torstai 8. lokakuuta 2015

YLEN SUOSIMA PUNAINEN 0-TUTKIMUS

Hail Monikulttuuri! Hail puna-Ylen yksi Totuus!


Nuorison propagandakanava YleX uutisoi kympin tytöille sitä ainoaa oikeaa kriittistä tutkimusta jutussaan Väitös: Maahanmuuttokriittiset kuvaavat vastustajansa kukkahattutäteinä, korruptoituneena eliittinä ja Vihreinä Khmereinä. Tällaisissa bulkkitavaraa tuottavissa tendenssitutkimuksissa lähtökohtaina on aina se, että maahanmuuttokriittyys on ongelmallista kuin myös siihen liittyvät ihmiset. 
Vastaavasti kyseenalaistamattomana normina pidetään maahanmuuttomyönteisyyttä, kiimana muuttaa Suomi mahdollisimman nopealla aikataululla Afrikaksi. Siksi saamme odottaa ns. ylimääräiseen uutislähetykseen asti, että punainen yliopisto ja Yle repostelisivat millaista retoriikkaa ja viholliskuvaa suomalaisvihamieliset punavihreät tuottavat. Nyt siihen ei ole tarvetta, koska isänmaan kieltäjät ovat hegemonisessa asemassa ja ohjaavat itse virallista keskustelua.

Entinen yleläinen, nykyinen vapaa toimittaja Petri Kaivanto, kiteyttää fb-sivullaan miten tällaisiin Ylen buustaamiin 0-tutkimuksiin pitää suhtautua:
Helsingin Yliopiston tutkija nimittelee Lehdon Seppoa mielisairaalapotilaaksi ja Yleisradio valehtelee Sepon tehneen jonkun natsitervehdyksen. Jos Suomi olisi oikeusvaltio, niin Seppo saisi korvaukset törkeästä kunnianloukkauksesta. Mutta koska ei ole, niin toteanpa vain, että Yleisradion Atte Jääskeläinen on sarjarikollinen, mafiosojen mafioso, ja tämmöinen nollatutkija Niko Pyrhönen on säälittävä yhteiskunnan loinen. Mä vääntäisin tällaisen väitöskirjan Suomen väärinajattelijaskenestä ihan hetkessä, jos olisin selkäänpuukottaja.

12 kommenttia:

 1. Öö, Seppo Lehto on käsittääkseni "diudiu"-osastoa ainakin sosiallisen median ulostuloistaan päätellen. Hän teki natsitervehdyksen eduskunnassa. Että tä? Olen itse perussuomalainen ja ehdoton monikulttuurivastustaja, mutta Seppo Lehdon kaltaisia vähäjärkisiä natsipellejä en oikeasti kannata tippaakaan. Mies on samaa osastoa pahimpien mokunatsien kuten Dan Koivulaakson ja Li Anderssonin kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moro vaan ulosantisi perusteella olet ryssäläinen tuhkamuna joka nussii kanoja ;)
   Jokainen tietää Seppo Lehdon akateemisen taustan yli 30 vuotisen yrittäjäuran. Mitä sinulla on ollut annettavana yhteiskunnalle muuta kuin säälittävät vittuiluyrityksesi leikkiessäsi persua ;) Varsinainen perseensuti lienet ;) ...

   Seppo Lehto islam- ja maahanmuuttokriitikko eikä mikään perseestä tullut pulloharja kuten yllä oleva kommentoija ;)

   Poista
  2. TommiSalo; Onko silmäsi saatanasta kun pitää kulkea mustat lasit päässä ;) Onko sielusi musta? Kun valhetta ja perättömiä levittelet minua tuntematta. Vain tunnetut äitinsänussija kaksoisvirtain maasta ovat moisia tai norsunluurannikon rummunpaukuttajat aiemmin levittäneet. Levitä sinä horosi ja odota allah akkubaarin uljasta invaasiota;)

   Katso mallia ryhdikkäästä Seppo Lehdosta tämän kommenttiosioin kuvista ;)

   Seppo Lehto paatunut mustanmakkaran ja mustan huumorin ystävä joka ei nussia aasia ei vuohia eikä lapsia kuten tunnetun maailmanrauhaa terrorisoivan puolikuukultin runkkarit

   Poista
  3. Tommi Salo. "Natsi"-sanaa ei ole juuri käyttäneet kuin erilaiset komutaustaiset tahot. Joten päättele itse millaisena otto-ville kusisena sinua pidän. Viinikan kirkon suojelusmerkkinä on hakaristi ;) Väitätkö nyt Viinikan kirrko natsikirkoksi vai onko se natsikirkko sen perusteella että minäkin ole kuulunut ko seurakuntaan ;)?

