tiistai 16. toukokuuta 2017

Yle vaikenee muslimien harjoittamasta homojen vainosta

"Turvapaikanhakijat Ahmed Farhanee ja Mehdi Al Samarrat lopettivat leipuriuransa henkilökohtaisten syiden takia"

 "Toisen leipurin sukulainen ei hyväksynyt miehen uutta elämäntapaa Suomessa"


Tämä tarkoittaa sitä, että nämä miehet olivat homopariskunta, ja toisella heistä oli Suomessa asuva sukulainen, joka ei hyväksynyt homoseksuaalista "elämäntapaa". Nykyään Suomessa valtamedian uutisointi on niin puutteellista ja niin harhaanjohtavaa, että ihmiset joutuvat lukemaan rivien välistä sellaisia asioita, joita mediassa ei eksplisiittisesti sanota, mutta jotka ovat älykkäille ihmisille implisiittisesti selviä. 

Valitettavasti suurin osa ihmisistä ei osaa lukea tällaisia rivien väliin piilotettuja asioita, joten tästäkin uutisesta tuli varmaan useimmille lukijoille sellainen käsitys, että nämä ahkerat maahanmuuttajat joutuivat lopettamaan rehellisen työntekonsa suomalaisten rasistien harjoittaman vainon vuoksi.

Tämä on täsmälleen sama asia kuin se, että mediassa sanotaan, että juutalaisvastaiset viharikokset ovat lisääntyneet Euroopassa, ja se jätetään mainitsematta, että niiden juutalaisvastaisten viharikosten tekijät ovat muslimeja, jolloin useimmille ihmisille tulee sellainen käsitys, että eurooppalaiset uusnatsit ovat hyökänneet juutalaisten kimppuun. Tätä sitten käytetään tekosyynä mokutuksen lisäämiseksi, vaikka se juutalaisvastaisten viharikosten lisääntyminen johtuu juuri siitä, että Eurooppaan on tullut niin paljon muslimeja, jotka tekevät niitä juutalaisvastaisia viharikoksia. 

Koko juttu Ylen verkkosivuilla:

Kuopiossa viime syksynä piirakkaleipureina julkisuuteen nousseet turvapaikanhakijat ovat lopettaneet leipomisen. Irakilaiset turvapaikanhakijat Ahmed Farhanee ja Mehdi Al Samarrat lopettivat leipuriuransa henkilökohtaisten syiden takia jo talvella. 
Miehet leipoivat iltaisin ja öisin liha- ja kasvispiirakoita Kuopion helluntaiseurakunnan tiloissa. Piirakoita myytiin Kuopion kauppahallissa, Kuopion yliopistollisessa sairaalassa ja K-kaupoissa. 
Kaksikkoa auttanut kuopiolainen Jukka Antikainen harmittelee leipuritoiminnan loppumista. Kaksikko asui Antikaisen luona. Tämä aiheutti harmia, sillä toisen leipurin sukulainen ei hyväksynyt miehen uutta elämäntapaa Suomessa.
Tämän tarkemmin Antikainen ei halua avata leipomisen lopettamissyytä. Antikainen kertoo saaneensa talven aikana useita kyselyjä mistä miesten leipomia piirakoita saa. 
Irakilaiskaksikon leipuriuraa varten perustettiin Kuopiossa yritys viime syksynä. Yritystä olivat perustamassa Antikaisen lisäksi myös Mustin ja Mirrin toimitusjohtaja Mika Sutinen sekä Talentreen toimitusjohtaja Antti Haapakorva.
Jukka Antikainen iloitsee, että kantaväestö ja useat kuopiolaisyritykset rohkaisivat ja kannustivat leipurikaksikkoa eteenpäin. Eräs yksityishenkilö antoi leipuritoimintaa varten pakettiauton ilmaiseksi lainaksi. Paikallinen mainostoimisto suunnitteli yrityksen visuaalisen ilmeen ja logot ilman korvausta. Miehet saivat myös työvaatteet ilmaiseksi. 
Haaveissa oli, että leipomotoiminnan päästessä jaloilleen irakilaiskaksikolle olisi haettu työperäistä oleskelulupaa. Nyt miehet odottavat edelleen turvapaikkapäätöstä.

1 kommentti:

  1. Mamujenkin "juutalaisvastaiset viharikokset" ulkomaillakin taitavat rajoittua kuitenkin holokaustin kieltämiseen tms. dieudonneismiin. Eli ikävään totuuspuheeseen.

    VastaaPoista