keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

BREXIT ÄRSYTTÄÄ JA PELOTTAA EU-MIELISTÄ YLEÄ.

Britannia äänestää EU:sta eroamisesta 23.6.2016


TV1, 22.6.2016 klo 21:05, A-studio Yle 

Miksi EU ei enää innosta? Miten Eurooppaa muuttuu brittien Brexit-kapinan jälkeen? Juontajana Johanna Vesikallio. #yleastudio klo 21.05 HDHarva mediaa seuraava suomalainen on viimeisen kuukauden aikana voinut välttää Ylen massiivista kampanjaa Britannian EU:ssa säilymisen puolesta. Brexit-vaalikampanjasta tiedottaminen muistuttaa yksipuolisessa propagandassaan Yhdysvaltain tulevia presidentinvaaleja, joissa Yle on keskittänyt huomion lähes pelkästään Donald Trumpiin ja hänen asiayhteyksistä irrotettuihin lausuntoihin, joita moraalista närkästystä teeskentelevät liberaalitoimittajat kutsuvat "möläytyksiksi". Yleä on turha syyttää yksin näistä talmudistisista bolsuretkistä, sillä globaalit mediat kaikkialla Lännessä ovat Brexitiä ja Trumpia vastaan.

Erityisen huvittavaa on syrjäisen Suomen valtamedian peppukipuilu Britannian EU-vastaisuudesta ja Donald Trumpin kansansuosioista. Valtamediat eivät ole julkaiseet tiettävästi ainuttakaan uutisartikkelia, jossa suhtauduttaisiin ehdottoman myönteisesti Britannian EU eroon, mutta unioniin jäämisen puolesta suomalaisia (sic) on sitä vastoin pyritty vakuuttelemaan kaikin keinoin. Kampanjan tulivoima on keskitetty jatkuvasti toistettuun kysymykseen, miten EU-ero vaikuttaisi siihen pyhimpään eli vientiteollisuuteen kuten Yle jutussaan Näin Brexit iskisi heti suomalaisyrityksiin: ”Sillä on tietysti vaikutusta”


Lähes kaikki Ylen Brexit-vastainen tiedottaminen keskittyy sivilisaatiomme pyhään lehmään talouteen, jonka alttarille globaalielitiille työskentelevät pikkupelurimme haluavat uhrata kansan itsemääräämisoikeuden ja massamaahanmuutolla koko kansan geneettis-kulttuurisen olemassaolon. Verrattuna Brexitin taloudelliseen seurauksiin, Suomessa ei ole juurikaan korostettu sitä, että britit haluavat lopettaa rajattoman maahanmuuton, jota EU:ssa pysyminen jatkaisi loputtomiin. Suomalaistoimittajat ovat horisseet kuin yhdestä suusta mantraa, että "Britannia tarvitsee maahanmuuttajia", mutta eivät ole valmiita kertomaan edes brittien suulla kuinka monta sosiaalietuuksien perässä tulevaa huippuosaajaa "tarvitaan" lisää, 15 miljoonaa vai riittäsikö jo 100 miljoonaa? Entä sen jälkeen?

Suomalaistoimittajien sokea globalismi ja EU-fanatismi näyttää tragikoomiselta, sillä vaikka kaikki äänestysikäiset suomalaiset saataisiin aivopestyä EU-Eurostoliiton puolelle, suomalaiset eivät voi edelleenkään äänestää Britannian Brexit-vaaleissa. Joten miksi kiukutella turhaan asiasta johon ei voi vaikuttaa? Yhteisellä tasajalkahyppelyllään toimittajat vain paljastavat kenen puolella he ovat EU-kysymyksessä, mikä on eliitin lakeijoiden kannalta valtavan tyhmää kun EU-erosta aletaan ennen pitkää keskustella myös täällä. Pahimmillaan tämä kansaa halveksuva asenne näkyy artikkelissa Kansanäänestykset demokratian perverssi muoto" – Brexit aiheena A-studion Haloo Eurooppa -keskustelussa.

Ylen verkkosivujen Brexit-uutisartikkelit kertovat paljon siitä, mitä kansan etua halveksuva eliitti ja sen 
juoksupoikina toimivat valtamediat pelkäävät ja toivovat:


 IMF: Britannian talous pienenisi ja vaikeutuisi EU-eron myötä

EU-äänestys jakaa Lontoon Cityn – finanssikeskuksessa povataan tuhoa ja kulta-aikaa


Video: Haavoittaisiko Brexit metsäteollisuutta? Kärsiikö Suomen vienti? ”Jos pahimmat pelot käyvät toteen…”


Opiskelijaporukka äimistelee: "Brexit on ihan syvältä!"

Viisumipakko Britanniaan ja potkut puolalaiselle putkimiehelle – mikä Brexit ja mitä sen jälkeen?


Brexit-pelko valtasi markkinat – suomalaissijoittajan on odotettava kauppojaan juhannuksen yli

"Älkää jättäkö meitä yksin Euroviisuihin" – brittejä suostutellaan EU:n kannalle croissanteilla

EU-ero huolestuttaa Suomessa asuvia brittejä – "Jos Brexit toteutuu, haen Suomen kansalaisuutta"

Tusk: Brexit olisi suuri virhe, mutta EU selviäisi siitä


Hollande nostaa varoittavan sormen Britannian mahdollisesta EU-erosta: Peruuttamaton

Ranskan presidentti varoittaa Britannian EU-eron seurauksista                                                     ***********************************
Juutalaistaustainen marxisti Cohn-Bendit raivoaa tällä
kertaa Eu-parlamentissa Unkarin nationalisteille.


Ylessä osataan myös kritisoida Euroopan Unionia, mutta tyyli on sama kuin entisessä Neuvostoliitossa, jossa ongelmien kasaannuttua ratkaisuksi ehdotettiin lisää sosialismia, siis sitä samaa, joka oli ongelman lähtökohta. Tällä kertaa Yle on valinnut "kunnollisen ja toimivan EU:n" puolestapuhujaksi heprealaisen kulttuurimarxilaisen, yhden 1960-luvun internationalistisen punamädätyksen näkyvimmistä ikoneista, Daniel Cohn-Benditin. Ylen haastattelujutussa Dany Cohn-Bendit: EU on pelkuri populistien pauloissa vaeltava kosmopoliitti haluaa EU:n valuvian korjaamiseksi lisää EU:ta:
Entinen radikaali ja kuvien kaataja on seestynyt liittovaltion kannattajaksi. Federalismi takaisi hänen mukaansa parhaiten demokratian toimivuuden EU:ssa. Cohn-Benditin ajatuksissa EU kaipaa mitä pikimmin luonnoksen uudeksi perustuslaiksi.
Tämä liukas saksalais-ranskalainen juutalaispoika on ehtinyt tehdä pahojaan viime vuosikymmeninä jopa enemmän kuin hulluna vuotena 1968. Esimerkiksi jo 1970-luvulla Cohn-Bendit tunnettiin Saksassa liberaalin seksuaalipolitiikan äänitorvena ja hän vaati televiossa pedofilian laillistamista. Ymmärrettävästi häneen myötämielisesti suhtautuva hallitseva liberaalimedia on unohtanut tämän asian armollisesti.

Poliittisesti Cohn-Bendit on ollut tuhoisin vihreän liikkeen mädättämisessä Saksassa ja Ranskassa. Juuri hän oli yksi keskeisistä vasemmistolaisista soluttautujista, jotka toivat marxilaisuuden mukaan luonnonsuojeluliikkeeseen. Kosmopoliittisena talmudistina Cohn-Bendit on luonnollisesti vastustanut henkeen ja vereen Euroopan kansojen kansallismielisyyttä ja itsemäärämisoikeutta, jonka vuoksi ei ole yllättävää, että hän tunnustaa Ylen jutussa olevansa kiihkeä EU:n liittovaltion kannattaja. Punavihreiden marxilaisten tapaan Cohn-Bendit ottaa keppihevosekseen luonnonsuojelun, jotta voitaisiin ajaa "kansainvälistä yhteistyötä" eli kansallisten demokratioiden, niiden ainoiden toimivien, tuhoamista:

Talouden ongelmat, ilmastonmuutos ja kaikki muut suuret kysymykset ovat maailmanlaajuisia. Niiden ratkominen vaatii maailmanlaajuista yhteistyötä
Ympäristö- ja väestö-ongelmat ovat paikallisia ja syntyneet paikallisesti, joten ainoa keino ratkaista ne, on toimia paikallisesti. Ongelman globalisoimisen toimintaperiaate on sama kuin kansainvälisessä kommunismissa, jossa punaista syöpää levitettiin kaikkialle maailmaan. Sama virheellinen metodi on tunnettu myös väestöräjähdeksyn kohdalla, jossa ongelmaa vain pahennettaan globalisoimalla ongelma eli siirtämällä ekologisesti kestämätön ylijäämäväestö pohjoiseen, joissa heidän luonnon kuormituksensa on moninkertainen lähtömaahan verrattuna.

Vierasperäisen kreivi Coudenhove-Kalergin tapaan 
länsimaisessa kulttuurissa vaikuttava käärmeöljykauppias Cohn-Bendit pitää etnisesti erillisiä kansallisvaltioita uhkana Suurelle unelmalle, jonka tarkoitus on luoda Euroopasta etnisesti sekoitettu juureton massa, jota on helppo hallita kulutuskulttuurin impulsseilla:
Populistiset puolueet pitävät äänekkäimmin yllä näkemystä kansallisvaltioiden itsemääräämisoikeudesta. Cohn-Benditin mukaan yksittäisen valtion itsemääräämisoikeus on pelkkää harhaa. (...) – Suvereenisuus ei ole enää kansallinen asia. Euroopassa voi kulttuurista, poliittista ja taloudellista suvereenisuutta puolustaa vain koko Euroopan tasolla. Cohn-Benditin mukaan EU kaipaa nyt tuoreen alun. Unionin idea on määriteltävä uudelleen, sillä vain sitä kautta EU kykenee toimimaan yhtenäisenä.
Vuoden 1968 opiskelijaliikkeen keulakuva on symbolinen pääpiru sille romahdukselle, jonka Eurooppa on kokenut viimeisen 50 vuoden aikana. Vieläkin piintyneessä 1960-luvun hengessä elävät Ylen ex-taistolaisromantikot ja heidän jälkikasvunsa pitävät Cohn-Benditiä jonkinlaisena guruna, vaikka juuri hän ja hänen omahyväinen, itsekäs ja hedonistinen sukupolvensa ovat keskeisiä syyllisiä kestävien arvojen tuhoamisessa, arvojen, jotka ovat pitäneet Eurooppaa pystyssä viimeiset 1000 vuotta.

2 kommenttia:

  1. Cohn-Bendit on näköjään ollut Joschka Fischerin läheinen neuvonantaja, ja Fischerhän sanoi kirjassaan vuonna 1995 näin:

    "Saksa pitää saartaa ulkoapäin ja heterogenisoida sisältäpäin väentulvalla, "laimentaa" niin sanoakseni."

    Puhdasoppisia "kalergisteja" siis nämä kaverukset.

    VastaaPoista
  2. Fischer on hölmömpi version ovelammasta Punaisesta-Dannystä. Fischer oli saada syytteen 2000-luvulla ja potkut ministerinhommista, kun paljastui että hän oli Punaisen armeijakunnan polisiimurhaajan tuttu ja mukana samoissa mellakkasäpinöissä 60-luvulla. Juttu raukesi suhteilla ja "näytön puutteeseen". Ovela heprealainen ei koskaan sortuisi moiseen amatöörimäisyyteen, vaan osaa aina pelata selustansa.

    VastaaPoista