   Hommissa lauletaan aina: Me ei haluta olla neekereitä. Valkoiset kädet yhteen hakkaa, kantele vain viritetään ..

   Seppo Lehto valkoinen neekeri esinahalla

   Poista
 2. Seppo Lehto aoakin yhdellä sivullaan tuki Israelia. Natsittelu on diudiu. Kansallissosialismi on Koivulaakson pahin vihollinen, koska hän edustaa juutalaisuutta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun tukemiseni tai tukematta jättämiset ei kasaarijuutalaisten valtakuntaa kaada saati auta. Kyllä se on sielläkin yleinen asevelvollisuus ja raha, joka ohjataan puolustukseen, eikä säälittäviiin toisten elämien pohtimisiin.

   Perkele Seppo Lehto syö, nukkuu, paskantaa ja nussii täysillä ja antaa orgasmeja, mitä te perkeleen pellehermannit teette muuta kuin itkette nimimerkkien takaa ;)?

   Seppo Lehto armoitettu suomalaisen naisen ystävä ja rakastaja raju

   Poista
 3. Blogi iskee tässä kirjoituksessa suoraan maaliin. Kyseessä on pahimmanlaatuinen nollatutkimus.

  Jos suodattaa pois juutalaisvastaisen roskan tämän blogin kirjoituksista, jäljelle jää terävää analyysia ja kritiikkiä kirjoittava sivusto.

  VastaaPoista
 4. Suomen tuhoutuessakin nämä sionistiset "mamutuskriitikot" jaksavat vain paasata juutalaisvastaisuudesta. Juutalaiseliittihän Suomen tuhoamisesta on vastuussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erkko oli juutalainen äitinsä perusteella ja hän suosi tietynlaisia toimittajia
   Erkko kuoli ja tietynlainen kasaaripohjainen pohjaanpalanut holocausthuuhatoimittajakunta jäi ylläpitämään harhaa jutkumurhista. Ukrainalaisia ja saksalaisiakin murhattiin viime sodissa enempi

   Historioitsija

   Seppo Lehto

   Poista
 5. Itsekin näen niin, että on turha syyllistää etnisiä tai muuten juutalaisia ihan kaikesta. Juutalais- tai siionistieliitti ovat hyviä termejä. Heidän hyödyllisiä idioottejaan on kaikkialla ja he edustavat kaikkia rotuja ja uskontokuntia. Ja totta kai muitakin eliittejä on.

  Tommi Salolle: demokratia edellyttää myös sitä, että lapsilla, vanhuksilla ja diudiu-kylähulluilla, jameshirvisaarilla, sebastiantynkkysillä, olliimmosilla, jussihalla-ahoilla jne. on sananvapaus.

  Se, että olen tehnyt Sepon kanssa hienon dueton ja videon, ei tarkoita, että olisin Sepon kanssa samaa mieltä kaikista asioista. Jeesus puolustaisi Seppo Lehtoa ja siksi minäkin puolustan. Asiakohtaisesti. Tätähän jäyhät jöpöttäjät eivät tietenkään voi ymmärtää, joten pitäkää tunkkinne ja puolueleikkinne.

  Seppo Lehto ei tehnyt natsitervehdystä eduskunnassa yhtään millään muulla tavalla kuin esim. Charlie Chaplin elokuvassa diktaattori.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Petri Kaivannolle tasapainottavista kommenteistaan erilaisille diudiu-tahoille kommunistisille jälkipieruille keskuudessamme ;)

   Seppo Lehto Ystävä mustanmakkaran kaupungista
   Sielu Viipurissa ja Laatokan rannoilla

   Poista