keskiviikko 10. toukokuuta 2017

NEUVOSTOLIITON VOITON PÄIVÄ JA EU:N EUROOPPA-PÄIVÄ ON SAMA ASIAEilen vietettyä EU:n virallista Eurooppa-päivää on vaikea pitää eurooppalaisen sovun juhlana, koska se oli samalla myös toisen maailmansodan voiton päivä, jossa neuvosto-bolshevikit yhdessä lännen kapitalisti-liberalistien kanssa kukistivat ei vain kansallissosialistisen Saksan vaan koko saksalaisuuden. Tämä käy selväksi jo siinä, että Saksan liittotasavallan perustuslaki ei ole saksalaisten säätämä vaan liittoutuneiden sanelema määräys, jossa germaaninen kansallismielisyys on käytännössä kriminalisoitu.

Tiedetoimittaja Marko Hamilo tiivisti julkisella Facebook-seinällään osuvasti ne syyt, miksi EU ylipäätään on olemassa ja miksi Eurooppa-päivää vietetään:
EU:ta ei ehkä olisi, ellei olisi ollut natsien ja kommunistien aloittamaa sotaa. Natseja ei ehkä olisi ollut, ellei kommunismin pelko olisi saanut saksalaisia valitsemaan vahvimman antikommunistiporukan kommunisteja vastaan, ja hylkäämään liberaalit. Islamisaatio ei uhkaisi Eurooppaa ilman 1) marxilaista monikulttuurioppia, 2) EU:ta jonka johto ei ole vastuussa mistään kellekään ja 3) Saksan tuhatvuotista syyllisyyttä natsien tekemisistä, joka pitää hyvittää tuhoamalla Saksa _ja_ muutkin Euroopan maat. Kiitos Karl Marx, ja hyvää voiton päivää (Eurooppa-päivä) kaikille!
Oman groteskin lisänsä "rauhan juhlaan" toi ensi kertaa Suomessa julkisesti vietetty Venäjän voitonpäivä. Uutisessa Venäjän voitonpäivän kulkueita ensi kertaa Suomessa – vaikuttajat paheksuvat Yle antaa puheenvuoron myös tämän absurdin näytelmän kriitikoille, mutta loppukaneetin saa sanoa venäläinen chauvinisti:
– Kyllä ymmärrän. Mutta Suomikin vuonna 1944 hääti Lapista saksalaiset eli ymmärsi loppujen lopuksi olleensa väärällä puolella. Kyllä suomalaisten pitäisi hyväksyä fasismin vastainen kulkue, sanoi Skippari-Smirnov.
Ylellä ei ollut tarvetta kommentoida Skippari-Smirnovin lausuntoa, sillä ilmeisesti Tukholman syndroomaa potevat jutun tekijät Tiina Länkinen ja Marjukka Havumäki eivät halua muistella, että diktaattori Josef Stalinin neuvostoarmeijan hyökkäys Suomeen marraskuussa 1939 sotki maamme mukaan toiseen maailmansotaan. Koska nykyinen julkinen valta ei reagoinut mitenkään venäläisten Suomen maaperällä tehtyyn provokaatioon, täytyy sen olla osoitus alamaisuutta viestivästä vieraskoreudesta maan korkeinta johtoa myöten. 

Yhtenä tärkeimpänä syynä tällaiseen asenteeseen on 1960-luvulta lähtien maassamme vaikuttunut YK:n kansainvälisyyskasvatus, joka on tehnyt monista suomalaisista kansallismasokisteja. Sen vuoksi he seuraavat nyt välinpitämättömästi arkkivihollisen voiton juhlia Suomen maaperällä ja antavat idän muukalaisten muodostaa maahamme etnisen viidennen kolonnan ilman protestin häivää. Vaikka venäläiset eivät rodullisessa mielessä olekaan geneettinen uhka suomalaisuudelle kuten afrikkalaiset, synnyttää heidän kasvava määränsä ilmiselvän sotilaallisen turvallisuusuhan. Samalla suomalaisten suvaitsevaisuutta itänaapurin edessä venytetään äärimmilleen, mikä ei voi olla hyvä asia kansalliselle omanarvontunnolle näin 100-vuotisen itsenäisyyden juhlavuonna.                                                            ********************Yle tuuttaa taas tuttua poliittisesti punavärittynytä ohjelmatarjontaa EU:n ja Neuvostoliiton voiton kunniaksi:


Yle TV1, keskiviikko 10.5.2017 klo 23:25 Ulkolinja: #trumpland 

McDowellin piirikunta Länsi-Virginiassa on USA:n köyhimpiä, mutta sen ihmiset äänestivät upporikasta Donald Trumpia enemmän kuin missään muualla Yhdysvalloissa. Ohjaus: Pertti Pesonen. HD Äänitekstitys: suomi.

Trump siellä, vetelä täällä. Katkerat punaiset kostajat eivät koskaan väsy kun pitää "uutisoida" Trumpista.Yle Fem, tiistai 9.5.2017 klo 19:00, Spotlight : Kun raja tuli vastaan 

Ruotsin ja Tanskan väliset rajatarkastukset hidastavat työmatkoja ja syövät poliisin resursseja. Miten hyvin tarkastukset oikeastaan edes toimivat? Toimittaja: Patrik Skön. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: ruotsi.


Linkki Yle Areenaan.

Yle Fem ei petä mitä tulee Pohjolan väestöpoliittiseen mädätykseen. Jokin aika sitten uutisoitiin Ruotsin luopuneen rajatarkastuksista ja nyt Yle Fem lähetti parahiksi Sveriges Television tuottaman dokumentin, joka osaltaan vaikutti länsinaapurin tekemään ruotsalaisvihamielisen päätöksen. Jo Spotlightin ensisekunnit eivät luvanneet hyvää, sillä ohjelmaa selosti ja toimitti puoliksi aasialainen Lena Sundström. Hänellä ei sekarotuisena ole luonnollisestikaan intressiä ajaa kantaruotsalaisen väestön säilymistä, mikä kävi ohjelmaa seuratessa hyvin nopeasti selväksi. 

Puolituntisen raportin ensimmäinen kymmenen minuuttiä käsitteli sitä kuinka maiden väliä kulkevat matkustajat ja liike-elämä kärsii passintarkastuksista. Ruotsin ja Tanskan väliä pendelöivä yksinhuoltaja-äiti valitteli sitä, että kymmenen minuutin ylimääräisen pysähdyksen vuoksi hän myöhästyy vanheimpanilloista (tätäkään ongelmaa ei olisi jos hän tekisi työtä kotikaupungissaan eikä kannattaisi feminismiä). 

Eniten tarkastuksia vastusti liike-elämän edustaja, jolle taloudellinen etu on kaikki kaikessa. Tämä on tavallaan "ymmärrettävä" kanta, sillä eihän liike-elämä joudu kustantamaan maahan livahtaneiden siirtolaisten elämää, vaan sen maksavat tavalliset kuluttajat ja veronmaksajat. 

Kolmas ohjelmassa näytille marssitettu narisijaryhmä oli yllättäen Malmön poliisi, joka valitteli sitä, että sen ammattimiehiä on jouduttu siirtämään rikostutkinnasta rajantarkastukseen. Tämän vuoksi ulkomaalaisrikollisuuden tutkinta on hidastunut ratkaisevasti. Argumentti ontuu pahasti, sillä ilman rajatarkastuksia maahan vyöryisi moninkertaisesti lisää ulkomaalaisia, mikä puolestaan lisäisi rikollisuutta ja tarvetta sen tutkintaan. Ruotsin valtiolle olisi paljon halvempaa palkata kokonaan uusia rajantarkastajia ja antaa nykyisten poliisien pysyä rikostutkinnassa. Uusien rajantarkastajien palkkaaminen tulisi veronmaksajille paljon halvemmaksi kuin avoimet rajat, joiden kautta maahan pääsee kymmeniä tuhansia uusia vapaamatkustajia ruotsalaisten elätettäviksi. Sen sijaan ohjelmassa vakuuteltiin päinvastaista ja nyt Ruotsi onkin siirtynyt takaisin totaalihulluuteen luopumalla henkilöpaperien tarkastuksista.


Yle TV1, tiistai 9.5.2017 klo 20:00 6/10, Suomi on suomalainen 

Ylpeys ja häpeä. Jos suomalaisuus olisi tunne, millainen tunne se olisi? Suomalaisuuden emotionaalisesta ytimestä keskustelemassa mm. muusikko Maija Vilkkumaa ja psykiatri Sami Pirkola. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Ohjelmassa haastateltiin jälleen kerran Saharan eteläpuolisia mustia afrikkalaisia ikään kuin he olisivat suomalaisia ja siten oikeutettua tietämään ja sanomaan suomalaisuudesta jotain oleellista.


Yle Fem Tiistai 9.5. klo 21:00, Historia: Euroopan juutalaisten tarina 

3/8. Natsien sotakone. Vuonna 1941 Hitlerin hyökkäyskohteena oli Neuvostoliitto. Babi Yarissa 33 000 juutalaista joukkomurhattiin julmasti. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).

Loputtoman valkoisen syyllisyys-saagan uusin satusarja on päässyt kolmanteen osaan. Qui bono, kuka hyötyy?


Yle Fem Tiistai 9.5. klo 23:45, Uusi Kino: Väkivallan taakka (K16) 

Palkittu dokumenttielokuva kertoo ainutlaatuisen arkistomateriaalin ja Frantz Fanonin tekstien kautta Afrikan taistelusta kolonialismia vastaan 1960- ja 1970-luvuilla. O: Göran Hugo Olsson T: Helsinki-filmi Oy. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).

Valkoisia syvästi vihannut musta marxilainen Franz Fanon on sitten Yle Femin puolella kaivettu esiin naftaliinista. Mukavia eläkepäiviään viettävät punaporvarit voivat ohjelman parissa muistella kuinka he olivat osa 60-lukulaista kehitysmaa-aktivismia. 

On silti vaikea käsittää miksi he ovat edelleen tyytyväisiä itseensä, sillä kehitysmaaprojektihan epäonnistui täydellisesti. Afrikan katastrofiin on ollut syynä sekä valkoiset kehitysmaa-idelistit että afrikkalaiset itse. Sen sijaan että afrikkalaiset olisivat itsenäistyttyään rakentaneet omia yhteiskuntiaan, he sortuivatkin ahneuteen ja korruptioon, joka tuhosi valtioiden orastavan kehityksen. 

Länsimaiden passivoiva kehitysapu on vain pahentanut tilannetta, koska sillä on edistetty väestöräjähdysta. Tällä hetkellä Afrikasta on tunkemassa Eurooppaan ylijäämääväestöä, joka ajan mittaan tekee maanaosastamme uuden Afrikan. Jos maailma olisi oikeudenmukainen, omahyväiset 60-lukulaiset tuholaiset saisivat maistaa idealisminsa seuraukset omissa nahoissaan.

3 kommenttia:

 1. Ennen oli toisin. Ihmisten Puolueen ensimmäinen istunto otti kantaa Venäjään ja Georgian sotaan. Puolue päätyy lopulta kompromissina ilmaisuun "Venäjä on hanurista" vaikka puolet kannattaa ilmaisua "on aina ollut perseestä" ja "niiltä ei onnistu sosialismi eikä kapitalismi kuten voimme kaikki nähdä".

  Suomi on muuttunut 10 vuodessa. Näin ei Venäjästä enää puhuta vaan on palauduttu suomettumisen aikaan.

  https://www.youtube.com/watch?v=bdvgmMRJ62E

  VastaaPoista
 2. Saksa ja NL eivät aloittaneet sotaa. Sodan aloittivat Puola, Britannia ja Ranska USA:n käskystä.

  Babi Jar on Neuvostoliiton propagandan tuote ja täyttä satua. Itse Babi Jarin rotkossa on tasan nolla ruumista. Muutama partisaani teloitettiin Kiovassa suoritetuista terroriteoista. Kuitenkin paljon vähemmän kuin jopa saksalaisia uhreja x 10, koska tässäkin saksalaiset noudattivat tarkoin kv. säädöksiä

  VastaaPoista
 3. http://magneettimedia.com/kriittista-holokaustitutkimusta-babi-jar/

  http://magneettimedia.com/?s=Vesa-Ilkka+Laurio

  Asiaa Babi Jarista ja holohoaxista ym.

  VastaaPoista