN KÄENPOIKIAKun lähtömaan kansalaisen normatiivinen epärehellisyys (l. ulkoryhmän ulkopuolisten huijaaminen ei ole väärin) ja vastaanottavan maan viranomaisten sinisilmäisyys kohtaavat, saadaan lopputulokseksi 3500 elätettävää käenpoikaa. Näin ainakin Suomessa. Hullunkurisen mutta suomalaisuuden kannalta traagisen Ilmiön viimeisimmistä vaiheesta kertoo tämänpäiväinen Ylen uutinen Kunnat ottaneet avosylin alaikäisiä turvapaikanhakijoita vastaan – Poliisiksi haluava Alireza murehtii: "Vähän suomalaiset pelkää meitä"

Se, että tällainen ilmiö on ylipäätään mahdollinen, todistaa, että mikä tahansa mielettömyys voidaan vaivihkaa normalisoida, kunhan petokselliset politiikot 
säätävät ensin sen hyväksymisen puoltavan lain. Tämän jälkeen kansaa halveksuvilla virkamiehillä onkin helppo tehtävä noudattaa Demla-henkistä lainsäädäntöä

Jos joku olisi 1980-luvulla kertonut, että lähitulevaisuudessa Suomi ottaa vastaan Lähi-idästä ja Afrikasta lähetetyt käenpojat, elättää ne ja antaa vielä kansalaisuuden, tätä olisi pidetty Pahkasika-lehdestä lainattuna dystopiaparodiana. Valitettavasti todellisuus on viimeisen 10-15 vuoden aikana muuttunut sen verran Pahkasiaksi, että päättäjät voivat kaikessa rauhassa viedä maaliin harhaisen maailmankyläutopiansa.

Vanha suomalainen sananlasku tietää, että se ei ole hullu joka pyytää, vaan se joka maksaa. Lähi-idän ja Afrikan ylikansoittuneissa maissa seurataan internetistä tarkkaan, millä kriteereillä länsimaihin pääsee pakolaiseksi ja millaista sosiaaliaturvaa tulijalla on lupa odottaa. Kehitysmaiden vapaamatkustajille ei tuota tunnontuskia käyttää hyväksi länsimaiden lepsua lainsäädäntöä ja sosiaaliturvaa. Asian tekee heille vielä helpommaksi se, että Euroopan ulkopuolella sisäryhmä vs. ulkoryhmä -ajattelu on kaiken lähtökohta, jonka vuoksi länsimaisen elintason saalistajille ei tulisi mielenkään noudattaa vastavuoroisen "reiluuden" universaalisääntöjä. Ne ovat vain lännen naiveja idealisteja varten. Kun tähän yhtälöön lisätään vääräuskoisia epäinhimillistävä islam, se avaa helvetin portin mitä häikäilemättömälle ja aggressiiviselle loisimiselle. 

Pääsyyllisiä tähän eivät ole tietenkään muukalaiset, vaan länsimaat, joiden sisäiset petokselliset voimat ovat säätäneet epäoikeudenmukaiset lait, joissa sallitaan ulkopuolisten vapaamatkustaminen. Lähi-idässä on ymmärretty laskea yhteen yksi plus yksi, jonka jälkeen he ovat lähettäeet ylimääräiset "alaikäiset" poikalapsensa länsimaiden elätettäviksi. Strategia on muukalaisten kannalta monellakin tapaa hyödyllinen, sillä näin lapsille taataan muiden resursseista turvattu elämä samalla kun muukalaiset voivat laajentaa invaasiota populaation ja uskonnon tasolla.

Lännellä ei ole mitään velvollisuutta elättää käenpoikia, joten sulku vieraiden elättämiselle tapahtuisi helposti palaamalla vanhaan läinsäädäntöön ja poistamalla myöhemmin sorkitusta perustalaista kaikki viittaukset maan rajojen ulkopuolisten ihmisten yhdenvertaisuuskohteluun. Ylipäätään alaikäisyys ei saisi olla mikä poikkeusperuste, sillä saadessaan jäädä maahan "lapsukaisista" kasvaa ennen pitkää niitä samoja  ahmedeja, jotka jo pelkällä läsnäolollaan saavat normaalissa suomalaisessa verenpaineen nousemaan. 


                                                        ******************************Yle TV1, maanantai 26.2.2018 klo 19:00, Historia: Holokaustin pakotunneli 

Vilnassa toimi vuosisatoja aktiivinen juutalaisyhteisö. Holokaustin aikana lähes kaikki kaupungin juutalaiset murhattiin ja synagogat tuhottiin. Tutkijat selvittävät mitä silloin todella tapahtui. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).

Yle jauhaa holohöpöä niin pitkään, että sen toivotaan jauhavan kuluttavuudellaan pois kaiken kansallistunnon ja lopulta oikeuden puolustaa valkoista eurooppalaista identiteettiä. Tämä tosin jää vain Ylen katkerien taistolaispierujen fantasioimaksi kostoksi, sillä suurta yleisöä ei jaksa kuin haukotuttaa nämä miljoonaan kertaan kerrotut tarinat.


Yle Fem Teema, maanantai 26.2.2018 klo 20:30, Dok: Matka kohti kapinaa 

Päivä Pohjoismaiden ensimmäisen naispuolisen imaamin seurassa. Suomalais-syyrialais-tanskalainen Sherin Khankan puhuu islamilaisen feminismin puolesta. Hän on perustanut Kööpenhaminaan naisten moskeijan, mutta hanke on kohdannut myös vastustusta. Toimittaja: Mikaela Weurlander. HD Äänitekstitys: ruotsi.

Vihdoinkin todellisuus on tuottanut ristiritaisen oxymoron-hahmon, jonka avulla lännen "liberaalit" islamin ymmärtäjät voivat selittää itselleen ja muille, kuinka edistyksellisestä uskosta muhamettilaisuudessa on loppujen lopuksi kyse.

Näyttää siltä kuin Sherin Khanka olisi muslimien vaivoin rakentama sarjakuvahahmo, johon tukeutumalla liberaalit voivat "perustella" islamilaisista maista tulevaa loputonta maahanmuuttajien virtaa. Mitä enemmän kansalaisella on yliopistosivistystä, sitä suuremmalla varmuudella hän uskoo tällaiseen kiiltokuvajuttuun, jossa poikkeuksesta halutaan vääntää positiviinen eli valheellinen yleistys.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti