tiistai 16. toukokuuta 2017

PERHEENYHDISTÄMINEN ON "ELIITIN" KEINO MONINKERTAISTAA MUUKALAISTEN MÄÄRÄ LÄNNESSÄ


Massiivinen perheenyhdistäminen käynnissä.

Suomi on viimeisin Länsi-Euroopan maa, jossa poliittinen johto on luopunut periaatteesta, että maa kuuluu sen alkuperäisasukkaille ja että valtion tehtävä on ajaa historiansa jatkuvuutta ylläpitävän väestön etua. Käytännössä tämä näkyy siinä, että poliitikot yhdessä suuryritysten ja pankkimaailman kanssa eivät tunnusta enää etnisen suomalaisuuden arvoa, vaan ne näkevät ihmiset pelkkinä omaa etuaan ajavina juurettomina kuluttajina, jotka on vaihdettavissa toisiin "samanlaisiin" rajattomassa maailmassa. Tällaisessa mentaliteetissa ei välttämättä ole kyse siitä, että "eliitin" yksiulotteisen ja lyhytaikaisen hyötyajattelun taustalla olisi vain kyyninen petos, vaan jostain pahemmasta, sisäisen tutkan ja järkevän arviointikyvyn kadottamisesta. 

Historiantajun menettäminen on leviämässä myös apaattisen kansan keskuuteen, kun se on hiljaisesti hyväksymässä eliitin ja median indoktrinoiman käsityksen atomisoituneesta ihmisestä, joka on irti yhteisönsä historiasta ja verilinjasta. Kun kansakunnan henkinen turvamuuri on murrettu, ovelat pykälänviilajat ovat saanet rauhassa luoda muodollisen laillisuuden, jonka pakkovallalla maahamme päästetään vieraspopulaatiota ilman takarajaa. Porttien aukaisemisessa keinot on monet ja niitä käytetään eri tilanteiden mukaan, sillä kaiken päämääränä on vain ja ainoastaaan vierasväestön kasvattaminen niin pitkälle kunnes suomalaiset eivät kykene vähemmistöksi joutuessaan minkäänlaiseen itsepuolustukseen. 

Suomalaisten säilymisen kannalta yksi pirullisimmista lailla kruunatuista vääryyksistä on maahantuloautomaatti nimeltä perheenyhdistäminen. Yle uutiset kertoi tänään tv- ja verkkouutisissaan kahdesta erilaisesta muukalaispopulaatioiden volyymin kasvattamisesta, joita yhdistää perheenyhdistäminen. Molempien juttujen lausumattomana viestinä on, että Suomella on velvollisuus oman etunsa kustannuksella täyttää syyrialaisten ja filippiiniläisten yksilölliset haaveet.

Ensimmäisessä uutisjutussa "Olin niin onneton"– Näin Suomen viranomaiset pelastivat Rahafin ja Shadin rakkauden kerrotaan Ulkoministeriön alkaneen helpottaa syyrialaisten perheenyhdistämisiä viemällä virkamiehet (mitähän jo pelkästään tämä maksaa!) tapaamaan hakijoita Beirutiin. Ainoastaan yksilön etua korostavassa jutussa tullaan ohimennen tunnustaneeksi, että vuoden 2015 "syyrialaispakolaisten" aalto Eurooppaan ja Suomeen oli silkkaa median ja poliittisen "eliitin" kehittämää huijausta:
Syyrialaisia on tullut Suomeen vuosia jatkuneesta sisällissodasta huolimatta vähän. Myönteisen turvapaikkapäätöksen on vuoden 2015 alusta lähtien saanut 1 350 syyrialaista ja ensimmäisen oleskeluluvan noin 420 syyrialaista.
Syyrialaisten lisääntyneet perheenyhdistämiset kertovat, että heitä on alkanut tulla toden teolla Suomeen vasta nyt, koska vuonna 2015 vastaanottokeskukset täyttyivät valesyyrialaisista kuten irakilaisista, afgaaneista ja somaleista. Koska näiden kansojen vapaamatkustajat ovat jo päässeet rajojemme sisään, ovat Demlan ja Pakolaisapu ry:n juristit pitäneet huolta siitä, että heitä ei saada enää millään ilveellä maasta pois. Näiden alkubonuksena tulleiden turvapaikkaturistien lisäksi Suomi saa nyt kontolleen ne syyrialaiset, joiden piti ilmestyä rajoille jo kaksi vuotta sitten.

Kuten muuallakin Länsi-Europassa myös Suomessa turvapaikkastatuksen saaneet elintasoshoppaajat eivät tule nykyisen lainsäädännön vallitessa koskaan palaamaan kotimaihinsa, sillä vaikka tilanne lähtömaissa rauhoittuisikin, he näkevät yksilörationaalisesti järkevämpänä jäädä Suomeen, jossa veronmaksajat tarjoavat hyvinvoinnin vanhuuspäiviin asti. Vika ei siis ole pyytäjissä, vaan hölmöissä jotka antavat. Tilannetta ei paranna yhtään se, että sosialistinen virkamieskunta tulkitsee lakeja ja "kansainvälisiä sopimuksia" aina muukalaisten eikä kantaväestön eduksi. Siksi turvapaikkaa ei ole pitkään aikaan myönnetty ainoastaan henkilölle, johon poliittisen tai uskonnollisen vainon uskotaan kohdistuneen, vaan perheenyhdistämisen nimissä sosiaalisen lottovoiton saa myös tämän perhe ja sukulaiset, joita ei kotimaassaan vainota. 

Suomalaisuuden säilymisen kannalta on yhdentekevää tulevatko ulkoeurooppalaiset maahan työn, sosiaalietuuksien vai tavarastaan huolimattomien naisten perässä. Jotkut "isänmaalliset" neropatit kuitenkin pitävät työperäistä maahanmuuttoa oikeutettuna, vaikka se alentaisi yleistä palkkatasoa ja veisi työpaikkoja suomalaisilta. Ylen toisessa perheenyhdistämisjutussa, HOK-Elanto sai kymmeniä uusia kokkeja Filippiineiltä: minipalkka 1300 euroa kuussa, muukalaisinvaasiota perustellaan ulkomaan ahkerilla työntekijöillä, vaikka maassa on tuhansittain työhalukkaita kokkeja työttömänä:
Suomessa on pula kokeista, vaikka työttömänä on tilastojen mukaan yli 5600 kokkia. Avoinna on lähes 1500 alan työpaikkaa. Palkka ja työtuntien epävarmuus eivät houkuttele.
Jo kymmenen vuoden ajan henkilöstöfirmat, kuten jutussa mainittu Opteam, ovat rahdanneet maahan aasialaisia kokkeja, jotka alentavat alan ammatti-ihmisten palkkatason niin alhaiseksi, että suomalaiselle työnteko on tehty lähes mahdottomaksi. Pahinta tässä on se, että valtiovalta suojelee ahneita ja lyhytnäköisiä henkilöstöfirmoja, jotka ovat valmiita kouluttamaan ja opettamaan ulkomaalaisille kieltä vain siksi, että heidät voidaan tuoda tänne töihin korvaamaan suomalaiset. Kaiken tämän röyhkeyden huippuna tulevat kokit ovat valmiita tuomaan Filippiineiltä myös perheensä eli he ovat tunkeutumassa reviirillemme pysyvästi. Mitähän aasialaiset reagoisivat, jos sama härskiys tehtäisiin toisin päin? Vain suomalaiset ja eurooppalaiset lampaat suostuvat hetkellisen "taloudellisen pöhinän" vuoksi uhraamaan kulttuurinsa ja tulevien sukupolvien elinmahdollisuudet.

Länsimaisen sivilisaation alennustila ilmenee paljastavimmillaan taloudellisen logiikan ylivaltana, joka on korvannut koko muun kulttuurin sekä kansalliset että väestölliset pitkän tähtäimen intressit. Niin kauan kuin talousukovaiset, globlalistipankkiirit ja suuryritysten johtajat pitävat talouden pyramidihuijausta tekohengityksellään pystyssä, voi heinäsirkkaparven lailla tuhoaan tekevä maahanmuutto jatkaa etenemistään aina vain paremmille laitumille. Siksi nykyisen kaltaisen talousjärjestelmän romahtaminen olisi pelastus sekä biologiselle identiteetillemme että luonnon kantokyvylle. Milloin talouden kuplan puhkeaminen tapahtuu ei tiedä kukaan, mutta se tiedetään, että suurella varmuudella se vielä tulee. Toivottavasti eurooppalaiset ovat silloin kantapään kautta oppineet sen millä on merkitystä ja millä ei. 


                                                   **********************************Yle TV1, tiistai 16.5.2017 klo 20:00, Suomi on suomalainen

7/10 Valtio. Milloin itsenäisyys oikeastaan alkoi - ja mitä itsenäisyys tarkoittaa Euroopan unionissa? Ovatko suomalainen valtio ja kansa erkaantumassa toisistaan? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.Yle Fem, tiistai 16.5.2017  klo 21:00, Historia: Euroopan juutalaisten tarina 

4/8. Kasvotusten kuoleman kanssa. Vuonna 1941 natsit ryhtyivät käyttämään keskitysleireissä kaasua joukkomurhaamisen tehostamiseksi. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).

4 kommenttia:

  1. Sitä minä vain en käsitä, että miten he oikein kuvittelevat hyötyvänsä näistä maahanmuuttajista enemmän kuin hölmönahkerista ja lammasmaisista kantasuomalaisista? Sellaisista kuin mää-ää-ää!

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista