keskiviikko 21. lokakuuta 2015

YLEX:LTÄ JÄLLEEN ETNISTÄ SUOMALAISUUTTA VASTUSTAVA KAMPANJA

Meillä on oikeus! Suomalaisten eli rasistien syytä!!

Jatkuvan informaatiotulvan alaiselle suomalaisnuorisolle on jälleen kerran yritetty järjestää epätoivoista huomiota kerjäävä rasisminvastainen
#eirasismille -kampajana. Tällä kertaa suomalaisvihamielisen propagandakampanjan takana on Yleisradion trendizombi-radiokanava YleX. Nettisivujen mukaan kampanja "syntyi vastalauseena muun muassa pakolaiskriisin synnyttämille rasistisille mielenilmauksille." Yle nimittää muitta mutkitta globaalin enemmistön parasiittimaista ja lisää elintilaa vaativan kansainvaelluksen vastustamista "rasismiksi" ikään kuin se antaisi tekosyyn sille, että suomalaiset voidaan rasistisesti syrjäyttää "rikkaampien kulttuurien" alta.

Naurettavassa myötähäpeää herättävässä ilveilyssä ohikulkijat saivat pyyhkiä roturealistiset ilmaukset pois kolmen esiintyjän iholta. On vaikea kuvitella mitä ja ketä tällainen pelleily palvelee. Kun Suomeen valuu kymmeniä, jopa satojatuhansia maahantunkeutujia maan toisista ääristä, on suorastaan röyhkeää sössöttää enää mistään rasismista ja kääntää ongelman asetelma tosin päin. Kyse on laittomasta invaasiosta, elintasosiirtoilaisuudesta, johon jokaisella suvereenilla kansakunnalla on oikeus puuttua. Rajat kiinni, piste.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti