maanantai 6. kesäkuuta 2016

MEDIALEMMIKKI VETÄÄ LAITAVASEMMISTON VIEMÄRISTÄ ALAS

Afrikka muuttaa kuulemma Anderssoneille! 

Ylen verkkosivujen mukaan kympin tyttö Li Andersson voitti Vasemmistoliiton jäsenäänestyksen ja hänestä näyttää nyt tulevan Vasemmistoliiton uusi puheenjohtaja.
Uuden puheenjohtajatyttösen myötä puolueesta katoaa duunarit samalla kun se syö vihreiden kannatusta, mikä ei ole kansallisesta näkökulmasta ollenkaan huono juttu. Optimismi on pelkuruutta, kuten jo Oswald Spengler totesi aikoinaan. Ylen verkkosivut:
Andersson kertoi uskovansa, että vasemmistoliitolla on potentiaalia nykyistä korkeampaan kannatukseen. – Koen, että itse olen onnistunut kampanjoissa puhuttelemaan kansalaisia myös laajemmin siitä, minkälaista politiikkaa voidaan tehdä, Andersson sanoi tiedotustilaisuudessa tuloksen selvittyä.
Petteri Orpon ohella toimittajien ja punaisen kulttuuriväen lellikkityttö Li Andersson on toinen turkulainen vasemmistolainen mädättäjä, joka tulee tuhoamaan puolueensa kannatuksen. Toisin kuin Orpon kohdalla, Anderssonin valinta on erinomaisen hyvä asia, sillä nyt puolueesta lähtee viimeisetkin miesduunarit. Jäljellä jää vain etnisen ja sukupuolisen identiteettipolitiikan kannattajat, hipinreuhakkeet, rappiotaitelijat, talonvaltaajat, vasemmistohuligaanit, yliopistojen vetelehtijät, maahanmuuttaja-tulkit, preka-eetut ja Light-vasemmiston bilettäjät. Hyvää yötä "työväenpuolue" Vasemmistoliitto, viimeinen voi joutessaan sammuttaa valot!


                                                             **************************Yle TV1, 6.6.2016 klo 19:00, Historia: PQ17 - saattue merisodassa  

Toisen maailmansodan aikana brittisaattueet toimittivat Jäämeren kautta materiaaliapua Neuvostoliitolle, mutta monet alukset joutuivat saksalaissukellusveneiden upottamiksi. Millaisissa oloissa alukset operoivat? T: BBC HD Äänitekstitys: suomi.


Yle Fem, 6.6.2016 klo 22:00, Tanskalaissotilaat Normandiassa 

Toisen maailmansodan aikana natsi-Saksa oli valloittanut Tanskan, mutta osa tanskalaisista merimiehistä taisteli silti liittoutuneiden puolella. Merimiehet muistelevat 70 vuotta myöhemmin Normandian maihinnousua. HD Äänitekstitys: ruotsi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti